Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

στην δουλειά και εγώ, είναι ημιαργία σήμερα και κατά τις 12ή 1 θα μας πούνε να φύγουμε, μετά θα επιστρέψω στις 2/1.

Επειδή δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ αυτές τις μέρες θα σας ευχηθώ από τώρα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και στις οικογένειές σας, ο καινούργιος χρόνος ας έρθει με πειρισότερα "δώρα" σε κάθε τομέα για όλους μας.

Χρύσα νομίζω γιορτάζεις αύριο, Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές.

Βάσω, Βασιλική, μαμαβάσια (έχουμε και άλλη Βασιλική?) Χρόνια πολλά (και προκαταβολικά), να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να σας χαίρονται και αυτοί.

Σοφάκι Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου για αύριο, να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

χρόνια πολλά κ καλά χριστούγεννα σε όλους μας. υγεία κ ευτυχία σε όλες τις οικογένεις.

Χρόνια Πολλά Βικάκι. Καλά Χριστούγεννα

Καλά Χριστούγεννα Βίκυ και Βάσω

Καλά Χριστούγεννα Ειρήνη μου και σε σένα. Να περάσεις υπέροχα.

Καλημέρα

στην δουλειά και εγώ, είναι ημιαργία σήμερα και κατά τις 12ή 1 θα μας πούνε να φύγουμε, μετά θα επιστρέψω στις 2/1.

Επειδή δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ αυτές τις μέρες θα σας ευχηθώ από τώρα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και στις οικογένειές σας, ο καινούργιος χρόνος ας έρθει με πειρισότερα "δώρα" σε κάθε τομέα για όλους μας.

Χρύσα νομίζω γιορτάζεις αύριο, Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές.

Βάσω, Βασιλική, μαμαβάσια (έχουμε και άλλη Βασιλική?) Χρόνια πολλά (και προκαταβολικά), να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να σας χαίρονται και αυτοί.

Σοφάκι Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου για αύριο, να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική.

Ευχαριστώ Χριστινάκι. Χρόνια Πολλά και σε σένα για αύριο με υγεία.

Ευάκι και Μαριάννα Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα και σε σας κορίτσια μου. Μαριαννάκι άσε το σπίτι και απόλαυσε τις μέρες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Τσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Σας έλειψε βρε η μάνα σας???

Μόνο 2-3 είδα με αναζήτησαν!!! Ατιμα, αν δεν σας έλειψα, θα φουρκιστώ, τ' ορκίζομαι! :tongue::tongue::tongue:

Επανέρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Aυτές οι γιορτές είναι πραγματικά της τελευταίας στιγμής...

Τελευταία στιγμή μαζέψαμε το σπίτι (τον τελευταίο καιρό ερχόμασταν μόνο για ύπνο) , τελευταία στιγμή στολίσαμε.:)

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια Καλές Γιορτές, να περάσετε όμορφα και να χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσο γίνεται περισσότερο:)

Καλά Χριστούγεννα:)

Διαφημίσεις

Επεστρεψα!! :twisted:

Να λοιπον (επιτελους) λιγες φωτογραφιες απο τους χριστουγεννιατικους στολισμους μας για φετος!

Πρεπει να ειμαι πραγματικα η τελευταια, ε?

Ιδου το πανεμορφο δεντρακι μας (εχουμε και στολιδια που φτιαξαμε περυσι με τις οδηγιες της Λαμπρουκας) :

20131221_115233_zpsad0ae564.jpg

στο γραφειο μας (την καλτσα την φτιαξανε στο σχολειο) :

2013-12-23102749_zps9fc20b84.jpg?t=1387875897

στην εισοδο (το στεφανι το στολισα εγω) :

2013-12-14145445_zpsb070c1a3.jpg

Παω να βαλω τις υπολοιπες διπλα, να μην κανω και καταχρηση εδω :tongue:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπέρα κορίτσια,

