Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια, ελπίζω όλες καλο! εμεις εχουμε περάσει παρα πολύ ωραια ολη μερα εξω! σήμερα πηγαν ο αδερφός μπυ με τους γονείς μπυ κ ζητησαν την κοπέλα του. ανοιγουν κ μαγαζι οι δυο τους μινι μάρκετ . σε κανα χρόνο θα έχουμε κ γαμο ! εχω χαρει παραπ ολυ! δας ευχαριστώ για τος ευχές σας παρα πολυ! γράφω απο το κινητό γι'αυτό κ τα λάθη, σας φιλω καληνύχτα

μπραβο γιωτα μου! να ειναι ευτυχισμενα τα παιδια κ να τους πανε ολα καλα ευχομαι με τις δουλεις κ τις ζωες τους

ιρενε θα εχω μαζι κ τον μικρο εννοειτε!!:rolleyes:

Όσες είστε σε άδεια καλά να περνάτε, για εμάς τις υπόλοιπες υπομονή, εγώ είμαι μόνη στο γραφείο σήμερα.

καλημερα σε ολες!

ε οχι κ μονη εχεις εμας παρειτσα:D

φετος αποφασισα να φτιαξω μελομακαρονα για πρωτη φορα:cool:

βρηκα μια συνταγη (του ακη) φυσικα επειδη το προγραμμα ειναι φουλ να δω ποτε θα βρω χρονο να τα φτιαξω:rolleyes:

παω σουπερ να παρω μυρωδικα κ επιστρεφω να ζυμωσω κεφτεδακια εχουμε πολυ καιρο να φαμε κ αν κ παντα τους εψηνα(σπανιοτατα τηγανιζω) αλλα σημερα θα βαλω τηγανι να τους ευχαριστηθουμε με πατατουλες τηγανιτες

κ σαλατα λαχανο καροτο απο το χωριο

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?Τι ερημιες ειναι αυτες καλε????Η μανα λογικα θα εχει τρελαθει στη δουλεια....

Εμεις περασαμε πολυ ομορφο σκ!Το Σαββατο το πρωι εκανα τα σοκολατα που σας ελεγα,βγηκαν τελεια!!!Μολις τελειωσα βγηκαμε βολτα στην πλατεια,που την εχουν στολισει πολυ ομορφα και παιδικη χαρα,γυρισαμε σπιτι και το απογευμα ηρθε ο ανηψιος μου με την ξαδελφη μου και παιξανε τα μικρα και εμεις ηπιαμε καφεδακι και καναμε κουσκουσακι!!!Την Κυριακη πηγαμε σε χριστουγεννιατικες δραστηριοτητες και ο μικρος το καταευχαριστηθηκε!!!Πηγαμε στην μαμα μου ηπιαμε καφε και πηγαμε στο παρκο του Τριτση,δεν ειχα κατι ιδιαιτερο αλλα ο μικρος συναντησε τον Αγιο Βασιλη,του ζητησε καμπανα και αυτος του υποσχεθηκε οτι θα την φερει και του εδωσε λιγο την δικια του καμπανα να παιξει!!!Χαρα ο μικρος κοριτσια!!!!Γυρισαμε στην μαμα μου φαγαμε ολοι μαζι και μετα σπιτακι μας!!!

Α!Ξεχασα να σας πω πηρα και ενα ζευγαρι μπαλαρινες,πολυ φθηνες 10 ευρω!Αλλα ειναι υπεροχες!Ελπιζω μονο να μην ζερνουν που ειναι τοσο φθηνες...

Διαφημίσεις

Επισης ξεχασα να σας πω οτι αφου ο μικρος επαιξε καλα-καλα με τον Αγιο Βασιλη φευγοντας του εκανε το λιονταρι για να τον τρομαξει,το ιδιο ειχε κανει και με τον Αγιο βασιλη που ειχε συναντησει και στα Mec.

