Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ω έλατο, ω έλατο...τελειώσαν τα σχολεία!!!!:tongue::tongue::tongue:

...μ' αρέσεις πώς μ' αρέσεις... ναιιιιι, τελείωσαν!!!! :tongue:

Να περάσουμε υπέροχα όλες με πολλή υγεία, πολλά χαμόγελα, πολλές βόλτες και αγάπες!!! :D

Και για μένα διακοπές από σήμερα! Ελπίζω μόνο να μην κολλήσει ο Θ, που είναι από χθες χάλια μπουκωμένος και πονολαιμιασμένος, την μικρή :(. Ξεκίνησε κι εκείνη με βήχα σήμερα το πρωί. Ας μείνει τουλάχιστον εκεί!

Διάβασα για υπέροχες βόλτες και μάνες κουκουβάγιες! Μπράβο στα παιδάκια σας! :D

Περάσαμε κι εμείς ένα όμορφο σ/κ στη γύρα!

Βούλα και Γιωτάκι, με γεια τα δωράκια σας!

Rav, περαστικά στη μικρή! Να περάσετε τέλεια!

Εύα, ξεκινά χαλαρά, ακόμα αναρρώνεις.

Φτιάχνουμε βαλίτσες και το απόγευμα φεύγουμε για 5 μερούλες...Επιτέλους ξεκούραση και βόλτες...

Θα συναντηθώ με μάνα Ειρήνη και Σοφάκι,όποια άλλη θέλει ας στείλει πμ...

Καλές γιορτές να έχουμε

Κι εγώ, κι εγώ πμ, μπας και τα καταφέρω!

γεια σας κορίτσια, ελπίζω όλες καλο! εμεις εχουμε περάσει παρα πολύ ωραια ολη μερα εξω! σήμερα πηγαν ο αδερφός μπυ με τους γονείς μπυ κ ζητησαν την κοπέλα του. ανοιγουν κ μαγαζι οι δυο τους μινι μάρκετ . σε κανα χρόνο θα έχουμε κ γαμο ! εχω χαρει παραπ ολυ! δας ευχαριστώ για τος ευχές σας παρα πολυ! γράφω απο το κινητό γι'αυτό κ τα λάθη, σας φιλω καληνύχτα

Με το καλό, κοριτσάκι, τα παιδιά! Να τους πάνε όλα όπως τα ονειρεύονται!

Πάω να συμμαζέψω το χάος. Ευτυχώς τουλάχιστον που είναι καθαρό το σπίτι.

Σας φιλώ και...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ! (ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βήχει πολύ στον ύπνο της, ρε γμτ :(...

εισπνοές κάνε της με ατμό.βάλε νερό να κοχλάζει κ βάλε την από πάνω να τραβάει τον ατμό.πόσο χρονών είναι;μήπως κάνει να της δώσεις λίγο τσάι με μέλι ή γάλα με μέλι.

Κορίτσια μου τι κανετε???

Μαλλον εχουμε μπει ολες σε χριστουγεννιατικο κλίμα.

Ευα και Σοφακι,πάντα να καμαρωνετε τα παιδακια σας!Μπραβο που τα καταφερατε!

Αρετη ,ο συζυγος ειναι θησαυρος,πάντα ετσι ομορφα να περνατε!

Μιρτουλα ,καλές διακοπες να εχετε να ευχαριστηθεις την οικογένειά σου και το σπίτι σου!

Ραβ,περαστικα στη μικρη ,με την αντιβιωση θα επανελθει συντομα!

Ειρηνη ,καλη δυναμη αυτες τις ημερε!

4U και Κωνμαμα ,πάντα ετσι ομορφα ,καλές βολτιτσες να εχετε και τις επόμενες ημερες!

Μπιλάκι ,καλά να περασετε αυτη την εβδομάδα και καλή επιτυχία στα μελομακάρουνα!

Εχθες εφτιαξα το πρωι ροξάκια,καθησα με τους αντρες μου ,παιξαμε ,χαζεψαμε,δεν βγηκαμε γιατι ο αντρας μου ηταν λιωμα από την ιωση ,καλά μεν αλλα κουρασμενος και επλυνα τη βεραντα ,τα εξωτερικα κουφωματα και τις σκαλες,την τραπεζαρια και γενικα τα πάντα εξω ,και εκανα και τα υπόλοιπα φωτιστικα σε σαλόνι και κουζινα ,καθως και ολα τα δυσπροσιτα ψηλα μερη ,πάνω από ντουλάπια και λοιπά.

