Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδίτη, αδειεύεις :D; Καλές βόλτες και καλή ξεκούραση!

[/b]:D

Αδειεύω!!!!!!!! Και τρελαίνομαι!!!!!

Μολις εκανα αυτα

για να γεμισω αλλα δυο βαζακια!Ενα για την αδελφη μου και ενα για την πεθερα μου,και με αυτα θα συνοδευσω τα κανονικα δωρακια τους;)Καλα εχω πορωθει με τα βαζακια!!!!Το καταευχαριστηθηκα!!!!

Φαίνονται υπέροχα! Και του χρόνου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φτιάχνουμε βαλίτσες και το απόγευμα φεύγουμε για 5 μερούλες...Επιτέλους ξεκούραση και βόλτες...

Θα συναντηθώ με μάνα Ειρήνη και Σοφάκι,όποια άλλη θέλει ας στείλει πμ...

Καλές γιορτές να έχουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια μου! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! πολλες ευχες μαζεμενες. σηκωθηκαμε χαλαρα, μας πηρε ο υπνος, καναμε πρωι πρωι μπανακι κ ζεστο καφεδακι στο δεντρο. αφησαμε την μικρη να κοιμαται κ κατσαμε οι δυο μας. στις 11,30 σηκωθηκε η πριγκηπεσσα!

απο δουλειες αφου εγλυψα το σπιτι εχτες μεσα εξω δεν εκανα τιποτα περα απο κρεβατια κ φαγητο. λουστηκα κιολας κ τωρα εχω νυχια μαλλια κ φρυδια για να γινω ανθρωπος κ παλι!!! η μικρη με κολλησε, εχω μπουκωμα κ πονολαιμο αλλα δεν δινω σημασια το απογευμα θα παμε mall για βολτα κ καφε.

μολις παρελαβα τα λουλουδια που μου εστειλε ο συζηγος εκτος απο το πρωινο μου δωρακι που θα σας βαλω φωτο καποια στιγμη.

σας φιλω κ σας ευχαριστω πολυ για ολα

να στειλω κ ενα ξεχωριστο φιλι σε οσες εργαζονται αυτες τις μερες ειρηνη κ μπιλλακι, (ξεχναω καμια? σορυ!)

ιρενε μου καλο ταξιδι! στειλε μου πμ που κ ποτε θα βρεθητε κ να προσπαθησω να ερθω!!!

Καλημέρα!!!

Πήγαμε με τα κορίτσια μου, στην πλατεία που είχε εκδηλώσεις και μάγους....ήταν πολύ ωραία! Φάγαμε και τώρα βλέπουν ταινία :)

Το σκ είμαστε φουλ με βόλτες!

Καλά να περνάτε!

Γιώτα πολύχρονη να σε χαιρόμαστε!

Μπιλάκι τέλεια νέα με την άδεια!

Μεγειά τα δωράκια σας!

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!Τι κάνετε?Ελπίζω να περνατε ολες ενα υπεροχο σαββατοκύριακο!

Γιωτα μου να τα εκατοστησεις με υγεια ,αγαπη και πολλες πολλες χαρες!Να σε χαιρονται και να χαιρεσαι την οικογένειά σου!

Μπιλάκι ,υπομονη για το σκ,ερχεται καλύτερη εβδομάδα.

Βασια ,καλά να περασετε!

Μαργιο ,αυτο καναμε και εμεις στο νηπιαγωγειο και μου αρεσει πολύ!Τωρα δεν βλέπω τετοιο πνευμα συνεργασίας.Στις μεγαλύτερες ταξεις βεβαια ,μαζευουν μονα τους τα παιδια χρηματα και πέρνουν δωρα.

Εμεις ηπιαμε το πρωινο καφεδάκι μας,ετοιμασα το παστίτσιο,μαζεψα την κουζινα και φυγαμε για εξωτερικες δουλειες και βολτα.

Περασαμε πρωτα από τον παιδιατρο ,που ειδε και τον μικρο και το μπαμπά και ευτυχως τους βρηκε καλά.

