Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γιωτα μου,ειναι πολυ δυσκολα κ περιπλοκα πλεον τα πραγματα απλα ελπιζουμε να μην ειναι η αρχη της αντιστροφης μετρησης οπως φαινεται να ειναι:( οι γιατροι προσπαθουν πολυ φιλοτιμα να βρουν την καλυτερη σειρα που πρεπει να γινουν ορισμενα πραγματα(ακτινοβολιες κ χμθειες κ χειρουργειο ξανα) αλλα εχουμε χασει πολυ χρονο κ η νοσος μεσα της εχει οργιασει....

προσπαθω να δεχτω την συνεχεια που επεται το απωθω στο μυαλο μου εχω φτασει σε σημειο να μην αντεχω να την αντικρισω:|:neutral: να κανω οτι ολα θα ειναι καλα.

αλλα ειναι φορες οπως χθες στην γιορτη του μικρου που τα λογια της με εκαναν να κλαιω οχι απο συγκινηση αλλα απο λυπη.

"κριμα που δεν εχω δει ποτε το παιδι σε γιορτη του σταθμου"

δεν πειραζει μαμα θα τον δεις το καλοκαιρι που θα ξανακανουν

"δεν θα ειμαι εδω παιδι μου"

"δεν τον χαρηκα αυτον...."

:cry::cry::cry:

κοριτσια μου συγνωμη αλλα οταν σκεφτομαι ολο αυτο με πιανει:(:(:cry::cry:

...:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο στα κοριτσια!!!!!!!!! :)

Και εγώ την ειδα αλλιως γιατι αλλιως θα τρελαθω και δεν πρέπει να ξεχνάω ότι σε 6 μερες ειναι τα γενέθλια μου!!!

χαχα εμενα σε 2!!! τοξοτινα κ εσυ?

Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ...νυστάζω

Πήγα το πρωί να πληρώσω λογαριασμούς και διάφορα άλλα,ένα σωρό λεφτά έδωσα...Θέλω όμως πριν φύγουμε να τα έχω όλα πληρωμένα.

Γιώτα κατσαρίδα...!!!Εννοείται να το τραβήξεις...Μην ανησυχείς μωρέ,το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του.

Μπιλάκι μου:(

Σοφάκι μου!!!Θα με δεις και θα νιώσεις καλύτερα καλέ:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά με συγκινησες και σ'αγαπω...αυτο ειμαι εγώ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

σοφακι μου γλυκο!

σου ευχομαι να εισαι παντα ετσι αυθορμητη κ αγαπισιαρα κ να μην το χασεις αυτο οσο κ αν πολλοι προσπαθουν να σου κλεψουν την καλη διαθεση.

Kλαίω :cry::cry::cry:

Παρακαλάω να μην πονάει και πάλι όλα να ανατραπούν προς το καλύτερο.

δυστυχως ρενατα μου κ ποναει κ πλεον μετακινειται με μεγαλη δυσκολια δεν ειναι στο νοσοκομειο τωρα ,πρεπει να βγαλει τα ραμματα απο την προηγουμενη εχγειρηση κ μετα να μπει να αρχισει τι??? ακτινοθεραπειες που πρεπει αμμεσα αλλα η αναμονη ειναι 2 μηνες...προσπαθουμε να καμψουμε τα εμποδια αλλα πως να τα βαλεις με την Ελληνικη δημοσια υγεια, αν το χρημα δεν ρεει αφθονο????:evil:

υπαρχει μεγαλη συγχυση για την σειρα των θεραπειων κ πιεση χρονου που ομως δεν μας βγαινει.

δεν κατηγορω τους γιατρους μας ειναι ανθρωποι πανω απ'ολα αλλα αν δεν εχουν την υποδομη τι να κανουν κ αυτοι????

σημερα μας μιλησαν πρωτη φορα κ για μεταμοσχευση μυελου....

μην μου στεναχωριεσαι για εμας ρενατα μου σε παρακαλω, εχεις κ εσυ την δικη σου μανουλα, πως ειναι? ελπιζω καλυτερα ε???

οπως ολες σας εχετε τα δικα σας. το μονο που με παρηγορει αταν σας μαυριζω με τα δικα μας ειναι οτι χρειαζεται καποιος να μας υπενθυμιζει τις μη αναστρεψιμες ομορφιες της ζωης αυτες που θεωρουμε δεδομενες κ οταν καταλαβουμε ποσο ευθραστες ειναι συνηθως ειναι αργα.

μην αφηνετε χρονο να περναει χωρις να κανετε αυτα που θελετε για τους αγαπημενους σας, να αγκαλιαζεστε κ να λετε σ'αγαπω καθε μερα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι η τελευταια.

