Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

Ειρήνη μου μπράβο για τους βαθμούς σας, πάντα τέτοια!

My Billy να του το πάρεις το παιχνίδι που θέλει και πάρε φθηνότερα δωράκια για τα παιδιά που θέλεις...και γω ετσι θα κάνω, θα τους πάρω αυτά που θέλουν για τον Αγ Βασίλη και ας είναι από κανα 50ρι έκαστο- μιας και δεν τους παίρνω κ πολύ συχνά ακριβά - και αναγκαστικά θα κόψω από άλλα δωρα...

χθες έδωσα τα δωράκια στις δασκάλες από τον παιδικό της κόρης μου, τους είχα πάρει φο μπιζού, χάρηκαν πολύ, τους άρεσε η χειρονομία, οπότε χάρηκα κ γω που τους άρεσαν:tongue:

σήμερα εχω τη γυναίκα στο σπίτι, της είπα να κάνει μια καλή γενική και να περάσει ξιδόνερο και τα χαλιά και τον καναπέ να μην τα χω εγω μες στις γιορτές.....ανυπομονώ να γυρίσω να βρω καθαρό σπιτάκι:):)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:) :) :) :) Πέρσι το ελλατωσα γιατι δεν εβρισκα ανταποκριση (δεν μιλάω μόνο για δωράκια δικά μου αλλα γενικά και φετος ξαναγυρισα στην παλια Σοφια ΚΑΝΩ ΔΩΡΑ γιατι αλλιως ειμαι αρρωστη :) :)

Γλυκιά μου καρδούλα.....:P:p

Καλησπερα κοριτσια μου!!!δυσκολη η σημερινη μερα με αρκετη δουλιτσα και μετα η συνεχεια στο σπιτι καθως ειχα ενα βουνο απο ασιδερωτα,να βαλω πλυντηριο,να μαγειρεψω για αυριο ,να βαλω μια σκουπα,να σφουγγαρισω,να ξεσκονισω,μπανιο στα παιδια,να φανε και να τις κοιμισω..εγιναν ολες οι δουλειες μου,εκανα και εγω μπανακι,λουστηκα και ηρεμω..

Ειρηνη χρονια πολλα να τον χαιρεσαι τον αντρα σου και να ειστε παντα καλα..μπραβο στο φιογκακι για τους βαθμους..την πηραμε την ζωνη?

Πω-πω.. ολη μέρα δουλειά και μετά να επιστρέφεις και σε ένα βουνό από ασιδέρωτα... :|

Την πήραμε κορίτσι μου! Είμαστε πλέον.. "πρασινοζωνάδες"! :mrgreen:

εμεις κοριτσια γραψαμε γραμμα στον Αγιο-Βασιλη και ο μικρος ζητησε μια καμπανα...ναι!Ναι!Καλα διαβασατε....καμπανα θελει....τι να πει κανεις??????

Απ΄αυτές που κάνουν..ντιν, νταν, ντον..? :mrgreen::mrgreen:

Ειρηνακη να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!Να τα εκατοστησει και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να καμαρωνετε το φιογκακι σας!!!!

Μπραβο για τον ελεγχο!!!!

Σ' ευχαριστώ Βουλάκι μου. :P:p:p

Καλημέρα και απο εμένα' date=' δύσκολη εβδομαδα και αυτή με την δουλειά και τις επιπλέον μέρες και ώρες, έχουμε και απογραφή αυριο οποτε δένει το γλυκό.

Ζήτησα άδεια για τις εορτές και ευτυχώς μου έδωσαν την εβδομαδα της Πρωτοχρονιάς.

