Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπον τα νεα μου:

Σηκωθηκαμε το πρωι,εκανα πρωινα και ο μικρος επαιξε στο δωματιο του ενω εγω ηπια το καφε μου χαλαρα στον υπολογιστη,εφτιαξα λαχανορυζο,πηγαμε βολτα στα jumbo και πηρα ενα βαζακι για την μερεντα που θα φτιαξω το απογευμα και 2 στολιδακια για να στολισω τα σακουλακια που φτιαξω για τις σοκολατες(οταν τα ετοιμασω θα σας βαλω φωτο),πηγαμε βολτουλα στην παιδικη χαρα και πλατεια,γυρισαμε,επλυνα πιατα ξεσκονισα και τακτοποιησα σαλονι και κουζινα(το μονο που μενει ειναι σκουπα),ταισα τον μικρο,και πηγαμε στο δωματιο του και τακτοποιησα λιγο την ντουλαπα του,τα παιχνιδια,τα ραφια,ξεσκονισα,εβαλα και ενα πλυντηρια και τωρα ο μικρος κοιμαται και εγω ξεκουραζομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτα κατσαριδα βρε παιδι μου?? παντως ηταν μια ευκαιρια να βγαλεις το εξοδο για τις πανες της μικρης αλλα κ για το επομενο οταν ερθει με το καλο!!!

πολυ καλα κανεις κ το κοιτας με την μικρη αν κ εχω δει πολλα παιδια που μεχρι τα 3 κουβεντα κ μετα ροδανι η γλωσσα!! αν ομως χρειαστει καποια βοηθεια θα το ξερετε εγκαιρως. ανηψι μας ειναι ηδη 5μιση ετων κ δεν μιλαει καλα αποφασισαν τωρα κ τον πηγαν!! κ επισης ανακαλυψαν οτι εχει προβλημα κ στην αδρη κινητικοτητα(ετσι λεγεται?) δηλαδη δεν μπορει να πιασει καλα μολυβι ψαλιδι κτλ. παει παιδικο απο 10 μηνων κ δεν τους ειχε κανει εντυπωση ποτε οτι δεν συμμετειχε σε γιορτες παρα ελαχιστα κ ο φακελλος με τις εργασιες καθε χρονο ηταν σχεδον αδειος...

μερικες συμβουλες που εχω ακουσει απο αναπτυξιολογους ειναι να την δυσκολεψεις στην εποικοινωνια σας ωστε να αναγκαστει να σου πει με λογια τι θελει. μην προλαβαινεις τις επιθυμιες της π.χ σου ζηταει νερο η κατι αλλο κ στο δειχνει με το δαχτυλο,εσυ να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι σου ζηταει, οναματισε της το κ αναγκασε την να το πει προκειμενου να της το δωσεις.

με κοινη τακτικη με τον συζηγο ομως.

επισης οσο περιεργο κ αν σου φανει να ελεγξεις την ακοη της. κανε της καποια τεστ κ μονη σου. η σε ορυλα.

αφησε την λιγο πιο ανεξαρτητη μπορει να κανει πολυ περισοτερα απο οσο νομιζεις ισως! εγω πιστευω οτι απλα χαιδευτε η μπουμπου σου. κ ειμαι σιγουρη οτι σε μερικους μηνες θα την εκλιπαρεις να σταματησει την παρλα!!

μπιλλακι μου κ εγω νομιζω οτι απλα βαριεται κ χαιδευεται, κ εχει επαναπαυτει στο οτι την καταλαβαινουμε (παρολα αυτα το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι μπορει να μην χαιδευεται κ να θελει βοηθεια). την ακοη την εχω τσεκαρει, αλλωστε λεει ολες τις λεξεις αλλα μισες πχ το μπιστοκοτο το ελεγε μπε, μετα μπι πιο μετα μπισκ κ τωρα μπισκο, το νερο το ελεγε νε μετα νεο κ τωρα ποτε νερο κ ποτε νελο.

ηδη το εχουμε ξεκινησει αυτο χαρακτηριστικο παραδειγμα: αφου τελειωσε το φαγητο της λεει κα (κατω) κ της λεει ο αντρας μου τι κα? καπελο? κα ξαναλεει δειχνοντας κατω, καρπουζι? κατσικα? κ καμια 3-4 αλλες λεξεις απο κα. ειδε κ απο ειδε λεει η μικρη τω, της λεει πεστο ολο μαζι κ λεει κα....τω!