να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου με ένα απόσπασμα από το Lifo.gr είναι περίπου της εποχής της δικτατορίας αλλά μοιάζει να γράφτηκε μόλις σήμερα:

"Είθε ο νέος χρόνος να μας φέρει λιγότερα λιγότερο πόνο σε αυτούς που πονούν, λιγότερο μίσος σε αυτούς που μάχονται, λιγότερη στέρηση σε όσους στερούνται, λιγότερο πόλεμο, λιγότερο θάνατο, λιγότερη καταπίεση, λιγότερη εκμετάλλευση, λιγότερη δυστυχία και λιγότερη οδύνη. Κι αν τύχει και φέρει μαζί λιγότερη αφθονία και λιγότερη απόλαυση λιγότερο πλούτο και λιγότερη καλοπέραση Ίσως τότε μας χαρίσει λιγότερη ελαφρομυαλιά και λιγότερη σπατάλη λιγότερη επιπολαιότητα και λιγότερη αυθάδεια. Ίσως τα λιγότερα είναι περισσότερα..." Πηγή: www.lifo.gr

Καλές Γιορτές κορίτσια με Υγεία πρώτα από όλα και έπειτα ότι εύχεται η καθεμιά μας να το αποκτήσει μέσα στον καινούργιο χρόνο.

Φιλιά

images?q=tbn:ANd9GcQkMOVi4iccqF1Xm22rufG0UfAak_ZXtszBExYXIPE1rzGCbgt3

χρονια πολλα κοριτσακια ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ!!!!

τι κανετε???? εγω μολις εκατσα για ενα γρηγορο καφεδακι μαζι σας κ σε λιγο ξεκινω ενα γρηγορο καθαρισμα στο σπιτι. σημερα πηγαμε στην εκκλησια, κοινωνισε η μικρουλα μου κ γυρισαμε πισω (πριν φυγουμε ειχα μαζεψει το σπιτι, νεροχυτη, ειχα φτιαξει φαγητο της μικρης κ ειχα στρωσει κρεβατια) εβαλα την μικρη για υπνο κ ξαναεφυγα για εξωτερικες δουλειες κ σουπερ. γυρισα στις 3,30 οπου ανελαβα την μικρη, ετοιμασα τραπεζι φαγαμε κ μαζεψα. ειπα να κανω ενα διαλειματακι μαζι σας κ να παω να κανω ντου στο σπιτι.

α στις 26 θα κανω τραπεζι κ θα φτιαξω ρολο κοτοπουλο, ρολο χοιρινο (με πατατες στον φουρνο) τορτελινια στον φουρνο αλα κρεμ τυροπιτακια, σαλατες, (μια μαρουλι-παρμεζανια με μπαλσαμικο κ μελι κ μια λαζανο-καροτο), τζατζικι-ρωσικη-ποικιλια τυριων. θα ειμαστε 8 ατομα. πως σας φαινονται? θελει κατι συμπληρωμα?

δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω αυριο, χρυσακι μου πολυχρονη με αγαπη κ υγεια, να σε χαιρομαστε κ να σε χαιρονται κ ολοι οι αγαπημενοι σου!

σοφακι πολυχρονη κ ευτυχισμενη, να τα εκατοστησεις!

αχ πως βαριεμαι να κανω τωρα δουλειες.....

Τσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Σας έλειψε βρε η μάνα σας???

Μόνο 2-3 είδα με αναζήτησαν!!! Ατιμα, αν δεν σας έλειψα, θα φουρκιστώ, τ' ορκίζομαι! :tongue::tongue::tongue:

Επανέρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

μας ελλειψες, μας ελλειψες!!! πως πηγαν οι δημιουργιες?:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσιααα από Αθήνα χε χε !

Δεν μπήκα καθόλου τις τελευταίες μέρες γιατί έτρεχα να προλάβω όλες τις εκκρεμότητες μας πριν φύγουμε. Το σκ που πέρασε το αφιερώσαμε αποκλειστικά στο σπίτι καθαριότητα, να το βρούμε καθαρό όταν γυρίσουμε κ ετοιμασία βαλίτσες για Αθήνα.