το σπίτι ειναι ενα χάλι μαύρο, πρέπει μέχρι αυριο να το εχω καθαρίσει ώστε την Παρασκευή που δεν δουλεύω να κάνω τα τελευταία ώστε να ειναι έτοιμο για τα Χριστούγεννα, εχω να αλλάξω κουρτίνες στην κουζίνα, το μπάνιο και το δωμάτιο μας καθώς και παπλωματοθηκη, επίσης άλλα χαλάκια στην κουζίνα και το μπάνιο, έτσι για να αλλάξει η διάθεση μας, θέλω επίσης να πάρω κάποια δωράκια για τους δικούς μου, εαν μας μείνει τίποτα γιατι άρχισαν οι πληρωμές και ήρθαν όλα μαζί, σήματα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ασφάλεια για το μηχανάκι του αντρα μου και φυσικά το ενοίκιο, ωραια πολυ ωραια.....επίσης μας χάλασε το αςυρματο τηλεφώνο και πρέπει να πάρουμε και απο αυτο μιας και δεν έχουμε άλλη συσκευή.

Ειρηνη, να χαίρεσαι τον αντρα σου, μπράβο στο φιογκακι και σ΄ανωτερα.[/quote']

Εγώ θα έλεγα, αν μου επιτρέπεις, να μην πιεστείς πολύ με το σπίτι. Κάνε αυτά που μπορείς και δεν πειράζει αν οι κουρτίνες δεν είναι "καθαρές" για τα χριστούγεννα. Τις κάνεις και μετά τις γιορτές.

Καλά κουράγια!

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Αφού κρύωσαν τα αυγά ετοίμασα καβουροσαλάτα με σουρίμι μιαμμμ μιαμμμ

photo-2013-12-18-09-18-02-68_zpsj2vu1vlu.jpg

Ειρήνη να χαίρεσαι το μεγάλο σου αγόρι πολύχρονος! Με γειες για την κάμερα κ μπράβο στο φιογκάκι για τους βαθμούς του:D όσο για τα παιδάκια μιαμμ τα αγαπημένα μου :mrgreen:

Α πα πα.. τρέχουν τα σάλια μου, Ελενάκι! :shock::shock::shock:

Σ' ευχαριστώ πολυ-πολύ.

777885dugw57gt25.gif

Σημερα εκανα:

ετοιμαστηκα, πρωινα, κολατσιο

πηγα το παιδι σχολειο

πηγα τη μαμα ταχυδρομειο να στειλει τα δωρακια της στον αδερφο μου

εστειλα κι εγω του δικου μου αρκετα ρουχαλακιαπου δεν του εκαναν, να τα βαλει το ανηψακι

γυρισα σπιτι ,ηπια ενα καφεδακι συνοδεια 4 :mrgreen: μουστοκουρακιων

σας διαβασα και εχω ακομα:

Σε σκεφτόμουν. :D

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Αλλη μια δυσκολη μέρα ξεκινά!!!

Πολύ αγχος βρε κοριτσια!!!

Ειρηνάκι μου ξεχασα να στο πω απο το τηλέφωνο να χαιρεσαι τον μεγάλο σου άνδρα

Λυπάμαι, αλλά έτσι δεν "πιάνει". Να με ξαναπάρεις να μου το πεις! :twisted::twisted:

καλημέρα κορίτσια!!

Ειρήνη μου μπράβο για τους βαθμούς σας, πάντα τέτοια!

χθες έδωσα τα δωράκια στις δασκάλες από τον παιδικό της κόρης μου, τους είχα πάρει φο μπιζού, χάρηκαν πολύ, τους άρεσε η χειρονομία, οπότε χάρηκα κ γω που τους άρεσαν:tongue:

Σ' ευχαριστώ, Ερσάκι μου.

Μπράβο για το γούστο σου και τα δωράκια σου, που άρεσαν στις δασκάλες!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Ειρηνάκι να τα εκατοστήσει ο άνδρας σου. Εύχομαι τα καλύτερα και για τους δυο σας.

my billy δεν έχω εμπειρία από παιδικούς σταθμούς αλλά μου φαίνεται εξωφρενική η συμπεριφορά της μαγείρισσας. Από τη στιγμή που είναι θέμα υγείας θα μπορούσε να ασχοληθεί λιγάκι.

ευα32 ελπίζω το μικράκι σου να είναι καλύτερα σήμερα.

Από δουλειές το σπίτι είναι μαζεμένο αλλά χρειάζεται διάφορα που θα γίνουν την Παρασκευή που δεν δουλεύω. Είμαι όμως στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του μωρού δεν έχω ασιδέρωτα:D.

