Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ευα κ βασια δεν το εχω φτασει στην διευθυντρια κ ουτε προκειται.

φοβαμαι πως αν η μαγειρισα υποχρεωθει σε αυτο θα γινει σιγουρα καποιο λαθος:roll: κ η διεθθυντρια απροσιτη καμμια σχεση με την περσινη, δεν βλεπω ορεξη κ διαθεση γενικα...

ακομα κ περσυ που ειχαν ολη την καλη διαθεση κ ο μαγειρας κ η τραπεζοκομος 2-3 φορες απο λαθος ειχε φαει (μια μπουκια μονο ευτυχως) απο κατι που δεν επρεπε κ ετρεχα την πεθερα μου να τους παει αταραχ αν ομως καποια φορα ελλειπε????:rolleyes:

αν δουλευα κ σημερα οπως χθες (9-9:neutral:) θα εμενε νηστικος:? ή με ψωμι κ τυρι ισως, ως τις 4παρα που τον παιρνουμε. αλλα απο το να φαει κατι με αβγο.....:roll::roll: καλυτερα νηστικος!

δουλευα σερι Σ/Κ κ Δευτερα κ τρεχω!

εχουν παρει φωτια το πλυντηριο κ το στεγνωτηριο εχω πλυνει κ στεγνωσει 4 ως τωρα, εχω καποια απλωμενα που δεν μπαινουν στεγνωτηριο κ ακομα 2 πλυσεις σε εξελιξη. εκανα πολυ τα στραβα ματια(για τις τσαλακιες εννοω) κ τα περισοτερα εχουν διπλωθει κ ηδη μπει ντουλαπες.

αφου εβαλα να γινονται τα μισα γιουβαρλακια,(τα εχω σβησει πλεον)

ζυμωσα κ μπιφτεκια κ κ μπηκαν καταψυξη με τα υπολοιπα γιουβαρλακια.

αλλαξα σεντονια που επρεπε απο την Κυριακη

μαζεψα τα διαφορα που τριγυριζαν.

εκανα κουζινα κ μπανιο κ ενα ψευτοξεσκονισμα κανονικα θελει κ σκουπα αν προλαβω.

πηγα στον παιδικο αφησα το φαγητο κ μου εδωσαν την στολη νανος.

μετα πηγα βιβλιοπωλειο (να παρω κουδουνακια να του ραψω) αυριο ειναι η γιορτη μας:-D

πηγα ταχυδρομειο,φουρνο σουπερ για 2-3 πραγματακια.

το απογευμα θα παω με τον μικρο στην μαμα να κανω ξανα δουλειες.

τουλαχιστον ενημερωσε τη,δεν γινετε να ειναι αμετοχη.τι να πω!απορω πως γινετε καποιοι ανθρωποι που ειναι υπευθυνοι για τα παιδια μας τις ωρες του οποιου σχολειου απο βρεφικο μεχρι πανεπιστημιο να ειναι ετσι.κανονικα πρωτη αυτη θα επρεπε να ζητησει απο τους γονεις να της αναφερουν γραπτως αν καποιο παιδι εχει αλεργια σε κατι,απο τη στιγμη που τρωνε τα φαγητα του σταθμου.η δικια μας 2 χρονιες αυτο εκανε κ ενημερωνε τους γονεις,οτι αν θα πηγαιναμε γλυκα σε γιορτες γενεθλια να μην ειχαν ξηρους καρπους κ κ φρουτα για το λογο αυτο,υπαρχουν παιδια που εχουν αλεργια,ας τα προφυλαξουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τουλαχιστον ενημερωσε τη,δεν γινετε να ειναι αμετοχη.τι να πω!απορω πως γινετε καποιοι ανθρωποι που ειναι υπευθυνοι για τα παιδια μας τις ωρες του οποιου σχολειου απο βρεφικο μεχρι πανεπιστημιο να ειναι ετσι.κανονικα πρωτη αυτη θα επρεπε να ζητησει απο τους γονεις να της αναφερουν γραπτως αν καποιο παιδι εχει αλεργια σε κατι,απο τη στιγμη που τρωνε τα φαγητα του σταθμου.η δικια μας 2 χρονιες αυτο εκανε κ ενημερωνε τους γονεις,οτι αν θα πηγαιναμε γλυκα σε γιορτες γενεθλια να μην ειχαν ξηρους καρπους κ κ φρουτα για το λογο αυτο,υπαρχουν παιδια που εχουν αλεργια,ας τα προφυλαξουμε.

