Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Helloooo....

Σήμερα τελικά είναι μέρα για έξω... το πρωί τα παιδάκια μου σηκώθηκαν στις 10...

ή μάλλον η μικρή σηκώθηκε στις 10... τον μεγάλο τον σήκωσα εγώ με λίγο ζόρι...

ήπιαμε καφέ / φάγαμε πρωινό και έξω από την πόρτα...

Μπαμπάς - παιδιά...παιδική χαρά...

Μαμά... Jumbo, μαγαζιά, super market... με επιστροφή στρατηγικά λίγο μετά τις 2... που τα παιδάκια μου ήταν στα κρεβάτια τους...

Οπότε μετά τα πράγματα ήταν απλά... έβαλα ένα πλυντήριο... τακτοποίησα τα ψώνια...

μάζεψα λίγο το σαλόνι και έκανα και ένα γλυκό στην ξεπέτα... μωσαϊκό...

Ο καλός μου έκανε μία μικρή προετοιμασία στην κουζίνα... μια και το βράδυ θα ψήσουμε κρέατα και λαχανικά και θα έρθουν και οι κουμπάροι μας με το βαφτιστήρι μας...

Τώρα είναι ώρα για παγωμένο καφεδάκι και χαλάρωση...

Μία σκούπα το απόγευμα και είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε επισκέψεις... άλλωστε το σπίτι πάλι χάλια θα γίνει με το μέσα-έξω στα μπαλκόνια αλλά δεν τρέχει τίποτα...

αύριο είναι μία καινούρια μέρα για καθάρισμα...

φιλάκια και να περνάτε τέλεια...

Μια χαρά σε βρίσκω,προμελετημένο το έγκλημα:tongue::-P:razz:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σασ χαιρετω κι εγω απο το μετωπο..

ουφ ελιωσα σημερα

και τι δν εκανα !!! το ευχαρισηθηκα!

Στολισα αυγουλακια,κουνελακια..μου αρεσει πολυ!!

Τωρα εχω σιδερο πολυυυυυυυυυ αλλα δν πειραζει,το υπολοιπο σπιτι ειναι οκ!

Κι ενα ευχαριστω φυσικα χρωσταω στην κοπελα μου που με βοηθησε!!!!!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τίποτα δεν έκανα σήμερα... μόνο τα κλασσικά, πιάτα, νεροχύτες, φαγητό, ξανά πιάτα... με το σπίτι τίποτα:cry: δεν είχα όρεξη, ήμουνα και γκρινιάρα, τον πέθανα τον χριστιανό τον άντρα μου... α το απόγευμα μόνο έπλυνα το αμάξι μου μέσα έξω.. κάτι είναι και αυτό... τώρα κάνει μπάνιο ο μεγάλος, να κάνω και το μικρό, να κάνουμε κι εμείς και να την πέσω..

edit- Χρύσα είσαι το είδωλό μου! δεν βάζεις κ$%ο κάτω, τι είσαι εσύ παιδάκι μου... φτου φτου σκόρδα! Να σε χαίρεται και να σε καμαρώνει η οικογένειά σου!

ουφ ελιωσα σημερα

Μπράβο 4star!! Τα κατάφερες τελικά!! Κάτσε τώρα να απολαύσεις το καθαρό και στολισμένο σπιτάκι! Το σίδερο όμως το άτιμο δεν τελειώνει ποτέεεεε. Εγώ χθες σιδέρωσα τα πάντα, σήμερα έχω 2 πλυντήρια με περιμένουν.. από Δευτέρα!

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα φτιάχνουμε μια φωλιά για τα αυγά: σε ένα χρησιμοποιημένο μεγάλο μπωλ ζαχαροπλαστείου από γλυκό, έκοψα κομμάτια από χαρτοσακούλες του μανάβη και έβαλα από πάνω ξερά αχυράκια που μάζεψα χτες από τη γλάστρα μου που έχω σχοινόπρασο. Ο στόχος μου είναι να κάνω κάτι τέτοιο:

6888150156_6d0a4f2485_s.jpg

bird's-nest-instructions2

7034244611_c0e0b9f451_s.jpg

brown-bag-bird's-nest2

Οδηγιες έχει εδώ:

http://alphamom.com/family-fun/holidays/make-a-birds-nest-for-spring/

αλλά μάλλον ξέφυγα από το στόχο γιατί προς το παρόν μου βγαίνει κάτι τέτοιο:rolleyes::

