Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χαρούμενες χριστουγεννιάτικες καλησπέρες σε όλες!

Πάντα να περνάτε έτσι όμορφα!

Μόλις ολοκλήρωσα φουλ μποτέ και το καταευχαριστήθηκα!

Γενεθλιάζω κι εγώ το αιγοκεράκι αύριο. :D

Πάω να ξυπνήσω το πιτσιρίκι μου.

Σας φιλώ!

60e172bc-ae11-40e2-86b6-c3879415d0f0_zps676b6312.jpg

Χρόνια σου πολλά!

Υγεία

Ευτυχία

Χαρούμενες στιγμές

Μπόλικα χαμόγελα

Και γλυκιά αισιοδοξία

Κάθε χαρά, αγαπημένη μου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας εδω ειμαι κ γω..καταρχας να ευχηθω στην κικι μας χιλιοχρονη με υγεια κ πολυ αγαπη..ειρηνακι τι επαθες?ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο..εμεις περασαμε πολυ ομορφα το μεσημερι των Χριστουγεννων μαγειρεψε η μαμα μου κ φαγαμε παρεουλα,το βραδυ βολταραμε οι τεσσερις μας και παρα το μαυρο μου το χαλι απο το λαιμο ηπια τα κρασακια μου,χθες ηρθαν οι κουμπαροι μου απο το πρωι για καφε το μεσημερι σκασαμε στο φαγητο κ στο γλυκο κ ειπαμε να συνεχισουμε τον καφε μας εξω.τα πιτσιρικια το καταευχαρηστηθηκαν μαζευτηκαμε κατα τις 9 κ επεσαν ξερα για υπνο.σημερα εκανα τα καθημερινα απο δουλειες,εκανα κ μια πυρολυση τον φουρνο κ καθαρισα τα εξαρτηματα του.σας φιλω ολες κ μην ξεχνατε να χαμογελατε:D:D:D:D:D

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα.. Πρώτη χρονιά Χριστούγεννα με το μικρό μου αγκαλίτσα και ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει.. Δεν κάναμε τίποτε σπουδαίο.. ανήμερα βγήκαμε για φαγητό με τους κουμπάρους μας και το απόγευμα πήγαμε για καφέ σε μια φίλη μου που γιόρταζε και χθες προσπαθήσαμε να ξεκουραστούμε..

Οι αγκαλίτσες, τα φιλάκια και τα χαμόγελα που μου έδινε το μικρό μου φιρφιρίκι ήταν το καλύτερο δώρο..

Να είστε όλες γερές, χαρούμενες και ευτυχισμένες!

Χρόνια πολλά!

L2qIp2.png

Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένα σε όλες σας κ τις οικογένειες σας

Σοφάκι Χρόνια Πολλά κ από εδώ Πολύχρονη! ;)

Χριστίνα κ Χρύσα χρόνια σας πολλά πολλά :D:D

Κική χρόνια σου πολλά κ σένα να τα εκατοστήσεις!

Ιρένε περαστικά σου ;)

Αρετή καλή ξεκούραση να χαρείς κ εσύ την άδεια σου :D

Ειρήνη.....δεν θέλω τέτοια!! Ανασκουμπώσου κ χαμόγελο θέλω ευθύς αμέσως!

Στα δικά μας.....

Προσωπικά περνάω τέλεια κ μόνο που δεν ασχολούμαι με το μαγείρεμα κ το καθάρισμα/συγίρισμα χαχαχα δεν κουνάω δάχτυλο εδώ στης πεθεράς κ έχω το θράσος κ το λέω

Αυτές τις μέρες οικογενειακά οκ κοντέψαμε να σκάσουμε από το φαγητό έλεος!

