Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? μου λειψατε...

δεν προλαβαινω να κανω τιποτα...ολο φτιαχνω φτιαχνω καθαριζω μαζευω κ φτου κ απο την αρχη....

με την παιδιατρο που ειχαμε παει, μας ειπε να της δωσω χρονο για το θεμα του φαγητου κ προς το παρον τρωει μεσημεριανο μονο το κρεας η μονο το ψαρι η μονο το κοτοπουλο, τα συνοδευτικα καθολου,τα υπολοιπα γευματα σχεδον κανονικα, αν κ εκοψε την φρουτοκρεμα κ τρωει σκετη φαριν λακτε. μιλησαμε κ για το θεμα της ομιλιας της που ειναι σχετικα πισω, κ με εχει αγχωσει λιγο. μας ρωτησε αν θα την παμε παιδικο του χρονου κ της ειπαμε οχι γιατι εχουμε σχεδια για 2ο παιδι, αλλα αυτο που θα κανω ειναι να την παω απο απριλιο που θα εχουν σταματησει οι ιωσεις στο δημο μας για δημιουργικη απασχολιση για να ερχεται σε επαφη με παιδακια. αν μεχρι τον σεπτεμβρη δεν εχει μιλησει σε ικανοποιητικο επιπεδο για την ηλικια της θα παμε σε αναπτηξιολογο. εκει αγχωθηκα....

λεει ρε κοριτσια κουβεντουλες ολες (μεχρι κ το μπλουτουθ λεει) αλλα μισες, αν τις λεμε συλλαβη συλλαβη τις λεει αλλα μετα δεν τις λεει ολες μαζι....τεσπα, ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην χρειαστει περαιτερω εξετασεις...:roll::roll::roll::roll:

δεν σας εχω διαβασει, θα προσπαθησω τωρα αν κ ειμαι τοσο κουρασμενη.....

μεσα σε ολα εκανα κ πεντικιουρ, κ εκανα κ σχεδιο στο μεγαλο δακτυλο, βεβαια δεν ειναι επαγγελματικο αλλα συμπαθητικο....

α γενικως στα διαφορα που κανω σας βγαζω φωτο, βεβαια δεν ξερω ποτε θα τις βαλω, αλλα παντως σας σκεφτομαι οταν κανω τις δουλειες μου.

σας φιλω κοριτσακια μου, καλο βραδυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? μου λειψατε...

δεν προλαβαινω να κανω τιποτα...ολο φτιαχνω φτιαχνω καθαριζω μαζευω κ φτου κ απο την αρχη....

με την παιδιατρο που ειχαμε παει, μας ειπε να της δωσω χρονο για το θεμα του φαγητου κ προς το παρον τρωει μεσημεριανο μονο το κρεας η μονο το ψαρι η μονο το κοτοπουλο, τα συνοδευτικα καθολου,τα υπολοιπα γευματα σχεδον κανονικα, αν κ εκοψε την φρουτοκρεμα κ τρωει σκετη φαριν λακτε. μιλησαμε κ για το θεμα της ομιλιας της που ειναι σχετικα πισω, κ με εχει αγχωσει λιγο. μας ρωτησε αν θα την παμε παιδικο του χρονου κ της ειπαμε οχι γιατι εχουμε σχεδια για 2ο παιδι, αλλα αυτο που θα κανω ειναι να την παω απο απριλιο που θα εχουν σταματησει οι ιωσεις στο δημο μας για δημιουργικη απασχολιση για να ερχεται σε επαφη με παιδακια. αν μεχρι τον σεπτεμβρη δεν εχει μιλησει σε ικανοποιητικο επιπεδο για την ηλικια της θα παμε σε αναπτηξιολογο. εκει αγχωθηκα....

λεει ρε κοριτσια κουβεντουλες ολες (μεχρι κ το μπλουτουθ λεει) αλλα μισες, αν τις λεμε συλλαβη συλλαβη τις λεει αλλα μετα δεν τις λεει ολες μαζι....τεσπα, ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην χρειαστει περαιτερω εξετασεις...:roll::roll::roll::roll:

δεν σας εχω διαβασει, θα προσπαθησω τωρα αν κ ειμαι τοσο κουρασμενη.....

μεσα σε ολα εκανα κ πεντικιουρ, κ εκανα κ σχεδιο στο μεγαλο δακτυλο, βεβαια δεν ειναι επαγγελματικο αλλα συμπαθητικο....