μην στεναχωριεστε αν το τραπεζι φετος δεν θα ειναι τοσο γεματο κ παλι θα χορτασουμε κ παλι θα δωσουμε δωρα λιγοτερα κ πιο φθηνα αλλα με αγαπη.

κ αν δεν πληρωθηκαμε τον κοπο μας μερικες φορες δεν πειραζει αρκει που ειμαστε καλα κ μπορουμε να γκρινιαζουμε γι αυτο.

να παρακαλαμε τα Χριστουγεννα καθε χρονο να εχουμε ολους αυτους που αγαπαμε κοντα μας.

εγω αυτο ζητησα φετος απ τον ΑΗ βασιλη να μην μου φερει τιποτα απλα να μην μου παρει κ τιποτα απ οσα εχω.

Διαφημίσεις

γιωτα κατσαριδα βρε παιδι μου?? παντως ηταν μια ευκαιρια να βγαλεις το εξοδο για τις πανες της μικρης αλλα κ για το επομενο οταν ερθει με το καλο!!!

πολυ καλα κανεις κ το κοιτας με την μικρη αν κ εχω δει πολλα παιδια που μεχρι τα 3 κουβεντα κ μετα ροδανι η γλωσσα!! αν ομως χρειαστει καποια βοηθεια θα το ξερετε εγκαιρως. ανηψι μας ειναι ηδη 5μιση ετων κ δεν μιλαει καλα αποφασισαν τωρα κ τον πηγαν!! κ επισης ανακαλυψαν οτι εχει προβλημα κ στην αδρη κινητικοτητα(ετσι λεγεται?) δηλαδη δεν μπορει να πιασει καλα μολυβι ψαλιδι κτλ. παει παιδικο απο 10 μηνων κ δεν τους ειχε κανει εντυπωση ποτε οτι δεν συμμετειχε σε γιορτες παρα ελαχιστα κ ο φακελλος με τις εργασιες καθε χρονο ηταν σχεδον αδειος...

μερικες συμβουλες που εχω ακουσει απο αναπτυξιολογους ειναι να την δυσκολεψεις στην εποικοινωνια σας ωστε να αναγκαστει να σου πει με λογια τι θελει. μην προλαβαινεις τις επιθυμιες της π.χ σου ζηταει νερο η κατι αλλο κ στο δειχνει με το δαχτυλο,εσυ να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι σου ζηταει, οναματισε της το κ αναγκασε την να το πει προκειμενου να της το δωσεις.

με κοινη τακτικη με τον συζηγο ομως.

επισης οσο περιεργο κ αν σου φανει να ελεγξεις την ακοη της. κανε της καποια τεστ κ μονη σου. η σε ορυλα.

αφησε την λιγο πιο ανεξαρτητη μπορει να κανει πολυ περισοτερα απο οσο νομιζεις ισως! εγω πιστευω οτι απλα χαιδευτε η μπουμπου σου. κ ειμαι σιγουρη οτι σε μερικους μηνες θα την εκλιπαρεις να σταματησει την παρλα!!

δυστυχως ρενατα μου κ ποναει κ πλεον μετακινειται με μεγαλη δυσκολια δεν ειναι στο νοσοκομειο τωρα ,πρεπει να βγαλει τα ραμματα απο την προηγουμενη εχγειρηση κ μετα να μπει να αρχισει τι??? ακτινοθεραπειες που πρεπει αμμεσα αλλα η αναμονη ειναι 2 μηνες...προσπαθουμε να καμψουμε τα εμποδια αλλα πως να τα βαλεις με την Ελληνικη δημοσια υγεια, αν το χρημα δεν ρεει αφθονο????:evil:

υπαρχει μεγαλη συγχυση για την σειρα των θεραπειων κ πιεση χρονου που ομως δεν μας βγαινει.

δεν κατηγορω τους γιατρους μας ειναι ανθρωποι πανω απ'ολα αλλα αν δεν εχουν την υποδομη τι να κανουν κ αυτοι????

σημερα μας μιλησαν πρωτη φορα κ για μεταμοσχευση μυελου....

μην μου στεναχωριεσαι για εμας ρενατα μου σε παρακαλω, εχεις κ εσυ την δικη σου μανουλα, πως ειναι? ελπιζω καλυτερα ε???

οπως ολες σας εχετε τα δικα σας. το μονο που με παρηγορει αταν σας μαυριζω με τα δικα μας ειναι οτι χρειαζεται καποιος να μας υπενθυμιζει τις μη αναστρεψιμες ομορφιες της ζωης αυτες που θεωρουμε δεδομενες κ οταν καταλαβουμε ποσο ευθραστες ειναι συνηθως ειναι αργα.

