Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδιτάκι δεν ξέρω καν αν θα πάρουν δώρο....πέρσυ πάντως γιοκ!!!!

Εγώ για τις δασκάλες πήρα ένα διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο για ρεσώ....τώρα μένει να βρω να πάρω και για την δασκάλα της μεγάλης...κάτι οικονομικό!!!

Ξέρετε τι με νευριάζει περισσότερο, εκτός απο το άδειο πορτοφόλι,....μου την δίνει που εδώ και 2 μήνες ο άντρας μου έχει σκιστεί να δουλεύει σπίτι για δικές του εξωτερικές δουλειές και δεν έχει πληρωθεί ακόμα, επειδή δεν βγήκε η άδεια, δεν ολοκληρώθηκε η μελέτη και άλλες πολλές δικαιολογίες απο μεγάλα κεφάλια....που θα κάνουν σίγουρα large γιορτές με τα απ' όλα τους και εμείς θα κοιτάμε το πορτοφόλι....το άδειο....!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ξανασυγχήστικα .... και φυσικά παίρνει συνέχεια τηλ και απαιτεί αλλά κάνουν ότι μπορούν..... Μπουρλότο!!!!!!

Ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα....αλλά υπάρχουν και καλύτερα....τα οποία δεν μπορώ να έχω!!!! πάω να κοιτάξω το ταβάνι...its not my day!

Ιδιωτικός τομέας Bάσια; Ξέρω κι άλλους δυστυχώς που αν και ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν παίρνουν δώρο, μόνο στα χαρτιά!

Υγεία γλυκιά μου, να υπάρχει και δουλειά και όλα θα πάνε καλά!

Ο άντρας μου περιμένε (τώρα πλέον όχι) 1.900,00 ευρώ από την δεύτερη δουλειά που κάνει στο σπίτι, για περιοδικό που είχε φτιάξει για μια υπηρεσία που καταργήθηκε, την πήρε η ΕΡΤ και τώρα μας τελείωσε και η ΕΡΤ. Αυτά τα χρήματα τα έχουμε δηλώσει στην δήλωση του 2011 αλλά δεν τα πήρε ποτέ τελικά, τον φλόμωσαν στο ψέμα και πληρώσαμε και φόρο από πάνω.... Βράστα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα....αλλά υπάρχουν και καλύτερα....τα οποία δεν μπορώ να έχω!!!! πάω να κοιτάξω το ταβάνι...its not my day!

ετσι...και γω καλώς ή κακώς συγκρίνω πάντα με τα καλύτερα, οχι με τα χειρότερα....γιατί να συγκρίνω με τα χειρότερα?:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ειρηνάκι να χαίρεσαι έστω και καθυστερημένα το μεγάλο αγόρι σου! Είμαι σίγουρη ότι του έδωσες πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες.. στο κάτω κάτω κι' αυτοί παραμένουν πάντα παιδιά οπότε είμαι σίγουρη ότι θα τα ευχαριστήθηκε και τα δυο δεόντως!

Θερμά συγχαρητήρια και για τις επιδόσεις του μικρού σου φιόγκου καθώς και για την κατάκτηση της πράσινης ζώνης.. Με το καλό και στη μαύρη τώρα!

Εύα μου χαίρομαι που το μικράκι σου είναι καλύτερα και απύρετος.. και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι..

Κοριτσάκια όλοι περνάμε δυσκολίες με τα οικονομικά.. Κι εμείς περιμένουμε το δώρο και θα αρχίσουμε να πληρώνουμε τα άπειρα..

Σήμερα είμαι στενοχωρημένη.. Χθες το βράδυ μου έστειλε μήνυμα μια φίλη μου για να με ενημερώσει πως το μωράκι της (10 ημερών σήμερα) μπήκε στο Νοσοκομείο με πολύ υψηλό ίκτερο (22) την Κυριακή που μας πέρασε και πως τελικά έχει ουρολοίμωξη η οποία προκάλεσε τόσο υψηλό ίκτερο. Επειδή είναι αγοράκι φοβούνται για παλινδρόμηση ούρων και το καημένο θα μείνει μέσα 10 μέρες γιατί πρέπει να γίνει σωστά η φαρμακευτική αγωγή.. Το μωρό μου το σκέφτομαι τόσο μικρούλη και απροστάτευτο και πονάει η ψυχή μου.. Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι πάντα καλά!