Το βραδακι σιδερωσα και οσα ρουχα ηταν στεγνα.Εκανα το μπανακι μου ,με περιποιηθηκα και εφτιαξα τα νυχια μου.

Σημερα πήγα τον μικρο σχολειο μετα για καφεδακι με φίλες και πήγα και τα δωρα στη βαφτιστηρα μου.

Στη μια πήγαμε στο σχολειο ,γιατι τα πιτσιρικια μας ειχαν ετοιμασει εκπληξη.Ειχαν φτιαξει μπισκότα και ειχαν ετοιμασει και τραγουδια.Ηταν πολύ ομορφα και βεβαια καμαρωσαμε τα παιδια μας και συγχαρηκαμε το δασκαλο που παρολο που δεν ηταν υποχρεωμενος εδωσε χαρα στα παιδια μας και σε εμας.Το πρωι ειχαν γιορτη η δευτερα δημοτικου ,αλλα εμεις δεν παραβρεθηκαμε.

Επιστρεψαμε σπίτι μαζι με τον μικρο ,ετοιμασα ενα λαχανόρυζο ,φαγαμε και σε λιγο θα ξεκινησω δουλειες.Πρεπει σημερα να το τελειωσω το σπίτι και αυριο να ειμαια ελευθερη ,να ασχοληθω με το τραπέζι των χριστουγεννων,να συνοδευσω τα παιδια που θα πουν τα καλαντα και βεβαια να ευχαριστηθω την αδερφη μου που θα ερθει.

Αυτααα....

Καλά να περνατε ολες ,να χαίρεστε αυτες τις γιορτινές ημέρες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα πάλι αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω.Σας διάβαζα όμως αν και δεν θυμάμαι και πολλά για να σχολιάσω.Να ευχηθώ στα κορίτσια που γιόρταζαν χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με Υγεία και Αγάπη πλημμυρισμένα.Περαστικά στα αρρωστούλια και καλές διακοπές (επιτέλους) στους μαθητές,μαθήτριες,και δασκάλες.

4u τον Φόν Κουραμπιέ εναντίον του Κόμη Μελονομακάρονη είδατε;Υποψιάζομαι ότι είμασταν στην ίδια παιδική χαρά.Πολύ ωραία παράσταση πάντως μπορώ να πω υπερπαραγωγή ειδικά για κάτι που διοργανώνεται στο αίθριο.Τα παιδιά πάντως το καταευχαριστήθηκαν,τα ρούχα τους πάλι επίσης μιας και έγιναν σαν ουράνιο τόξο από τα χρώματα που έβαψαν τα κουτιά και τα σημαιάκια.

Εμάς εχτές μας επισκέφτηκε ο νονός του μεγάλου και το καταχάρηκα γιατί και ο νονός πέρασε πολύ ωραία αλλά και τα παιδιά.Σήμερα από το πρωί δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα,μόνο ένα μικρό συμμάζεμα έτσι ώστε να μην βλέπω πράγματα μπροστά μου,πήγαμε σούπερ και μετά στο σχολείο γιατί σήμερα πέρναμε βαθμούς.Ο μεγάλος πήρε έναν έλεγχο γεμάτο με άριστα και ακούσαμε πολύ καλά λόγια, ο μεσαίος από ότι μας είπε η δασκάλα γιατί σαν πρώτη δημοτικού δεν πέρνουν βαθμούς είναι πολύ καλός μαθητής αλλά και πολύ μεγάλο πειραχτήρι και αυτό με προβλημάτισε ιδιαίτερα γιατί είναι κάτι που το έχω προσέξει και εγώ και παρόλες τις συζητήσεις δεν εννοεί να το καταλάβει και να αλλάξει.Ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να τον ηρεμήσει έστω και λίγο.