ναι βρε φυσικα κ συμπληρωσαμε χαρτι με τις αλλεργιες κ οτι αλλο ρωτουσαν. φυσικα κ ειναι υποχρεωμενοι να το θυμουνται κ να μην του δωσουν κατι που εχει αβγο,αλλα αλλα δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι να μαγειρευουν ξεχωριστα για οποιο παιδι ειναι αλεργικο σε κατι.:roll: αυτο νομιζω ειναι στην διακριτικη ευχερεια του καθενος.:rolleyes: απο κει κ περα σου λεει φερε εσυ κατι. απο την στιγμη που δεν υπαρχει διαθεση απο μερους τους:evil: δεν το συνεχισα.

τωρα να σου πω ουτε τους γονεις που φερνουν κερασματα θα ηθελα να φερω σε δυσκολη θεση λογω του δικου μου. για αυτον τον λογο τον εχω μαθει πολυ καλα οτι δυστυχως αρκετα πραγματα δεν κανει να τα φαει. στεναχωριεται καποιες φορες αλλα το εχει δεχτει!:wink:

σκεψου οτι για πρωτη φορα εφαγε τουρτα σε γεννεθλια πριν 10 μερες που μια φιλη ειχε προνοησει(να ναι καλα!) κ ειχε παραγγειλει ξεχωριστο κομματι στην τρισδιαστατη τουρτα καστρο του γιου της κορμο χωρις αβγο:P για τον δικο μου κ μαλιστα μας την εδωσε κ σπιτι:-D

ε δεν σου λεω τι χαρα εκανε ο μικρος μου!! ηταν απροσδοκητο για εκεινον να του φερουν αληθινη τουρτα κ να του πουν φατην!

ασε που μου ελυσε τα χερια γιατι θα την παραγγειλω κ εγω απο εκει τον αλλα μηνα που εχει γεννεθλια ο ιδιος.

κ τρισδιαστατη κ πανεμορφη κ χωρις αβγο κ οικονομικη!!!!:mrgreen:

Καλησπέρα σε όλες! Από δουλειές κάνω συντήρηση και τα καθημερινά βεβαίως. Σήμερα έφαγα 2 ώρες στην εφορία και δουλειά δεν έκανα... Πάει το πρωινο μου τσάμπα και βερεσέ... Αύριο πάλι!

My billy με συγχωρείς αλλά οι άνθρωποι είναι ανεύθυνοι! 1ον σε παιδικό σταθμό που ακούστηκε να φτιάχνουν φαγητά με αλλεργιογόνα υλικά.

Δεν είναι αναγκαιότητα το αυγοκομμένο φαγητό ούτε το αυγό στα μπιφτέκια κ.ο.κ.

Θα έπρεπε λοιπόν να μη φτιάχνουν ΚΑΝ τέτοια φαγητά απ τη στιγμή που όλο και κάποιο παιδάκι θα χει αλλεργία.

Στα γενέθλια της κόρης μου, έχοντας δει το χαρτάκι με τις αλλεργίες των παιδιών στον παιδικό, έφτιαξα τούρτα χωρίς αυγά και χωρίς ξηρούς καρπούς (αλλά και χωρίς φρούτα) για να φάνε όλα. Ένα κοριτσάκι έχει αλλεργία στα περισσότερα φαγητά (εκεί να δεις πίκρα...) οπότε η μαμά της έχει αφήσει στο σχολείο γλυκάκια που επιτρέπεται να φάει και όταν υπάρχει κέρασμα ξέρει πως θα φάει από αυτά.

Για τα δώρα τώρα, η Σοφία είπε την ατάκα που μου ταιριάζει απόλυτα... Αν δεν κάνω δώρα είμαι άρρωστη! Τα τελευταία χρόνια ζορίζομαι πάρα μα πάρα πολύ οικονομικά αλλά δεν έχω εγκαταλείψει τη συνήθειά μου αυτή. Απλά στύβω το μυαλό μου και χρησιμοποιώ τα χέρια μου ώστε να κάνω όσο πιο οικονομικά δώρα μπορώ. Και λύσεις υπάρχουν.

