Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διάβασα τις τελευταίες σελίδες και έχω να πω οτι συμφωνώ τόσο με το Μπιλάκι μας σε όλα όσα έχει γράψει.

Εύχομαι σε όλες σας να μην "περάσει" ποτέ σοβαρή ασθένεια απο τα σπίτια σας!

Γιωτάκι βρήκατε Τερέζα μέσα σε πάνα? μπρρρρρ φανταστείτε τι μας δίνουν και βάζουμε στα μωράκια μας! Το οτι οι υπολοιπες ποτε δεν τις είδαμε δε συμαίνει οτι δεν κάνουν παρτυ πάνω στις πάνες των μωρών μας πριν συσκευαστούν!!! Είχα αναρωτηθεί πολλές φορές κατα πόσο αποστειρωμένες είναι αλλά τέτοιο πράγμα δεν φανταζόμουν.... μάλλον οι οικολογικές - πλενόμενες είναι η καλύτερη λύση!

Πήγα την καφετιέρα στο κατάστημα και ή που επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί αλλά όχι άμεσα.... δλδ μπορεί και μετά τα Χριστούγεννα! οπότε έγραψα τη διεύθυνσή μας στον υπεύθυνο καταστήματος και ζήτησα δωρεάν γαλλικό να παραδίδεται στην οικία μας καθημερινά στις 7.30! Γέλασε αυτός και πικρογέλασα και εγώ ρίχνοντας τις μπηχτές μου αλλά στο τέλος ευχήθηκα Καλές γιορτές και υγεία... υπάλληλος είναι και αυτός...

Μετά Jumbo και καφεδάκι. Επιστροφή σπίτι, αμπαλάζ και βουρ για το σχολείο του μικρού για παραλαβή! Γράψαμε τις κάρτες μας στις δασκάλες, ζωγραφίσαμε, ακούσαμε μουσική και χορέψαμε. Πριν απο 5' ανέλαβε ο σύζυγος - θαύμα που γύρισε τόσο νωρίς ... τον έχει πιάσει και αυτόν το κλίμα και τα παράτησε νωρίς σήμερα και εξαφανίστηκε! :)

Έφτιαξα μια ακόμα μπάλα από ύφασμα αυτή τη φορά και κορδέλες. Η 2η φουρνιά στολίδια αλα λαμπρούκα πέτυχαν! Δεν είχα ούτε μια απώλεια σε ράγισμα - σπάσιμο και έγιναν παρα πολύ όμορφα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την ιστορία του mamacita την έχετε διαβάσει?

http://gr.omg.yahoo.com/news/mamacita-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC-161000570.html

κρατήστε σφιχτά μέσα σας την τελευταία πρόταση...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Τρέχω πολύ, τρέχω τρελά. :D

Το πρωϊνό μου, υπέροχο καφεδάκι με το Νασιάκι μας, οπου κάναμε και νυχάκια.

Τα νυχάκια της:

DSCN0034_zps02193f8a.jpg

DSCN0033_zpsbc1585e9.jpg

Στην επιστροφή επισκέφτηκα ένα μαγαζί με είδη της δουλειάς μου, ψώνισα κάποια πράγματα και βουρ σπίτι. Μάζεψα και έφυγα να πάρω το παιδί. Επιστρέψαμε, φάγαμε, ήρθε ο άντρας μου και έφυγα τρέχοντας για δουλειά. Επέστρεψα πριν μισή ωρίτσα, τσίμπησα σαλατούλα, είδα λίγο το παιδάκι μου, το έβαλα για ύπνο και τώρα έπεσα σε έναν καναπέ....

Αύριο επίσης χαμός. Γι' αυτό χάνομαι αλλά σας διαβάζω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, οτι με χρειαστείτε με προσωπικό μήνυμα εδώ ή στο face.

Σας φιλώ όλες γλυκά-γλυκά!:D

777885dugw57gt25.gif

Να'μαι παλι!Τι κανετε?