6888164404_b26566ac10_s.jpg

. by evi155, on Flickr

Και μία ερώτηση: στο σιδέρωμα ανακάλυψα κάτι λαδιές που δεν έφυγαν από βαμβακερό μπλουζάκι με κέντημα και στάμπα. :cry:Τί κάνουμε; Έχω την εντύπωση πως αν απλά το ξαναπλύνω δεν θα βγουν. Βοήθεια παρακαλώ γιατί στο πλύσιμο ρούχων είμαι ολίγον σκράπας:rolleyes:

sACYp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! το άφησα λίγο το σπίτι τις τελευταίες 2-3 μέρες και έχω συμμάζεμα (πότε θα μάθω να μην τα αφήνω να μαζεύονται;;) καλά, δε γίνεται και χαμός αλλά δεν είμαι ικανοποιημένη!

σήμερα θα είναι μέρα τακτοποίησης και αύριο μέρα καθαριότητας.

δυστυχώς δουλεύω σήμερα αργά το απόγευμα

νόνη, μια χαρά δουλίτσες έκανες! ξέρεις πόσον καιρό θέλω να καθαρίσω το αμάξι μου;

το νέο μας σήμερα είναι ότι σκάνε τα κοτοπουλάκια μας!! έχουμε αυγά σε κλωσσομηχανή και όταν ξυπνήσαμε είχαν σκάσει μύτη δυο πουλάκια! τώρα ήδη έχουν βγει 6-7! είμαι πολύ συγκινημένη!

το νέο μας σήμερα είναι ότι σκάνε τα κοτοπουλάκια μας!! έχουμε αυγά σε κλωσσομηχανή και όταν ξυπνήσαμε είχαν σκάσει μύτη δυο πουλάκια! τώρα ήδη έχουν βγει 6-7! είμαι πολύ συγκινημένη!

Καλημέρα amelie! Απίστευτο!!!:P Δηλαδή έχετε κήπο να υποθέσω και θα τα κρατήσετε :confused:

sACYp2.png

καλημέρα εύη!! ο κήπος μας εδώ στο αργοστόλι είναι μικρός, έχει μια λεμονιά, μια μουσμουλιά και καλλιεργούμε μόνο χόρτα, μαρούλια, ρόκα, σπανάκι. τα κοτοπουλάκια τις πρώτες 20 μέρες θα είναι σε εσωτερικό χώρο γιατί θέλουν ζέστη. μετά θα τα πάμε στο κτήμα, που βρίσκεται περίπου 1 ώρα μακριά. τους έχουμε ήδη φτιάξει κοτομέγαρο!

καλημέρα εύη!! ο κήπος μας εδώ στο αργοστόλι είναι μικρός, έχει μια λεμονιά, μια μουσμουλιά και καλλιεργούμε μόνο χόρτα, μαρούλια, ρόκα, σπανάκι. τα κοτοπουλάκια τις πρώτες 20 μέρες θα είναι σε εσωτερικό χώρο γιατί θέλουν ζέστη. μετά θα τα πάμε στο κτήμα, που βρίσκεται περίπου 1 ώρα μακριά. τους έχουμε ήδη φτιάξει κοτομέγαρο!

Καλημέρα σε όλες!Συγχαρητήρια για τα νεογέννητα :-P,μπράβο που έχετε από όλα και εμείς εδώ το παλεύουμε,έχω εγώ στο σπίτι λίγα κηπουρικά αλλά μας τροφοδοτούν και τα πεθερικά που έχουν ποσότητα στο κτήμα, και βέβαια και κοτοπουλάκια και άλλα.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Amelie ωραια η ζωή στην εξοχή! Χαίρομαι που αρκετοί άνθρωποι κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα και ζουν κοντά στη φύση!

Εμείς σκοπεύουμε να μετακομίσουμε τέλος καλοκαιριού στην επαρχία, στα Τρίκαλα, και θα έχουμε ένα μικρό κήπο στην πόλη με ένα- δυο δεντράκια, που θέλει όμως διαμόρφωση.

Στο (ορεινό) χωριό του πατέρα μου όμως γίνεται κανονική καλλιέργεια.:-) Ντοματιές, φουντουκιές, καρυδιές, όλα τα ζαρζαβατικά, μόνο εσπεριδοειδή και ελιές δεν ευδοκιμούν.

Είδα ότι είσαι κι εσύ στο pinterest, να σε κάνω add? Σου στέλνω pm.