Καταλαβαίνω πως ακόμα και 1 ευρώ να έχει κάτι, όταν θες να δωρίσεις σε πολλούς τα χρήματα μαζεύονται αλλά και για αυτό υπάρχει λύση. πχ σε μια οικογένεια μπορείς να κάνεις ένα ομαδικό δώρο (από επιτραπέζιο μέχρι σπιτικό γλυκό). Έτσι έχεις ακόμα χαμηλότερο κόστος.

Βλέπω τις διαφημίσεις με κινητά και ηλεκτρονικά και μελαγχολώ που κάποτε κάναμε τέτοια δώρα στις γιορτές και τώρα κάνουμε δώρο μπρελοκ αλλά έτσι είναι πια η ζωή!

Και να θυμάστε πως σημασία έχει η χειρονομία και όχι η τιμή!

Μόλις φάγαμε και μάζεψα την κουζίνα. Ετοίμασα κάποια πράγματα που θα πάρουμε μαζί στις διακοπές και τώρα χαλαρώνω. Το απόγευμα έχουμε playdate οπότε θα περάσουμε όμορφα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

ναι βρε φυσικα κ συμπληρωσαμε χαρτι με τις αλλεργιες κ οτι αλλο ρωτουσαν. φυσικα κ ειναι υποχρεωμενοι να το θυμουνται κ να μην του δωσουν κατι που εχει αβγο,αλλα αλλα δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι να μαγειρευουν ξεχωριστα για οποιο παιδι ειναι αλεργικο σε κατι.:roll: αυτο νομιζω ειναι στην διακριτικη ευχερεια του καθενος.:rolleyes: απο κει κ περα σου λεει φερε εσυ κατι. απο την στιγμη που δεν υπαρχει διαθεση απο μερους τους:evil: δεν το συνεχισα.

τωρα να σου πω ουτε τους γονεις που φερνουν κερασματα θα ηθελα να φερω σε δυσκολη θεση λογω του δικου μου. για αυτον τον λογο τον εχω μαθει πολυ καλα οτι δυστυχως αρκετα πραγματα δεν κανει να τα φαει. στεναχωριεται καποιες φορες αλλα το εχει δεχτει!:wink:

σκεψου οτι για πρωτη φορα εφαγε τουρτα σε γεννεθλια πριν 10 μερες που μια φιλη ειχε προνοησει(να ναι καλα!) κ ειχε παραγγειλει ξεχωριστο κομματι στην τρισδιαστατη τουρτα καστρο του γιου της κορμο χωρις αβγο:P για τον δικο μου κ μαλιστα μας την εδωσε κ σπιτι:-D

ε δεν σου λεω τι χαρα εκανε ο μικρος μου!! ηταν απροσδοκητο για εκεινον να του φερουν αληθινη τουρτα κ να του πουν φατην!

ασε που μου ελυσε τα χερια γιατι θα την παραγγειλω κ εγω απο εκει τον αλλα μηνα που εχει γεννεθλια ο ιδιος.

κ τρισδιαστατη κ πανεμορφη κ χωρις αβγο κ οικονομικη!!!!:mrgreen:

δεν λεμε να κανουν κατι ξεχωριστο,αλλωστε ποσα φαγητα μαγειρευουν με αυγο?δεν ειναι δα κ τοσο τραγικο να κρατησουν 2 μπιφτεκακια στην ακρη πριν βαλουν αυγο...τελος παντων.στεναχωριεμαι παρα πολυ με αυτα τα θεματα.μπραβο του που την καταχαρηκε το αγορακι σου,του αξιζει αλλωστε.

δεν λεμε να κανουν κατι ξεχωριστο,αλλωστε ποσα φαγητα μαγειρευουν με αυγο?δεν ειναι δα κ τοσο τραγικο να κρατησουν 2 μπιφτεκακια στην ακρη πριν βαλουν αυγο...τελος παντων.στεναχωριεμαι παρα πολυ με αυτα τα θεματα.μπραβο του που την καταχαρηκε το αγορακι σου,του αξιζει αλλωστε.

