Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Την ιστορία του mamacita την έχετε διαβάσει?

http://gr.omg.yahoo.com/news/mamacita-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC-161000570.html

κρατήστε σφιχτά μέσα σας την τελευταία πρόταση...

:|:neutral::|:neutral: ετσι ακριβως.

καλημερα σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!

Επιτελους Παρασκευη σημερα, λιγο τρεχατη βεβαια, αλλα τουλαχιστον εχουμε το ΣΚ μπροστα μας!

Σημερα στις 5 εχει το κοριτσακι μου τη γιορτη στα αγγλικα, θα τραγουδησουν Χριστουγεννιατικα τραγουδακια στα αγγλικα (εχουν ριξει πολλη προβα παντως!), ετοιμασα και την ψηφιακη και θα παω τρεχοντας μετα το σχολασμα εκει... Μετα θελει ο αντρας μου να παμε ΣΚ στον μπαμπα του και θα γυρισουμε Κυριακη βραδυ, θα φυγουμε αποψε με τα τη γιορτη.. Βεβαια μου χαλασε τα σχεδια γιατι ηθελα να κανω καμια δουλεια το ΣΚ και να τελειωνα τα ψωνια μου αλλα τελος παντων...

Τουλαχιστον μιας και θα ειμαστε κοντα εκει που θα παμε λεω το Σαββατο να παμε εδω http://www.christmas-world.gr/ που ειναι στο αεροδρομιο.. Θα γινεται βεβαια χαμος Σαββατο αλλα τα παιδια θα χαρουν!

Οσο για χτες:

- Πηγα τζαμπο και πηρα τα δωρα των καμαριων μου

- Πηγαμε πηραμε το μικρο απο τη μαμα μου

- Γυρισα σπιτι και τηγανισα ψαροκροκετες με σαλατα και φαγαμε

- Εφυγα με την μπουκια στο στομα και πηγα να παρω την κορη μου απο τα αγλικα

- Της εβαλα να φαει, ετοιμασαμε τα σημερινα ρουχα/τσαντα (εχουν εκδρομη) και τα απογευματινα ρουχα για τη γιορτη

- Τα εβαλα για υπνο

- Εκανα ενα μπανιο επιτελους με την ησυχια μου

- Εβγαλα τα ρουχα που θα παρουμε μαζι το ΣΚ

- Επιτελους εκατσα και ειδα και λιγο τον αντρα μου μετα απο πολλεςςςς μερες που πεφταμε ολοι ξεροι!

Πολλα εγραψα, παω τωρα να κανω καμια δουλιτσα :D:D

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

μπιλλακι μου κ εγω νομιζω οτι απλα βαριεται κ χαιδευεται, κ εχει επαναπαυτει στο οτι την καταλαβαινουμε (παρολα αυτα το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι μπορει να μην χαιδευεται κ να θελει βοηθεια). την ακοη την εχω τσεκαρει, αλλωστε λεει ολες τις λεξεις αλλα μισες πχ το μπιστοκοτο το ελεγε μπε, μετα μπι πιο μετα μπισκ κ τωρα μπισκο, το νερο το ελεγε νε μετα νεο κ τωρα ποτε νερο κ ποτε νελο.

ηδη το εχουμε ξεκινησει αυτο χαρακτηριστικο παραδειγμα: αφου τελειωσε το φαγητο της λεει κα (κατω) κ της λεει ο αντρας μου τι κα? καπελο? κα ξαναλεει δειχνοντας κατω, καρπουζι? κατσικα? κ καμια 3-4 αλλες λεξεις απο κα. ειδε κ απο ειδε λεει η μικρη τω, της λεει πεστο ολο μαζι κ λεει κα....τω!

κ πολυ καλα κανεις κ εισαι σε εγρηγορση,αλλα οπως λενε κ τα υπολοιπα κοριτσια θεωρω οτι δεν θα χρειαστει να κανετε κατι γι αυτο.