Καθαρίσαμε το σπίτι μας έλαμψε, καθάρισα κ ψυγείο κ πήγα τα περίσσια στη μαμά μου. Αγόρασα τελευταία δώρα υποχρεώσεων , πήγαμε παιδότοπο με τη μικρή το Σάββατο να δει τις φίλες της πριν φύγουμε. Την Παρασκευή ήταν κ η γιορτή της μικρής πολύ όμορφα ήταν ωραία περασαμε κ κουκουβαγίσαμε χε χε

Χθες σχολείο γιορτές κ σχόλασα στις 2 κ φύγαμε για Αθήνα.

Ωραίο κ άνετο ήταν το ταξίδι μας κοιμήθηκε κ η μικρή για ένα δυωράκι μας περίμενε κ μια ωραία ζεστή ζεστή κρεατόσουπα στης πεθεράς :mrgreen:

Οπότε από χθες ξεκίνησαν κ οι δικές μου διακοπές ΔΑΧΤΥΛΟ δεν κουνάω από εδώ κ πέρα μέχρι να φύγουμε χε χε συμμάζεψα ρούχα βαλίτσες κ ξεκουράζομαι :mrgreen::mrgreen:

Θα είμαστε Αθήνα εως τις 3/1 σίγουρα :D:D

Σήμερα δεν πήγα πουθενά μόνο εδώ γειτονιά λίγο , γίνεται πανικός στους δρόμους κ δεν το μπορώ κ το απόγευμα πήγαν πατέρας κ κόρη βόλτα με το μετρό κάτω Αθήνα

Περαστικά στα αρρωστούλικα μικρά κ τα κορίτσια

Χρόνια Πολλά στο Γιωτάκι πολύχρονη!

Ωραίους στολισμούς είδα ποιο πριν!

Ειρήνη πολύ όμορφο το δωράκι με το κουτάκι του θα το λατρέψει σίγουρα

Βάσια η συνταγή είναι αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/crab-salad3a-kabourosalata.html

Χρυσάκι η συνταγή είναι αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/patates-wedges-fournou.html εγώ απλά δεν βάζω θυμάρι κ λάδι ζεσταμένο βάζω κρύο λαδάκι πάνω κάτω κ το μείγμα το κάνω με

Φρυγανια

σκόρδο σκόνη

πάπρικα καπνιστή

αλάτι πιπέρι

ρίγανη κ λίγο κόλιανδρο ;)

Σας εύχομαι να περάσετε σήμερα Παραμονή όμορφα κ οικογενειακά κ να έχετε όλες Καλά Χριστούγεννα με πολλά χαμόγελα φωνούλες παιδικές κ γέλια :D:D:D

Κοριτσακια μου!!!!Καλησπερα!!!!Τι κανετε????

Σας εχω διαβασει πολυ πεταχτα...

Σημερα ειχαμε πολυ ομορφη μερα!!!Σηκωθηκαμε το πρωι με το γιοκα μου,πηγαμε παιδικη χαρα,σουπερ μαρκετ και εναν ομορφο περιπατο στον οποιο συναντησαμε τον Αγιο Βασιλη και του στειλαμε φιλακια:tongue: συναντησαμε μια παρεα μεγαλων ανθρωπων που λεγανε τα καλαντα με μουσικα οργανα και ο μικρος μου χαζεψε,γυρισαμε σπιτι εβαλα στον μικρο να φαει και εγω εκανα ενα γρηγορο περασμα σε ολο το σπιτι και στρωσαμε στρωματσαδα και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα κατω απο το δεντρο,και ακουγαμε χριστουγεννιατικο παραμυθι!!!Ηταν σουπερ ο μικρος το καταευχαρηστηθηκε!!!Ελαμπαν τα ματακια του αλλα και εγω το χαρηκα παρα πολυ!!!Σηκωθηκαμε,ετοιμασα γρηγορα 2 ρολα κοτοπουλα με πατατουλες στο φουρνο γιατι σε λιγο θα ερθουν οι γονεις μου να φαμε ολοι μαζι,εχθες το βραδυ ετοιμασα και μια μακαρονοσαλατα και ετσι ολα ετοιμα ευκολα και γρηγορα!!!Πριν λιγο ηρθε ο αντρουλης μου και του εδωσα το δωρακι του και χαρηκε!!!εφτιαξε ενα τζατζικακι και τωρα πινουμε χαλαρα το καφεδακι μας!!!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Πως είναι τα κέφια σας?