Χτες πήγα την μικρή μου στην πλατεία στο Περιστέρι κ κάναμε βόλτα με το τραινάκι, καρουζέλ κ μπαλαρίνα {κόντεψα να βγάλω τα έντερα μου είχα να μπω πάνω από 20 χρόνια χε χε } μετά πήγαμε στο σπιτάκι κ ζωγράφισε χριστουγεννιάτικα. Πήραμε ζαχαρωτά για το δρόμο κ σπιτάκι

Το απόγευμα πήγαμε με τη μικρή σινεμά στο "Ψυχρά κ ανάποδα" γέλιο είχε ήταν πολύ ωραίο

Σήμερα από το πρωί ήμουν στο ρίβερ να δω φίλες {η μικρή με την γιαγιά της :mrgreen::mrgreen:} κ μετά ψώνια ρούχα για τη μικρή για του χρόνου, τα δωράκια της από παπουδογιαγιάδες αθηνών κ πήγα κ στο μπαζάρ βιβλίου πήρα για την μητέρα μου ένα δίτομο για τον Πόντο, για την πεθερά ένα βιβλίο μαγειρικής που της αρέσουν πολύ κ βιβλία για την μικρή για του χρόνου , για μένα τίποτα αλλά δεν πειράζει πέρασα ωραία με τα κορίτσια ;)

Τώρα το απόγευμα θα πάμε στον νονό της για αρμένικη βίζιτα , όποτε πάμε φεύγουμε αργά πολύ , κοιμίζουμε τα μικρά μας κ καθόμαστε μόνοι μας μετά χε χε

Τελικά είχαμε ανάγκη αυτή την αλλαγή σκηνών για να ευθυμήσουμε λίγο παραπάνω :D;);)

Χρόνια Πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!!!

Με υγεία και αγάπη σε όλες τις οικογένειες!

Ελπίζω να περάσατε όλες όμορφα. Εμείς ανήμερα κάναμε τραπέζι σε γονείς και πεθερικά. Το βράδυ ήρθαν φίλοι στο σπίτι για ποτάκι. Χθες πήγαμε στους γονείς μου και φάγαμε με θειους και ξαδέρφια. Όμορφα ήταν αλλά δεν ξεκουράστηκα καθόλου. Το ΣΚ είπαμε με τον άνδρα μου να βγούμε οι δυο μας. Έχουμε πολύ καιρό να πάμε κάπου μόνοι μας.

Από δουλειές έκανα ένα σωρό μαγειρέματα και πλύσιμο πιάτων που δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα. Αύριο θα ασχοληθώ για λίγο για να ετοιμαστούμε για την Πρωτοχρονιά.

Ειρηνάκι γιατί έχασες το κέφι σου; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Αρετή καλά να περάσεις στην άδειά σου.

χρύσα χρόνια σου πολλά!

Φιλάκια!!!!!!!!!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

ειρήνακι μου τι επαθες? Ελπίζω να είναι κατι περαστικο κ απλά να σπαστηκες, ελπίζω να ανεβουν τα κεφια σου! σήμερα σε σκεφτομουν που γραφεις βροχερες καλημερες , ασε που εβαλα κ τις γαλοτσες κ σε ξαναθυμηθηκα! smile please!!!

thanks για τα περαστικά,σαν να νιώθω καλύτερα:D

Πάντως κι εγώ σας έγραφα πριν φύγουμε για Αθήνα ότι πάμε για ξεκούραση,αλλά νομίζω ότι κάναμε το αντίθετο.Θα ξεκουραστούμε λοιπόν στη βάση μας...:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα έχω να σας πω και μόνο.... Εχω σκάσει στο φαγητό! Δεν αντέχω άλλο!

Σήμερα πήραμε τη φιλενάδα του και πήγαμε όλοι μαζί για ψώνια και καφέ σε μεγάλο ΣΜ με παιδότοπο. Του πήραμε τα δώρα του για την Πρωτοχρονιά και κάναμε τα ψώνια μας. Είχαν και κλόουν που του έκανε διάφορα παιχνίδια και δε λέγανε να φύγουν.... Εκεί ήπιαμε καφέ εκεί φάγαμε φαγητό εκεί και το γλυκό! Σύνολο 7 ώρες!

