Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα στα νοικοκυροκόριτσα!

Κάνω δουλίτσες από το πρωί...

Εβαλα και άπλωσα δύο πλυντήρια,μάζεψα νεροχύτη, έστρωσα κρεβάτια και ψευτομάζεψα τα δωμάτια και τώρα ξεκινά η επιχείρηση...μπαλκόνια-παντζούρια-τζάμια!Θα κάνω αρχή με του σαλονιού και έχει ο Θεός!!

Καλό κουράγιο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια για τις λαδιές βάλτε τάλκ....είχε γεμίσει η κόρη μου το παντελόνι της και το έπλυνα 3 φορές με διάφορα χωρίς αποτέλεσμα....μια κοπέλα στο parents.gr μου είπε βάλε τάλκ μπόλικη και άστο όλη νύχτα....το έκανα και παρότι είχε περάσει ένας μήνας απο τις λαδιές έφυγαννννν!!!

χρύσα και εύη, βλέπω είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος!

δεν σας κρύβω ότι σας "ζηλεύω" λίγο που έχετε "στρωμένες" καταστάσεις, εμείς ακόμα παλεύουμε με τη ζούγκλα! ελπίζω από φθινόπωρο να βάλουμε δέντρα σιγά σιγά.

εύη, αθήνα είστε τώρα; με το καλό να μετακομίσετε επαρχία αφού το θέλετε! εγώ έφυγα από αθήνα το 2009 και είμαι πολύ καλύτερα! μόνο άνθρωποι μου λείπουν από την αθήνα - και η αστική ποδηλασία! η ποιότητα ζωής απλά δε συγκρίνεται!

φυσικά και να με κάνεις add στο pinterest, αν και έχω καιρό να μπω! αυτό μου θυμίζει ότι χρειάζεται επειγόντως να οργανώσω τα του υπολογιστή μου..

για τις "περιοδικές" δουλείες πήρα ιδέα από μια κοπέλα και θα ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο: http://www.markforster.net/autofocus-system/

ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και είμαι σίγουρη ότι θα με βολέψει.

για τις λαδιές, έχω διαβάσει ότι θέλει αμέσως πολύ ταλκ και ρουφάει όλο το λάδι. για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δοκιμάσει.

τακτοποιούσα τα λαστιχάκια για τα μαλλιά (γύρω από ένα χαρτόνι από χαρτί υγείας που το έχω κάνει decoupage) και θυμήθηκα ένα κόλπο, ελπίζω να σας αρέσει: κόβουμε λωρίδες από παλιές κάλτσες και έχουμε τέλεια λαστιχάκια για τα μαλλιά!

έχω πολύ όρεξη για τακτοποίηση-οργάνωση σήμερα! έφυγα, τα λέμε αργότερα!

Κορίτσια για τις λαδιές βάλτε τάλκ....είχε γεμίσει η κόρη μου το παντελόνι της και το έπλυνα 3 φορές με διάφορα χωρίς αποτέλεσμα....μια κοπέλα στο parents.gr μου είπε βάλε τάλκ μπόλικη και άστο όλη νύχτα....το έκανα και παρότι είχε περάσει ένας μήνας απο τις λαδιές έφυγαννννν!!!

λειτουργεί και με παλιές λαδιές; τέλειο!!

Καλημέρα κορίτσια!! Αρχηγέ τι κάνεις;; Χάθηκαν λίγο αυτές τις μέρες γιατι ξεκίνησα τη γενική μου και έχω ψιλό-πεθάνει..Θα σας τα πω αργότερα :)

Mamavasia, πολύ ωραίο το tip σου :) Εγω είμαι φανατική του ace gentile για τις λαδιές και τους λεκέδες γενικότερα..Το βάζω σε βαποριζατέρ και ψεκάζω τοπικά το λεκέ, οπότε κάνω και οικονομία στο προϊόν..!

