Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Χρόνια Πολλά και πάλι και να ευχηθώ ξεχωριστά στις εορτάζουσες Χρύσα και Χριστίνα και στην γενεθλιάζουσα Σοφία μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο!

Πριν λίγο γυρίσαμε,περάσαμε υπέροχα,είδα και το Μπιλάκι και τα είπαμε!!!

Από χθες όμως με πονάει ο λαιμός μου και το κεφάλι μου και σήμερα έχω δέκατα.Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην κολλήσω τη μικρή...θα δείξει.

Πάω για δουλίτσα.φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρούμενες χριστουγεννιάτικες καλησπέρες σε όλες!

Πάντα να περνάτε έτσι όμορφα!

Μόλις ολοκλήρωσα φουλ μποτέ και το καταευχαριστήθηκα!

Γενεθλιάζω κι εγώ το αιγοκεράκι αύριο. :D

Πάω να ξυπνήσω το πιτσιρίκι μου.

Σας φιλώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπερα!!!!

Χρονια Πολλα!!!!

Χρυσα μου χρονια πολλα και απο εδω!!!!Οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!!

Κικη μου χρονια πολλα και σε σενα για αυριο!!!Να τα εκατοστησεις!!!

Πως τα περασατε αυτες τις ημερες?

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα,ηρεμα και οικογενειακα Χριστουγεννα!!!Γεμισαμε ομορφες και ζεστες στιγμες!!!Και κοντεψαμε να σκασουμε απο το φαγητο......

Σας φιλω ολες!!!!

Καλο βραδυ!!!

Καλημερα!!

Κικη χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,να εισαι γερη και δυνατη παντα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου..

Χριστινα και Σοφακι χρονια σας πολλα οτι επιθυμειτε στην αγκαλια σας να το βρειτε..

Ειμαι στην δουλεια τελευταια μερα και για μενα,ξεκιναει η αδεια μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Κική μου πολύχρονη.Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Αρετούλα άντε να ξεκουραστείς κι εσύ να χαρείς και την οικογένειά σου.

Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά,όλο κρύωνα και με πονούσε το κεφάλι μου.Χτες όλο το απόγευμα με ρωτούσε η μικρή''μαμά είσαι άρρωτη?''και μου έλεγε ''μαμά βάλε τεμόμετο''.Με περιποιήθηκαν πατέρας και κόρη κι ελπίζω να γίνω λίγο καλύτερα.Έχω ν'αρρωστήσω από πριν μείνω έγκυος και μου φαίνεται είχα ξεχάσει πως είναι...Πάω για δουλίτσα.φιλιά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα!!

πώς είστε?εμεις περνάμε τέλεια, με βολτούλες κ αγαπημένα πρόσωπα, όπως το φανταζόμουν:D:D

Κική Χρόνια σου Πολλά, ό,τι επιθυμείς, να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να τους χαίρεσαι και συ!!

Αρετή αντε με το καλό η αδειούλα σου, να ξεκουραστείς και να χαρείς τις κούκλες σου!

irene περαστικά σου!

φιλιά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κ από μένα, τι κάνετε? εμείς περασαμε πολυ ωραία εχτες το τραπέζι σούπερ επιτυχία! δεν έμεινε τίποτα! με βοήθησαν κ στο μαζεμα κ το σπίτι είναι οκ μόνο τα καλά σερβιτσια στην θέση τους θεω. κικη μου πολυχρονη κ ευτυχισμένη να είσαι καθε χαρα στο σπιτι σου κ πάνω απο ολα υγεία! ιρενε μου περαστηκα , αρετουλα καλη αδεια! καλημέρα στις υπόλοιπες! παω να ξεκινησω καμια δουλίτσα!

Καλημερα!

Κική ,να τα εκατοστησεις με υγεια και πολλες πολλες χαρές!

Αρετη ,καλη δυναμη για σημερα ,να απολαυσεις την αδειά σου!

Μιρτουλα,καλά να περνατε!

Ιρενε ,περαστικα σου,ελπίζω να περασει γρηγορα.

Γιωτα ,επειδη το ξεχασα ,καλά ξεκινηματα για τον αδερφο σου και η ωρα η καλή να ειναι!

Ειρηνη ,που εισαι?Εχεις δουλίτσα?

ΕΧθες μειναμε ολη την ημερα σπίτι οικογενειακα ,με την αδερφη μου και τη μαμα ,μου,με τζακι ,καφεδακι ,επιτραπέζια και το απόγευμα ηρθαν οι κουμπάροι μα ςν αμας χαιρετησουν.

Σημερα στην κουζινα γινεταοι χαμός αλλα το εχω πάρει ψυχραιμα ,χαλαρα πίνω το καφεδακι μου και σε λίγο θα ξεκινησω.

Ο μικρος καθε πρωι με ρωταει εαν ειναι ελευθερος το πρωι .Από υποχρεωσεις εννοει,μαλλον τις χρειαζοταν τις διακοπές ,εχει ηρεμησει κιολας αυτες τις ημερες ,ηταν πολύ τσιτωμενος την τελευταια εβδομαδα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και παλι Χρόνια Πολλά σε όλες σας!

Χιλιόχρονη η Κική μας :)

εμείς κάνουμε τα σημερινά σχέδιά μας προσαρμοσμένα στον σημερινό καιρό :)

Να περνάτε καλά ότι και αν κάνετε ;)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Εγω πινω καφεδακι και ο μικρος παιζει με τα παιχνιδια του,δεν εχω ξεκουνηθει ακομα....

Ο καιρος μας εκλεισε μεσα σημερα...αλλα θα κανουμε διαφορα παιχνιδακια στο σπιτι...

Σημερα θα βρασω χορτα,θα τηγανισω πατατουλες και οτι κρεατικο εχει περισεψει στο ψυγειο,ενω για το μικρο θα κανω ψαροσουπα.

Θελω να παω σημερα να αγορασω δωρα για τα πεθερικα μου και για τον κουνιαδο μου-συνυφαδα μου,μαλλον το απογευμα γιατι με αυτον το καιρο δεν μπορω να βγαλω τον μικρο.

Η μανα μας που ειναι???

Φιλακια πολλα!!!

Καλημέρα κι από μένα

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα

Κική μου, να τα χιλιάσεις με υγεία, αγάπη και ηρεμία στην οικογένειά σου

Πολλή βροχή σήμερα. Ελπίζω να καλυτερέψει.

Να περνάτε όμορφα

Φιλιά Πολλά

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κορίτσια μου όμορφα, καλημέρα.

Τα κέφια μου δεν είναι και τα καλύτερα γι αυτό δεν σας έχω γράψει. Σας έχω διαβάσει όμως, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Σας φιλώ, εδώ γύρω είμαι.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Και εμας μας εχει κλεισει μεσα ο καιρός αλλα περναμε εξισου ομορφα.

Βασω Χριστουγεννα δεν ειναι μονο μια ημερα ,κοιταξε να χαρεις και το σκ που ερχεται.

Ειρηνη μου ,γιατι?????Πάρε τα πάνω σου ,ε?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...