Νομιζω οτι ειναι το μονο παιδι στον πλανητη που προσπαθει να τρομαξει τον Αγιο Βασιλη:rolleyes::tongue::tongue:

γεια σας κορίτσια, ελπίζω όλες καλο! εμεις εχουμε περάσει παρα πολύ ωραια ολη μερα εξω! σήμερα πηγαν ο αδερφός μπυ με τους γονείς μπυ κ ζητησαν την κοπέλα του. ανοιγουν κ μαγαζι οι δυο τους μινι μάρκετ . σε κανα χρόνο θα έχουμε κ γαμο ! εχω χαρει παραπ ολυ! δας ευχαριστώ για τος ευχές σας παρα πολυ! γράφω απο το κινητό γι'αυτό κ τα λάθη, σας φιλω καληνύχτα

Μπραβο Γιωτακι!!!!Υπεροχα νεα!!!Με το καλο!!!

Καλημέρα σε όλες! Εμάς δυστυχώς οι διακοπές μας ξεκίνησαν με βαρβάτη ίωση για τη μικρή επομένως έχουμε χάσει αρκετές μέρες άρα και δραστηριότητες/βόλτες. Με τη βοήθεια της αντιβίωσης ανακάμπτουμε σιγά -σιγά και ελπίζουμε να καταφέρουμε να περάσουμε πολύ πολύ όμορφα!

Προς το παρόν έχω πάρει χαρτί και στυλό να φτιάξω ένα πρόγραμμα καθαριότητας/μαγειρικής/ψώνια και βόλτας για σήμερα και αύριο ώστε να μη πελαγώσω!

Σας χαιρετώ όλες και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ω έλατο, ω έλατο...τελειώσαν τα σχολεία!!!!:tongue::tongue::tongue:

επιτέλους τέλος κορίτσια, από σήμερα οικογένεια, παιδάκια, σπιτάκι, φίλοι, βόλτες!!Να περάσουμε όλες όμορφα Χριστούγεννα με ωραίες οικογενειακές στιγμές!!Φιλιά πολλά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μετά απο ένα δυσκολο αλλα ομορφο ΣΚ ...θελω να ενημερώσω ότι η κουκουβάγια mumsofia τα καταφερε και εφτασε την Παρασκευη στην γιορτη του μικρου με αστειο τροπο φυσικα φυσικα

Φτανοντας με μετρο μια και ειχαν κλεισει δρομοι απο την κινηση περιμενα ταξι αλλα τιποτα πήρα ενα λεωφορειο που βρήκα και με βοηθησαν οι επιβάτες και ο οδηγος να κατεβω στην στάση, οκ ετρεχα ετρεχα αλλα τα κατάφερα εφτασα 19,10 δεν ειχαν ξεκινησει ακομα!!! Τον μικρο τον απολαυσα ...και συγκινηθηκα!!!

Το Σάββατο και την Κυριακη βολτες και δωρα και διαφορες εκκρεμοτητες που ειχα και χτες ειδα και την Ρηνουλα μας !!! Ματσ!!! Της έκανα Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα!!!

:) :) :) :) :) Σήμερα δουλεια μοιρασα τα δωράκια μου (μια και ετσι ειμαι ετσι δεν ειπαμε και τα συμφωνήσαμε να ειμαι ο εαυτος μου)

και σας φιλώ!!!

γεια σας φιλεναδες τι κανετε?καλη ξεκουραση στα παιδακια μας κ σε ολες τις μανουλες..βρε κοριτσια ντρεπομαι που θα το πω αλλα δυο μερες που ημουν τεζα το σπιτι εγινε βομβαρδισμενο τοπιο:mad:τα τεκνα μου ειχαν καλλιτεχνικες ανησυχιες κ γεμισαν παντου χαρτακια...δεν ξερω απο που να αρχισω κ που να τελειωσω:confused::confused: κ οχι τιποτα αλλο μια ζαβλακωμαρα την εχω ακομα...

ωραια νεα γιωτουλα η ωρα η καλη παντα ευτηχια στη ζωη τους,καλες δουλειες στο μαγαζι τους...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...