Αύριο θα πάμε σε 3 συγγενικά σπίτια και εύχομαι να προλάβουμε να πάμε στις 5 Ντενεκεδούπολη ;)

Κορίτσια καλησπέρα, ευχομαι χρόνια πολλά σε όλες σας, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!

Ιδιαιτέρως χρόνια πολλα σε όλες όσες γιόρταζαν τις ονομαστικές τους εορτές και τα γεννέθλια τους!!!

Εγω δεν ήμουνα και στα καλυτερα μου, μιας και τα ξημερώματα της παραμονής με έπιασε φαγούρα στα χέρια και μου άνοιξαν ξανά όλα τα δάκτυλα, πέρασα 2 φρικτές ώρες μέχρι να με πιάσει το αντισταμινικό χάπι, ακόμη ειμαι χάλια, άλλαξα αγωγή να δω τι θα γίνει.

Σημερα δούλευα και πήγα mall και golden για δουλειά, χαμός γινότανε, τοςο πολυ κόσμο καιρό εχω να δω, γύρισα πήγα σούπερ μάρκετ για λίγα πράγματα, έβαλα 3 πλυντήρια, έκανα μπάνιο (το σπίτι το καθάρισα το πρωί πριν φύγω για δουλειά) και έπεσα να ξεκουραστώ, σημερα αφήσαμε την μικρή στην μαμα μου να κοιμηθεί μπάς και χαλαρώσουμε λίγο! Παω να φτιάξω χαμομηλακι και να κοιμηθώ νωρίς μιας και ειναι ευκαιρία! Αυριο λέμε να παμε παιδοτοπο στο Athens heart, εχει παει καμία σας? ειναι ωραια?

Καλο βραδυ να έχουμε!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα!!!

Χρόνια Πολλά και πάλι και να ευχηθώ ξεχωριστά στις εορτάζουσες Χρύσα και Χριστίνα και στην γενεθλιάζουσα Σοφία μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο!

Πριν λίγο γυρίσαμε,περάσαμε υπέροχα,είδα και το Μπιλάκι και τα είπαμε!!!

Από χθες όμως με πονάει ο λαιμός μου και το κεφάλι μου και σήμερα έχω δέκατα.Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην κολλήσω τη μικρή...θα δείξει.

Πάω για δουλίτσα.φιλιά

κοριτσακια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΣΕ ΟΛΕΣ!

δεν ειχα μπει καθολου βολταραμε ολη την ωρα φαγαμε πολυ κ περασαμε ομορφα με φιλους κ οικογενειακα φυσικα θα υπαρξει κ συνεχεια!

Ιδιαιτερως στην χρυσα κ στην χριστινα πολυχρονες οτι επιθυμειτε να το γευτειτε!

κ στην κικη κ το σοφακι μας να τα εκατοστησετε με με υγεια κ αγαπη κ οτι αλλο επιθυμει η καρδουλα σας.

συναντηθηκα με την ιρεν μας μια γλυκητατη παρουσια αλλα ακομα πιο γλυκο πλασμα ηταν το κοριτσακι της:P.

βγαλαμε λιγο τα φτυαρια μας:tongue: κ ειπαμε πραγματα που δεν λεγονται δημοσιως:cool:

πολυ χαρηκα που σε γνωρισα κοριτσακι μου να εισαστε παντα καλα με την οικογενεια σου. ευχομαι να εισαι καλυτερα ως τωρα.

καλαμαρακι κ εγω ημουν στο περιστερι στο καρουζελ προχθες:wink:

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα κια χρόνια πολλά. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Κική είδα είχες γενέθλια? Χρόνια πολά και καλά.

Εγώ κορίτσια από χθες το απόγευμα είμαι σε κατάσταση σοκ. Πήγα στον γιατρό εκτάκτως γιατί είχα καθυστέρηση και είδε δύο σάκους, σε 2εβδομάδες μου είπε να πάω για να ακούσουμε καρδιές, ο ένας σάκος βέβαια είναι μικρότερος από τον άλλο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, είδε και στην οωθήκη ότι έσκασαν 2 ωάρια. Είμαι πελαγωμένη.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

συναντηθηκα με την ιρεν μας μια γλυκητατη παρουσια αλλα ακομα πιο γλυκο πλασμα ηταν το κοριτσακι της:P.