εγραψα την αποψη μου γιατι δυστυχως εχω δει γονεις να εθελοτυφλουν παρα να παραδεχτουν κατι κ να το προλαβουν εγκαιρως. μπραβο Γιωτακι μου εσεις το χειριζεστε μια χαρα. αλλα σου ξαναλεω θυμησου αυτη σου την αγωνια σε μερικους μηνες:tongue::tongue: εδω θα ειμαστε κ θα γελαμε με τις ατακες της πολυλογους σου:P

υγ. ο Αγιος Βασιλης δεν θα σου παρει τιποτα μα τιποτα, αλλα θα σου φερει:

υγεια

χαρα

αγαπη

ευτυχια

γελιο

κ ενα θαυματακι για την μαμα σου!!!!

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας πω κ δυο καλα νεα ηρθε υδραυλικος για το μπόιλερ κ τελικα δεν ειναι το δικο μας αλλα του πεθερου:cool: αρα γλιτωσαμε 500ΑΡΑ!!!

χμμ το αλλο το ξεχασα....

για το δωρο του μικρου τελικα θα το παρουμε σας ευχαριστω για τις γνωμες. το σκεφτηκα ως εξης

1ον δεν εχει ζητησει αλλα πραγματα απ τον Αη Βασιλη μονο την πιστα μονσουνο

2ον δεν ειναι παιδι που αλλαζει 100 γνωμες κ δεν θελω να τον πιεσω αλλο γιατι μου αρεσει η αποφασιστικοτητα του.

3ον απο επιλογη καναμε μονο ενα παιδι για να μπορουμε να του προσφερουμε οσα περισοτερα μπορουμε απο καπου θα κοψω κ θα βγει το 50αρικο για παιχνιδι του.

4ον ας μην συμφωνω με την παιδαγωγικη αξια αυτου του παιχνιδιου σημασια εχει οτι θα το παιξει πολυ(ασχολειτε με αυτα που του αρεσουν δεν τα βαριεται ευκολα)κ εξαλλου εχουμε κ απο τα αλλα παιχνιδια... αυτα που εγκρινει η μαμα:wink:

για τις δασκαλες θα παω σε λιγο να παρω δωρακια. θα παρω κρασακια απο το σουπερ εχει πολλα 1+1 προσφορα κ θα παω τζαμπο να κανω μια ωραια συσκευασια η στο διαφανο που εχει μινι στολη αη βασιλη κ την φορας στο μπουκαλι. το κρασακι ειναι κατι που το θεωρω ευπροσδεκτο κ ευκολα καταναλωσιμο αυτες τις μερες.

Καλημερα σας,ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας.

Ειμαι καθε μερα και καλυτερα αφου σημερα σκεφτομαι να βγω την πρωτη μου βολτα και να παω στη γιορτη του σχολειου,το θελει τοσο πολυ η κορη μου,εχει ρολο και θα κουκουβαγιασω παλι:tongue:

Μπιλακι εχεις απολυτο δικιο σε ολα περνατε πραγματικα δυσκολες στιγμες δεν εχω λογια:( Δυστυχως πρεπει να δεχτουμε αυτα που δεν ειναι στο χερι μας να αλλαξουμε.

Φυσικα δεν κανω τιποτα απο δουλειες και να σας πω την αληθεια σκυλοβαρεθηκα...

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?Τι ομορφα που σημερα ειναι Παρασκευη!!!!Λεω να μην παω τον μικρο βολτουλα σημερα και κατσουμε σπιτι να παιξουμε και αργοτερα να κανω δουλειες,γιατι απο το απογευμα δεν θελω να κανω τιποτα,θα αφιερωθω στους αντρες μου....και μπορει να φτιαξω κανενα γλυκακι αν εχω κεφια.

Σας φιλω!!!Θα τα πουμε το μεσημερακι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια οτι και να πω ειναι λιγο για το αγχος μου!!!

