Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευακι περαστικα για το μικρουλι σου...41 πυρετο???Ποπο!!!Ψηθηκε...πως ειναι τωρα?

έχει ακόμα στο 39.5παιζει από το μεσημέρι αλλά ανά εξάωρο.αν συνεχιστεί και αύριο θα ξαναπάρω τον παιδιατρο.πάντως το απογευμα παρατήρησα ότι μυρίζει το στόμα του

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχει ακόμα στο 39.5παιζει από το μεσημέρι αλλά ανά εξάωρο.αν συνεχιστεί και αύριο θα ξαναπάρω τον παιδιατρο.πάντως το απογευμα παρατήρησα ότι μυρίζει το στόμα του

ποπο βρε κοριτσακι μου...ψηθηκε το παιδακι...περαστικα!

Ευα μου εμενα οταν ειχε υψηλο πυρετο που ξανανεβαζε συντομα κα μυριζε το στομα της ειχς αυγδαλιτιδα κια μαλιστα μικροβιακη που επρεπε να παρει αντιβιωση..περαστικα στο μικρακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ειρηνακη να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!Να τα εκατοστησει και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να καμαρωνετε το φιογκακι σας!!!!

Μπραβο για τον ελεγχο!!!!

Διαφημίσεις

Όταν περάσουν 3 μέρες με πυρετό και συνεχίζει τότε είναι κάτι άλλο και όχι ίωση....επειδή λές για στόμα...εμένα οι κόρες μου στα 2 τους είχαν πάθει στοματίτιδα....την 4η μέρα υψηλού πυρετού εμφάνισαν σπυράκι στην γλώσσα και μετά ξεκίνησαν φάρμακα.....έχε το νου σου για στοματίτιδα γιατί μυρίζει το στόμα άσχημα όταν το έχεις και πονάει...!!!

Περαστικά!

καλημέρα κορίτσια θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές που μου δώσατε για το αντράκι μου.ήδη έχει να κάνει πυρετό απο χθες το βράδυ στις 9:30,ελπίζω να ήταν ο τελευταίος,και να μην χρειαστεί αντιβίωση.στοματίτιδα προς το παρόν δεν είναι.σκέφτομαι όταν συνέλθει καλά να κάνουμε ένα τσεκ απ να δούμε τι γίνεται.

Καλημέρα και απο εμένα, δύσκολη εβδομαδα και αυτή με την δουλειά και τις επιπλέον μέρες και ώρες, έχουμε και απογραφή αυριο οποτε δένει το γλυκό.

Ζήτησα άδεια για τις εορτές και ευτυχώς μου έδωσαν την εβδομαδα της Πρωτοχρονιάς.

το σπίτι ειναι ενα χάλι μαύρο, πρέπει μέχρι αυριο να το εχω καθαρίσει ώστε την Παρασκευή που δεν δουλεύω να κάνω τα τελευταία ώστε να ειναι έτοιμο για τα Χριστούγεννα, εχω να αλλάξω κουρτίνες στην κουζίνα, το μπάνιο και το δωμάτιο μας καθώς και παπλωματοθηκη, επίσης άλλα χαλάκια στην κουζίνα και το μπάνιο, έτσι για να αλλάξει η διάθεση μας, θέλω επίσης να πάρω κάποια δωράκια για τους δικούς μου, εαν μας μείνει τίποτα γιατι άρχισαν οι πληρωμές και ήρθαν όλα μαζί, σήματα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ασφάλεια για το μηχανάκι του αντρα μου και φυσικά το ενοίκιο, ωραια πολυ ωραια.....επίσης μας χάλασε το αςυρματο τηλεφώνο και πρέπει να πάρουμε και απο αυτο μιας και δεν έχουμε άλλη συσκευή.

Ειρηνη, να χαίρεσαι τον αντρα σου, μπράβο στο φιογκακι και σ΄ανωτερα.

Εύα, περαστικά στον μικρό σου.

Kalamaraki, πολυ ωραια όλα, ειδικά τα μεταλλικά κουτιά και το δεντράκι που φτιάξατε, το βρήκα στο Ίντερνετ ειναι εύκολο, μπορει να το φτιάξω για την μικρή μου.

