Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω μέρες να σας γράψω αλλά έμπαινα και σας διάβαζα. Το ΣΚ κάναμε βολτούλες με το μωράκι μας και περάσαμε πολύ όμορφα. Χθες αλλά κυρίως σήμερα έκανα άπειρες δουλειές και βαριέμαι να τις γράψω χριστουγεννιάτικα.

Το σπιτάκι μου είναι πεντακάθαρο και τα αγόρια μου κοιμούνται. Ο μικρούλης στο κρεββάτι του και ο άνδρας μου δίπλα μου στον καναπέ. Άναψα και πολλά κεράκια και έχω σβήσει τα φώτα και είναι πολύ όμορφα. Αύριο έχω τραπέζι τους γονείς και τα πεθερικά μου. Θα φτιάξω αρνάκι με πατατούλες, μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και τυρί, μια τυρόπιτα, μακαρόνια ογκρατέν΄, σαλάτα λάχανο και μαρούλι με καρύδια, ρόδι και σως μπαλσάμικο.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα και να έχετε υγεία. Τα υπόλοιπα κάποια στιγμή θα διορθωθούν.

Πολλά φιλάκια και καλή ξεκούραση!!!!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Χριστούγεννα σε όλες!!

Σηκωθήκαμε πρωι πρωι καλάντα -κομμωτηριο-δωρα (δεν με εριξε ο καιρος) Πειραια με τον συζυγο ,,,μου έδωσε το δωράκι μου για να το βάλω σήμερα το βράδυ!! Θα βγουμε σήμερα το βραδάκι για φαγητο με φιλους !!!

Ο μικρος το μεσημερι κοιμηθηκε με τον μπαμπα του και εγω έκατσα και χαζευα!!!

Ξυπνήσε και παιξαμε επιτραπεζια σε λίγο θα ετοιμαστούμε ,,,θα πάει στη μαμα μου γιατι σιγουρα θα βαρεθεί μαζι μας και το πρωι θα πάμε στην μαμα μου για φαγητο και τουρτα (σσσ σιγουρα θα μου έχουν τουρτα ) ,,,σας φιλω και σας φιλώ!!! ΕΙρηνη τα νυχάκια μου είναι τέλεια σε ευχαριστώ!!!

Kαλησπέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε ??

Ελπίζω ολες να περνατε πολύ πολύ ομορφα ,με περισσότερα ή λιγότερα ,με πολλες βολτες ή λιγες αλλα με ολους τους αγαπημένους σας κοντα σας.

Εμεις σημερα ημασταν χαλαρα με παρεούλα φιλους μας(ο αντρας βεβαια δουλευε),συμμαζεψα τα τελευταια στο σπίτι και τωρα λάμπει,εσυνοδευσαμε τα παιδια στα καλαντα και το απόγευμα δεχτηκαμε την αδερφη μου.Ηπιαμε καφεδακι στη μαμα μου ,φαγαμε και τωρα γυρισαμε σπίτι.Κανουμε τα μπανάκια μας και κατευθειαν για υπνο γιατι εχουμε πρωινο ξυπνημα ,να πάμε εκκλησία.

Ευχομαι σε ολες χρονια πολλα ,να χαιρεστε οσους γιορταζουν και να εχετε υπέροχες γλυκές στιγμες!!!!Χρονια πολλα με υγεια και γαλήνη για ολους!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας,να ειστε πάντα καλά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, ασφάλεια και ευτυχία σε όλα τα σπίτια! Η γέννηση του Χριστού να δώσει στις ψυχές όλων τη γαλήνη που τόσο ανάγκη έχουμε ζώντας σε αυτούς τους καιρούς!

Αυτές τις μέρες δεν σας διαβάζω. Περνώ πολύ χρόνο με αγαπημένα μου πρόσωπα που μου λείπουν τον υπόλοιπο καιρό.

Το σπίτι μας, με τη μαμά μου να δουλεύει απίστευτα ωράρια, εμένα να θέλω να κάθομαι όσο το δυνατόν λιγότερο μέσα αλλά και τόσους ανθρώπους να το κατοικούν, δεν είναι έτοιμο για την αυριανή γιορτή.

Σήμερα όμως έκανα το παν για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γεύσεις αύριο στο μεγάλο τραπέζι που θα ετοιμάσουμε και αύριο παρότι είναι γιορτή, θα καθαρίσουμε και θα στρώσουμε τραπέζι αγάπης. Και όσοι μας αγαπούν θα καλοπεράσουν!

Σας φιλώ και σας εύχομαι και πάλι Χρόνια πολλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

κορίτσια καλημέρα!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!!

Χρύσα χρόνια σου πολλά, πάντα γερή και χαρούμενη!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κ αυτοί!!

ετοιμαζόμαστε κ μεις για χωριό με μεγάαααααλο σόι, φιλιά πολλά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!

Χρυσα χρονια σου πολλα να εισαι ευτυχισμενη παντα,να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να σε χαιρομαστε και εμεις...

Πολλα φιλακια να περασουμε ολοι ομορφα με τους δικους μας ανθρωπους...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....να χαίρεστε την οικογένεια σας!