Για σήμερα έχω φασολάδα για μας και κοτοπουλάκι με λαχανικά για το μικρό μου φιρφιρίκι!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τελικα βαριομουν να κανω λαχανορυζο και εφτιαξα φακουλες!Ετοιμαστηκαμε να παμε βολτα και οταν βγηκαμε εξω αρχισε να ψιχαλιζει,οποτε γυρισαμε πισω,εβαλα στο μικρο μικυ και χαζεψε λιγακι ενω εγω επλενα τα πιατα,τωρα κοιμαται και εγω ειμαι στο κρεβατι και κουτουλαω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω γιατι περιμενω εναν κηπουρο να ερθει να δει τον κηπο και να μου δωσει προσφορα...

Ειρηνακη μου τελειο το δωρο για την δασκαλα!!!

Βασια μου τι να πω?Και εμεις μια απο τα ιδια..... κοριτσια να σας πω κατι εγω δεν στεναχωριεμαι για το τωρα αλλα εχω μεγαλο αγχος για το αυριο...πως θα πανε τα πραγματα,ειδικα σε σχεση με τα παιδια κυριως για την μορφωση τους....θα μου πειτε οτι στην χωρα που ζουμε και ποιος δεν αγχωνεται για το τι τους ξημερωνει.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Είχα μπει και πιο νωρίς....έγραψα όλα καλά και ωραία και χάθηκε το σήμα:twisted:....είχα κάνει όμως αντιγραφή...τώρα που γύρισα την έχασα:(

Και επειδή ως γνωστόν είμαι τεμπέλα βαριέμαι να τα ξαναγράψω,αφήστε που δεν θυμάμαι ακριβώς και τι είχα γράψει....

Τέλοσπάντων...επιγραμματικά περαστικά στα αρρωστούλια,καλή ανάρρωση να έχουν!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες των προηγούμενων ημερών!

Θέλω να πάρω δωράκια στις δασκάλες και ψάχνω ιδέες...

Την Δευτέρα είχαμε την γιορτή του παιδικού!Ήταν τόσο μα τόσο ωραία που συγκινήθηκα,έκλαψα,γέλασα μα πάνω απο όλα γαλήνεψε η ψυχούλα μου!!!Το καμάρι μας ήταν καλικάντζαρος:)με την στολή του και τα σκέρτσα που έκανε ήταν απίστευτος:):):)

Σήμερα πήγα νωρίτερα στον παιδικό για να κάνουμε κατασκευή με τα παιδάκια μας!Φτιάξαμε χιονάνθρωπο!!!Τι υπέροχα που ήταν!!!!

Για τα δωράκια που λέτε μου αρέσουν και μένα,δίνουν μια άλλη χαρά βρε παιδί μου είτε κάνεις είτε σου κάνουν.Όμως λόγω των δύσκολων οικονομικών μας φέτος δώρα θα πάρουν μόνο το παιδάκι μας,τα δυο ανηψάκια μας και η νονά μας.Και εμένα το καμάρι μου μου έχει ζητήσει τα άπειρα,δεν μπορώ βέβαια να του τα πάρω όλα.Θέλω να δω το μουτράκι του να λάμπει απο χαρά και θα του πάρω οτι μπορώ περισσότερο.Γιορτάζει μωρέ κιόλας τα Χριστούγεννα!

Όρεξη για δουλειές μηδέν...αφήστε που έχω και την "καθιερωμένη επίσκεψη" και με έχει γονατίσει:(

Πιτσάκι μου, νιώθεις καλύτερα? Ανέβηκαν τα κέφια σου?

Ειρήνη πολύ πολύ προσεγμένο το δώρο σας, θα την ενθουσιάσει σίγουρα!

Σε υπέρ ευχαριστώ Ερσάκι μου. Ελπίζω να της άρεσε.

Ο άντρας μου περιμένε (τώρα πλέον όχι) 1.900,00 ευρώ από την δεύτερη δουλειά που κάνει στο σπίτι, για περιοδικό που είχε φτιάξει για μια υπηρεσία που καταργήθηκε, την πήρε η ΕΡΤ και τώρα μας τελείωσε και η ΕΡΤ. Αυτά τα χρήματα τα έχουμε δηλώσει στην δήλωση του 2011 αλλά δεν τα πήρε ποτέ τελικά, τον φλόμωσαν στο ψέμα και πληρώσαμε και φόρο από πάνω.... Βράστα...

..... :?:-?:? ε, όχι ρε γμτ....