Εφτιαξα την μερεντα,αλλα δεν με εφτασε και αυριο πρεπει να κανω και δευτερη δοση,ετοιμασα το ενα βαζακι και βγηκε γλυκουλι,σας βαζω φωτο:

http://imageshack.us/photo/my-images/689/jp7g.jpg/,

εφτιαξα και μια καρτουλα με το δαχτυλικο αποτυπωμα του μικρου που εγινε ταρανδακι και μεσα εγραψα ''χρονια πολλα'' και ετοιμο!

Επισης σιδερωσα οοοοοολα τα ασιδερωτα και απλωσα ενα πλυντηριο!Αυτα τα ολιγα....

μελομακάρονα κ κουραμπιέδες έτοιμοι ! αύριο φωτογραφία. ειρήνη καλη ξεκούραση!.βουλα θα το δω αυριο, μπαινω από το κινητό γι'αυτό κ γράφω έτσι. καλο βράδυ, φιλια

Βρε κοριτσια ψαχνω μια ιδεα για να φτιαξω κατι για την αδελφη μου παρομοιο με αυτο που εκανα με την μερεντα αλλα δεν θελω το ιδιο,αλλα εχει στερεψει το κεφαλι μου...σας ερχεται τιποτα??????

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Τι κάνετε?Ελπίζω τα κεφια μας να ειναι καλύτερα σημερα και να ακούσουμε μονο ευχαριστα πραγματα.

Εμεις ακροβατουμε μεταξυ της ιωσης και του ειμαστε καλά ,αλλα πιστευω να τα καταφερουμε.Εχθες αφου ειχαμε ελευθρο απόγευμα εφτιαξα κουραμπιεδες ακι σημερα θα πάω στη μαμα μου να κανουμε μελομακαρουνα.Ο γιος το χιλιοευχαριστηθηκε,αναψαμε το τζακι μας ,βαλαμε τραγουδια χριστουγεννιατικα και ξεκινησαμε.

Κωνμαμα ειναι πολύ ομορφο το βαζακι σου ,μπραβο!Ενναλακτικα για την αδερφη σου μπορεις να βαλεις υλικα για σοκολάτα ροφημα,για cookies ..αν κανεις αναζητηση θα βρεις πολλες ιδεες.

Κική ,καλη ξεκουραση ,να ευχαριστηθείς την αδειά σου!

Αρετη και εσυ στην εκπαιδευση δεν εισαι?

Ειρηνη ,καλή δυναμη και ομορφες δημιουργιες !Κρατα γερα!

4U,κριμα για την καφετιερα ,κανονικα επρεπε να σου δωσου μια για λίγες ημερες.

Μαργιο,καλή αναρρωση ,να επανελθεις συντομα δριμυτερη!

Cristie,αναλογα με τη δασκάλα ,μπορεις να της πάρεις κατι σε κασκόλ,γαντια κ.λ,σετ με κρεμα και αφρολουτρο,καποιο κοσμημα φο αλλα χειροποιητο,βιβλίο,κουπα ,καποιο διακοσμητικο χριστουγεννιατικο,ατζεντα -ημερολόγιο για τη νεα χρονια.Για το δασκαλο μας εγωδιαλεξα ενα κεραμικο γουρι και μπισκότα τα οποία θα βαλω σε ενα κουτακι.Για τους δασκάλους ειδικοτητων ,εβαλα μπισκότα σε γυαλινο βαζο και κρεμασα απ'έξω ενα κεραμικο στολίδι.

Μπιλάκι,περνας πολύ δυσκολα ,το ιδιο και η μαμα σου ,αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως θα το αντεξεις.Στασου διπλα της και ,να νιωσει την αγαπη σας και ολα θα ειναι πιο ευκολα.Ουτε και η ιδια θελει να σας στενοχωρει,αλλα ειναι ατιμη αυτη η αρρωστια!Εχεις δικιο σε ολα τα υπόλοιπα,μονο ,ομως ,εαν δοκιμαστεις το καταλαβαινεις...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια,γράφω πρώτη φορά σε αυτή την ενότητα και σας χαιρετώ όλες!!Ψάχνω συνταγή για κουραμπιέδες,έχει καμία να μου δώσει?Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Εγω φτιαχνω μια πετυχημενη συνταγη ,μαμαδιστικη,αλλα ειναι με λάδι ,οχι βουτυρου.Εαν θελεις σου την γραφω.