Χρύσα μου, χρόνια πολλά....σου εύχομαι ότι ποθείς! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα γεμάτα με υγεία και αγάπη για όλον τον κόσμο! :)

Σπέσιαλ ευχές στη Χρύσα και τη Χριστίνα αλλά και στο Σοφάκι για τα γενέθλια!

Να περνάτε όλες υπέροχα! :D

Πολλά φιλιά!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα με υγεία σε όλες.

Χρύσα και Χριστινάκι Χρόνια σας Πολλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Σοφάκι να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά και πάντα να χαμογελάς.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά με υγεία και πολύ χαρά στις οικογένειες σας.σοφακι χιλιόχρονη να σε χαίρεται η οικογένεια σου,Χριστίνα και Χρύσα χρόνια σας πολλά και του χρόνου με υγεία.και όσους δεν κατάφεραν φέτος τα Χριστούγεννα να είναι στο σπίτι τους εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να τους βρεί ξανά όλους μαζί...νικητές ξανά και χαμογελαστούς...

Καλημερα κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Ελπίζω να περασατε πολυ ομορφα τη χθεσινη ημερα.Χριστινα και Σοφακι, πολύχρονες να ειστε, πάντα με πολλους αγαπημενους ανθρωπους κοντα σας!

Εμεις περασαμε πολύ ομορφα εχθες ,πήγαμε εκκλησια το ξημερωμε και μετα στη μαμα μου για πρωινο.Επιστρεψαμε σπίτι μας και ξεκινησαμε μαζι με τον αντρα μου τα μαγειρεματα.Το βραδυ μαζευτηκαμε ολοι ,αδερφια ,γονεις, κουμπάροι και το χαρηκα τοσο πολύ!Ειχαμε βεβαια 11 παιδακια στην παρεα οπότε καταλαβαινεται τι εγινε.

Η μαμα μου και η αδερφη μου ,πλύναν ευτυχως τα πιατικα και σημερα θα ξεκουραστουμε στο σπίτι ,και σιγα σιγα θα μαζεψω και τα υπόλοιπα.

Ευχομαι τετοιες ομορφες ημερες να εχουμε ολες τις γιορτες !

Φιλια πολλα σε ολες!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κ χρονια πολλα σε ολες! πως περνατε? εμεις εχτες στην πεθερα κ το απογευμα αρχισα τα μαγειρεματα για να ειμαι χαλαρη σημερα. σημερα σηκωθηκαμε χαλαρα, εκανα τα τελευταια ψησιματα κ συμμαζεψα ολο το σπιτι. καθαρισα μπανιο κ μπαλκονι κ ετοιμη. τωρα χαλαρωνω, εφτιαξα κ νυχακια κ ειμαι σουπερ.

χριστινακι χρονια πολλα σορρυ σε ξεχασα!:oops: να εισαι πολυχρονη κ οτι επιθυμεις.

υγ. η ιδεα του αιωνα να μαγερεψω απο εχτες... η πρωτη φορα που εχω τραπεζι κ ειμαι χαλαρη:D:D:D:D:D:D

σας φιλω!

Κοριτσακια μου αγαπημενα, χρονια πολλα σε ολες και ιδιαιτερα στις εορταζουσες Χρυσα, Χριστινα, Σοφια και οποια αλλη εχει στο σπιτι της καποιον που να γιορταζε!

Παντα ΥΓΕΙΑ, ειναι το πολυτιμοτερο δωρο..

Εμεις εχτες πηγαμε το πρωι στους παππουδες, βοηθησα στο τραπεζι (ηθελα να ετοιμασω και το φαγητο αλλα με ειχαν προλαβει :rolleyes: ) φαγαμε, και το μεσημερακι γυρισαμε σπιτι μας και αραξαμε ολοι. Με τον αντρα μου το ξενυχτησαμε και λιγακι παραπανω :)

:arrow:Ασχετο: Θελω μερες τωρα να σας κανω μια ερωτηση και ολο το ξεχναω, τωρα που χειμωνιασε για τα καλα ποσο και πως αεριζετε το σπιτι σας? Εγω καθε πρωι ανοιγω τα παντα "τεντα" για 15 λεπτα με το ρολοϊ. Κανω σωστα? Ειναι αρκετο? :confused:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

γεια σας κοριτσια και απο εμενα. μπορει να μη γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω! περναμε ιωσεις εναλλαξ! και τα χριστουγεννα ηταν η σειρα της μαμας! δηλ. η δικη μου.

ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που γιορταζουνε χρονια πολλα και να σας χαιρονται οι οικογενειες σας. καλα χριστουγεννα σε ολες να περασετε καλα και ο καινουριος χρονος να φερει μονο χαρα, υγεια, αισιοδοξια και αγαπη.

μαριαννα μου χρονια πολλα. καπως ετσι κανω και εγω απλα το βραδυ αν δω πως η ατμοσφαιρα ειναι καπως μεσα στο σπιτι θ ανοιξω για κανα δεκαλεπτο σε κυριως στα δωματια, αν και οποτε χρειαζεται. ιδιως τωρα με τις ιωσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...