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

χρύσα χαρτοσακούλες χρησιμοποιεί αλλά στο εξωτερικό έχουν κάι μαλακιές που όταν τις κάνεις κομματάκια μοιάζουν με χόρτα

Ευχαριστω για τις συμβουλές, θα δοκιμάσω την πούδρα!

sACYp2.png

τακτοποιούσα τα λαστιχάκια για τα μαλλιά (γύρω από ένα χαρτόνι από χαρτί υγείας που το έχω κάνει decoupage) και θυμήθηκα ένα κόλπο, ελπίζω να σας αρέσει: κόβουμε λωρίδες από παλιές κάλτσες και έχουμε τέλεια λαστιχάκια για τα μαλλιά!

Amelie κι εγώ το ίδιο θέλω να κάνω! Έχω κρατήσει χαρτόνι από ρολό κουζίνας για να αποθηκεύσω τα βραχιόλια μου, κι έσπαγα το κεφάλι μου πώς θα το διακοσμήσω :D πάω να ψάξω οδηγίες για το decoupage!

g8Sbp2.png

Πολύ χρήσιμη συμβουλη,θα τη δοκιμάσω σύντομα,γιατί από λαδιές αλλο τίποτα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα.

Αρχικό μήνυμα απο mamavasia

και ενας αλλος τροπος για να φυγει η λαδια ειναι να βαλεις χαρτι κουζινας μια κουταλια αλευρι απο πανω παλι χαρτι κουζινας και μετα να το σιδερωσεις, δε μενει τιποτα. εγω το εκανα σε υφασμα ακριβο που δεν πλενοταν και δεν εμεινε τιποτα.

το ρολό της κουζίνας μπορεί να ντυθεί και με απλό χρωμτιστό χαρτί και να το συρράψετε απο πάνω και απο κάτω!!! Για το decoupage χρειάζεστε ειδική κόλλα ή ατλακόλ αραιωμένη και χαρτοπετσέτες με διάφορα σχέδια....για τις αρχάριες η δοκιμή πρέπει να γίνει αλλού πρώτα γιατί δεν πετυχαίνει πάντα η πρώτη φορά....

απο εβδομάδα θα σας βάλω φώτο και με τις γλάστρες μου που τις έκανα decoupage και για οδηγίες είμαι εδώ όποια ενδιαφέρεται. (αρχάρια είμαι και εγώ :P )

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου καλό μήνα!!!!!

Ελπίζω να μην σας έκαναν πολλές φάρσες σήμερα!!! :tongue::tongue:

Εγώ... πολύ γύρα και ξεκούραση! ;)

Χθες το απόγευμα πήγαμε σε κάτι φίλους που έχουν παιδάκια, εκεί ήρθαν κι άλλο ένα ζευγάρι με τα παιδάκια τους και περάσαμε σούπερ. Ρίξαμε τρελό γελιο... φάγαμε.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (..... :?:?:tongue: ) και τα παιδάκια μας το κατα-διασκέδασαν μεταξύ τους!

Σήμερα με το που ξυπνήσαμε, μόνο μάζεψα τα στεγνά ρούχα, ντυθήκαμε και τη κοπανήσαμε και πάλι! Πήγαμε στο Π. Φάληρο, κάναμε βόλτα με φραπεδάκια, βγάλαμε φωτογραφίες, ο μικρός έπαιξε στην παιδική χαρά και μετά στην πεθερά μου για... "περίθαλψη"!!! :tongue::tongue: Πριν λίγο μαζευτήκαμε!

Σε λίγο θα βγω να κάνω το μπαλκόνι και έχω τρελό σίδερο. Θα δω πότε θα το κάνω, μάλλον το απόγευμα ένα μεγάλο μέρος του... Οργανώνομαι γιατί θα έχω πολύ δουλίτσα το επόμενο διάστημα. Ήδη έχω κλεισμένα ραντεβού αύριο και την Τρίτη και για την Μ. Εβδομάδα γίνεται ο χαμός! Δικαιολογήστε με και εγώ θα είμαι κοντά σας όσο μπορώ! :P:p

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

νοικοκυρούλες καλησπέρα! Πριν λίγο γυρίσαμε από εκκλησία! Ειρηνάκι τι ωραία ιδέα για τα "γυναικεία" μας σύνεργα! θα το υιοθετήσω άμεσα! ευχαριστούμε!