βγαλαμε λιγο τα φτυαρια μας:tongue: κ ειπαμε πραγματα που δεν λεγονται δημοσιως:cool:

πολυ χαρηκα που σε γνωρισα κοριτσακι μου να εισαστε παντα καλα με την οικογενεια σου. ευχομαι να εισαι καλυτερα ως τωρα.

Έλα καλέ με κάνεις και κοκκινίζω:oops:

Όχι μωρέ δεν είπαμε και τίποτα κακό,μόνο αλήθειες:tongue:

Σκέψου να βρεθούμε όλες μαζί τι έχει να γίνει:mrgreen:

Κι εγώ χάρηκα Μπιλάκι μου!Να είστε κι εσείς καλά:-P

Καλημέρα.Το βράδυ δεν κοιμήθηκα μόλις κατάπινα με χτυπούσε στο αυτί και καταλαβαίνετε.Περίμενα καρτερικά να περάσει η νύχτα,σηκώθηκα στις 8 και πήγα κέντρο υγείας να μ'εξετάσουν και μου έδωσε κάτι εισπνοές ευτυχώς όχι αντιβίωση γιατί δεν τις συμπαθώ.Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην κολλήσει κανείς άλλος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλημέρα κια χρόνια πολλά. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Κική είδα είχες γενέθλια? Χρόνια πολά και καλά.

Εγώ κορίτσια από χθες το απόγευμα είμαι σε κατάσταση σοκ. Πήγα στον γιατρό εκτάκτως γιατί είχα καθυστέρηση και είδε δύο σάκους, σε 2εβδομάδες μου είπε να πάω για να ακούσουμε καρδιές, ο ένας σάκος βέβαια είναι μικρότερος από τον άλλο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, είδε και στην οωθήκη ότι έσκασαν 2 ωάρια. Είμαι πελαγωμένη.

Αμάν!Τι να πω βρε Χριστινάκι!Να ευχηθώ με το καλό και ό,τι επιθυμείτε:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

christine εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Ενημέρωσε μας!

Μπιλάκο τι φτυάρια έβγαλες...πολύ μεγάλα???????

Εγώ έχω χαθεί γιατί κάνω λίγο αποτοξίνωση απο pc!!! και βόλτες πολλές!

Ενα έχω να σας πω και μόνο.... Εχω σκάσει στο φαγητό! Δεν αντέχω άλλο!

Σήμερα πήραμε τη φιλενάδα του και πήγαμε όλοι μαζί για ψώνια και καφέ σε μεγάλο ΣΜ με παιδότοπο. Του πήραμε τα δώρα του για την Πρωτοχρονιά και κάναμε τα ψώνια μας. Είχαν και κλόουν που του έκανε διάφορα παιχνίδια και δε λέγανε να φύγουν.... Εκεί ήπιαμε καφέ εκεί φάγαμε φαγητό εκεί και το γλυκό! Σύνολο 7 ώρες!

Αύριο θα πάμε σε 3 συγγενικά σπίτια και εύχομαι να προλάβουμε να πάμε στις 5 Ντενεκεδούπολη ;)

Ωραία γεμάτη μέρα εύγε! Κ σήμερα 3 σπίτια?? Ούτε υπουργοί να είσασταν χαχα

όσο για το φαγητό δεν μιλάω....χτες το μεσημέρι φακές για αποτοξίνωση :rolleyes:

Κορίτσια καλησπέρα' date=' ευχομαι χρόνια πολλά σε όλες σας, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!

Εγω δεν ήμουνα και στα καλυτερα μου, μιας και τα ξημερώματα της παραμονής με έπιασε φαγούρα στα χέρια και μου άνοιξαν ξανά όλα τα δάκτυλα, πέρασα 2 φρικτές ώρες μέχρι να με πιάσει το αντισταμινικό χάπι, ακόμη ειμαι χάλια, άλλαξα αγωγή να δω τι θα γίνει.