ναι μωρε δεν ειναι κ σπουδαιο τουλαχιστον σε μερικα φαγητα που ειναι εφικτο γιαυτο κ μενα μου κακοφανηκε...αλλα ειπαμε αισθανομαι οτι δεν μπορω να τους υποχρεωσω κιολας.

ραβτ δεν εχω δει ποτε αναρτημενο χαρτι σιον σταθμο με τις αλλεργιες των παιδιων:roll: εχουν σε ολους τους σταθμους κοριτσια ?

τεσπα παλί σας ζαλιζω με την αλλεργια του μικρου:rolleyes:

Διαφημίσεις

ναι μωρε δεν ειναι κ σπουδαιο τουλαχιστον σε μερικα φαγητα που ειναι εφικτο γιαυτο κ μενα μου κακοφανηκε...αλλα ειπαμε αισθανομαι οτι δεν μπορω να τους υποχρεωσω κιολας.

ραβτ δεν εχω δει ποτε αναρτημενο χαρτι σιον σταθμο με τις αλλεργιες των παιδιων:roll: εχουν σε ολους τους σταθμους κοριτσια ?

τεσπα παλί σας ζαλιζω με την αλλεργια του μικρου:rolleyes:

εγω δεν το βλεπω οτι τους υποχρωνεις,κοιτας να προστατεψεις το παιδι σου,κ τους ενημερωνεις.

Καλησπέρα αγαπημένες μου.

Τι κάνετε?

Είχα μία τρεχάτη και γεμάτη από δουλειές ημέρα. Οργανώνομαι, καθώς είναι η μόνη μέρα της εβδομάδας που δεν δουλεύω και υπήρχαν αρκετά να τακτοποιήσω. Ευτυχώς, προχώρησα.

Σήμερα, έχει γεννέθλια το μεγάλο αγόρι μου και τυχαία έχει και το ρεπό του. Οπότε, ήμασταν μαζί συνεχώς... :-D

Αφού πήγαμε το φιογκάκι σχολείο, επιστρέψαμε και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε το σπίτι. Χαμός γινόταν και:

Εβαλα σκούπα παντού

Τίναξα το χαλί του παιδικού

Σφουγγάρισα πολύ καλά

Ξεσκόνισα

Επλυνα πιάτα

Τακτοποίησα το χθεσινό πλυντήριο πιάτων, στις θέσεις τους

Επλυνα τις "βοηθητικές", λεπτές κουβερτούλες και τις άπλωσα

Ετοίμασα παϊδάκια κοτόπουλου {Ελενάκι, μόλις είδα την φωτογραφία σου, γέλαγα! Τα μεγάλα πνεύματα... !} και τα έβαλα στο ψυγείο να μαρινάρονται.

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλακια

Ετοίμασα το δώρο της δασκάλας μας, με τη χθεσινή αγορά ενός υπέροχου κουτιού.

Θα σας βάλω το βραδάκι φωτογραφίες, να μου πείτε σχόλια.

Φύγαμε και πήγαμε στο Γερμανό. Είχαν μία προσφορά για μία φωτογραφική και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήρα βρε κόρες!! Πήρα δική μου και θα επιστρέψω στην φίλη μου, τη δική της, που μου την είχε δανείσει!!!

Μετά φύγαμε και πηγαμε για ελέγχους. Πήγε πολύ καλά το φιογκάκι. "Αριστα Α", εκτός από δύο μαθήματα, που πήρε "Β Πολύ καλά". Στη μουσική και στο κομπιούτερ. Στη Γλώσσα το περίμενα και από αλλού μου "ήρθε"! :rolleyes:

Η δασκάλα του μας είπε πως παει πολύ καλά, κάνει μεγάλη προσπάθεια, το μυαλουδάκι του είναι "ξυραφάκι" {μας είπε} και στα μαθηματικά εξαιρετικός. Μας είπε να κάνει προσπάθεια να συγκεντρώνεται λίγο περισσότερο.

Επιστρέψαμε σπίτι μας, φαγαμε, συνόδεψα τα παϊδάκια με πατατούλες τηγανιτές και χωριάτικη σαλάτα και διαβάσαμε.

Τώρα φεύγω, θα πάω στο νοσοκομείο, που έκανε μία εγχείριση μία φίλη.