μην αφηνετε χρονο να περναει χωρις να κανετε αυτα που θελετε για τους αγαπημενους σας, να αγκαλιαζεστε κ να λετε σ'αγαπω καθε μερα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι η τελευταια.

μην στεναχωριεστε αν το τραπεζι φετος δεν θα ειναι τοσο γεματο κ παλι θα χορτασουμε κ παλι θα δωσουμε δωρα λιγοτερα κ πιο φθηνα αλλα με αγαπη.

κ αν δεν πληρωθηκαμε τον κοπο μας μερικες φορες δεν πειραζει αρκει που ειμαστε καλα κ μπορουμε να γκρινιαζουμε γι αυτο.

να παρακαλαμε τα Χριστουγεννα καθε χρονο να εχουμε ολους αυτους που αγαπαμε κοντα μας.

εγω αυτο ζητησα φετος απ τον ΑΗ βασιλη να μην μου φερει τιποτα απλα να μην μου παρει κ τιποτα απ οσα εχω.

Αχ βρε Μπιλλακι μου...τι να πω στεναχωρηθηκα παρα πολυ πραγματικα..μακαρι και σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και του χρονου και για πολλα ακομα Χριστουγεννα να εχεις ολους τους αγαπημενους σου κοντα σου..δεν ξερω συγκινηθηκα πολυ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γιωτακι μην ανησυχεις για την μικρουλα σου..αφου λεει λεξουλες απλα δεν ειναι πολλες ε?συνηθως μετα τα δυο αρχιζει η γλωσσα τους και λυνεται...αν το παιδι ακουει,αντιλαμβανεται τα παντα,υπακουει εντολες μην ανησυχεις..και λιγη βοηθεια αν χρειαστει δεν ειναι τιποτα..περαστικουλια της

Margio μπραβο που ολα πηγαν καλα..καλη αναρρωση..μια χαρα θα εισαι μεχρι τις γιορτες..

Βασια καινουργια μερα σημερα..μπραβο για το κοριτσακι σου..

Χριστινα περαστικα σου..τουλαχιστον ειχες αδεια..

Σημερα ειχαμε την γιορτουλα,ειμαι πολυ περηφανη για το κοριτσακι μου..το θεατρικο τους ηταν πολυ καλο και τα μικρα τα καταφεραν αρκετα καλα..εδωσα και τα δωρακια και στις δασκαλες και γυρισαμε σπιτι μας..ετοιμασα το φαγητο μας και καθαρισα την κουζινα,αδειασα πλυντηριο πιατων,επλυνα καλα το μπανιο,σκουπισα μπαλκονια και τα σφουγγαρισα,εβαλα σκουπα ,ξεσκονισα πολυ καλα,φαγαμε και μαζεψα την κουζινα,κοιμισα την μικρη,εβαλα το βιντεο απο την γιορτουλα στον υπολογιστη και συγκινηθηκα ξανα,εφτιαξα καφεδακι και παω να αρχισω σιδερο..μονο 2πλυντηριακια εχω..καλο μεσημερι φιλεναδες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κοριτσάκια μου,

σας διάβαζα τις τελευταίες μέρες αλλά δεν προλάβαινα να γράψω. Κατάφερα, όμως, τουλάχιστον να διατηρώ το σπίτι μου σε αρκετά καλή κατάσταση και μείωσα τις εκκρεμότητές μου, των ημερών.

Επίσης, κι εγώ μετράω αντίστροφα για διακοπές, φουλ οικογένεια, βόλτες, φίλους αγαπημένους, και άλλα τέτοια όμορφα. Και έχω και άδεια αύριο :D. Τι ψυχή έχει μια Δευτέρα που μένει, λοιπόν!

Ειρήνη μου, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και πολλά μπράβο στο φιογκάκι και για τους βαθμούς και για τη ζώνη!

Το δώρο της δασκάλας το βρήκα πολύ όμορφο! Νομίζω ότι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό (εκτός από το λεύκωμα, που είναι πραγματικά ιδιαίτερο) είναι ότι το έκανες τόσο προσωπικό. Όχι τύπου "α, είναι και η δασκάλα που κάτι πρέπει να της πάρουμε". Φροντισμένο, ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε κουτί.

Χρύσα, ελπίζω να τη σκαπουλάρετε οικογενειακώς!

Αρετή, με γεια το μανό! Τέλεια η επιλογή του χρώματος!

Καλαμάρι, οπότε θα κατηφορίσετε ή... πρόλαβες και ενημέρωσες την πεθερούλα ότι, δυστυχώς, πολύ κρίμα, βέβαια... :tongue:

Χριστίνα, περαστικά σας!