Yotou, πολυ ωραίος ο στολισμός σου και του χρόνου, ωραίο και το μανικιούρ.

Νασια, μπράβο στο παζάρι του σχολείου σας που είχε επιτυχία, πολυ ωραια πράγματα είχατε.

Mybilly, πολυ ωραίο το σπίτι σου και ο στολισμός σας!!!

Σχολίασα επιγραμματικά, θυμάμαι και αλλά, αλλά πρέπει να παω να ντύθω και να ξυπνήσω την μικρή μου για να την αφήσω και να παω για δουλειά.

Καλη συνέχεια να έχουμε!!!!!!!

nJ2dp3.png

Kαλημέρα στο όμορφο παρεάκι!

Έχω ευχάριστα νέα {βέβαια περιμένω να τριτώσει το κακό }

Τελικά το αμάξι μου φτιάχνεται μόνο ο ιμάντας, ο τεχνικός μας έδωσε το οκ για την αντλία νερού κ τακάκια θα αλλάξουμε οπότε μας βγήκε φθηνά :rolleyes:

Χτες μετά το σχολείο γύρισα σπίτι ετοίμασα τα δωράκια για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου μας που θα κάνει ο σύλλογος γονέων τα τύλιξα κ τα πήγα όταν σχόλασε η μικρή σε μια τσάντα τυλιγμένα να μην τα δουνε :mrgreen:

Σπίτι μετά με την μικρή χαζολογήσαμε

Πατέρας κ κόρη έφυγαν για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του μπαλέτου

κ έβαλα μπρος τα μαγειρέματα

Έβρασα καλαμπόκι κ αυγά

Κατέβηκα κ πήρα κιμά κ έφτιαξα μακαρόνια με κιμά μοσχομυριστό

Έψησα τυροπιτάκια από κατάψυξη

Αφού κρύωσαν τα αυγά ετοίμασα καβουροσαλάτα με σουρίμι μιαμμμ μιαμμμ

photo-2013-12-18-09-18-02-68_zpsj2vu1vlu.jpg

Επλυνα πιατάκια κ πάγκους κ μετά συμμάζεψα το χθεσινό στεγνωτήριο. Γύρισε η μικρή με τους γονείς μου πέρασαν ωραία, ξεκουράστηκα κ εγώ μόνη μου που έκατσα :mrgreen:

Ετοίμασα τη μικρή γαλατάκι παραμύθι νάνι

έκανα ντουζάκι κ χουχούλιασα να δω το τελευταίο επεισόδιο Good wife που κατέβασα κ κοιμήθηκα νωρίς

Σήμερα τα γνωστά πρωινά, τσάντες τάπερ κ βουρ η μικρή σχολείο

αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

εγώ θα φύγω σε καμιά ώρα θα πάω με λεωφορείο σήμερα μιας κ το αμάξι είναι στο συνεργείο

Κων/ντινομαμά Πολύ ωραία ιδέα έχεις κ θα αρέσει σίγουρα!!

Μα καμπάνα...? χαχαχαχα

Εύα32 περαστικά στο αγόρι σου

Μπιλάκο μιαααμμμ γιουβαρλάκια! Οσο για την μαγείρισσα δεν θα μιλήσω με κάλυψαν τα κορίτσια.

Μαρία1981 Στις πατάτες βάζω ένα μείγμα που κάνω εκείνη τη στιγμή από αλάτι,πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, ρίγανη , λίγο σκόνη σκόρδο κ φρυγανιά{αυτή βοηθάει να γίνει ξερή η κρούστα της τα μπαχαρικά είναι θέμα προσωπικού γούστου }

Τις βράζω λίγο πρώτα όπως είναι με την φλούδα να μισογίνουν κ μετά τις απλώνω στο ταψί ρίχνω λαδάκι κ το μείγμα μου ανακατεύω με τα χέρια μου κ τις βάζω στους 200 πάνω κάτω αντιστάσεις εως να ροδίσουν καλά από έξω κ μέσα να ναι μαλακές. Είναι η δεύτερη φορά που τις κάνω κ έγιναν οι αγαπημένες μας

Ειρήνη να χαίρεσαι το μεγάλο σου αγόρι πολύχρονος! Με γειες για την κάμερα κ μπράβο στο φιογκάκι για τους βαθμούς του:D όσο για τα παιδάκια μιαμμ τα αγαπημένα μου :mrgreen:

Λίλαςμαμ να το φτιάξεις είναι τρομερά εύκολο αν του πάρεις τον αέρα κ βγαίνει μπαμ μπαμ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

Αχ, σας διαβαζω στα γρηγορα, αλλα δεν προλαβαινω να απαντησω, αφηστε που δεν βρισκω σχεδον ποτε τον υπολογιστη αδειο, ειναι συνεχως κατειλημμενος απο μπαμπα και παιδια.