Αργότερα, θα πάμε στο tae, που το φιογκάκι "δίνει" για την πράσινη ζώνη.

Σας φιλώ γλυκά, τρέχω αλλά θα τα ξαναπούμε το βραδάκι. :-D

777885dugw57gt25.gif

να χαιρεσαι το μεγαλο αγορι κ μπραβο στο μικρο αγορι Ειρηνη! για τα Β δεν πειραζει ας μην γινει μουσικος οσο για τον υπολογιστη δεν τον φοβαμαι!

βρε κοριτσια σημερα πηγε στον π.σταθμο ο ταχυδρομος κ του εκαναν μικρη γιορτουλα για την υποδοχη κ προκειμενου να τον καλοπιασουν να παει τα γραμματα εγκαιρως στον αη βασιλη! καλα ως εδω! ενω εγω τον ειχα κατευθυνει ως προς το παιχνιδι που θα ζητουσε κ ειχα σκοπο να γραψουμε γραμμα κ να το στειλουμε μαζι ,μας προλαβαν στον σταθμο κ επηρεαστηκε απο συμμαθητη του κ ζητησε πιστα μονσουνο που εκτος οτι δεν συμφωνω, κανει και 50ε... τι να κανω?? προσπαθω απο την ωρα που ηρθαμε να του πω πως μπορουμε να στειλουμε κ αλλο γραμμα στον αη βασιλη επειδη κ καλα αλλαξε γνωμη αλλα δεν αλλαζει! γενικα δεν αναιρει τις αποφασεις του.

να επειμεινω η να το αφησω ετσι? κ ελπιζοντας να μπορεσουμε να την παρουμε.

γμτο...εχουμε πολυ κοντινα μας ανηψια κ παιδια κουμπαρων 14 παιδια = 14 δωρα συν αρκετα για τους μεγαλους. θα γονατισουμε παλι κ καθε φορα τον μικρο μου τον ριχνω, .....απλα στεναχωρηθηκα...

Καλησπέρα αγαπημένες μου.

Τι κάνετε?

Είχα μία τρεχάτη και γεμάτη από δουλειές ημέρα. Οργανώνομαι, καθώς είναι η μόνη μέρα της εβδομάδας που δεν δουλεύω και υπήρχαν αρκετά να τακτοποιήσω. Ευτυχώς, προχώρησα.

Σήμερα, έχει γεννέθλια το μεγάλο αγόρι μου και τυχαία έχει και το ρεπό του. Οπότε, ήμασταν μαζί συνεχώς... :-D

Αφού πήγαμε το φιογκάκι σχολείο, επιστρέψαμε και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε το σπίτι. Χαμός γινόταν και:

Εβαλα σκούπα παντού

Τίναξα το χαλί του παιδικού

Σφουγγάρισα πολύ καλά

Ξεσκόνισα

Επλυνα πιάτα

Τακτοποίησα το χθεσινό πλυντήριο πιάτων, στις θέσεις τους

Επλυνα τις "βοηθητικές", λεπτές κουβερτούλες και τις άπλωσα

Ετοίμασα παϊδάκια κοτόπουλου {Ελενάκι, μόλις είδα την φωτογραφία σου, γέλαγα! Τα μεγάλα πνεύματα... !} και τα έβαλα στο ψυγείο να μαρινάρονται.

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλακια

Ετοίμασα το δώρο της δασκάλας μας, με τη χθεσινή αγορά ενός υπέροχου κουτιού.

Θα σας βάλω το βραδάκι φωτογραφίες, να μου πείτε σχόλια.

Φύγαμε και πήγαμε στο Γερμανό. Είχαν μία προσφορά για μία φωτογραφική και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήρα βρε κόρες!! Πήρα δική μου και θα επιστρέψω στην φίλη μου, τη δική της, που μου την είχε δανείσει!!!

Μετά φύγαμε και πηγαμε για ελέγχους. Πήγε πολύ καλά το φιογκάκι. "Αριστα Α", εκτός από δύο μαθήματα, που πήρε "Β Πολύ καλά". Στη μουσική και στο κομπιούτερ. Στη Γλώσσα το περίμενα και από αλλού μου "ήρθε"! :rolleyes:

Η δασκάλα του μας είπε πως παει πολύ καλά, κάνει μεγάλη προσπάθεια, το μυαλουδάκι του είναι "ξυραφάκι" {μας είπε} και στα μαθηματικά εξαιρετικός. Μας είπε να κάνει προσπάθεια να συγκεντρώνεται λίγο περισσότερο.