Για σήμερα θα μαγειρέψω μακαρόνια με κιμά που είναι το αγαπημένο του άνδρα μου. Για το μωρό έχω από χθες μοσχαράκι.

Υ.Γ. Δε βρίσκω με τίποτα το usb της φωτογραφικής μου για να ανεβάσω φωτο.

h6cQp3.png

Πήγα σούπερ να ψωνίσω και έπεσα ψυχολογικά καθώς άδειασε για άλλη μια φορά το πορτοφόλι.....δεν έχω κέφια σήμερα....κοιτάω το ταβάνι! Το μόνο παρήγορο είναι ότι το ψυγείο είναι γεμάτο και η κατάψυξη επίσης....τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα ...!

Καλαμαράκι βάλε συνταγή καβουροσαλάτας..

εφάρμοσα αυτό με τις μπανάνες για να δω πόσο θα μου κρατήσουν!

Διαφημίσεις

Προχώρησα τις δουλίτσες μου.

Εβαλα ένα σύντομο πλυντήριο με σκούφους, γάντια και κασκόλ του φιογκακίου

Έκοψα λαχανικά και έβαλα σούπα με κριθαράκι να γίνεται

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια

Πότισα τα λουλούδια μου

Ξεσκονισα το σαλόνι

Μάζεψα το σπίτι

Αλλαξα σεντόνια κ.α.

Σας βάζω και το χθεσινό δωράκι, που κάναμε στην υπεροχη δασκάλα του φιογκακίου.

Βάλαμε λοιπόν μέσα, αυτό το υπέροχο λεύκωμα, που είχα αγοράσει από το μπαζάρ του river west:

182936_zps3737fcfe.jpg

Αγόρασα, από την περιοχή μου, ένα υπέροχο, χριστουγεννιάτικο κουτί:

Το πάνω μέρος

DORO_zps80e5a605.jpg

Το πλαϊνό

doro1_zps77d20ff7.jpg

Μέσα, τοποθέτησα το βιβλίο, στερέωσα την κάρτα με τις ευχαριστίες και τις ευχές μας, με ένα χριστουγεννιάτικο, ξύλινο "μανταλάκι" και επέλεξα μία "θήκη" σε μορφή Αγ. Βασίλη, που την γέμισα με καρύδια

DORO3_zps9d3e2563.jpg

Πως σας φαίνεται; :D

777885dugw57gt25.gif

Δεν σας προλαβαίνω....

Έχω γυρίσει 2 μέρες στο σπίτι γύρω στις 09.30 με 10.00, 12ωρα στην δουλειά...Τις άδειες τις πληρώνουμε με αίμα, όχι ψέματα....

Καλαμάρι, λαχταριστά τα φαγητά σου, μιαμ μιαμ και πεινάω πολύ. Έχω πάρει μαζί μου ταπεράκι με μπριάμ. Χρήσιμο το κόλπο με τις μπανάνες θα το δοκιμάσω σίγουρα ;)

Ειρήνη χρόνια πολλά για τον αγαπημένο σου! Μπράβο στον μικρό για την ζώνη και τους βαθμούς!

mamavasia μην στενοχωριέσαι για το πορτοφόλι, θα γεμίσει τέλος εβδομάδας με το δώρο Χριστουγέννων, οκ;

Σήμερα έχουμε την πρόοδο στο σχολείο αλλά θα πάμε αύριο το μεσημέρι επειδή θα πάρουμε αύριο την γονική άδεια λόγω γιορτής παιδικού στις 11.30 π.μ. Ευτυχώς η δασκάλα μας είναι πολύ καλή και κατανοεί τους εργαζόμενους γονείς...

Το βράδυ θα βγάλω φώτο την στολή κουκουβάγιας! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και της μικρής της αρέσει πολύ!

Σήμερα είναι η χριστουγεννιάτικη γιορτή/ανοιχτό μάθημα στο μπαλέτο αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω... :( μακάρι!

Προχώρησα τις δουλίτσες μου.