Καλωσήρθες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρες! Παρασκευούλαααα!

Έφυγαν μπαμπάς και κόρη κι απολαμβάνω ζεστό καφεδάκι με μουσικούλα σε παγωμένο σπίτι, αφού έχω ανοίξει να αεριστεί, μπρρρ!

Έστρωσα κρεββάτια, τακτοποίησα ό,τι τριγυρνούσε και τώρα θέλω να πλύνω κάτι λίγα πιατάκια από το πρωινό, να κάνω ένα μπανάκι και βουρ για το σχολείο της μικρής :D.

Ψωνίσαμε και για τις δασκάλες μας χθες, από ένα σετάκι με πραγματάκια του κορρέ για την καθεμία και τα πήρε η μικρή να τους τα δώσει σήμερα. Ελπίζω να τους αρέσουν!

Παρόλο που είμαι σπίτι είπα να μη μαγειρέψω σήμερα, να φάμε αυγουλάκια το μεσημέρι, ώστε να βολτάρουμε με τη μικρή μετά τη γιορτή.

Κικη μου τι τελεια εχεις αδειουλα αυριο θα ξεκουραστεις..ε η δευτερα δεν μετραει..εγω δουλευω και την επομενη βδομαδα και εχω αδεια την βδομαδα της πρωτοχρονιας..την περιμενω πως και πως..το μανο τελικα δεν ειναι το βαθυ κοκκινο,ενω φαινεται για σκουρο..ωραιο ειναι ομως..

Μια χαρά, αφού και η επόμενη βδομάδα μισή θα είναι! Καλή ξεκούραση!

ναι αρετη μου λεει:

μαμα μπαμπα γιαγια νερο μεσα τοσο κατσε ετσι κακα γιατι εδω νανι παπακι δως μου που σαι παρε γεια σου τουτου κατω πωπος τασος (τον θειο της) ναι οχι ουτε , σιγουρα λεει κ αλλες που δεν μου ερχονται τωρα κ λεει μπλουζ (μπλουζα) πιπι την πιπιλα καλτσ (καλτσα) κ σχεδον ολες τις αλλες μισες η την πρωτη συλλαβη. μεχρι κ γειτσες λεει μολις φτερνιστουμε γειεεεεεετσσσσσ φωναζει.

λες ε????

Αϊ, μαρή, που ανησυχείς! :tongue::D

Αύριο επίσης χαμός. Γι' αυτό χάνομαι αλλά σας διαβάζω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, οτι με χρειαστείτε με προσωπικό μήνυμα εδώ ή στο face.

Σας φιλώ όλες γλυκά-γλυκά!:D

Ειρηνάκι, καλές δουλίτσες!

Να'μαι παλι!Τι κανετε?

Εφτιαξα την μερεντα,αλλα δεν με εφτασε και αυριο πρεπει να κανω και δευτερη δοση,ετοιμασα το ενα βαζακι και βγηκε γλυκουλι,σας βαζω φωτο:

http://imageshack.us/photo/my-images/689/jp7g.jpg/,

εφτιαξα και μια καρτουλα με το δαχτυλικο αποτυπωμα του μικρου που εγινε ταρανδακι και μεσα εγραψα ''χρονια πολλα'' και ετοιμο!

Βούλα, έγινε πολύ όμορφο! Και τα πουγκάκια!

Ένα υπέροχο πσκ σε όλες! :D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα!!! Σας διαβάζω επιτέλους από το λάπτοπ μου!!!

Σήμερα, έχω πολλά πράγματα να κάνω... ελπίζω να προλάβω.

Επίσης, ελπίζω, τώρα που έχω το λάπτοπο, να αρχίσω πάλι τις λίστες...

Για αρχή πάω να συμμαζέψω το παιδικό.

Δεν έχω ιδέα τι να μαγειρέψω... θα έρθουν και τα πεθερικά σήμερα για φαγητό...

Έχω βάλει ήδη ένα πλυντήριο και έχω να βάλω άλλα δύο τουλάχιστον... να δω πότε θα στεγνώσουν...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...