α γενικως στα διαφορα που κανω σας βγαζω φωτο, βεβαια δεν ξερω ποτε θα τις βαλω, αλλα παντως σας σκεφτομαι οταν κανω τις δουλειες μου.

σας φιλω κοριτσακια μου, καλο βραδυ

Γιωτακι μου μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα!!!!Αν θυμαμαι καλα η μικρουλα σου εκλεισε τα 2 το Σεμπτεβρη?Το καθε παιδακι εχει το δικο ρυθμο;)

Που θα τη πας στο δημο?Εχεις βρει κατι?Γιατι εγω ψαχνω δεν βρισκω τιποτα για την ηλικια τους...αν βρεις κατι πες μου please!!!!

Kαλημέραα!

Βουλα ,εγω καπου εδω βρισκομαι αλλα σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο ,μαλλον καποιο κρυωμα με ετριγυριζει και τα κουραγια ειναι πεσμένα.Οι σοκολάτες που εφτιαξες ειναι πολυ πολυ ομορφες!Φαινεται η δουλεια σου!

Γιωτα μην αγχωνεσαι ,καθε παιδακι εχει τους δικούς του ρυθμους.Πολλα παιδακια τωρα αργουν να μιλήσουν ,χωρίς να υπάρχει ιδιαιτερο προβλημα.Ακόμη και αν ειναι κατι θα το λύσετε.

Αρετη ,με γεια το μανο ,μου αρεσει πολύ το βαθυ κοκκινο μες το χειμωνα!

Σημερα πήγα τον μικρο στο σχολειο ,αλλα με ανησυχει γιατι ειχε εναν περιεργο βηχα πρωι πρωι.Ελπίζω να ειναι καλά μες την ημέρα.Εχει κουραστει και την τελευταια εβδομάδα δεν θελει να πηγαινει σχολείο.Αλλα που θα πάει θα περασουν οι ημερες.Μας ειπε εχθες ο δασκαλος πως δεν τους βαλει υλικο για τις γιορτες ,να ξεκουραστουν τα παιδια,οπότε εελπίζω να ειμαστε και καλά να τις απολαυσουμε τις ημερες .

Στο σπίτι δεν ξερω από που να ξεκινησω ,εχω τοοσα αλλα ορεξη πουθενα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα σας!

τις τελευταίες μέρες τρέχω... αλλά φτάνω ευτυχώς ;)

Σήμερα αέρισα, αλλαξα σεντόνια και πετσέτες, εφτιαξα νυχάκια και είμαι έτοιμη για έξοδο.

Πρώτα θα παω την καφετιέρα γαλλικού στο κατάστημα που την αγοράσαμε πριν 3 μήνες και σήμερα το πρωί απλά δεν λειτουργούσε :) η κακοτυχία με τα ηλεκτρικά φαίνεται δεν σταμάτησε :)

Μετά θα πάω να αγοράσω τα δώρα του γιου χι χι χι γιατί τη Δευτέρα δεν θα τον πάμε σχολείο και αύριο θα τον πάρω νωρίς για να ξεκουραστεί για τη γιορτή τους το απόγευμα! Θα πάρω και για τις δασκάλες μας και μερικά ακόμα μικροδωράκια για το καλό!

Εύχομαι να είσαστε όλες καλά και αισιόδοξες!

Σας φιλώ και εύχομαι να έχετε μια παρα πολυ καλή μέρα!

σμουτς!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα! Εχω να γραψω χρονια και ζαμανια, αλλα δεν προλαβαινω με Τ-Ι-Π-Ο-ΤΆ!! Ειμαι συνεχεια "πηγμενη" και μπορω να πω αν και στολισαμε τελικα ακομα δεν εχω μπει στο κλιμα των Χριστουγεννων.. Ειδα τα δικα σας, ολοι οι στολισμοι τελειοι, να ειστε ολοι καλα και του χρονου με υγεια.. Αν τα καταφερω καποια στιγμη μπορει να βαλω και τα δικα μας αν και φετος λογω του μικρου ειναι πολυ λιγοτερα γιατι τα πειραζει ολα!

Εμεις ευτυχως για αρκετο καιρο ειμαστε ολοι υγιεις απο αρρωστιες (μην κακομελεταω βεβαια γιατι ο μικρος ειναι πολυ επιρρεπης!)... Τη Δευτερα κλεινει και το σχολειο και ο σταθμος οποτε τα παιδακια θα ειναι σπιτι με τη γιαγια... Εγω σκεφτομαι να παρω αδεια την Παρασκευη και να ξαναπαω δουλεια την αλλη Δευτερα, να προλαβω να δω και λιγο τα ζουζουνια μου!