Πήγαμε στο συλλογο και εφτιαξαν τα παιδια μπισκότα ,και μετα εφυγα με τον αντρα μου για σουπερ μαρκετ και ο μικρος πήγε στις κουνιες με την κουμπάρα μου και τα παιδια της.Πηγαμε σούπερ,μαναβικο και σε ενα καταστημα να πάρω τα παππουτσια της βαφτιστηρας μου και ενα δωρακι για το παιδικο παρτυ που εχουμε το απόγευμα.Επιστρεψαμε ,φαγαμε ,τακτοποιησα τα πραγματα και πάω να τελειωσω το νεροχυτη.Θελω να κανω δυο τρεις δουλίτσες και να φτιαξω και νυχια εως τις 6.30 που θα πάμε στο πάρτυ.

Καλό Σαββατοκύριακο σε ολους!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γιωτα να σε χαιρομαστε! πολυχρονη και ευτυχισμενη!

και μεις εχτες ειχαμε γιορτουλα στο σχολειο το απογευμα, πραγματικα ηταν υπεροχα, ο δικος μου συμμετειχε σε θεατρικο, οπου μαζι με τα αλλα παιδακια τραγουδουσανε καλαντα απο ολη την ελλαδα για να πεισουνε τον "δημαρχο" και την "κυρια κριση" να γιορτασουμε και φετος τα χριστουγεννα!!!!! :tongue: χαχαχα!

δεν εχω αλλα νεακια, καλα να περνατε ολες σας αυτες τις γιορτινες ημερες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλησπέρα!

κορίτσια που καμαρώσατε τα ζουζούνια σας στις γιορτούλες τους να τα χαιρεστε πάντα και να τα καμαρώνετε σε ό,τι κάνουν στη ζωή τους!

Γιώτα μου γενεθλιάκια?Χρόνια Πολλά καλή μου, να σαι πάντα γερή και χαρούμενη και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!:P

Βούλα περαστικά σου και μεγειά την τσάντα!

irene πολύ πολύ όμορφα και τα σοκολατογλυκά σου και το δέντρο σου!

και μεις βολτούλα το πρωι με παιδιά και μαμά γιατί ο σύζυγος δουλεύει και το απόγευμα θα τα πάρω πάλι να πάμε σε μια έκθεση χειροποίητου κοσμήματος, οσο μ αφήσουν να κοιτάξω, μήπως βρω κάτι ενδιαφέρον..

καλή συνέχεια ΣΚ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε;γιωτακι χρόνια πολλά πάντα με υγεία.κικι μου ξύπνησα χάλια ανέβασα πυρετό και πονάω παντού.ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα να πάμε καμιά βόλτα

Διαφημίσεις

Μολις εκανα αυτα

για να γεμισω αλλα δυο βαζακια!Ενα για την αδελφη μου και ενα για την πεθερα μου,και με αυτα θα συνοδευσω τα κανονικα δωρακια τους;)Καλα εχω πορωθει με τα βαζακια!!!!Το καταευχαριστηθηκα!!!!

μπράβο χρυσοχέρα!

Μπραβο!!!Και του χρονου να τον καμαρωσετε!!!!!!

Αχ τι ωραια!!!!!Ζουλευω.......Να περασετε τελεια!!!!!!

Ευχαριστούμε!

οι ευχές σου έπιασαν, περάσαμε πολύ όμορφα! Αρχικά κάτσαμε στην παιδική χαρά και χοροπηδήσαμε με τα τύμπανα μετά κατεβήκαμε στο κάτω επίπεδο που είχε γήπεδο ποδοσφαίρου, μαζεύτηκαν 5 αντράκια και ανέλαβαν οι μπαμπάδες!

Συναντηθήκαμε με φίλους και τα παιδάκια τους και κάτσαμε φαγητό και στη συνέχεια σινεμα και τραμπολίνο! Τώρα τα αγόρια κάνουν τα μπάνια τους και ενώ ο μικρός θα ονειρεύεται την αυριανή μέρα εμείς ελπίζω να μην μας πάρει ο ύπνος όσο θα βλέπουμε ταινία ;)

Καλημερα σας,ηταν παρα πολυ ωραιες οι γιορτουλες μας χθες και το κυριοτερο ειναι οτι καταφερα να παω να τις δω και η κορη μου το καταχαρηκε!!

