Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εχουν βγει...:(:(:(:(αρκετες μερες αλλα δεν θελω να σας μαυριζω Χριστουγεννιατικα.

σ ευχαριστω για την σκεψη κ ολες σας.

εχουμε οπλιστει με πολυ δυναμη μονο αυτο σας λεω.

για αυτο σας λεω κοριτσια μου φυσικα κ τα καλυτερα θελουμε να βλεπουμε κ να εχουμε, αλλα ας γευομαστε τις χαρες αυτων που ηδη εχουμε με την ελπιδα να τα εχουμε για πολυ!

μαργιω μπραβο για τους βαθμους σας!

περσστικα σε ολα τα αρρωστουλια

αχ κοριτσάκι μου, σου στέλνω σφιχτή αγκαλιά

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, μολις ξυπνησα κ πινω καφε. ειχαμε μια δραματικη νυχτα, η μικρη αρχισε βηχα φτερνισμα κ μπουκωμα κ ολο το βραδυ ζητημα αν κοιμηθηκαμε 2-3 ωρες. ευτυχως φαγητο για εμας εχω φασολαδα απο προχτες και στην μικρη θα φτιαξω κοτοσουπα (για να δουμε τι θα φαει κ με το μπουκωμα...)

η μικρη ακομα κοιμαται κ δεν εχω σκοπο να την ξυπνησω. το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι τοσο καιρο της εκανα εκπαιδευση να κοιμαται μονη της, τα καταφερα κ τωρα παλι φτου κ απο την αρχη, εχτες ειχα ξαπλωσει στον καναπε στο δωματιο της....

οπως σας εγραφα κ εχτες το σπιτι ειναι σε ικανοποιητικη κατασταση κ αν ειναι καλα η μικρη θα φτιαξω κουραμπιεδες κ μελομακαρονα.

εχω απειρα ασιδερωτα, κ μια ακομα ντουλαπα να φτιαξω.

διαβασα τα τελευταια, μαργιο περαστηκα σου κ γρηγορη αναρρωση! πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!! να ειναι το τελευταιο χειρουγειο στην οικογενεια σας κ ποτε ξανα να μην χρειαστειτε γιατρους!!!

μπιλλακο καλα καταλαβα, δεν φτιαχνουν ιδιαιτερο φαγητο στο παιδι που εχει αλλεγια στο αυγο? (δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα) νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενοι, απο την στιγμη που εχεις παει χαρτι απο νοσοκομειο.

α μεσα στον χαμο δεν σας ειπα: μεσα σε ενα πακετο πανες libero βρηκα μια ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!!!!! το πιστευεται??? εχει γινει χαμος, μας περνει η λιμπερο καθε μερα κ θελουν εναγωνιως την συσκευασια κ καλα να μας την αλλαξουν κ να μας στειλουν και αλλες πανες κτλ.... θα το τραβηξουμε!

βουλα σε αναζητηση ειμαι κ θα σε ενημερωσω. οι σοκολατες τελειες!

χρυσα κ εγω εχω πονοκεφαλο εδω κ 2 μερες κ φοβαμαι μην κολλησαμε τιποτα απο την παιδιατρο που πηγαμε. περαστηκα κ ελπιζω ο μικρος να μην εχει τιποτα...

Christie κ μαριαννα κ εγω μια απο τα ιδια... δεν προλαβαινω μερικες φορες ουτε τουαλετα να παω!

παω να σας διαβασω λιγο να μαθω νεα σας!

εχουν βγει...:(:(:(:(αρκετες μερες αλλα δεν θελω να σας μαυριζω Χριστουγεννιατικα.

σ ευχαριστω για την σκεψη κ ολες σας.

εχουμε οπλιστει με πολυ δυναμη μονο αυτο σας λεω.

για αυτο σας λεω κοριτσια μου φυσικα κ τα καλυτερα θελουμε να βλεπουμε κ να εχουμε, αλλα ας γευομαστε τις χαρες αυτων που ηδη εχουμε με την ελπιδα να τα εχουμε για πολυ!

μαργιω μπραβο για τους βαθμους σας!

περσστικα σε ολα τα αρρωστουλια

δεν ειναι καλα?:(:(:(:(:(:( τι λενε οιο γιατροι? αν δεν θες να το γραψεις εδω στειλε πμ.....

my billy ευχομαι ο,τι καλυτερο για τη μαμα σου, τα λογια ειναι περιττα :(

margio καλη αναρρωση και να περασεις τα πιο τελεια Χριστουγεννα με τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου!