Ρενάτα, πώς είσαι;

Σήμερα πήγα νωρίτερα στον παιδικό για να κάνουμε κατασκευή με τα παιδάκια μας!Φτιάξαμε χιονάνθρωπο!!!Τι υπέροχα που ήταν!!!!

Πιτσάκι, σε δημοτικό σταθμό πάει ο μικρός; Ρωτάω γιατί κι εμείς έχουμε αύριο το ίδιο στον παιδικό (δημοτικός) και σε άλλον της βαφτιστήρας μου και μου έκανε εντύπωση. Δεν το είχα ξανακούσει να γίνεται.

Θα ενθουσιάσουν! :P

αν μεχρι τον σεπτεμβρη δεν εχει μιλησει σε ικανοποιητικο επιπεδο για την ηλικια της θα παμε σε αναπτηξιολογο. εκει αγχωθηκα....

λεει ρε κοριτσια κουβεντουλες ολες (μεχρι κ το μπλουτουθ λεει) αλλα μισες, αν τις λεμε συλλαβη συλλαβη τις λεει αλλα μετα δεν τις λεει ολες μαζι....τεσπα, ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην χρειαστει περαιτερω εξετασεις...:roll::roll::roll::roll:

Άδικα αγχώνεσαι. Είναι πολύ μικρή. Δεν έχουν όλα τα παιδιά τους ίδιους ρυθμούς. Τίποτα δε θα χρειαστεί να κάνεις, θα το δεις ;).

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?

Εγω ειμαι σπιτακι μου και αναρρωνω,ολα πηγαν πολυ καλα ευτυχως ποναει βεβαια το χερι μου και δε μπορω να κανω πολλα πολλα αλλα με βοηθανε ολοι και ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να ειμαι οκ.

Πηραμε και τους βαθμους του σχολειου και ειμαι μια περηφανη μαμα κουκουβα κουκουβα.

Σας φιλω ολες ευχομαι να ειστε ολες καλα κι εσεις και οι οικογενειες σας.Ελπιζω αργοτερα να μπω να διαβασω τα νεα σας:)

Σιδερένια, λοιπόν :D!

Τώρα δεν μένει παρά να περάσετε τέλειες γιορτές!

γιωτα μου,ειναι πολυ δυσκολα κ περιπλοκα πλεον τα πραγματα απλα ελπιζουμε να μην ειναι η αρχη της αντιστροφης μετρησης οπως φαινεται να ειναι:( οι γιατροι προσπαθουν πολυ φιλοτιμα να βρουν την καλυτερη σειρα που πρεπει να γινουν ορισμενα πραγματα(ακτινοβολιες κ χμθειες κ χειρουργειο ξανα) αλλα εχουμε χασει πολυ χρονο κ η νοσος μεσα της εχει οργιασει....

προσπαθω να δεχτω την συνεχεια που επεται το απωθω στο μυαλο μου εχω φτασει σε σημειο να μην αντεχω να την αντικρισω:|:neutral: να κανω οτι ολα θα ειναι καλα.

αλλα ειναι φορες οπως χθες στην γιορτη του μικρου που τα λογια της με εκαναν να κλαιω οχι απο συγκινηση αλλα απο λυπη.

:cry::cry:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γιωτακι μην ανησυχεις για την μικρουλα σου..αφου λεει λεξουλες απλα δεν ειναι πολλες ε?συνηθως μετα τα δυο αρχιζει η γλωσσα τους και λυνεται...αν το παιδι ακουει,αντιλαμβανεται τα παντα,υπακουει εντολες μην ανησυχεις..και λιγη βοηθεια αν χρειαστει δεν ειναι τιποτα..περαστικουλια της

Margio μπραβο που ολα πηγαν καλα..καλη αναρρωση..μια χαρα θα εισαι μεχρι τις γιορτες..

Βασια καινουργια μερα σημερα..μπραβο για το κοριτσακι σου..

Χριστινα περαστικα σου..τουλαχιστον ειχες αδεια..

Σημερα ειχαμε την γιορτουλα,ειμαι πολυ περηφανη για το κοριτσακι μου..το θεατρικο τους ηταν πολυ καλο και τα μικρα τα καταφεραν αρκετα καλα..εδωσα και τα δωρακια και στις δασκαλες και γυρισαμε σπιτι μας..ετοιμασα το φαγητο μας και καθαρισα την κουζινα,αδειασα πλυντηριο πιατων,επλυνα καλα το μπανιο,σκουπισα μπαλκονια και τα σφουγγαρισα,εβαλα σκουπα ,ξεσκονισα πολυ καλα,φαγαμε και μαζεψα την κουζινα,κοιμισα την μικρη,εβαλα το βιντεο απο την γιορτουλα στον υπολογιστη και συγκινηθηκα ξανα,εφτιαξα καφεδακι και παω να αρχισω σιδερο..μονο 2πλυντηριακια εχω..καλο μεσημερι φιλεναδες..