Σημερα το απογευμα θα παμε τζαμπο για τα "δωρα του Αι-Βασιλη".. Να δουμε τι "κοστουμι" θα μας βγει, αλλα χαλαλι τους! Αυριο το απογευμα εχουμε τη γιορτη στα Αγγλικα της κορης μου... Γιορτη στο σχολειο φετος δεν κανουν και ο μικρος ειναι πολυ μικρος ακομα για τετοια..

Σκεφτομουν να παρω κατι για τις δασκαλες των παιδιων αλλα αφενος τα αφησα τελευταια στιγμη και δεν βλεπω να προλαβαινω, αφετερου ειναι και αρκετες (1 δασκαλα στο δημοτικο, 1 στα αγγλικα, και 2-3 στο σταθμο!

) Μαλλον θα παρω κατι συμβολικο για ολες!

Βουλα τελειες οι σοκολατες, γενικα παρακολουθω τις κατασκευες σου και ειναι ολες απιθανες!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? :D

εγω ψυχολογικα καλυτερα, το σπιτι ψιλο-μια-απο-τα-ιδια.. Σας σκεφτομαι πολυ σχεδον ολη μερα σε οτι κανω, σας διαβαζω απο ελαχιστα εως καθολου, ισα ισα να παιρνω μια γευση (μερικες φορες το βραδυ που κοιμηζω τα μικρα μπαινω λιγο απο το κινητο και βλεπω την ταλευταια σελιδα :rolleyes: τι να κανουμε, μια συνηθεια ειχαμε την χασαμε κι αυτην)

θελω να σας ευχαριστησω ολες οσες μου γραφατε διαφορα, θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα ποστ της ελιν οπου πραγματικα σαν να περιεγραφε εμενα, ασε που μου θυμησε οτι οντως κανω πολλα, πολλα περισσοτερα απο οσο νομιζα, δηλαδη στην ουσια δεν μου φτανει ο χρονος για καμια δουλεια του σπιτιου, δεν θα θελατε να δειτε τα απλυτα (ουτε στα πιατα ουτε στα ρουχα :oops: )

τελος παντων, το καλο ειναι οτι στολισαμε και ειναι μια ωραια πινελια στην ακρη του χαους χαχαχαχαχα!!! θελω να σας βαλω φωτογραφιες αλλα οχι τωρα, ελπιζω μονο να ειναι πριν τα χριστουγεννα χαχαχααχ!!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Αχ... έχει να κάνει με παιδιά και δεν μπορεί ΑΠΛΩΣ να βγάλει 3 γιουβαρελάκια πριν τα αβγοκόψει...:roll::roll: κάτι τέτοια ακούω και χάνω την πίστη μου στους ανθρωπους... :|

ειρηνη για αυτο αποφασισα να κανω δωρο μονο στις δασκαλες κ τραπεζοκομες κ οχι στην μαγειρισα. το δωρο για μενα εχει δεν εχει νοημα δωροδοκιας αλλα πραξης αγαπης κ ευγνομωσυνης.

ενισχυσε αυτη μου την αποφαση η χθεσινη ομορφη βραδια μας που κυλησε ως εξης

το απογευμα ειχαμε την γιορτη των παιδικων σταθμων(υπερπαραγωγη πολυ ομορφα!)

μετα μαζι με τους νονους μας που ηρθαν να τιμησουν το αντρακι μας, πηγαμε σε ενα καφε της περιοχης για ποτακι, εκει ειδαμε κ ολο το περσινο προσωπικο του βρεφικου.

ενιωσα πολυ περηφανη γιατι εκδηλωθηκαν περισοτερο(αφου δεν ειμαστε πλεον μαθητες τους) κ μας ειπαν πολυ ομορφα λογια για τον μικρο μας ,αλλα κ για εμας ως γονεις:) ειχα την ευκαιρια να τους ευχαριστησω για ακομη μια φορα (ηταν κ ο μαγειρας:-D) για τα 2 χρονια ξεχωριστης φροντιδας που ειχαν προσφερει στον μικρο μας.