Ναι Σοφάκι μου! Είναι κάτι "απλό" που όμως μας ταλαιπωρεί! Για δες το μήπως σε εξυπηρετήσει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Νοικοκυροκοριτσα σας χαιρετώ.Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει πράξη τα περισσότερα που προτείνεται εδώ μέσα.

Έχω οργανώσει σχεδόν όλα τα μέρη αποθήκευσης που έχω. Ευτυχώς είναι πολλά.

Επίσης ξεσκαρτάρισα τις ντουλάπες μου,τα συρτάρια μου,και είμαι πλέον πολύ ήρεμη.

Θαυμάζω το κουράγιο σας όταν βλέπω το τι δουλειές κάνετε μερικές μέρες,που σας πιάνει αμόκ. Μπράβο σε όλες σας, έχω κολλήσει μαζί σας και δεν χάνω ούτε ένα ποστ σας.

Με την Ειρήνη αρχηγό κάνουμε όλες θαύματα.

Την καλημέρα μου σε όλες. Φιλιά.

Καλώς ήρθες κοντά μας και πολύ χαίρομαι που νιώθεις πως βοηθιέσαι αλλά κυρίως που νιώθεις ΉΡΕΜΗ!! Πόσο σε καταλαβαίνω!

Μην νομίζεις... υπάρχουν μέρες που με πιάνει "αμόκ" όπως γράφεις και το "σκίζω" το σπίτι.. και υπάρχουν μέρες που δεν απλώνω το χεράκι μου να κάνω τίποτα απολύτως και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι "μαζεμένο" το σπίτι ώστε να μην μου δημιουργείται εκνευρισμός! :P

Καλώς σε βρήκαμε!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?Εγώ εδώ σας διαβάζω καθημερινά κ κάνω πράξη ότι προτείνεται.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες σας/μας που προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο κ ιδιαίτερα στις εργαζόμενες μανούλες/γυναίκες που τα καταφέρνουν τόσο καλά, εγώ αυτή την στιγμη δεν εργάζομαι κ πραγματικά με κόπο κρατάω σε μια καλή κατάσταση το σπίτι μας, μια κ έχω 2 ζουζούνες 4,5 και 2,5 οπότε καταλαβαίνετε!!

Ειρήνη πολλά μπράβο για όλες τις υπέροχες συμβουλές σου.

Λετάκι μου

Καλως ήρθες και καλώς σε βρήκαμε!!!

Ευχαριστώ που μας παρακολουθείς. Ολες μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Γι αυτό και προσπαθώ να σας "κρατώ" ήρεμες. Είναι πολύ σημαντικό! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα φίλες μου!

Ειρήνη πολύ χαίρομαι που κάνει προσπάθειες το φιογκάκι! Πολύ βασικό που έχεις επαφή μαζί του και πραγματικά ασχολείσαι και τον ενθαρρύνεις, δεν είναι έτσι όλοι οι γονείς. Α, τέλεια η ιδέα για το νεσεσέρ και τις σερβιέτεες, θα την εφαρμόσω!

Προσπαθώ πολύ. Πολύ γιατί αυτό ουσιαστικά είναι και το μόνο που μπορώ να κάνω για το παιδί μου. Να του δώσω το καλύτερο που μπορώ... που είναι μέσα στις δυνατότητές μου. Να το στηρίζω, να το αγαπώ, να το κανακεύω, να του δώσω όσα περισσότερα ώστε να γίνει καλός και αυτόνομος άντρας. Ευχαριστώ για την καλή σου την κουβέντα!

Πραγματικά είναι καλή ιδέα. Εφάρμοσα διάφορες μέχρι να καταλήξω σε αυτή και εδώ και 4-5 χρόνια δεν την αλλάζω. Μ έχει βολέψει! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...