Χτες ανακοινώθηκε meeting στις 17,30 και στις 19,00 πρέπει να ειμαι στο θεατρο να δω τον γιο μου

Ηταν 16,30 ..ειπα στον μικρο ότι θα τον παει ο μπαμπας του και εγω θα τον δω στο θέατρο και μου έβαλε τα κλάμματα

Τελοσπαντων κάντε μια ευχη να προλάβωωωωω

καλημέρα!!επιτέλους Παρασκευή!!κ μένει μια Δευτέρα αλλά όπως είπε κ η Κική τι ψυχή εχει μια Δευτέρα?:tongue::tongue:

Βούλα τέλειο το βαζάκι σου, θα ενθουσιάσει!!

Γιώτα καλοφάγωτα τα γλυκά σου!

Σοφία...μα meeting τελευταία στιγμή?αμαν βρε παιδί μου...εύχομαι να τα προλάβεις όλα...

καλό και Χριστουγεννιάτικο:tongue: ΣΚ σε όλες!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?

Εγω ειμαι σπιτακι μου και αναρρωνω,ολα πηγαν πολυ καλα ευτυχως ποναει βεβαια το χερι μου και δε μπορω να κανω πολλα πολλα αλλα με βοηθανε ολοι και ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να ειμαι οκ.

Πηραμε και τους βαθμους του σχολειου και ειμαι μια περηφανη μαμα κουκουβα κουκουβα.

Σας φιλω ολες ευχομαι να ειστε ολες καλα κι εσεις και οι οικογενειες σας.Ελπιζω αργοτερα να μπω να διαβασω τα νεα σας:)

περαστικα σου! σιδερενια!

δυστυχως ρενατα μου κ ποναει κ πλεον μετακινειται με μεγαλη δυσκολια δεν ειναι στο νοσοκομειο τωρα ,πρεπει να βγαλει τα ραμματα απο την προηγουμενη εχγειρηση κ μετα να μπει να αρχισει τι??? ακτινοθεραπειες που πρεπει αμμεσα αλλα η αναμονη ειναι 2 μηνες...προσπαθουμε να καμψουμε τα εμποδια αλλα πως να τα βαλεις με την Ελληνικη δημοσια υγεια, αν το χρημα δεν ρεει αφθονο????:evil:

υπαρχει μεγαλη συγχυση για την σειρα των θεραπειων κ πιεση χρονου που ομως δεν μας βγαινει.

δεν κατηγορω τους γιατρους μας ειναι ανθρωποι πανω απ'ολα αλλα αν δεν εχουν την υποδομη τι να κανουν κ αυτοι????

σημερα μας μιλησαν πρωτη φορα κ για μεταμοσχευση μυελου....

μην μου στεναχωριεσαι για εμας ρενατα μου σε παρακαλω, εχεις κ εσυ την δικη σου μανουλα, πως ειναι? ελπιζω καλυτερα ε???

οπως ολες σας εχετε τα δικα σας. το μονο που με παρηγορει αταν σας μαυριζω με τα δικα μας ειναι οτι χρειαζεται καποιος να μας υπενθυμιζει τις μη αναστρεψιμες ομορφιες της ζωης αυτες που θεωρουμε δεδομενες κ οταν καταλαβουμε ποσο ευθραστες ειναι συνηθως ειναι αργα.

μην αφηνετε χρονο να περναει χωρις να κανετε αυτα που θελετε για τους αγαπημενους σας, να αγκαλιαζεστε κ να λετε σ'αγαπω καθε μερα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι η τελευταια.

μην στεναχωριεστε αν το τραπεζι φετος δεν θα ειναι τοσο γεματο κ παλι θα χορτασουμε κ παλι θα δωσουμε δωρα λιγοτερα κ πιο φθηνα αλλα με αγαπη.

κ αν δεν πληρωθηκαμε τον κοπο μας μερικες φορες δεν πειραζει αρκει που ειμαστε καλα κ μπορουμε να γκρινιαζουμε γι αυτο.

να παρακαλαμε τα Χριστουγεννα καθε χρονο να εχουμε ολους αυτους που αγαπαμε κοντα μας.

εγω αυτο ζητησα φετος απ τον ΑΗ βασιλη να μην μου φερει τιποτα απλα να μην μου παρει κ τιποτα απ οσα εχω.