νιωσαμε πολυ πολυ καλα εξελιχθηκε σε μια απροσμενα ομορφη βραδια με μπολικο φαγητο κ κρασακι κ που μας ζαλισε....:wink:

Εχεις δίκιο, Μπιλάκι μου... ας μην γίνει μουσικός! :|

Αν και απ' ότι κατάλαβα, του έβαλαν αυτά τα Β επειδή δεν είναι "ήσυχος" στην τάξη... :roll:

ε! τοτε μπορει να κανει το χορευτικο μερος μιας συναυλιας:mrgreen::mrgreen:

χαχαα μου θυμησες στο λυκειο ειχαμε μια "μουσικου" πολυ χαμηλων τονων κ την γραφαμε πατοκορφα:tongue: φερναμε κιθαρες παιζαμε κ στο πιανο τραγουδουσαμε στην ταξη χαμος!!:mrgreen::mrgreen: κ ελεγε με τοση φασαρια πως θα βγει η υλη που πρεπει?? θα βρω τον μπελα μου!!! 2 φυτουκλες μονο πηγαιναν κοντα της στην εδρα κ διαβαζαν... μουσικη:roll::roll:

κ εμεις ομως μσθημα μουσικης καναμε κ περνουσαμε τελεια!

αλλα κατα βαθος γουσταρε γιατι μας εβαζε 20αρια:P

αχ ωραια χρονια....:cool:

Καλημέρα κοριτσάκια..γιατι πάλι τα κεφια μου ειναι στα πατώματα???

Σοφακι μου κ οσες ψαχνετε τα κεφια σας για δειτε την λιγο αλλιως.

εχετε τις οικογενεις σας κ την υγεια σας τα ζεστα σπιτακια σας κ αγαπη. ολα τα αλλα που σας απασχολουν να πανε απο κει που ηρθανε

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ

images?q=tbn:ANd9GcSA7IahmoapgSHPG1K84cxyzntMbqlNmhtvn9BRfztGEVj07tHZtQ

images?q=tbn:ANd9GcRbZFIkUWO3XCvasgwzLA9aG0OeNoEYs-EPGMldTdZqXkVNl3szhg

φιλακια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?

Εγω ειμαι σπιτακι μου και αναρρωνω,ολα πηγαν πολυ καλα ευτυχως ποναει βεβαια το χερι μου και δε μπορω να κανω πολλα πολλα αλλα με βοηθανε ολοι και ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να ειμαι οκ.

Πηραμε και τους βαθμους του σχολειου και ειμαι μια περηφανη μαμα κουκουβα κουκουβα.

Σας φιλω ολες ευχομαι να ειστε ολες καλα κι εσεις και οι οικογενειες σας.Ελπιζω αργοτερα να μπω να διαβασω τα νεα σας:)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Έμεινα 2 μέρες στο σπίτι γιατί είχα άλλες δύο μέρες άδεια που δεν γινόταν να τις πάρω μέσα στις γιορτές. Φυσικά κράτησα και τα παιδιά. Ο μικρός δεν ξαναανέβασε πυρετό από την Δευτέρα το βράδυ, εγώ φτάνω ως το 38, μάλλον περνάω την ίδια ίωση πιο ήπια, ο μεγάλος άρχισε σήμερα να βήχει, θα δούμε πως θα πάει.

Μένοντας στο σπίτι εκτός από τα καθημερινά και τα μαγειρέματα, βρήκα ευκαιρία να κάνω πάλι ένα ξεκαθάρισμα στα παιχνίδια τους, αλλά κυρίως στα ραφάκια τους(έχουν από 3 σε κάθε δωμάτιο σαν βιβλιοθήκη με τα βιβλία τους και μερικά κουκλάκια). Έβαλα και 2 πλυντήρια με κουκλάκια, μόλις στεγνώσουν θα μαζέψω τα περισότερα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κορίτσια

margio καλή ανάρρωση

my billy πως πάει η μαμά σου, βγήκαν τα αποτελέσματα?

εχουν βγει...:(:(:(:(αρκετες μερες αλλα δεν θελω να σας μαυριζω Χριστουγεννιατικα.

σ ευχαριστω για την σκεψη κ ολες σας.

εχουμε οπλιστει με πολυ δυναμη μονο αυτο σας λεω.

για αυτο σας λεω κοριτσια μου φυσικα κ τα καλυτερα θελουμε να βλεπουμε κ να εχουμε, αλλα ας γευομαστε τις χαρες αυτων που ηδη εχουμε με την ελπιδα να τα εχουμε για πολυ!

μαργιω μπραβο για τους βαθμους σας!

περσστικα σε ολα τα αρρωστουλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...