Ελπίζω, να είστε κάπου όμορφα {στο σπίτι ή κάπου εξίσου όμορφα} με τους αγαπημένους σας και να περνάτε υπέροχες, ήρεμες, χριστουγεννιάτικες στιγμές!

Εμείς, στο σπιτάκι μας, με το φιογκάκι και περιμένουμε τον μπαμπάκα μας, που δουλεύει μέχρι αργά.

Οι προηγούμενες ημέρες ήταν κανονική "τρέλα", με πολύ δουλειά όλη μέρα,

"κακό" φαγητό, μόνο αργά το βράδυ, καθόλου ξεκούραση αλλα ευτυχώς κατάφερα να "βγάλω" αρκετά πραγματάκια. Αλλαξα και αγόρασα αρκετά είδη της δουλίτσας μου, που το κόστος ήταν μεγάλο και δεν μπορούσα.

Ευτυχώς, τελείωσε και για τις επόμενες ημέρες υπάρχει "νορμάλ" δουλίτσα.

Σήμερα, ο μπαμπάς μου δεν ξυπνούσε για τη δουλειά και σηκώθηκα 4 φορές για να τον ξυπνήσω.. αυτό, στις 5 τα χαράματα οπότε.. ξύπνησα από τις 5! :|

Αποφάσισα να μην εκνευριστώ :tongue: και σηκώθηκα. Εκανα μπανάκι, λούστηκα και έβαλα, παρέα με το δεντράκι μου, να σιδερώνω.

Μόλις ξύπνησε το μεγάλο αγόρι, έφυγα για να αγοράσω το δώρο του φιογκακίου που δεν είχα προλάβει... :rolleyes: Ευτυχώς το αγόρασα και σήμερα την νύχτα θα το φέρει ο χοντρούλης με τα κόκκινα! :tongue:

Ηδη, ετοιμάζουμε "κρεβάτι" κάτω από το δέντρο μας, μήπως και τον δούμε!!! :wink::wink:

Δεν είχα τα κουράγια να τον βγάλω τις βόλτες που σκεφτόμουν και ο καιρός μου τα χάλασε εντελώς... :?. Πήγαμε στο κομμωτήριο και ίσιωσα τα μαλλάκια μου, κάναμε μία βόλτα, είπαμε τα κάλαντα σε μία γειτόνισσα και επιστρέψαμε σπιτάκι μας. Βάλαμε μουσική, χορέψαμε και το μεσημέρι ξαπλώσαμε αγκαλιασμένα, τα 2 μας.. αχ, υπέροχες στιγμές!

Τώρα ηρθε ο μπαμπάς μου, κάνει τα μπάνια του, το φιογκάκι τρώει και παίζει με το δώρο της γιαγιάκας του και εγώ περιμένω τον αντρούλη μου για να είμαστε επιτέλους ολοι μαζί!

Εδώ γύρω θα είμαι, σας φιλώ και μου ΛΕΙΨΑΤΕ!:-P:razz:

Εχω κι άλλα να σας γράψω.. σιγά-σιγά...

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου θελω να ευχηθω σε ολες μεσα απο την καρδια μου,η Γεννηση του Χριστου μας να φερει σε ολες μας αλλα και σε ολο τον κασμο,υγεια,αγαπη,γαληνη στην ψυχη μας!!!

Σας φιλω γλυκα ολες!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...