εχω μεινει αφωνη.... σε ευχαριστω... μια ευχουλα κι απο μενα να πανε ολα οσο καλυτερα γινεται, και ο Αη Βασιλης να πραγματοποιησει την επιθυμια σου και με το παραπανω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλή σας μέρα!

Σηκωθήκαμε το πρωί και τα αγόρια έφυγαν για σχολείο και γραφείο. Εγώ ξεκίνησα τις δουλειές μου και μαγείρεμα τρέχοντας για να τα προλάβω όλα. Τώρα θα φύγω να πάω να πάρω το αστέρι μου (θα τον πάρω νωρίτερα σήμερα για να ξεκουραστεί για τη γιορτή τους το απόγευμα.

Σαν να έχω αρχίσει να αισθάνομαι γιορτινά! Το βράδυ μάλλον θα το καταλάβω για τα καλά με τη γιορτή των μικρών :)

Υγεία, αισιοδοξία και αγάπη κοριτσάκια μου, όλα θα πάνε καλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Καλή σας μέρα και να χαμογελάτε! :)

Διαφημίσεις

Μπιλάκο,

λυπάμαι πολύ αλλά εύχομαι να γίνει θαύμα! Προχθές έμαθα για ένα τέτοιο θαύμα χριστουγεννιάτικο (ο μπαμπάς μιας φίλης μου).

Δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά σε αγκαλιάζω σφιχτά!

Καλημέρες! Παρασκευούλαααα!

Έφυγαν μπαμπάς και κόρη κι απολαμβάνω ζεστό καφεδάκι με μουσικούλα σε παγωμένο σπίτι, αφού έχω ανοίξει να αεριστεί, μπρρρ!

Έστρωσα κρεββάτια, τακτοποίησα ό,τι τριγυρνούσε και τώρα θέλω να πλύνω κάτι λίγα πιατάκια από το πρωινό, να κάνω ένα μπανάκι και βουρ για το σχολείο της μικρής :D.

Ψωνίσαμε και για τις δασκάλες μας χθες, από ένα σετάκι με πραγματάκια του κορρέ για την καθεμία και τα πήρε η μικρή να τους τα δώσει σήμερα. Ελπίζω να τους αρέσουν!

Παρόλο που είμαι σπίτι είπα να μη μαγειρέψω σήμερα, να φάμε αυγουλάκια το μεσημέρι, ώστε να βολτάρουμε με τη μικρή μετά τη γιορτή.

Αϊ, μαρή, που ανησυχείς! :tongue::D

Ένα υπέροχο πσκ σε όλες! :D

κ εγω θελω βολτα αλλα η μικρη εχει ακομα μυξες....! να περασετε τελεια!

(λεει κ μονη μου, κ τωρα εμαθε κ τις μυξ:tongue::tongue::tongue:)

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας πω κ δυο καλα νεα ηρθε υδραυλικος για το μπόιλερ κ τελικα δεν ειναι το δικο μας αλλα του πεθερου:cool: αρα γλιτωσαμε 500ΑΡΑ!!!

χμμ το αλλο το ξεχασα....

για το δωρο του μικρου τελικα θα το παρουμε σας ευχαριστω για τις γνωμες. το σκεφτηκα ως εξης

1ον δεν εχει ζητησει αλλα πραγματα απ τον Αη Βασιλη μονο την πιστα μονσουνο

2ον δεν ειναι παιδι που αλλαζει 100 γνωμες κ δεν θελω να τον πιεσω αλλο γιατι μου αρεσει η αποφασιστικοτητα του.

3ον απο επιλογη καναμε μονο ενα παιδι για να μπορουμε να του προσφερουμε οσα περισοτερα μπορουμε απο καπου θα κοψω κ θα βγει το 50αρικο για παιχνιδι του.