ω ναι κατσαριδα, δεν μπορω να το διανοηθω, ηταν η πρωτη φορα που ανοιξα πακετο απο την μεση (το εσκισα γιατι βιαζομουν) κανονικα το ανοιγω απο πανω, αν το ανοιγα κανονικα θα της εβαζα την πρωτη σειρα κ μετα θα την εβλεπα.....:evil:

υγ. ο Αγιος Βασιλης δεν θα σου παρει τιποτα μα τιποτα, αλλα θα σου φερει:

υγεια

χαρα

αγαπη

ευτυχια

γελιο

κ ενα θαυματακι για την μαμα σου!!!!

Γιωτακι μην ανησυχεις για την μικρουλα σου..αφου λεει λεξουλες απλα δεν ειναι πολλες ε?συνηθως μετα τα δυο αρχιζει η γλωσσα τους και λυνεται...αν το παιδι ακουει,αντιλαμβανεται τα παντα,υπακουει εντολες μην ανησυχεις..και λιγη βοηθεια αν χρειαστει δεν ειναι τιποτα..περαστικουλια της

Margio μπραβο που ολα πηγαν καλα..καλη αναρρωση..μια χαρα θα εισαι μεχρι τις γιορτες..

Βασια καινουργια μερα σημερα..μπραβο για το κοριτσακι σου..

Χριστινα περαστικα σου..τουλαχιστον ειχες αδεια..

Σημερα ειχαμε την γιορτουλα,ειμαι πολυ περηφανη για το κοριτσακι μου..το θεατρικο τους ηταν πολυ καλο και τα μικρα τα καταφεραν αρκετα καλα..εδωσα και τα δωρακια και στις δασκαλες και γυρισαμε σπιτι μας..ετοιμασα το φαγητο μας και καθαρισα την κουζινα,αδειασα πλυντηριο πιατων,επλυνα καλα το μπανιο,σκουπισα μπαλκονια και τα σφουγγαρισα,εβαλα σκουπα ,ξεσκονισα πολυ καλα,φαγαμε και μαζεψα την κουζινα,κοιμισα την μικρη,εβαλα το βιντεο απο την γιορτουλα στον υπολογιστη και συγκινηθηκα ξανα,εφτιαξα καφεδακι και παω να αρχισω σιδερο..μονο 2πλυντηριακια εχω..καλο μεσημερι φιλεναδες..

αντιλαμβανεται τα παντα, υπακουει κ κανει κ πονηριες, λεει ολοκληρες καμια 30αρια λεξεις κ ολες (μα ολες) τις υπολοιπες μισες η τα 3/4 (την πατησαμε λεει πατησ πατησ κ παταει το ποδι της)

μπραβο περηφανη μανουλά!!! μπραβο κ στο κοριτσακι σου! αντε να χαρεις κ της μικρης!!!

Διαφημίσεις

μπιλλακι μου κ εγω νομιζω οτι απλα βαριεται κ χαιδευεται, κ εχει επαναπαυτει στο οτι την καταλαβαινουμε (παρολα αυτα το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι μπορει να μην χαιδευεται κ να θελει βοηθεια). την ακοη την εχω τσεκαρει, αλλωστε λεει ολες τις λεξεις αλλα μισες πχ το μπιστοκοτο το ελεγε μπε, μετα μπι πιο μετα μπισκ κ τωρα μπισκο, το νερο το ελεγε νε μετα νεο κ τωρα ποτε νερο κ ποτε νελο.

ηδη το εχουμε ξεκινησει αυτο χαρακτηριστικο παραδειγμα: αφου τελειωσε το φαγητο της λεει κα (κατω) κ της λεει ο αντρας μου τι κα? καπελο? κα ξαναλεει δειχνοντας κατω, καρπουζι? κατσικα? κ καμια 3-4 αλλες λεξεις απο κα. ειδε κ απο ειδε λεει η μικρη τω, της λεει πεστο ολο μαζι κ λεει κα....τω!

!!!!

Γιωτα μου και εγω ακριβως αυτο πιστευω!Οτι δηλαδη εχει βολευτει οτι την καταλαβαινετε,εγω αυτο που κανω στο δικο μου ειναι οταν μου λεει κατι το επαναλβανω σωστα π.χ.μου λεει ''νεο'' και του λεω θελεις ''νερο''?αυτο βοηθαει να λενε τις λεξεις σωστα και να μην μπεμπεκιζουν.Πιστευω πως το χειριζεστε πολυ σωστα,δηλαδη να νιωσει οτι πρεπει να μιλησει για να επικοινωνησει μαζι σας!Συμφωνω απολυτα με την Κικη,ειναι μικρη ακομα και το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο!Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε;)

Να τη χαίρεσαι πάντα, Αρετή!

Θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου και θα σιδερώσω κι εγώ τα δυο πλυντηριάκια που έχω γιατί μετά θα μου' ρθει και τρίτο και θα το χάσω...

Εδώ και κάποια μεσημέρια (1-2 βδομάδες πρέπει να είναι) γυρνάω και βρίσκω πεντακάθαρο νεροχύτη, πάγκους και εστίες :).

Το απόγευμα θα πάμε κι εμείς να ψωνίσουμε τα δωράκια για τις δασκάλες μας.

Ένα όμορφο απόγευμα σε όλες σας!

εγω το εχω ηδη χασει.....:?

υγ. λες βρε κικη μου να μην ανησυχω ε?

Βουλα απλα τελεια τα πουγκακια..το ιδιο και οι σοκολατιτσες..πολυ ομορφο δωρακι και πολυ φροντισμενο..μπραβο σου..

Κικη μου τι τελεια εχεις αδειουλα αυριο θα ξεκουραστεις..ε η δευτερα δεν μετραει..εγω δουλευω και την επομενη βδομαδα και εχω αδεια την βδομαδα της πρωτοχρονιας..την περιμενω πως και πως..το μανο τελικα δεν ειναι το βαθυ κοκκινο,ενω φαινεται για σκουρο..ωραιο ειναι ομως..

Σιδερωσα,τα τακτοποιησα κιολας και νιωθω αναλαφρη που δεν εχω ασιδερωτα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα μου και εγω ακριβως αυτο πιστευω!Οτι δηλαδη εχει βολευτει οτι την καταλαβαινετε,εγω αυτο που κανω στο δικο μου ειναι οταν μου λεει κατι το επαναλβανω σωστα π.χ.μου λεει ''νεο'' και του λεω θελεις ''νερο''?αυτο βοηθαει να λενε τις λεξεις σωστα και να μην μπεμπεκιζουν.Πιστευω πως το χειριζεστε πολυ σωστα,δηλαδη να νιωσει οτι πρεπει να μιλησει για να επικοινωνησει μαζι σας!Συμφωνω απολυτα με την Κικη,ειναι μικρη ακομα και το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο!Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε;)

οχι δεν λαμβανω υποψιν ολες τις αποψεις σας, κ φυσικα εχουν εμπειρια ολες οι μανουλες κ σας ευχαριστω παρα πολυ για την αποψη σας κ τα καθησυχαστικα σας λογια, απλα οταν το ακουω κ απο ατομα που εχουν να κανουν με την εκπαιδευση (κικη βουλα κ μυρτουλα σορυ αν ξεχναω καμια) (ιδιως εσυ βουλα που εχεις να κανει με παιδια προσχολικης ηλικιας) παιρνω κουραγιο!

Γιωτα λεει 30 λεξουλες ολοκληρες και ανησυχεις?οχι καλο μου.. μια χαρα το χειριζεστε να την αφηνετε να αναγκαζετε να πει τι θελει..

ναι αρετη μου λεει:

μαμα μπαμπα γιαγια νερο μεσα τοσο κατσε ετσι κακα γιατι εδω νανι παπακι δως μου που σαι παρε γεια σου τουτου κατω πωπος τασος (τον θειο της) ναι οχι ουτε , σιγουρα λεει κ αλλες που δεν μου ερχονται τωρα κ λεει μπλουζ (μπλουζα) πιπι την πιπιλα καλτσ (καλτσα) κ σχεδον ολες τις αλλες μισες η την πρωτη συλλαβη. μεχρι κ γειτσες λεει μολις φτερνιστουμε γειεεεεεετσσσσσ φωναζει.

λες ε????

οχι δεν λαμβανω υποψιν ολες τις αποψεις σας, κ φυσικα εχουν εμπειρια ολες οι μανουλες κ σας ευχαριστω παρα πολυ για την αποψη σας κ τα καθησυχαστικα σας λογια, απλα οταν το ακουω κ απο ατομα που εχουν να κανουν με την εκπαιδευση (κικη βουλα κ μυρτουλα σορυ αν ξεχναω καμια) (ιδιως εσυ βουλα που εχεις να κανει με παιδια προσχολικης ηλικιας) παιρνω κουραγιο!

Σου στελνω π.μ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...