Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιωτακι χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να σε χαιρομαστε και εμεις!!!

4αδακι να σε κανει παντα περηφανη το αντρακι σου..

Margio να τις καμαρωνεις παντα τις κουκλες σου..

Irene αχκαι να ειχα τωρα εκεινη την πιατελιτσα-δεντρακι με τα σοκολατογλυκακια..πολυ ωραια μπραβο σου..

Βουλα μεγεια την τσαντουλα..μπραβο για τα βαζακια..

Σοφακι ελπιζω να προλαβες την γιορτουλα..

Κικη καλες βολτες..

Χρυσα πως ειναι οι αντρες σου?δεν ειμαι εκπαιδευτικος αλλα δουλευω σε κεντρο που ασχολειται με μαθησιακες δυσκολιες και γενικα προβληματα παιδιων..

Ευα περαστικα σου ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα..

Εγω το πρωι αλλαξα σεντονια στα υπνοδωματια,καθαρισα καλα την κουζινα και βγηκα για ψωνια,να παρω καποια δωρα..γυρισα,ετοιμασα πλυντηριο,μαγειρεψα σνιτσελ και πατατουλες,φαγαμε μαζεψα την κουζινα και ξανασαπουνισα παγκους και εστιες,εβαλα σκουπα,κοιμισα την μικρη,επλυνα καλα το μπανιο,καθαρισα τα τζαμια του σαλονιου,ξεσκονισα πολυ καλα,σφουγγαρισα,σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια,απλωσα το πλυντηριο,εκανα μπανακι και ετοιμαστηκαμε οικογενειακως για παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο.γυρισαμε καναμε μπανιο τα παιδια και το γαλατακι τους και υπνο..η μεγαλη λιγο πριν κοιμηθει με ρωταγε μαμα τι εχει το προγραμμα για αυριο?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Φρέσκια φρέσκια γιατί εχθές κοιμήθηκα από 10.30. Πήγα για ψώνια στην αγορά της Αθήνας μετά Σ/Μ με την μαμά μου και την μικρή, μετά σπίτι για μαγείρεμα (γρήγορη καρμπονάρα). Λαική έχουμε την Δευτέρα και το Σάββατο εδώ επειδή όμως ΑΔΕΙΕΥΩ θα πάω για μια φορά και Δευτέρα....!!!!

Εχθές το απόγευμα πήγα ΙΚΕΑ να αλλάξω ένα χαλάκι και να κάνω μια βούλτα στο river για να δω για παιχνίδια στον ΜΟΥΣΤΑΚΑ και για μικρά δωράκια στο χριστουγεννιάτικο χωριό. Ρίξαμε το γράμμα στο ταχυδρομείο του Αη Βασίλη και μετά κολλήσαμε 1.5 ώρα στο ΙΚΕΑ με ένα ξωτικό και έναν επιστήμονα που έκαναν μαγικά κόλπα με την συμμετοχή των παιδιών (πολύ πολύ πλάκα).Εγώ εν τω μεταξύ πηγαινοερχόμουν και ψώνιζα διάφορα, ο μπαμπάς έμεινε μαζί τους αλλά πρόλαβα στο τέλος να τις δω να τραγουδάνε και να λένε ποιήματα. Ήταν σούπερ!

Μετά έφτιαξα hot dog στο σπίτι, ταινία και ύπνο γρήγορα γρήγορα!

Σήμερα θα μαγειρέψω μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο και το απόγευμα πάμε θέατρο να δούμε την Άννυ! Από δουλειές λίγα πράγματα, τα βασικά μόνο μπαλκόνια, σκούπα, σφουγγάρισμα, αέρισμα, στρώσιμο, άπλωμα, μάζεμα και όχι σίδερο παρακαλώ!

Καλημέρα και απο εμένα :)

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και αισιόδοξες ;)

Εμείς έχουμε βρει πλέον τους ρυθμούς μας, οι οποίοι εννοείται πως εχουν και μπόλικο ξενύχτι μέσα, αλλά συνήθισα με αυτή τη κατάσταση. Ο μεγάλος μου συνεχίζει μεν να ζηλεύει αλλά δε πάει και πουθενά πλέον χωρίς το μωρό και γενικά τον συνήθισε. Βέβαια έχει που και που κάποια ξεσπάσματα αλλα το προσπαθεί το γλυκό μου. Το σπιτάκι μας είναι γενικά με μια μέτρια κατάσταση , προσπαθώ το βράδυ μόλις κοιμηθούν να μαζεύω μαζί με τον καλό μου. Χθες ήρθαν οι νονοί του μικρου , οι οποίοι εχουν και 2 παιδακια 4 χρονων και παιξανε με το δικο μου, κανανε ενα σπιτι αλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπατε, αλλά σημασία εχει οτι το χάρηκαν.