Τώρα αφού φάγαμε έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων να πλένει και ένα πλυντήριο ρούχων με τις τσάντες των παιδιών για να είναι καθαρές για τον Γενάρη.Εμείς από βόλτες ακόμα δεν έχουν κάνει πολλές μόνο στην Τεχνόπολη πήγαμε και δεν πολυενθουσιάστηκαν τα παιδιά και στην παιδική χαρά της γειτονίας εχτές που είδαμε την παράσταση που προανάφερα.Εχουμε προγραμματίσει όμως να πάμε στο Περιστέρι και πιθανόν στο Αλού.Αύριο πάντως θα ξεχυθούμε για τα κάλαντα,εσάς τα μικρά σας θα βγούν;

Πάω να κάνω καμία δουλειά και επανέρχομαι.

Διαφημίσεις

1.Καθάρισα την κουζίνα

2.Καθάρισα φούρνο

3.Καθάρισα φούρνο μικροκυμμάτων

4.Καθάρισα ψυγείο

5.Τακτοποιήσα τα ριχτάρια

6.Ξεσκόνισα το σαλόνι

7.Ξεσκονίσα το καθιστικό

και ακομα έχω το παιδικό,το υπνοδωμάτιο μας και δύο μπάνια.Αντε να ξυπνήσουνε να βάλω σκούπα.

ΥΟΤΟU η ώρα η καλή για τον αδερφό σου και καλές δουλειές.

τελικά εβαλα το τούρμπο σε εγρήγορση,ξεσκονισα σκούπισα σφουγγάρισα εβαλα πλυντήριο ρούχων άπλωσα ένα έκανα ένα πέρασμα και από το μπάνιο,έμειναν τα μεσημεριανά πιάτα για πλύσιμο και...μαντέψτε τι άλλο;το βρωμορουμ!!!για αύριο αυτό μην συγχυστώ βραδιάτικα είμαι και μπουκωμένη γυναίκα :eek:

γεια σας κοριτσακια, προσπαθω να βαλω ενα πλανο γιατι εχω χιλια δυο να γινουν κ δεν ξερω αν θα μου βγει. αυριο θα παμε εκκλησια για να κοινωνισει η μικρη κ μετα δουλεια μεχρι το μεσημερι. το απογευματακι θα κανω καποιες δουλιτσες, θελω να παω σουπερ να μαζεψω κ να καθαρισω (ενα περασμα θα κανω καθαρο εινια το σπιτι). ανημερα τα χριστουγεννα τρωμε στην πεθερα κ την αλλη μερα εχω τραπεζι στους δικους μου κ φυσικα στην νεα μου αδελφουλα:D:D:D:D!!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον αδελφο μου, μακαρι να τους πανε ολα καλα, εινια 11 χρονια μαζι!

παω να κανω το πλανο μου!

υγ. εχω παρα πολλα ασιδερωτα!!!

σας φιλω ολες γλυκα!

Εδω και εγω!!!

Ραβ περαστικα στην μικρη σου και απο δω και περα να χαρειτε τι μερες με ξεκουραση και πολλες πολλες βολτες..

Κικη περαστικα στην μικρουλα..ο βηχας της ειναι παραγωγικος ή ξεροβηχας?βαλε κατσαρολα να βραζει και βαλτην να κανει εισπνοες ή μασκουλα αερολιν..μακαρι να μεινει μονο στον βηχα..

Μιρτουλα καλες διακοπες με πολλες βολτιτσες και να χαρεις τα παιδακια σου..

Ευα σιγα σιγα να αναρρωσεις καλα πρωτα..

Γιωτα η ωρα η καλη για τον αδερφουλη σου και οτι καλυτερο για την κοινη τους ζωη και το νεο επαγγελματικο τους ξεκινημα....

Μπιλλακι καλη επιτυχια στα μελομακαρονα..εγω εκανα μια συνταγη της μπαρμπαριγου και βγηκαν πολυ καλα..

Χρυσα ροξακια μιαμ..μου εδωσες πολυ καλη ιδεα..σκεφτομαι και καρυδοπιτα με κρεμα και γλασο σοκολατας..

Ειρηνη τι κανεις?υπομονη..

Σοφακι τα καταφερες θηριο..μπραβο,να το καμαρωνεις παντα το αντρακι σου..