Αυτές τις μέρες, εκανα κατι εξωτερικες δουλειες, πληρωσα ΠΟΛΛΑ σε δανεια, και λογαριασμους και σειρα εχει το σπιτακι μου. Τοδιατηρω συμμαζαμενο, αλλα θελει και ενα πιο καλο καθαρισμα.

Σημερα εκανα:

ετοιμαστηκα, πρωινα, κολατσιο

πηγα το παιδι σχολειο

πηγα τη μαμα ταχυδρομειο να στειλει τα δωρακια της στον αδερφο μου

εστειλα κι εγω του δικου μου αρκετα ρουχαλακιαπου δεν του εκαναν, να τα βαλει το ανηψακι

γυρισα σπιτι ,ηπια ενα καφεδακι συνοδεια 4 :mrgreen: μουστοκουρακιων

σας διαβασα και εχω ακομα:

να στρωσω κρεβατια,

να μαγειρεψω ρεβυθια

να συμμαζεψω τον τοπο

να σιδερωσω

να σκουπισω τουλαχιστον το σαλονι

να περασω μια τα μπανια

και σιγουρα κατι αλλο θα προκυψει...

α,θελω να φτιαξω και κανενα κουλουρακι για τα παιδια κυριως, ειδικα το απογευμα πινουν γαλα και θελουν κατι να βουτανε , αλλα και η μαμα :mrgreen::mrgreen:

Σας φιλω προς το παρον,παω να αρχισω τις δουλιτσες μου...

Καλημέρα κορίτσια μου.

Σήμερα τα κέφια μου δεν ειναι στα πολύ καλά τους.

Θα σας γράψω σε λίγο, να ξεκινήσω τις δουλίτσες μου, ώστε να διοχετεύσω την ενέργειά μου κάπου.

Σας φιλώ γλυκά, εδώ γύρω θα είμαι. Δουλεύω απόγευμα σήμερα.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Αλλη μια δυσκολη μέρα ξεκινά!!!

Πολύ αγχος βρε κοριτσια!!!

Ειρηνάκι μου ξεχασα να στο πω απο το τηλέφωνο να χαιρεσαι τον μεγάλο σου άνδρα

Σας φιλώ εδω γύρω θα ειμαι

και μου μύριζε κάτι καμένο..... τώρα κατάλαβα :mrgreen:

όχι :confused: με κάλεσες από άλλο κινητό? χίλια συγνώμη δεν πήρα χαμπάρι ...

Μμμμμμ.. έξυπνο που είναι το άτιμο! :twisted: Οι φακές μου ήταν σούπερ νόστιμες! :mrgreen:

Ναι, σε πήρα από το σπίτι και σου άφησα φωνητικό μήνυμα. Το πήρες? :confused:

photo-2013-12-15-18-25-00-599_zpsxy33fsun.jpg

Α κ ένα κόλπο που τσίμπησα από το λατρεμένο pinterest κ το εφάρμοσα δυο βδομάδες τώρα κ τελικά πιάνει, στις μπανάνες βάζουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο πάνω στο κότσι κ δεν μαυρίζουν δεν παραωριμάζουν κ ας είναι έξω :wink:

Μου τρέχουν τα σάλια, με κάθε φαγάκι που βάζεις, χρυσοχέρα μου!

Υπέροχοι οι στολισμοί σας! Και του χρόνου!

Υ.Γ. Τέλειο κολπάκι, τόσο απλό και δεν το είχα ξανακούσει. Ευχαριστούμε!

