Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το πρωινό (μέχρι τη 1 περίπου) θα αφιερωθεί σε δουλειές σπιτιού. Μετά το πρόγραμμα λέει καφεδάκι με αδερφή και ξαδέρφη εκτός και μετά συνάντηση με την οικογένεια στης πεθερούλας για φαγητό. Για το μεσημέρι, την ώρα που θα κοιμούνται οι υπόλοιποι, σίδερο ένα πλυντήριο (μετά δεν θα έχω ασιδέρωτα :P) και μποτέ!

Το απόγευμα βόλτες βόλτες βόλτες :-D!

Αύριο το πρωί έλεγα μήπως πηγαίναμε ικεα για κάτι μικροπραγματάκια. Τι λέτε, θα γίνεται χαμός; :roll:

Καλημέρα!!!

Good morning to you, too, my dear :tongue:!

Έφυγα για να προλάβω τίποτα!

Καλημέρα σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?

Εγω δεν νιωθω και στα καλυτερα μου,εχθες το βραδυ ενιωθα τρομερη εξαντληση,ειχα κρυαδες....Σημερα το πρωι ξυπνησα και νιωθω σαν να εσκαβα ολο το βραδυ....εχω πονοκεφαλο και νυσταζω........Οπως καταλαβαινετε τρελα κεφια.......

Α!Ξεχασα να σας πω!Φετος ημουν πααααααααααρα πολυ καλο παιδι και ο Αγιος Βασιλης μου εφερε εχθες το δωρακι μου!!!Μια τελεια δερματινη τσαντα!!!!Μολις ανοιξα την σακουλα λιγο ελειψε να ανεβω στο καναπε και να χοροπηδαω!!!!!:tongue:

αχ κικη βολτιτσες...

ζηλευω ετοιμαζομαι για δουλεια κ αυριο....

καλο Σ/κ σε ολες σας να ψωνισετε πολυ κ να περασετε τελεια.

Καλημερα Μπιλλακι μου!!!!Μη στεναχωριεσαι καλε!!!!!Σκεψου την αδεια που ερχεται;)Τουλαχιστον η δουλεια ειναι κοντα στο σπιτι σου ή εχεις να κανεις καμια τρελη διαδρομη?

Καλημέρα! Καλημέρα! & Καλημέρα!

με Χριστουγεννιάτικη διάθεση ;)

Η γιορτή ήταν καταπληκτική! και ναι ο γιος απίστευτος! δλδ όχι μόνο εμείς οι γονείς του κατουρηθήκαμε αλλά μου το είπαν όλοι μα όλοι οι γονείς!!! κουκουβαβαβαβαβα ... πέρα του ότι είπε το ποιημα του παρα πολύ καθαρα σταθερά και δυνατά σε εκείνο που είπε με τους υπόλοιπους καλικάντζαρους έκανε και παράσταση κανονική!

Εμείς καναμε δώρο στη δασκάλα του, στη διευθύντρια αλλά και στη δασκάλα του κλασσικού ( ναι ναι ο γιος το ζήτησε, αγαπάει και εκείνη) διακοσμητικά για κεράκια αλλά και απο ένα στολίδι λαμπρουκα που είχε βάψει ο γιος!

Πάμε Θήσειο για καφέ στο χέρι και στην παιδική χαρά του Θησείου που έχουν εκδηλώσεις για τα παιδιά - στολισμός δέντρου, χορός, τύπμανα κλπ ;)

μετά ίσως να πάμε και παιδικό μουσείο :)

Φιλιά και αγκαλιές πολλές και να περασετε όμορφα ότι και αν κάνετε!

αύριο ΣΜ είναι ανοιχτα ε?

Ευχαριστώ καλέ για τα καλά σας λόγια,με κάνετε και κοκκινίζω...!:-D

Γιωτάκι μου γλυκό να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά.Να χαίρεσαι τον αντρούλη και το κοριτσάκι σου...Καλές γιορτές!!!:wink:

Βούλα μου περαστικούλια!Με γεια η τσαντούλα,καλέ χοροπήδα ελεύθερα,εγώ ανεβαίνω με την κόρη μου στο κρεβάτι και χοροπηδάμε μαζί:mrgreen:

Κική και 4U κουκουβαγιάστε ελεύθερα:D Να χαίρεστε τα καμάρια σας και να τα καμαρώνετε...Περιμένω πως και πως και τη δικιά μου:)

Μπιλάκι μου πόσο δίκιο έχεις :D Ευχαριστώ που μας το θύμησες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μολις εκανα αυτα

για να γεμισω αλλα δυο βαζακια!Ενα για την αδελφη μου και ενα για την πεθερα μου,και με αυτα θα συνοδευσω τα κανονικα δωρακια τους;)Καλα εχω πορωθει με τα βαζακια!!!!Το καταευχαριστηθηκα!!!!