Εμεις δεν παιρνουμε ξεχωριστα δωρο στις δασκαλες δινουμε ολοι απο 2 ευρω και μαζευεται ενα ποσο και παιρνουμε ενα δωρο ολα τα παιδακια μαζι,γραφουμε και μια καρτουλα με ευχες και τα ονοματα. Η αληθεια ειναι οτι το κανουμε μονο στη δασκαλα και οχι στις ειδικοτητες.

Σοφια ελπιζω να προλαβες κι εσυ να καμαρωσεις το αγγελουδι σου.

Σταυρουλα περαστικα,ελπιζω να περασει γρηγορα.

Γιωτα να τα εκατοστησεις να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι την καθε στιγμη!!!

Κικη σας ζηλευω για τις βολτες εμεις δυστυχως θα ειμαστε μεσα ολο το απογευμα :(ο αντρας μου δουλευει απογευματινος κι εγω προσπαθω να αναπληρωσω το κενο της βολτας με χριστουγεννιατικες κατασκευες.

Αρης αννα πιστευω οτι η μικρη αντεδρασε ετσι για να τραβηξει την προσοχη σας επειδη ηταν η μερα του μικρου οι δικες μου το κανουν αυτο all the time:rolleyes:

Καλο ΣΚ σε ολες,φιλακια

Μπράβο που τα καταφερες να καμαρώσεις τα κορίτσια σου.

Στο δικό μας σχολείο δεν υπήρχε διάθεση, ίσως επειδή κάναμε όλες μαζί οι μαμάδες μπουφέ μετα τη γιορτή και χάλασαν εκεί χρήματα... ήθελε όμως και το παιδί δώρο για τις δασκάλες του :D οπότε ήταν μονόδρομος!

Φτιάχνουμε βαλίτσες και το απόγευμα φεύγουμε για 5 μερούλες...Επιτέλους ξεκούραση και βόλτες...

Καλές γιορτές να έχουμε

Καλό ταξίδι να έχετε! Εγώ θέλω! Να μου πειτε που και πότε και ελπίζω να το καταφέρω γιατί έχουμε γεμίσει όλο την επόμενη εβδομάδα που είναι σε άδεια ο σύζυγος :tongue: είπαμε θα ξεκουραστούμεεεεε......... χι χι χι

καλημερα κοριτσια μου! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! πολλες ευχες μαζεμενες. σηκωθηκαμε χαλαρα, μας πηρε ο υπνος, καναμε πρωι πρωι μπανακι κ ζεστο καφεδακι στο δεντρο. αφησαμε την μικρη να κοιμαται κ κατσαμε οι δυο μας. στις 11,30 σηκωθηκε η πριγκηπεσσα!

απο δουλειες αφου εγλυψα το σπιτι εχτες μεσα εξω δεν εκανα τιποτα περα απο κρεβατια κ φαγητο. λουστηκα κιολας κ τωρα εχω νυχια μαλλια κ φρυδια για να γινω ανθρωπος κ παλι!!! η μικρη με κολλησε, εχω μπουκωμα κ πονολαιμο αλλα δεν δινω σημασια το απογευμα θα παμε mall για βολτα κ καφε.

μολις παρελαβα τα λουλουδια που μου εστειλε ο συζηγος εκτος απο το πρωινο μου δωρακι που θα σας βαλω φωτο καποια στιγμη.

σας φιλω κ σας ευχαριστω πολυ για ολα

να στειλω κ ενα ξεχωριστο φιλι σε οσες εργαζονται αυτες τις μερες ειρηνη κ μπιλλακι, (ξεχναω καμια? σορυ!)

ιρενε μου καλο ταξιδι! στειλε μου πμ που κ ποτε θα βρεθητε κ να προσπαθησω να ερθω!!!

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα κοριτσάκι μου! Να σε χαίρονται οι δικοί σου! Υγεία και ευτυχία πάντα!

Καλημέρα!!!