Επιστρέψαμε σπίτι μας, φαγαμε, συνόδεψα τα παϊδάκια με πατατούλες τηγανιτές και χωριάτικη σαλάτα και διαβάσαμε.

Τώρα φεύγω, θα πάω στο νοσοκομείο, που έκανε μία εγχείριση μία φίλη.

Αργότερα, θα πάμε στο tae, που το φιογκάκι "δίνει" για την πράσινη ζώνη.

Σας φιλώ γλυκά, τρέχω αλλά θα τα ξαναπούμε το βραδάκι. :-D

Ειρήνη μου, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και να γιορτασετε πολλά πολλά ακόμη γενέθλια μαζί!

Μπράβο και στο φιογκακι για τους βαθμούς! Καλή επιτυχία το απόγευμα!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

πολύχρονο το μεγάλο σου μωρο,να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται.να τα χιλιάσει στην αγκαλιά σας.μπράβο και για το μικρό σου αγόρι όσο για το β δεν πειράζει το παιδί κάνει την προσπάθεια του στην τελική ας μην γίνει άσος των υπολογιστών,είναι στα άλλα :D

Μπιλάκι μην αγχώνεσαι...εμένα οι δικές μου ζητάνε 100 πράγματα η κάθε μια....εγώ απλά απαντώ αν μπορέσει θα τους τα φέρει....απο αυτά εγώ αγοράζω όσα μπορώ και κυρίως τα οικονομικά....π.χ. ζητάνε ρολόι, μπλοκάκια, αυτοκόλλητα και ότι άλλο φανταστείς.....

Εμείς αγοράζουμε με χαρτζιλίκι δώρα...!

Μπιλλακι ειναι εντελως απαραδεκτη η μαγειρισα......:evil:,το μονο που ειχε να κανει ηταν πριν αυγοκοψει να παρει την κουταλα της,να ανοιξει την κατσαρολα και να βγαλει σε ενα πιατακι 2-3 γιουβαρλακια....που ηταν η κουραση της??????Ελεος....τι ανθρωποι υπαρχουν???ακους εκει να μενει το παιδι νυστικο ολη μερα γιατι η κυρια βαριεται να κανει η μια κινηση παραπανω....αλλοι παρακαλανε για δουλεια και αυτη εχει δεσει το γαιδαρο της....:evil:

Συγνωμη για το υφος μου αλλα πραγματικα με εκνευρισε παρα πολυ.....

Λιστα με αλεργειες υπαρχει στην κουζινα για την μαγειρισα αλλα και στην ταξη για την δασκαλα.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!δυσκολη η σημερινη μερα με αρκετη δουλιτσα και μετα η συνεχεια στο σπιτι καθως ειχα ενα βουνο απο ασιδερωτα,να βαλω πλυντηριο,να μαγειρεψω για αυριο ,να βαλω μια σκουπα,να σφουγγαρισω,να ξεσκονισω,μπανιο στα παιδια,να φανε και να τις κοιμισω..εγιναν ολες οι δουλειες μου,εκανα και εγω μπανακι,λουστηκα και ηρεμω..

Ειρηνη χρονια πολλα να τον χαιρεσαι τον αντρα σου και να ειστε παντα καλα..μπραβο στο φιογκακι για τους βαθμους..την πηραμε την ζωνη?

Ευα περαστικα στο παιδακι σου..πωπω το καημενο,ελπιζω ναειναι καλυτερα..

Μπιλλακι και μενα με ρωτησαν στον σταθμο αν εχουν καποια αλλεργια..δεν ειναι δα και τοσο φοβερο να βγαλουν λιγα γιουβαρλακια πριν ριξουν το αυγολεμονο..δεν προκειται στο κατω κατω για ιδιοτροπια του παιδιου αλλα για θεμα υγειας..ειναι κριμα να μεινει νηστικος αν εσυ δεν μπορεις να πας φαγητο..οσο για το δωρο μην στεναχωριεσαι οτι και να του παρετε χαρουμενος θα ειναι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...