Εβαλα ένα σύντομο πλυντήριο με σκούφους, γάντια και κασκόλ του φιογκακίου

Έκοψα λαχανικά και έβαλα σούπα με κριθαράκι να γίνεται

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια

Πότισα τα λουλούδια μου

Ξεσκονισα το σαλόνι

Μάζεψα το σπίτι

Αλλαξα σεντόνια κ.α.

Σας βάζω και το χθεσινό δωράκι, που κάναμε στην υπεροχη δασκάλα του φιογκακίου.

Βάλαμε λοιπόν μέσα, αυτό το υπέροχο λεύκωμα, που είχα αγοράσει από το μπαζάρ του river west:

182936_zps3737fcfe.jpg

Αγόρασα, από την περιοχή μου, ένα υπέροχο, χριστουγεννιάτικο κουτί:

Το πάνω μέρος

DORO_zps80e5a605.jpg

Το πλαϊνό

doro1_zps77d20ff7.jpg

Μέσα, τοποθέτησα το βιβλίο, στερέωσα την κάρτα με τις ευχαριστίες και τις ευχές μας, με ένα χριστουγεννιάτικο, ξύλινο "μανταλάκι" και επέλεξα μία "θήκη" σε μορφή Αγ. Βασίλη, που την γέμισα με καρύδια

DORO3_zps9d3e2563.jpg

Πως σας φαίνεται; :D

Σούπερ δώρο και άψογη συσκευασία! Και του χρόνου!

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Ειρηνάκι να τα εκατοστήσει ο άνδρας σου. Εύχομαι τα καλύτερα και για τους δυο σας.

Από δουλειές το σπίτι είναι μαζεμένο αλλά χρειάζεται διάφορα που θα γίνουν την Παρασκευή που δεν δουλεύω. Είμαι όμως στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του μωρού δεν έχω ασιδέρωτα:D.

Για σήμερα θα μαγειρέψω μακαρόνια με κιμά που είναι το αγαπημένο του άνδρα μου. Για το μωρό έχω από χθες μοσχαράκι.

Υ.Γ. Δε βρίσκω με τίποτα το usb της φωτογραφικής μου για να ανεβάσω φωτο.

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Δεν έχεις ασιδέρωτα???????????? Γιατί? Να αποκτήσεις άμεσα παρακαλώ! :mrgreen:

Πήγα σούπερ να ψωνίσω και έπεσα ψυχολογικά καθώς άδειασε για άλλη μια φορά το πορτοφόλι.....δεν έχω κέφια σήμερα....κοιτάω το ταβάνι! Το μόνο παρήγορο είναι ότι το ψυγείο είναι γεμάτο και η κατάψυξη επίσης....τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα ...!

Σε νιώθω.. όσο δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια...:?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Είχα μπει και πιο νωρίς....έγραψα όλα καλά και ωραία και χάθηκε το σήμα:twisted:....είχα κάνει όμως αντιγραφή...τώρα που γύρισα την έχασα:(

Και επειδή ως γνωστόν είμαι τεμπέλα βαριέμαι να τα ξαναγράψω,αφήστε που δεν θυμάμαι ακριβώς και τι είχα γράψει....

Τέλοσπάντων...επιγραμματικά περαστικά στα αρρωστούλια,καλή ανάρρωση να έχουν!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες των προηγούμενων ημερών!

Θέλω να πάρω δωράκια στις δασκάλες και ψάχνω ιδέες...

Την Δευτέρα είχαμε την γιορτή του παιδικού!Ήταν τόσο μα τόσο ωραία που συγκινήθηκα,έκλαψα,γέλασα μα πάνω απο όλα γαλήνεψε η ψυχούλα μου!!!Το καμάρι μας ήταν καλικάντζαρος:)με την στολή του και τα σκέρτσα που έκανε ήταν απίστευτος:):):)

Σήμερα πήγα νωρίτερα στον παιδικό για να κάνουμε κατασκευή με τα παιδάκια μας!Φτιάξαμε χιονάνθρωπο!!!Τι υπέροχα που ήταν!!!!