Πήγαμε με τα κορίτσια μου, στην πλατεία που είχε εκδηλώσεις και μάγους....ήταν πολύ ωραία! Φάγαμε και τώρα βλέπουν ταινία :)

Το σκ είμαστε φουλ με βόλτες!

Καλά να περνάτε!

Γιώτα πολύχρονη να σε χαιρόμαστε!

Μπιλάκι τέλεια νέα με την άδεια!

Μεγειά τα δωράκια σας!

Αλίμονο Χριστουγεννιάτικά ΣΚ και μέσα? δεν λέει... όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για τα μεγαλύτερα (σαν εμένα :tongue:)

γιωτα να σε χαιρομαστε! πολυχρονη και ευτυχισμενη!

και μεις εχτες ειχαμε γιορτουλα στο σχολειο το απογευμα, πραγματικα ηταν υπεροχα, ο δικος μου συμμετειχε σε θεατρικο, οπου μαζι με τα αλλα παιδακια τραγουδουσανε καλαντα απο ολη την ελλαδα για να πεισουνε τον "δημαρχο" και την "κυρια κριση" να γιορτασουμε και φετος τα χριστουγεννα!!!!! :tongue: χαχαχα!

δεν εχω αλλα νεακια, καλα να περνατε ολες σας αυτες τις γιορτινες ημερες!

Μπράβο σας!

τελικά? τον πείσανε? βρε δεν πανε να πνιγούμε όλοι οι "δήμαρχοι" του κόσμου .... σιγά που θα τους ρωτήσει ο Χριστούλης αν θα γεννηθεί και φέτος! :)

καλησπέρα!

κορίτσια που καμαρώσατε τα ζουζούνια σας στις γιορτούλες τους να τα χαιρεστε πάντα και να τα καμαρώνετε σε ό,τι κάνουν στη ζωή τους!

Γιώτα μου γενεθλιάκια?Χρόνια Πολλά καλή μου, να σαι πάντα γερή και χαρούμενη και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!:P

Βούλα περαστικά σου και μεγειά την τσάντα!

irene πολύ πολύ όμορφα και τα σοκολατογλυκά σου και το δέντρο σου!

και μεις βολτούλα το πρωι με παιδιά και μαμά γιατί ο σύζυγος δουλεύει και το απόγευμα θα τα πάρω πάλι να πάμε σε μια έκθεση χειροποίητου κοσμήματος, οσο μ αφήσουν να κοιτάξω, μήπως βρω κάτι ενδιαφέρον..

καλή συνέχεια ΣΚ!!

ωχ ωχ δυσκολόπιστα το κόβω! ;)

καλή τύχη!

γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε;γιωτακι χρόνια πολλά πάντα με υγεία.κικι μου ξύπνησα χάλια ανέβασα πυρετό και πονάω παντού.ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα να πάμε καμιά βόλτα

Περαστικά βρε! Εύχομαι να ξυπνήσεις περδίκι ;)

αχ απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί φοργιουδακι,είχα τόσα σχέδια για το σκ που δεν δουλεύει ο σύζυγος και ξενέρωσα λίγο.:cry:

και αύριο μέρα είναι βρε και σίγουρα καλύτερη! ;)

και μόλις έφαγα τον 4ο κουραμπιέεεεεε... ας με σταματήσει κάποιος:shock:

Καλές γιορτές να έχουμε

κ σε εμενα π.μ παρακαλω την αδειουχα:tongue:

ευα κ ολες οι λιγο αρρωστουλες να ξυπνησετε αυριο περδικια κ να ευχαριστηθητε τις μερες.

4γιου μπραβο στο αστερι σου!!

κ σε ολες μας που τα καμαρωσαμε να ειμαστε καλα κοριτσια να χαρουμε πολλες γιορτουλες τους ακομα

αχ γυρισα πτωμα αν κ ειχε κοσμο αλλα χαζολογημα οχι ουσιαστικη δουλεια.

κ οτι τσαντες κυκλοφορουσαν κυριως ηταν απο μαγαζια με παιδικα κ απειρες απο το elc:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...