Υγεια πανω απ'ολα παιδια, ολα τα αλλα γινονται!! Διαβασα προσφατα εδω στο φορουμ για κανα δυο αγγελουδια που εφυγαν και δεν μπορω να τα βγαλω απο το μυαλο μου, τρελαινομαι στο τι περνουν αυτοι οι γονεις! :(:(

Λεμε να μην μαυριζουμε χρονιαρες μερες, αλλα ολο δυσαρεστα ακουω να συμβαινουν πια! :roll::roll:

Βρε Γιωτα κατσαριδα??? Ελεος δηλαδη!!!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

καλημέρα κ από μένα!!:D

αχχχ μετράω αντίστροφα...αυριο έμεινε κ η Δευτέρα και μετά 2 εβδομάδες με τα ζουζόυνια μου, σπιτάκι, βόλτες, κλπ.....δεν κρατιέμαι λέμε!!:D

Margio καλή ανάρρωση!

Βούλα τέλεια έγιναν τα δωράκια σου, μπράβο!

Γιώτα μην ανησυχείς καθόλου, από τώρα και μετά αναμένεται η "έκρηξη" στη γλωσσική επικοινωνία της μικρούλας σου...γύρω στα 2 δεν είναι?

εχθες γύρισα και βρήκα πεντακάθαρο σπίτι, ήταν η γυναίκα εκει και τα άστραψε όλα...της είπα κ έκανε εξτρα χαλιά-καναπέ με ξιδόνερο και φωτιστικά οπότε γλίτωσα από πολύυυ κόπο....από τις "έξτρα" δουλίτσες μένει μόνο να κάνω τα στρώματα με ατμοκαθαριστή και να βρω κάποιο τρόπο να καθαρίσω όσο γίνεται τα καλοριφέρ...:rolleyes: είδωμεν...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σας διαβάζω....είμαι καλύτερα σήμερα.. :) Την είδα αλλιώς όσο μπορώ, όπως λέει το και το Μπιλάκι μου!

Πήγα στο σχολείο και πήρα τους βαθμούς της κόρης μου...κουκουβάγιασα με τα σχόλια της δασκάλας...είδα και την μικρή να παίζει με τις φίλες της και την μεγάλη επίσης!

Γύρισα μάζεψα ένα πλυντήριο ρούχα, άπλωσα νέα πλύση, ξεσκόνισα σπίτι, μαγείρεψα αρακά και τακτοποιώ!

Βρε Γιώτα η κατσαρίδα ήταν ζωντανή ή ψόφια???? Όχι πως έχει σημασία....αλλά για τα πρακτικά να το σημειώσω.....μπλιάξξξξ!!!!

Θα έχουν φρικάρει απο την εταιρία, ενημέρωσε μας....αυτοί είναι ικανοί να σε προμηθεύσουν πάνες για όλο τον χρόνο για να μην τους ξεμπροστιάσεις!

δεν ειναι καλα?:(:(:(:(:(:( τι λενε οιο γιατροι? αν δεν θες να το γραψεις εδω στειλε πμ.....

γιωτα μου,ειναι πολυ δυσκολα κ περιπλοκα πλεον τα πραγματα απλα ελπιζουμε να μην ειναι η αρχη της αντιστροφης μετρησης οπως φαινεται να ειναι:( οι γιατροι προσπαθουν πολυ φιλοτιμα να βρουν την καλυτερη σειρα που πρεπει να γινουν ορισμενα πραγματα(ακτινοβολιες κ χμθειες κ χειρουργειο ξανα) αλλα εχουμε χασει πολυ χρονο κ η νοσος μεσα της εχει οργιασει....

προσπαθω να δεχτω την συνεχεια που επεται το απωθω στο μυαλο μου εχω φτασει σε σημειο να μην αντεχω να την αντικρισω:|:neutral: να κανω οτι ολα θα ειναι καλα.

αλλα ειναι φορες οπως χθες στην γιορτη του μικρου που τα λογια της με εκαναν να κλαιω οχι απο συγκινηση αλλα απο λυπη.

"κριμα που δεν εχω δει ποτε το παιδι σε γιορτη του σταθμου"

δεν πειραζει μαμα θα τον δεις το καλοκαιρι που θα ξανακανουν

"δεν θα ειμαι εδω παιδι μου"

"δεν τον χαρηκα αυτον...."

:cry::cry::cry:

κοριτσια μου συγνωμη αλλα οταν σκεφτομαι ολο αυτο με πιανει:(:(:cry::cry:

ειρηνη μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!! να εισαστε παντα αγαπημενοι!!!

μπραβο κ για τον φιογκο κ για το σχολειο (τελικα μαλλον η περσινη δασκαλα εφταιγε....) κ για την πρασινη ζωνη!!!

βασια μου μην στεναχωριεσαι, ολες μια απο τα ιδια ειμαστε, εγω για το βαπτηστηρι πηρα μονο ενα παιχνιδι κ ενα μικρο για το αδελφακι της. στις 10 γεναρη εχει γενεθλια κ τοτε θα της παρω ρουχα....