Σημερα δούλευα και πήγα mall και golden για δουλειά, χαμός γινότανε, τοςο πολυ κόσμο καιρό εχω να δω, γύρισα πήγα σούπερ μάρκετ για λίγα πράγματα, έβαλα 3 πλυντήρια, έκανα μπάνιο (το σπίτι το καθάρισα το πρωί πριν φύγω για δουλειά) και έπεσα να ξεκουραστώ, σημερα αφήσαμε την μικρή στην μαμα μου να κοιμηθεί μπάς και χαλαρώσουμε λίγο! Παω να φτιάξω χαμομηλακι και να κοιμηθώ νωρίς μιας και ειναι ευκαιρία! Αυριο λέμε να παμε παιδοτοπο στο Athens heart, εχει παει καμία σας? ειναι ωραια?

Καλο βραδυ να έχουμε!![/quote']

Ωχχχ περαστικά για τα χεράκια σου :D

καλαμαρακι κ εγω ημουν στο περιστερι στο καρουζελ προχθες:wink:

Έλα ρε συ!! Κρίμα που δεν σε ξέρω να φωνάζω Μπιλάκο μπιλάκηηη χε χε

Θα ξαναπάμε αύριο ή σήμερα μάλλον το απόγευμα ;)

Ωχχ..τι να πω, δεν ξέρω τι θα θέλατε, αλλά εύχομαι να πάνε όλα όπως τα επιθυμείτε εσείς πάνω από όλα :D

Έλα καλέ με κάνεις και κοκκινίζω:oops:

Όχι μωρέ δεν είπαμε και τίποτα κακό,μόνο αλήθειες:tongue:

Σκέψου να βρεθούμε όλες μαζί τι έχει να γίνει:mrgreen:

Κι εγώ χάρηκα Μπιλάκι μου!Να είστε κι εσείς καλά:-P

Καλημέρα.Το βράδυ δεν κοιμήθηκα μόλις κατάπινα με χτυπούσε στο αυτί και καταλαβαίνετε.Περίμενα καρτερικά να περάσει η νύχτα,σηκώθηκα στις 8 και πήγα κέντρο υγείας να μ'εξετάσουν και μου έδωσε κάτι εισπνοές ευτυχώς όχι αντιβίωση γιατί δεν τις συμπαθώ.Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην κολλήσει κανείς άλλος.

Περαστικά σου Ιρένε εύχομαι με τα εισπνεόμενα να ανακουφιστείς!

χα χα είχες πολλά να κάνεις κ πολλούς να δεις σε λίγες μέρες για αυτό ίσως!

Καλή ξεκούραση τώρα στη βάση σας ;)

Στη δικά μας

Χτες το απόγευμα αργά πήγαμε στον κουμπάρο/νονό της μικρής , έχει τρια κορίτσια κ εκείνος σε ίδιες ηλικίες περίπου η μεγάλη 6μιση, η μεσαία 4μιση κ η μικρή ο μούργος που την αποκαλώ 2 παίξανε ωραία τα μικρά. Ο κουμπάρος μας έφτιαξε κ με τα χεράκια του 3 πίτσες να μασουλήσουμε περιδρομιάσαμε πάλι :oops::rolleyes::tongue: Είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε κ κάτσαμε αρκετά 6 ώρες και φύγαμε στις 1 από εκεί χε χε πιτζάμες τα μικρά τα μισά κοιμήθηκαν στο σαλόνι ;)

Σήμερα χαλαρά εγώ από νωρίς ξύπνησα η μικρή στις 10 χε χε

Φάγαμε τα πρωινά μας , η μικρή παίζει με τις νερομπογιές της κ θα πάει βόλτα ξανά με την γιαγιά της να αγοράσουν τα τελευταία ψώνια

Και εγώ ετοιμάζομαι για καφεδάκι ανευ τέκνων :mrgreen::mrgreen:

Τα φιλιά μου σε όλες

υγ Ειρήνη WHERE R UUUUUUU????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...