Ειρηνάκι να χαίρεσαι έστω και καθυστερημένα το μεγάλο αγόρι σου! Είμαι σίγουρη ότι του έδωσες πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες.. στο κάτω κάτω κι' αυτοί παραμένουν πάντα παιδιά οπότε είμαι σίγουρη ότι θα τα ευχαριστήθηκε και τα δυο δεόντως!

Θερμά συγχαρητήρια και για τις επιδόσεις του μικρού σου φιόγκου καθώς και για την κατάκτηση της πράσινης ζώνης.. Με το καλό και στη μαύρη τώρα!

Σήμερα είμαι στενοχωρημένη.. Χθες το βράδυ μου έστειλε μήνυμα μια φίλη μου για να με ενημερώσει πως το μωράκι της (10 ημερών σήμερα) μπήκε στο Νοσοκομείο με πολύ υψηλό ίκτερο (22) την Κυριακή που μας πέρασε και πως τελικά έχει ουρολοίμωξη η οποία προκάλεσε τόσο υψηλό ίκτερο. Επειδή είναι αγοράκι φοβούνται για παλινδρόμηση ούρων και το καημένο θα μείνει μέσα 10 μέρες γιατί πρέπει να γίνει σωστά η φαρμακευτική αγωγή.. Το μωρό μου το σκέφτομαι τόσο μικρούλη και απροστάτευτο και πονάει η ψυχή μου.. Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι πάντα καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι μου!

Οσο για το μωράκι.. τι να πω... γιορτούλες και αντί να είναι σπιτάκι του, να είναι στο νοσοκομείο μωρε...? Και η μανούλα του.... :(:(:(

Ειρηνάκι τέλεια η συσκευασια δώρου και το δωράκι !!!

Μπραβο!!!

Ωραίο Σοφάκι μου ε? Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

Εμείς επιστρέψαμε από το σχολείο, φάγαμε:

Σουπίτσα {πηχτή για να μας "κρατήσει"} με πατατούλα και καροτάκι

DSCN0030_zps6a3e22fe.jpg

Και πατατοσαλάτα

DSCN0031_zps9911b4ec.jpg

Και τώρα χαλαρώνουμε λιγάκι.

Σας φιλώ

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου τι κάνετε?

Ειρηνη ,να χαιρεσαι το μεγάλο σου αγορι ,να ειναι πολυχρονος και ευτυχισμένος !Το δωρο της δασκάλας πολύ ομορφο,και το κουτι εξαιρετικο ,το ειδα και στο δικό μας βιβλιοπωλέιο.Συγχαρητηρια και για το φιογκάκι ,πάντα επιτυχίες!

Βασια ειλικρινα ,ειμαστε στα ιδια χαλια ακι το δωρο το εχουμε ξεχασει προ πολλου.Ευτυχως εχουμε καποια δικά μας προιοντα και ετσι θα μπορεσουμε να κανουμε γιορτες.

Καλαμαρακι ,θελω συνταγη για τις πατατες,φαινονται λαχταριστές!

Μπιλάκι ,δες μηπως τον πεισεις για κατι αλλο και αν οχι παρε αυτο που σου ζητησε ,κοβοντας από τα υπόλοιπα.

Σημερα ηταν καλά ο μικρος μου και ετσι τον πήγα σχολειο.Ηπιαμε καφε με 2 φιλες και την κουμπάρα μου ,πήγα παρελαβα τα δωρα των παιδιων ,πήγα βιβλιοπωλειο και γυρισα σπίτι.Εβαλα φασολαδα να γινεται και εβαλα τα μπισκότα που φτιαξαμε εχθες σε βαζα ,για τους δασκάλους του γιου.Μετα ξαναεφυγα γιατι ειχαμε ενημερωση γονεων ,λογω τριμηνου ,και επιστρεψαμε σπίτι μαζιι με τον γιο.Διαβασε,εγω μαζεψα την κουζινα και σε λιγο θα φυγουμε για καρατε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πάλι βρε ένα σωρό έχετε γράψει,δεν σας προλαβαίνω...!

Περαστικά στους αρρωστούλιδες και Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιόρταζαν.