μπιλλακι να του το παρεις το παιχνιδι, να κοψεις απο των αλλων τα δωρα κ να ευχαριστησεις το παιδακι σου!!!

μαρια πως ειναι το μωρακι σου?

μυρτουλα μακαρι να πανε ετσι οπως τα λες.... αντε λιγες μερες μειναν να χαρεις σπιτακι κ οικογενεια!!! (ξερω μια εκπαιδευτικο που οταν δεν εχει σχολειο εχει τα νευρα της, δεν θελει να ειναι μενει σπιτι:?)

κριστι ω ναι κατσαριδα.....

η μικρη μου κοιμαται ακομα, να την ξυπναγα η να την αφησω να το ευχαριστηθει???

γιωτα μου,ειναι πολυ δυσκολα κ περιπλοκα πλεον τα πραγματα απλα ελπιζουμε να μην ειναι η αρχη της αντιστροφης μετρησης οπως φαινεται να ειναι:( οι γιατροι προσπαθουν πολυ φιλοτιμα να βρουν την καλυτερη σειρα που πρεπει να γινουν ορισμενα πραγματα(ακτινοβολιες κ χμθειες κ χειρουργειο ξανα) αλλα εχουμε χασει πολυ χρονο κ η νοσος μεσα της εχει οργιασει....

προσπαθω να δεχτω την συνεχεια που επεται το απωθω στο μυαλο μου εχω φτασει σε σημειο να μην αντεχω να την αντικρισω:|:neutral: να κανω οτι ολα θα ειναι καλα.

αλλα ειναι φορες οπως χθες στην γιορτη του μικρου που τα λογια της με εκαναν να κλαιω οχι απο συγκινηση αλλα απο λυπη.

Kλαίω :cry::cry::cry:

Παρακαλάω να μην πονάει και πάλι όλα να ανατραπούν προς το καλύτερο.

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσακι μου.... δακρυσα..... θα ειναι εξω απο το νοσοκομειο τα χριστουγεννα? φροντησε να περασει τα πιο ωραια της χριστουγεννα. να το χαρει.

Αχ μπιλάκι μου!!! Η μανούλα είναι τόσο δυνατή!!! Κράτα γερά κοπέλα μου, δώστης δύναμη όσο μπορείς και μείνε δίπλα της...έστω και χωρίς λόγια και κράτα της το χέρι...

Βρε Γιώτα η κατσαρίδα ήταν ζωντανή ή ψόφια???? Όχι πως έχει σημασία....αλλά για τα πρακτικά να το σημειώσω.....μπλιάξξξξ!!!!

Θα έχουν φρικάρει απο την εταιρία, ενημέρωσε μας....αυτοί είναι ικανοί να σε προμηθεύσουν πάνες για όλο τον χρόνο για να μην τους ξεμπροστιάσεις!

ψωφια, εχει πακεταριστει κ θα παει κατευθειαν εκει που πρεπει.... της ειπα της κοπελας απο την libero οτι θα αναφερθει στο Parents το ηξερε το σιτε πολυ καλα!!! επαθε πλακα! την τελευταια φορα μιλησε με τον αντρα μου κ της ειπε "γιατι μας ενοχλητε κυρια μου??? μην ξαναπαρετε τηλεφωνο!!!"

Σοφακι μου κ οσες ψαχνετε τα κεφια σας για δειτε την λιγο αλλιως.

εχετε τις οικογενεις σας κ την υγεια σας τα ζεστα σπιτακια σας κ αγαπη. ολα τα αλλα που σας απασχολουν να πανε απο κει που ηρθανε

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ

images?q=tbn:ANd9GcSA7IahmoapgSHPG1K84cxyzntMbqlNmhtvn9BRfztGEVj07tHZtQ

images?q=tbn:ANd9GcRbZFIkUWO3XCvasgwzLA9aG0OeNoEYs-EPGMldTdZqXkVNl3szhg

φιλακια!!!!!!!

Απλά με συγκινησες και σ'αγαπω...αυτο ειμαι εγώ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Καλημέρα!

Σας διαβάζω....είμαι καλύτερα σήμερα.. :) Την είδα αλλιώς όσο μπορώ, όπως λέει το και το Μπιλάκι μου!

Πήγα στο σχολείο και πήρα τους βαθμούς της κόρης μου...κουκουβάγιασα με τα σχόλια της δασκάλας...είδα και την μικρή να παίζει με τις φίλες της και την μεγάλη επίσης!

Γύρισα μάζεψα ένα πλυντήριο ρούχα, άπλωσα νέα πλύση, ξεσκόνισα σπίτι, μαγείρεψα αρακά και τακτοποιώ!

Μπράβο στα κοριτσια!!!!!!!!! :)

Και εγώ την ειδα αλλιως γιατι αλλιως θα τρελαθω και δεν πρέπει να ξεχνάω ότι σε 6 μερες ειναι τα γενέθλια μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...