4ον ας μην συμφωνω με την παιδαγωγικη αξια αυτου του παιχνιδιου σημασια εχει οτι θα το παιξει πολυ(ασχολειτε με αυτα που του αρεσουν δεν τα βαριεται ευκολα)κ εξαλλου εχουμε κ απο τα αλλα παιχνιδια... αυτα που εγκρινει η μαμα:wink:

για τις δασκαλες θα παω σε λιγο να παρω δωρακια. θα παρω κρασακια απο το σουπερ εχει πολλα 1+1 προσφορα κ θα παω τζαμπο να κανω μια ωραια συσκευασια η στο διαφανο που εχει μινι στολη αη βασιλη κ την φορας στο μπουκαλι. το κρασακι ειναι κατι που το θεωρω ευπροσδεκτο κ ευκολα καταναλωσιμο αυτες τις μερες.

γελασα με του πεθερου που λες ευτυχως!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: τουλαχιστον τα βγαζουν περα οικονομικα?

παρτο του παιδιου το δωρο, κ εγω ετσι σκεφτομαι κ να σου πω κ κατι? γιατι να ριχνω το δικο μου το παιδι κ να μην ριχνω ανηψια κ βαπτηστηρι?? οχι οτι δεν τα λατρευω, αλλα λατρευω πιο πολυ το δικο μου το παιδι...

το κρασι σουπερ ιδεα

δυστυχως ρενατα μου κ ποναει κ πλεον μετακινειται με μεγαλη δυσκολια δεν ειναι στο νοσοκομειο τωρα ,πρεπει να βγαλει τα ραμματα απο την προηγουμενη εχγειρηση κ μετα να μπει να αρχισει τι??? ακτινοθεραπειες που πρεπει αμμεσα αλλα η αναμονη ειναι 2 μηνες...προσπαθουμε να καμψουμε τα εμποδια αλλα πως να τα βαλεις με την Ελληνικη δημοσια υγεια, αν το χρημα δεν ρεει αφθονο????:evil:

υπαρχει μεγαλη συγχυση για την σειρα των θεραπειων κ πιεση χρονου που ομως δεν μας βγαινει.

δεν κατηγορω τους γιατρους μας ειναι ανθρωποι πανω απ'ολα αλλα αν δεν εχουν την υποδομη τι να κανουν κ αυτοι????

σημερα μας μιλησαν πρωτη φορα κ για μεταμοσχευση μυελου....

μην μου στεναχωριεσαι για εμας ρενατα μου σε παρακαλω, εχεις κ εσυ την δικη σου μανουλα, πως ειναι? ελπιζω καλυτερα ε???

οπως ολες σας εχετε τα δικα σας. το μονο που με παρηγορει αταν σας μαυριζω με τα δικα μας ειναι οτι χρειαζεται καποιος να μας υπενθυμιζει τις μη αναστρεψιμες ομορφιες της ζωης αυτες που θεωρουμε δεδομενες κ οταν καταλαβουμε ποσο ευθραστες ειναι συνηθως ειναι αργα.

μην αφηνετε χρονο να περναει χωρις να κανετε αυτα που θελετε για τους αγαπημενους σας, να αγκαλιαζεστε κ να λετε σ'αγαπω καθε μερα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι η τελευταια.

μην στεναχωριεστε αν το τραπεζι φετος δεν θα ειναι τοσο γεματο κ παλι θα χορτασουμε κ παλι θα δωσουμε δωρα λιγοτερα κ πιο φθηνα αλλα με αγαπη.

κ αν δεν πληρωθηκαμε τον κοπο μας μερικες φορες δεν πειραζει αρκει που ειμαστε καλα κ μπορουμε να γκρινιαζουμε γι αυτο.

να παρακαλαμε τα Χριστουγεννα καθε χρονο να εχουμε ολους αυτους που αγαπαμε κοντα μας.

εγω αυτο ζητησα φετος απ τον ΑΗ βασιλη να μην μου φερει τιποτα απλα να μην μου παρει κ τιποτα απ οσα εχω.

μπιλακο ευχομαι η μαμα σου να διαψευσει για μια ακομα φορα τους γιατρους.φορα το καλυτερο σου χαμογελο κ χαρισε το απλωχερα στη μανουλα σου.ειναι η καλυτερη θεραπεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...