Ευχαριστώ καλέ για τα καλά σας λόγια,με κάνετε και κοκκινίζω...!:-D

Βούλα μου περαστικούλια!Με γεια η τσαντούλα,καλέ χοροπήδα ελεύθερα,εγώ ανεβαίνω με την κόρη μου στο κρεβάτι και χοροπηδάμε μαζί:mrgreen:

Σ'ευχαριστω!!!Λες να ανεβω ε????Με το ζορι κρατιεμαι!!!Χαχαχα!!!!!

Βρε Ειρηνη μου δεν θυμαμαι αν σου εγραψα για τις φωτο σου:rolleyes:

Παρα πολυ ομορφα και του χρονου κοριτσακι μου!!!Και μ'αρεσε επισης οτι πισω απο δεντρο φαινεται μια γωνια της μικρης σου!!!!

Καλημέρα! Καλημέρα! & Καλημέρα!

με Χριστουγεννιάτικη διάθεση ;)

Η γιορτή ήταν καταπληκτική! και ναι ο γιος απίστευτος! δλδ όχι μόνο εμείς οι γονείς του κατουρηθήκαμε αλλά μου το είπαν όλοι μα όλοι οι γονείς!!! κουκουβαβαβαβαβα ... πέρα του ότι είπε το ποιημα του παρα πολύ καθαρα σταθερά και δυνατά σε εκείνο που είπε με τους υπόλοιπους καλικάντζαρους έκανε και παράσταση κανονική!

Εμείς καναμε δώρο στη δασκάλα του, στη διευθύντρια αλλά και στη δασκάλα του κλασσικού ( ναι ναι ο γιος το ζήτησε, αγαπάει και εκείνη) διακοσμητικά για κεράκια αλλά και απο ένα στολίδι λαμπρουκα που είχε βάψει ο γιος!

Πάμε Θήσειο για καφέ στο χέρι και στην παιδική χαρά του Θησείου που έχουν εκδηλώσεις για τα παιδιά - στολισμός δέντρου, χορός, τύπμανα κλπ ;)

μετά ίσως να πάμε και παιδικό μουσείο :)

Φιλιά και αγκαλιές πολλές και να περασετε όμορφα ότι και αν κάνετε!

αύριο ΣΜ είναι ανοιχτα ε?

Μπραβο!!!Και του χρονου να τον καμαρωσετε!!!!!!

Αχ τι ωραια!!!!!Ζουλευω.......Να περασετε τελεια!!!!!!

Καλημερα σας,ηταν παρα πολυ ωραιες οι γιορτουλες μας χθες και το κυριοτερο ειναι οτι καταφερα να παω να τις δω και η κορη μου το καταχαρηκε!!

Εμεις δεν παιρνουμε ξεχωριστα δωρο στις δασκαλες δινουμε ολοι απο 2 ευρω και μαζευεται ενα ποσο και παιρνουμε ενα δωρο ολα τα παιδακια μαζι,γραφουμε και μια καρτουλα με ευχες και τα ονοματα. Η αληθεια ειναι οτι το κανουμε μονο στη δασκαλα και οχι στις ειδικοτητες.

Σοφια ελπιζω να προλαβες κι εσυ να καμαρωσεις το αγγελουδι σου.

Σταυρουλα περαστικα,ελπιζω να περασει γρηγορα.

Γιωτα να τα εκατοστησεις να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι την καθε στιγμη!!!

Κικη σας ζηλευω για τις βολτες εμεις δυστυχως θα ειμαστε μεσα ολο το απογευμα :(ο αντρας μου δουλευει απογευματινος κι εγω προσπαθω να αναπληρωσω το κενο της βολτας με χριστουγεννιατικες κατασκευες.

Αρης αννα πιστευω οτι η μικρη αντεδρασε ετσι για να τραβηξει την προσοχη σας επειδη ηταν η μερα του μικρου οι δικες μου το κανουν αυτο all the time:rolleyes:

Καλο ΣΚ σε ολες,φιλακια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...