Οι μικρες κοιμηθηκαν,συμμαζεψα το σπιτι, εκανα το μπανακι μου,εβαλα τις κρεμουλες μου και χαλαρωνω..αντε και αυριο στη δουλεια και ξεκουραση μετα για δυο μερες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα κ πάλι! σιδερωσα παρα πολλα, μειναν κάτι σεντόνια β,ς εφτιαξα κ το πλανο των δουλειων στο μυαλο μου κ βλέπουμε! αρετή μου ευχαριστω πολύ! γισ πες για την δουλεια σου, με ενδιαφερει. περαστηκα στα αρρωστουλικα! ειρήνη μου πως πας? καλο βραδυ

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα να τα πουμε?χρονια πολλα με ΥΓΕΙΑ χαρα κ πολλα χαμογελα στις οικογενειες μας.μολις ξυπνησε το αντρακι μου κ μου ειπε τα καλαντα,ανακατεμενα βεβαια αλλα τα ειπε:D:D...πινω το καφεδακι μου μολις ξυπνησει κ η πρηγκιππισα θα βολταρουμε τα τρια μας,γιατι οπως παντα αλλα ειχα στο μυαλο κ αλλα γινονται:( ο μπαμπας μας δουλευει τελικα κ προβλεπεται να σχολασει αργα..ξεχασα να σας πω οτι η φωνη μου απο σημερα το πρωι με εγκατελειψε εντελως,μεχρι κ ο εαυτος μου βαρεθηκε να με ακουει:rolleyes::rolleyes:..

Γλυκα μου κοριτσακια, τι κανετε? Χαλαρωνετε?

Εγω ειμαι ψιλο-οκ, ποτε ετσι, ποτε αλλιως, το σπιτι μου δεν το σχολιαζω καθολου εχμμ..γκουχ..γκουχ :roll::roll::roll::oops::oops::rolleyes: (ναι ΑΚΟΜΑ δεν εχω καταφερει να βαλω ταξη...) Τουλαχιστον τελειωσαν προσωρινα τα τρεξιματα του σχολειου περα δωθε, κατι ειναι κι αυτο.

Ευχομαι να εχετε ολες σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Φιλακια πολλα!

Υ.Γ. Θα ξαναμπω να βαλω τις χριστουγεννιατικες φωτο μου, που σας χρωσταω :twisted:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρααααα!!!!!

Χρόνια Πολλά

Καλά Χριστούγεννα σε όλες μας με υγεία

Σήμερα ημιαργία στη δουλειά.

Μια δύσκολη υπόθεση τακτοποιήθηκε πρωί-πρωί και τώρα πετάω :). Μικροπροβλήματα προηγούμενων ημερών να πάνε στο καλό.

Έρχονται Χριστούγεννα κι αυτό έχει σημασία.

Η γέννηση του Χριστού να φέρει στις καρδιές μας γαλήνη και ηρεμία.

Μετά τη δουλειά θα ψωνίσω λίγα τελευταία πραγματάκια που χρειάζονται για το αυριανό τραπέζι. Όπως κάθε χρόνο θα φτιάξω γαλοπούλα γεμιστή. Τρελλαίνομαι για τη γέμιση. Φέτος θα είμαστε μόνοι μας, οικογενειακά. Οπότε φαγητό και ξεκούραση που τόσο μας λείπει τις τελευταίες ημέρες.

Να είστε όλες καλά και να περάσετε υπέροχα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα και απο εμένα :)

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και αισιόδοξες ;)

Εμείς έχουμε βρει πλέον τους ρυθμούς μας, οι οποίοι εννοείται πως εχουν και μπόλικο ξενύχτι μέσα, αλλά συνήθισα με αυτή τη κατάσταση. Ο μεγάλος μου συνεχίζει μεν να ζηλεύει αλλά δε πάει και πουθενά πλέον χωρίς το μωρό και γενικά τον συνήθισε. Βέβαια έχει που και που κάποια ξεσπάσματα αλλα το προσπαθεί το γλυκό μου. Το σπιτάκι μας είναι γενικά με μια μέτρια κατάσταση , προσπαθώ το βράδυ μόλις κοιμηθούν να μαζεύω μαζί με τον καλό μου. Χθες ήρθαν οι νονοί του μικρου , οι οποίοι εχουν και 2 παιδακια 4 χρονων και παιξανε με το δικο μου, κανανε ενα σπιτι αλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπατε, αλλά σημασία εχει οτι το χάρηκαν.

Εδω γύρω θα είμαι γιατί σήμερα έχω πολλές εξωτερικές δουλειές και περιμένω και αρκετες επισκεψεις.