Εδω γύρω θα είμαι γιατί σήμερα έχω πολλές εξωτερικές δουλειές και περιμένω και αρκετες επισκεψεις.

Κανένα γλυκο ευκολο για τα Χριστούγεννα έχετε κατα νου;

Καλημέρα!

Φρέσκια φρέσκια γιατί εχθές κοιμήθηκα από 10.30. Πήγα για ψώνια στην αγορά της Αθήνας μετά Σ/Μ με την μαμά μου και την μικρή, μετά σπίτι για μαγείρεμα (γρήγορη καρμπονάρα). Λαική έχουμε την Δευτέρα και το Σάββατο εδώ επειδή όμως ΑΔΕΙΕΥΩ θα πάω για μια φορά και Δευτέρα....!!!!

Εχθές το απόγευμα πήγα ΙΚΕΑ να αλλάξω ένα χαλάκι και να κάνω μια βούλτα στο river για να δω για παιχνίδια στον ΜΟΥΣΤΑΚΑ και για μικρά δωράκια στο χριστουγεννιάτικο χωριό. Ρίξαμε το γράμμα στο ταχυδρομείο του Αη Βασίλη και μετά κολλήσαμε 1.5 ώρα στο ΙΚΕΑ με ένα ξωτικό και έναν επιστήμονα που έκαναν μαγικά κόλπα με την συμμετοχή των παιδιών (πολύ πολύ πλάκα).Εγώ εν τω μεταξύ πηγαινοερχόμουν και ψώνιζα διάφορα, ο μπαμπάς έμεινε μαζί τους αλλά πρόλαβα στο τέλος να τις δω να τραγουδάνε και να λένε ποιήματα. Ήταν σούπερ!

Μετά έφτιαξα hot dog στο σπίτι, ταινία και ύπνο γρήγορα γρήγορα!

Σήμερα θα μαγειρέψω μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο και το απόγευμα πάμε θέατρο να δούμε την Άννυ! Από δουλειές λίγα πράγματα, τα βασικά μόνο μπαλκόνια, σκούπα, σφουγγάρισμα, αέρισμα, στρώσιμο, άπλωμα, μάζεμα και όχι σίδερο παρακαλώ!

Καλημέρα Αφροδιτάκι, γεμάτη μέρα η χθεσινή. Καλά να περάσετε το απόγευμα :)

1) Ξύπνησα μαζί με το μικρό , ήπιε γάλα και κοιμήθηκε ξανά

2) Μάζεψα σαλόνι και τραπεζαρία απο τα παιχνίδια

3) Ξύπνησε ο μεγάλος, ηπιε και αυτός λίγο γάλα και κοιμήθηκε πάλι

4) Τακτοποίησα κάτι δωράκια που μας φερανε χθες οι νονοί του μικρού

Διαφημίσεις

1) Ξύπνησα μαζί με το μικρό , ήπιε γάλα και κοιμήθηκε ξανά

2) Μάζεψα σαλόνι και τραπεζαρία απο τα παιχνίδια

3) Ξύπνησε ο μεγάλος, ηπιε και αυτός λίγο γάλα και κοιμήθηκε πάλι

4) Τακτοποίησα κάτι δωράκια που μας φερανε χθες οι νονοί του μικρού

5)Έβαλα τα χθεσινά ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων και το έβαλα να δουλεύει

6) Μάζεψα κατι απλωμένα ρούχα απο το μπαλκόνι και τακτοποίησα λίγο το μπαλκόνι

7) Έστρωσα καθαρά πατάκι στη κουζίνα και στο μπάνιο

Κανένα γλυκο ευκολο για τα Χριστούγεννα έχετε κατα νου;

Ραβανί ή καρυδόπιτα; Τα τσακίζουν σχεδόν όλοι!