Να τη χαίρεσαι πάντα, Αρετή!

Θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου και θα σιδερώσω κι εγώ τα δυο πλυντηριάκια που έχω γιατί μετά θα μου' ρθει και τρίτο και θα το χάσω...

Εδώ και κάποια μεσημέρια (1-2 βδομάδες πρέπει να είναι) γυρνάω και βρίσκω πεντακάθαρο νεροχύτη, πάγκους και εστίες :).

Το απόγευμα θα πάμε κι εμείς να ψωνίσουμε τα δωράκια για τις δασκάλες μας.

Ένα όμορφο απόγευμα σε όλες σας!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?

Εγω ειμαι σπιτακι μου και αναρρωνω,ολα πηγαν πολυ καλα ευτυχως ποναει βεβαια το χερι μου και δε μπορω να κανω πολλα πολλα αλλα με βοηθανε ολοι και ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να ειμαι οκ.

Πηραμε και τους βαθμους του σχολειου και ειμαι μια περηφανη μαμα κουκουβα κουκουβα.

Σας φιλω ολες ευχομαι να ειστε ολες καλα κι εσεις και οι οικογενειες σας.Ελπιζω αργοτερα να μπω να διαβασω τα νεα σας:)

Καλη αναρρωση!!!

καλημερα, μολις ξυπνησα κ πινω καφε. ειχαμε μια δραματικη νυχτα, η μικρη αρχισε βηχα φτερνισμα κ μπουκωμα κ ολο το βραδυ ζητημα αν κοιμηθηκαμε 2-3 ωρες. ευτυχως φαγητο για εμας εχω φασολαδα απο προχτες και στην μικρη θα φτιαξω κοτοσουπα (για να δουμε τι θα φαει κ με το μπουκωμα...)

η μικρη ακομα κοιμαται κ δεν εχω σκοπο να την ξυπνησω. το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι τοσο καιρο της εκανα εκπαιδευση να κοιμαται μονη της, τα καταφερα κ τωρα παλι φτου κ απο την αρχη, εχτες ειχα ξαπλωσει στον καναπε στο δωματιο της....

οπως σας εγραφα κ εχτες το σπιτι ειναι σε ικανοποιητικη κατασταση κ αν ειναι καλα η μικρη θα φτιαξω κουραμπιεδες κ μελομακαρονα.

εχω απειρα ασιδερωτα, κ μια ακομα ντουλαπα να φτιαξω.

διαβασα τα τελευταια, μαργιο περαστηκα σου κ γρηγορη αναρρωση! πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!! να ειναι το τελευταιο χειρουγειο στην οικογενεια σας κ ποτε ξανα να μην χρειαστειτε γιατρους!!!

μπιλλακο καλα καταλαβα, δεν φτιαχνουν ιδιαιτερο φαγητο στο παιδι που εχει αλλεγια στο αυγο? (δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα) νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενοι, απο την στιγμη που εχεις παει χαρτι απο νοσοκομειο.

α μεσα στον χαμο δεν σας ειπα: μεσα σε ενα πακετο πανες libero βρηκα μια ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!!!!!το πιστευεται??? εχει γινει χαμος, μας περνει η λιμπερο καθε μερα κ θελουν εναγωνιως την συσκευασια κ καλα να μας την αλλαξουν κ να μας στειλουν και αλλες πανες κτλ.... θα το τραβηξουμε!

βουλα σε αναζητηση ειμαι κ θα σε ενημερωσω. οι σοκολατες τελειες!

χρυσα κ εγω εχω πονοκεφαλο εδω κ 2 μερες κ φοβαμαι μην κολλησαμε τιποτα απο την παιδιατρο που πηγαμε. περαστηκα κ ελπιζω ο μικρος να μην εχει τιποτα...

Christie κ μαριαννα κ εγω μια απο τα ιδια... δεν προλαβαινω μερικες φορες ουτε τουαλετα να παω!

παω να σας διαβασω λιγο να μαθω νεα σας!

Περαστικα σας βρε Γιωτα μου!

Κατσαριδα?????????:shock::shock::shock:

ο Χριστος και η Παναγια!!!!!Εννοειτε να τους κυνηγησεις:twisted:

:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...