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εγω πινω χαλαρα το καφεδακι μου και ο μικρος ειναι στο δωματιο του και παιζει!Κοριτσια θελω την γνωμη σας για κατι,φετος τα οικονομικα ειναι λιγο(εως πολυ....)ζορικα.Σκεφτομαι λοιπον ομορφες και οικονομικες λυσεις για δωρακια.

Σε λιγες μερες θα ερθει η νονα του παιδιου και θελω να τις προσφερω κατι,οποτε σκεφτηκα να φτιαξω σπιτικη μερεντα να την βαλω σε ενα βαζο και να το στολισω ομορφα με κορδελες και καποιο χριστουγεννιατικο στολιδακι και για το μικρο της να φτιαξω κατι τετοιο http://www.fefifofamma.com/2011/12/last-minute-christmas-presents-candy.html,

και να τα βαλω σε ενα πουγκι απο κοκκινη λινατσα

Τι λετε?σας αρεσει?ή να τους αγορασω κατι?

Νομίζω πως είναι υπέροχη ιδέα!

Σαν νονά, δεν μου έχουν κάνει ποτέ δώρο και θα χαιρόμουν αν με σκεφτόσουν!:D

καλημερες κοριτσακια τι μου κανετε?θελω κεφια ανεβασμενα σε 8 μερες ειναι Χριστουγεννααααααααα.....εμεις σημερα ξυπνησαμε με 41.5 πυρετο,ω ναι τερματισαμε το θερμομετρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κ συνεχιζουμε,μαζεψα τα σιδερωμενα,σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα απλωσα ρουχα εβαλα μπιφτεκακια να γινονται κ τωρα πινω το καφεδακι μου με ηρεμια...το μικρο μου ειναι κοτοπουλακι.ψηθηκε το καημενο..:(αυτα τα λιγα φιλακιαααααα:wink:

Τι λες βρε κορίτσι μου??? Τοσο πυρετο!!!! Χριστέ μου!!!

Πως είναι σήμερα το παιδί? :(

σβηνω τα γιουβαρλακια μας κ τα παω στον σταθμο του μικρου σημερα εχουν κ αυτοι αλλα αβγοκομμενα(περσυ ειχαμε εναν πολυ καλο μαγειρα κ χωρις να του το ζητησω ποτε! παντα εκανε ξεχωριστο φαγητο για τον μικρο μου.) φετος εχω παρακαλεσει την μαγειρισα να του βγαλει π.χ 2 γιουβαρλακια πριν τα αβγοκοψει κ δεν θελει:roll: ειναι τοσο δυσκολο??:rolleyes: το θεμα ειναι οτι οποτε του στελνω αλλο φαγητο απο αυτο που τρωνε τα αλλα παιδακια δεν το τρωει:|

Αχ... έχει να κάνει με παιδιά και δεν μπορεί ΑΠΛΩΣ να βγάλει 3 γιουβαρελάκια πριν τα αβγοκόψει...:roll::roll: κάτι τέτοια ακούω και χάνω την πίστη μου στους ανθρωπους... :|

να χαιρεσαι το μεγαλο αγορι κ μπραβο στο μικρο αγορι Ειρηνη! για τα Β δεν πειραζει ας μην γινει μουσικος οσο για τον υπολογιστη δεν τον φοβαμαι!

Εχεις δίκιο, Μπιλάκι μου... ας μην γίνει μουσικός! :|

Αν και απ' ότι κατάλαβα, του έβαλαν αυτά τα Β επειδή δεν είναι "ήσυχος" στην τάξη... :roll:

Ειρήνη μου, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και να γιορτασετε πολλά πολλά ακόμη γενέθλια μαζί!

Μπράβο και στο φιογκακι για τους βαθμούς! Καλή επιτυχία το απόγευμα!

Σ ευχαριστώ πολύ Μαρί μου.

Πως είστε? Μπήκατε σε σειρά, με τη βραδινή δουλίτσα?

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?

Σημερα το μενου ειχε λαχανοντολμαδες,αλλα βαριεμαι πολυ να τους φτιαξω οποτε θα το κανω λαχανορυζο;)

Παω να το ετοιμασω για να παρω τον μικρο να παμε καμια βολτουλα.

Σας φιλω!Θα τα πουμε το μεσημερι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...