Για τα δωράκια που λέτε μου αρέσουν και μένα,δίνουν μια άλλη χαρά βρε παιδί μου είτε κάνεις είτε σου κάνουν.Όμως λόγω των δύσκολων οικονομικών μας φέτος δώρα θα πάρουν μόνο το παιδάκι μας,τα δυο ανηψάκια μας και η νονά μας.Και εμένα το καμάρι μου μου έχει ζητήσει τα άπειρα,δεν μπορώ βέβαια να του τα πάρω όλα.Θέλω να δω το μουτράκι του να λάμπει απο χαρά και θα του πάρω οτι μπορώ περισσότερο.Γιορτάζει μωρέ κιόλας τα Χριστούγεννα!

Όρεξη για δουλειές μηδέν...αφήστε που έχω και την "καθιερωμένη επίσκεψη" και με έχει γονατίσει:(

Διαφημίσεις

Στην δασκάλα της μεγάλης, κάποιες μαμάδες φτιάξαμε μια δωροεπιταγή 50,00 ευρώ για το κατάστημα HONDOS. Πιάστηκα λίγο απροετοίμαστη όταν με ρώτησαν ένα πρωινό στο σχολείο και δέχτηκα αμέσως. Δεν με χαλάει σαν δώρο απλώς δεν είναι τόσο προσωπικό.

Η κόρη μου έφτιαξε μόνη της κάρτες σε δασκάλα σχολείου, μπαλέτου και νονούς , θα σας βάλω φωτογραφία.

Στις δασκάλες του παιδικού πήρα κοσμήματα που φτιάχνει η κολλητή μου και στην δασκάλα του μπαλέτου πήρα αιθέρια έλαια σε μίνι συσκευασίες για αφρολουτράκια.

Συνεχίζω δουλειά μπας και σχολάσω έστω στο 9ωρο σήμερα...

Ειρήνη πολύ πολύ προσεγμένο το δώρο σας, θα την ενθουσιάσει σίγουρα!

Αφροδιτάκι τυχερή και η δικιά σας δασκάλα με τη δωροεπιταγή, σούπερ θα μου φαινόταν!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αφροδιτάκι δεν ξέρω καν αν θα πάρουν δώρο....πέρσυ πάντως γιοκ!!!!

Εγώ για τις δασκάλες πήρα ένα διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο για ρεσώ....τώρα μένει να βρω να πάρω και για την δασκάλα της μεγάλης...κάτι οικονομικό!!!

Ξέρετε τι με νευριάζει περισσότερο, εκτός απο το άδειο πορτοφόλι,....μου την δίνει που εδώ και 2 μήνες ο άντρας μου έχει σκιστεί να δουλεύει σπίτι για δικές του εξωτερικές δουλειές και δεν έχει πληρωθεί ακόμα, επειδή δεν βγήκε η άδεια, δεν ολοκληρώθηκε η μελέτη και άλλες πολλές δικαιολογίες απο μεγάλα κεφάλια....που θα κάνουν σίγουρα large γιορτές με τα απ' όλα τους και εμείς θα κοιτάμε το πορτοφόλι....το άδειο....!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ξανασυγχήστικα .... και φυσικά παίρνει συνέχεια τηλ και απαιτεί αλλά κάνουν ότι μπορούν..... Μπουρλότο!!!!!!

Ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα....αλλά υπάρχουν και καλύτερα....τα οποία δεν μπορώ να έχω!!!! πάω να κοιτάξω το ταβάνι...its not my day!

Ειρήνη πολύ πολύ προσεγμένο το δώρο σας, θα την ενθουσιάσει σίγουρα!

Αφροδιτάκι τυχερή και η δικιά σας δασκάλα με τη δωροεπιταγή, σούπερ θα μου φαινόταν!!

Κι εμένα εννοείται θα μου άρεσε, να πάω να ψωνίσω ότι θέλω. Αυτό σκέφτομαι και δεν με στενοχωρεί που δεν είναι και τόσο προσωπικό το δώρο. Θα της δώσουμε όμως χειροποίητη κάρτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...