Καλημέρα Αφροδιτάκι, γεμάτη μέρα η χθεσινή. Καλά να περάσετε το απόγευμα :)

Ευχαριστώ πολύ ;)

5)Έβαλα τα χθεσινά ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων και το έβαλα να δουλεύει

6) Μάζεψα κατι απλωμένα ρούχα απο το μπαλκόνι και τακτοποίησα λίγο το μπαλκόνι

7) Έστρωσα καθαρά πατάκι στη κουζίνα και στο μπάνιο

:cool: Έκανα ενα γρηγορο ντουζακι

9) Μαζεψα τα πανω πανω στο μπανιο

10) εβαλα ενα πλυντηριο με ασπρα

11) ξυπνησε ο μικρος και καναμε τα μποτε του

12) διπλωσα τα ρουχα και τακτοποιησα αυτα που δε θελουν σιδερο

13) αερισα το σπιτι, πλην υ/δ

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Τι κάνετε ομορφες???

Εγω πίνω ησυβχα το καφεδακι μου ,ο μεγαλος αντρας ακόμη χουζουρευει και ο μικρος βλέπει παιδικα.Ευτυχως ειναι και οι δυο καλύτερα.

Εχθες ,εκανα λίγες δουλίτσες ,αυτα που δεν θα προλάβουν να λερωθουν ως τα χριστουγεννα,τζαμια στα υπνοδωμάτια ,ντουλάπες εξωτερικα και φωτιστικα.Πήγαμε στο πάρτυ και τα πιτσιρικια ξεσαλωσαν.Χαμός!Λυπάμαι τη μαμα που συμμαζεψε το σπίτι μετα.

Σημερα δεν ξερω εαν θα βγουμε βολτα ,θελω να κανω καποιες δουλειες ακομη ,ωστε αυριο να τελειωσω με το σπίτι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσάκι μου! Το κλίμα είναι αρκετά Χριστουγεννιάτικο πια...

11 το πρωί βρεθήκαμε σε παιδική χαρά στο κέντρο όπου είδαμε θεατρική παράσταση και στη συνέχεια παίξαμε, βάψαμε κούτες και κάναμε κατασκευές με συνοδεία μουσικής και τυμπάνων :)

Πήγαμε και σε γειτονικό γηπεδάκι για μπάλα με φιλαράκια και γυρίσαμε κατάκοποι αργά για φαγητό και ξεκούραση.

Το πρόγραμμα σε λίγο έχει καφεδάκι για τους μεγάλους και χυμό για το γιο ;) και για να γελάσουμε λίγο ακόμα λούνα παρκ!

Στο σπίτι πέρα απο τα καθημερινά (συμμάζεμα, πλυντήρια, μαγείρεμα) δεν έχω κάνει τπτ άλλο.... θα κάνω ένα γερό ντου Τρίτη πρωί που θα στείλω τα αγόρια μόνα ΣΜ :)

Να περνάτε όλες χαρούμενα τις μέρες αυτές!

Φιλιά πολλά!

Πωπω ερημιες!!!φανταζομαι ολες να βολταρετε και να περνατε υπεροχα με αγαπημενους σας...σημερα ειχαμε μια ηρεμη ξεκουραστη μερα..ξυπνησα,πρωτοφανες, στις 10,τα κοριτσια ειχαν ξυπνησει με τον αντρα μου τους εφτιαξε το γαλα τους,εστρωσε τα κρεβατια τους,εβγαλε τα ρουχα απο το πλυντηριο ,εφτιαξε καφε και με περιμενε να τον πιουμε παρεα..εκανα λιγες δουλιτσες που δεν ειχα προλαβει χθες,τζαμια στα υπνοδωματια ,επλυνα τα ριχταρια και εστρωσα καθαρα ,μαγειρεψα μακαρονια με κιμα,καθαρισα τις εξωτερικες σκαλες και αφου κοιμηθηκε η μικρη το μεσημερι επαιξα με την μεγαλη..φτιαξαμε παρεα ενα κεικ και πεινιρλι για το βραδακι και ετοιμασα φοβερη φασολαδα για αυριο..εκανα μπανακι και λουστηκα και μολις κοιμηθουν οι κορες θελω να κανω μασκουλα στην μουριτσα μου και να βαψω τα νυχακια μου..αχ ποσο θα θελα να μην πηγαινα για δουλεια αυριο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

γεια σας κορίτσια, ελπίζω όλες καλο! εμεις εχουμε περάσει παρα πολύ ωραια ολη μερα εξω! σήμερα πηγαν ο αδερφός μπυ με τους γονείς μπυ κ ζητησαν την κοπέλα του. ανοιγουν κ μαγαζι οι δυο τους μινι μάρκετ . σε κανα χρόνο θα έχουμε κ γαμο ! εχω χαρει παραπ ολυ! δας ευχαριστώ για τος ευχές σας παρα πολυ! γράφω απο το κινητό γι'αυτό κ τα λάθη, σας φιλω καληνύχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...