Κανένα γλυκο ευκολο για τα Χριστούγεννα έχετε κατα νου;

Ναυτάκι μου πού είσαι βρε...!Να μαζεύεις όσο μπορείς και να ξεκουράζεσαι.Γιατί δεν φτιάχνεις το μωσαικό της Βάσιας?Είναι πανεύκολο και πολύ γρήγορο.

γεια σας κορίτσια, ελπίζω όλες καλο! εμεις εχουμε περάσει παρα πολύ ωραια ολη μερα εξω! σήμερα πηγαν ο αδερφός μπυ με τους γονείς μπυ κ ζητησαν την κοπέλα του. ανοιγουν κ μαγαζι οι δυο τους μινι μάρκετ . σε κανα χρόνο θα έχουμε κ γαμο ! εχω χαρει παραπ ολυ! δας ευχαριστώ για τος ευχές σας παρα πολυ! γράφω απο το κινητό γι'αυτό κ τα λάθη, σας φιλω καληνύχτα

Άντε με το καλό!!!

Επισης ξεχασα να σας πω οτι αφου ο μικρος επαιξε καλα-καλα με τον Αγιο Βασιλη φευγοντας του εκανε το λιονταρι για να τον τρομαξει,το ιδιο ειχε κανει και με τον Αγιο βασιλη που ειχε συναντησει και στα Mec.

Νομιζω οτι ειναι το μονο παιδι στον πλανητη που προσπαθει να τρομαξει τον Αγιο Βασιλη:rolleyes::tongue::tongue:

Η δικιά μου πάλι μόλις τον είδε του φώναζε από μακριά τι θέλει και δεν ήθελε να πάει κοντά.Ευτυχώς όμως ήταν πολύ ευγενικός νεαρός και ήρθε πιο κοντά και έσκυψε για να είναι στο ύψος της και να μην τρομάξει κι έκατσαν τελικά αγκαλιά για να βγάλω η δόλια μάνα μια φωτογραφία.Μετά του έστελνε και φιλιά:P

Βήχει πολύ στον ύπνο της, ρε γμτ :(...

Πώς είναι το κοριτσάκι σου?

καλημεραααααααα να τα πουμε?χρονια πολλα με ΥΓΕΙΑ χαρα κ πολλα χαμογελα στις οικογενειες μας.μολις ξυπνησε το αντρακι μου κ μου ειπε τα καλαντα,ανακατεμενα βεβαια αλλα τα ειπε:D:D...πινω το καφεδακι μου μολις ξυπνησει κ η πρηγκιππισα θα βολταρουμε τα τρια μας,γιατι οπως παντα αλλα ειχα στο μυαλο κ αλλα γινονται:( ο μπαμπας μας δουλευει τελικα κ προβλεπεται να σχολασει αργα..ξεχασα να σας πω οτι η φωνη μου απο σημερα το πρωι με εγκατελειψε εντελως,μεχρι κ ο εαυτος μου βαρεθηκε να με ακουει:rolleyes::rolleyes:..

Καλημέρα,να τα πείτε να τα πείτε:DΚαλέ μην μιλάς άλλο ξεκουράσου:D

Γλυκα μου κοριτσακια, τι κανετε? Χαλαρωνετε?

Εγω ειμαι ψιλο-οκ, ποτε ετσι, ποτε αλλιως, το σπιτι μου δεν το σχολιαζω καθολου εχμμ..γκουχ..γκουχ :roll::roll::roll::oops::oops::rolleyes: (ναι ΑΚΟΜΑ δεν εχω καταφερει να βαλω ταξη...) Τουλαχιστον τελειωσαν προσωρινα τα τρεξιματα του σχολειου περα δωθε, κατι ειναι κι αυτο.

Ευχομαι να εχετε ολες σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Φιλακια πολλα!

Υ.Γ. Θα ξαναμπω να βαλω τις χριστουγεννιατικες φωτο μου, που σας χρωσταω :twisted:

Καλημέρα Μαριαννάκι μου.Μην το σκέφτεσαι βρε το σπίτι,όσο μπορείς θα το μαζεύεις,μην σκας;)Α και μην μας απειλείς με φωτό εντάξει:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!!!Όλοι κοιμούνται και βρήκα ευκαιρία να σας διαβάσω.Περαστικά σε αρρωστούληδες,καλές βόλτες και καλά Χριστούγεννα!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...