Σήμερα έψησα 13 ταψιά μπισκοτάκια για εμάς αλλά και να τα κάνω δωράκια στους μαθητές μου,έγιναν τέλεια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ κάνω πάντα δωράκια σε όλους,αλλά οι άλλοι μάλλον δεν το σκέφτονται...Στα ανιψάκια μας κάνω πάντα από τότε που ήταν μωρά,μην φανταστείτε κάτι ακριβό,απλά πραγματάκια,στην δικιά μου δεν έχουν κάνει ποτέ αλλά δεν με απασχολεί κιόλας,είμαι σε Christmas Spirit και δεν με νοιάζει:cool:

Καλέ ξέχασα να πω ευχαριστώ και στις υπόλοιπες για τις ευχές για το κοριτσάκι μου...:mrgreen:

Ειρήνη μήπως να έρθω να κάνω ένα μάθημα στο γιο σου να μου κάνεις και μένα τέτοιο δωράκι...:tongue:Είναι υπέροχο πραγματικά

Δομνίνα ελπίζω το μωράκι να το ξεπεράσει γρήγορα:(

Συγνώμη που δεν σχολιάζω και τις υπόλοιπες αλλά δεν προλαβαίνω,μην με περνάτε για ούφο,αλλά ειλικρινά είμαι μονίμως στο τρέξιμο όλο θέλω να σας διαβάσω και να γράψω κι όλο κάτι άλλο βγαίνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κορίτσια μου όμορφα επιτέλους τέλος ο πυρετός :D το μαναράκι μου αναστήθηκε και αύριο θα πάει σχολείο γιατί του έλειψαν οι φίλοι του (συγκεκριμένα η φίλη του).ελπίζω μόνο μην ξεκινήσει η μεγάλη φιλάκια σε όλες σας

Σ ευχαριστώ πολύ Μαρί μου.

Πως είστε? Μπήκατε σε σειρά, με τη βραδινή δουλίτσα?

Προσπαθούμε Ειρήνη μου! Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να απασχολώ συνέχεια εγώ το παιδί και δεν προλαβαίνω να κάνω τις "χοντρές" δουλειές.

Κατά τ'άλλα , ελπίζω να ανανεωθεί η σύμβαση του (γιατί τελειώνει την Παρασκευή). Δουλίτσα να υπάρχει και όλα τα αλλα γίνονται.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τι κανετε ομορφουλες?

Ειρηνη πραγματικα υπεροχο το δωρο της δασκαλας..σιγουρα θα της αρεσει..μπραβο στο φιογκακι,αντε και στην μαυρη ζωνη τωρα..

Καλαμαρακι μια χαρα για το αυτοκινητο..αρα ετοιμαζεστε για ταξιδι?

Ευα μπραβο στο μικρακι σου..

Δομνινα τοσο μικρουλι το παιδακι..φαναζομαι το αγχος της μανουλας του..να βγει γρηγορα απο το νοσοκομειο..

Βασια μην στεναχωριεσαι στα ιδια χαλια ολοι μας..ειναι τοσα τα εξοδα πια..τουλαχιστον ας ειμαστε καλα εμεις και τα παιδακια μας.

Irene ουαου 13 ταψια?μπραβο βρε θηριο..

Ηλιαχτιδα μακαρι να του αναννεωθει η συμβαση του αντρα σου..

Εγω σημερα ειχα εξωτερικη δουλεια-συναντηση και το πρωι εφυγα πιο αργα..ετσι ετοιμασα τα παιδια για το σχολειο και εφυγαν με τον αντρα μου,εστρωσα κρεβατια,απλωσα ενα πλυντηριο ηπια τον καφε μου και ετοιμαστηκα ησυχα και ηρεμα..τομεσημερι γυρισαμε ολοι,φαγαμε τις φακουλες μας και φυγαε για το ανοιχτο μαθημα στο μπαλετο.μετα λιγο σουπερ για 2πραγματακια,λιγο τζαμπο,πηρα και τα δωρακια για τις δασκαλες για αυριο που ειναι η γιορτουλα και γυρισαμε σπιτι..εκανα cupkakes για την γιορτη καναμε μπανιο τα παιδια η μια εγω την αλλη ο αντρας μου εκανα και εγω μπανακι και κοιμισα τις μικρες..καθομαι λιγακι μαζι σας και παω να φαω και να βαψω νυχακια..πηρα ενα κοκκινο βαθυ μανο,πολυ μου αρεσε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εγω εφτιαξα τις σοκολατες και βγηκαν τελειες!!!Το μονο που μου μενει ειναι να ραψω τα σακουλακια απο λινατσα και ετοιμα!!!Τα εκανα χ2 και για τον ανηψιο μου!

Εν τω μεταξυ προσπαθω να ψησω τον αντρα μου να φυγουμε την αλλη εβδομαδα για το χωριο,για να δουμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...