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα φτιάχνουμε μια φωλιά για τα αυγά: σε ένα χρησιμοποιημένο μεγάλο μπωλ ζαχαροπλαστείου από γλυκό, έκοψα κομμάτια από χαρτοσακούλες του μανάβη και έβαλα από πάνω ξερά αχυράκια που μάζεψα χτες από τη γλάστρα μου που έχω σχοινόπρασο. Ο στόχος μου είναι να κάνω κάτι τέτοιο:

6888150156_6d0a4f2485_s.jpg

bird's-nest-instructions2

7034244611_c0e0b9f451_s.jpg

brown-bag-bird's-nest2

Οδηγιες έχει εδώ:

http://alphamom.com/family-fun/holidays/make-a-birds-nest-for-spring/

αλλά μάλλον ξέφυγα από το στόχο γιατί προς το παρόν μου βγαίνει κάτι τέτοιο:rolleyes::

6888164404_b26566ac10_s.jpg

. by evi155, on Flickr

Και μία ερώτηση: στο σιδέρωμα ανακάλυψα κάτι λαδιές που δεν έφυγαν από βαμβακερό μπλουζάκι με κέντημα και στάμπα. :cry:Τί κάνουμε; Έχω την εντύπωση πως αν απλά το ξαναπλύνω δεν θα βγουν. Βοήθεια παρακαλώ γιατί στο πλύσιμο ρούχων είμαι ολίγον σκράπας:rolleyes:

Μπράβο για τις χειροτεχνίες σου,ξεκινάτε όλες σιγά σιγά,εγώ ακόμη τίποτα,αυριο θα βγω να αγοράσω λίγα πράγματα για να ξεκινήσω,αν και φοβάμαι πως και δεν θα βρω αυτά που θέλω και επιπλέον θα τα χρυσοπληρώσω:confused:Αυτή στη φωτογραφία έχει βάλει μόνον σχοινόπρασο(ή κορδελάκια) και τα έχει κολλήσει,δεν πειράζει όμως,δοκίμασε παραλαγές και διάλεξε.

Για τις λαδιές πάντα βάζω υγρό πιάτων και το τρίβω λίγο πριν το βάλω στο πλυντήριο,αλλά δεν βγαίνουν πάντα οπότε πέφτει και δευτερο πλύσιμο.Δοκίμασε ace gentile,αν είναι ευαίσθητο,ή αλλο προιόν για λεκέδες.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τίποτα δεν έκανα σήμερα... μόνο τα κλασσικά, πιάτα, νεροχύτες, φαγητό, ξανά πιάτα... με το σπίτι τίποτα:cry: δεν είχα όρεξη, ήμουνα και γκρινιάρα, τον πέθανα τον χριστιανό τον άντρα μου... α το απόγευμα μόνο έπλυνα το αμάξι μου μέσα έξω.. κάτι είναι και αυτό... τώρα κάνει μπάνιο ο μεγάλος, να κάνω και το μικρό, να κάνουμε κι εμείς και να την πέσω..

edit- Χρύσα είσαι το είδωλό μου! δεν βάζεις κ$%ο κάτω, τι είσαι εσύ παιδάκι μου... φτου φτου σκόρδα! Να σε χαίρεται και να σε καμαρώνει η οικογένειά σου!

Ευχαριστώ και πάλι!:oops::oops::oops:

Εμένα το δικό μου είναι απλυτο,:rolleyes::mad:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ουφ ελιωσα σημερα

Τελικά τα κατάφερες,μπράβο!:)

Να χαρείτε τώρα το σπιτάκι σας καθαρό και γιορτινό!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα στα νοικοκυροκόριτσα!

Κάνω δουλίτσες από το πρωί...

Εβαλα και άπλωσα δύο πλυντήρια,μάζεψα νεροχύτη, έστρωσα κρεβάτια και ψευτομάζεψα τα δωμάτια και τώρα ξεκινά η επιχείρηση...μπαλκόνια-παντζούρια-τζάμια!Θα κάνω αρχή με του σαλονιού και έχει ο Θεός!!

Σήμερα ξεκουραζόμαστε οικογενειακώς,αργήσαμε να σηκωθούμε γιατί το βράδυ το ξενυχτίσαμε,τα πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν πολύ,το ίδιο και εμείς βέβαια.Ηπιαμε τα καφεδάκια μας,απλωσα ένα πλυντήριο και ετοίμασα αλλό ένα για το απόγευμα,έστρωσα τα κρεβάτια και ξεκίνησα να τακτοποιήσω τα σιδερωμένα ρούχα που περιμένουν καρτερικά 3 μέρες τώρα για φύλαγμα:rolleyes::):)Το μεσημέρι τρώμε στη μαμά μου,οπότε γλιτώνω τη φασαρία;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...