Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευα,περαστικα,πολύ ψηλό πυρετο καλέ!!!

Προσεχε το να πίνει γαλατακι για να μην του πέσει το σακχαρο με τον πυρετο

Βουλα ως νονα δεν εχω λάβει ποτε δωρο ακι λιγακι μου κακοφαινεται ,παρόλο που εχω αριστες σχεσεις με την κουμπάρα μου.Στη νονα του μικρου πάντα επαιρνα κατι συμβολικο,δυο κουπες πχ ή κατι χριστουγεννιατικο για το σπίτι ,και σε μια πιατελα της εβαζα γλυκα.Τα τελευταια χρονια που εχει παιδακι ,περνω κατι και στο παιδι.Ενα βιβλίο,ενα μικρο παιχνιδι ,κατι.

Φετος θα της βαλω στο γνωστο χριστουγεννιατικο σπιτακι του τζαμπο τα γλυκα ακι θα δωσω και ενα μικρο παιχνιδι στο μικρο.Ανάλογα τα οικονομικά σου λοιπόν ,πραξε.

ευτηχως με το γαλα δεν εχουμε προβλημα,οσο για το ζαχαρο δεν το εχω ξανακουσει οτι πεφτει με τον πυρετο..λες γιαυτο οταν αρρωστενω τρωω τοσα γλυκα?:roll::roll::roll: ή απλα ψαχνω δικαιολογιες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον επειδη εχω ασχημη εμπειρια απο πυρετικους σπασμους με την μεγαλη του δινω απο το 37,5 ντεπον,ετσι μας ειχαν πει στο νοσοκομειο,τον εχω εναλαξ αντυπιρετικα,κομπρεσες με ξυδι στις κληδωσεις κ ντους.αν συνεχιστει κ αυριο βλεπω να μην γλυτωνουμε την αντιβιωση,κ να φανταστεις εχουμε βγαλει αμυγδαλες κρεατακια:rolleyes:

γνωριζω πως πέφτει το σακχαρο στον ψηλό πυρετο και ειναι και ενας λόγος που προκαλούνται σπασμοί,γιάυτο το ειπά.Περαστικα σας πάντως ,πολύ δυσκολο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ωχ 41,5:shock: το νκαημενουλι μου:( να σε ρωτησω τι κανεις σε αυτην την περιπτωση?? δεν ειναι επικυνδυνο για πυρετικους σπασμους?? αχ τρεμω μονο στην ιδεα ευτυχως εμεις ως 39,8 εχουμε φτασει γενικα.

περαστικα του

κωνομαμα πολυ ομορφη ιδεα κ ειμαι σιγουρη ορτι θα ειναι πιο ωραια κ στην εκτελεση:)

σβηνω τα γιουβαρλακια μας κ τα παω στον σταθμο του μικρου σημερα εχουν κ αυτοι αλλα αβγοκομμενα(περσυ ειχαμε εναν πολυ καλο μαγειρα κ χωρις να του το ζητησω ποτε! παντα εκανε ξεχωριστο φαγητο για τον μικρο μου.) φετος εχω παρακαλεσει την μαγειρισα να του βγαλει π.χ 2 γιουβαρλακια πριν τα αβγοκοψει κ δεν θελει:roll: ειναι τοσο δυσκολο??:rolleyes: το θεμα ειναι οτι οποτε του στελνω αλλο φαγητο απο αυτο που τρωνε τα αλλα παιδακια δεν το τρωει:|

Αμαν βρε παιδι μου!Προφανως και δεν ειναι κατι δυσκολο ,δεν καταλαβαινω γιατι δεν συνεργαζεται...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γνωριζω πως πέφτει το σακχαρο στον ψηλό πυρετο και ειναι και ενας λόγος που προκαλούνται σπασμοί,γιάυτο το ειπά.Περαστικα σας πάντως ,πολύ δυσκολο!
παροτι εχει κανει η μεγαλη μου σπασμους,εφτασε κ αυτη 40 χωρις να εχει δειξει σημαδι κανενας δεν μου το ειπε.σε ευχαριστω για την ενημερωση.αλλωστε οπως μου ειχε πει κ ο παιδιατρος τοτε,δεν γινετε να τα λεμε ολα,(σσσσ!!!κρατικο μυστικο ηταν να μου πει προσεχε τον πυρετο γιατι μπορει να παθει αυτο κ αυτο).ειναι δυσκολο πιο πολυ για τον μικρο,ειναι συνεχεια ζαβλακωμενος κ κατακοκκινος.κ για να το διασκεδασουμε λιγο εγω οταν θα αρρωστενω κ θα θελω γλυκο,θα λεω οτι μου επεσε το ζαχαρο κ πρεπει οποσδηποτε να φαω σοκολατα:P:p:p:pειπαμε δικαιολογιες για να γουρουνιασω:wink::wink:

mamakonstantinou και γω στις νονές των παιδιών παίρνω κάτι για τα παιδιά τους - παιχνίδι ή ρούχο συν βιβλίο - και δίνω και κάτι για το σπίτι, φέτος θα δώσω πιατέλα από το τζάμπο με μελομακάρονα - οχι χειροποίητα, δεν προφταίνω....ό,τι μπορεί ο καθένας λοιπόν, εφόσον ανταποδίδεις αυτό μετράει

ευα περαστικά στο μικρούλι σου...ψήθηκε βρε παιδί μου....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Αμαν βρε παιδι μου!Προφανως και δεν ειναι κατι δυσκολο ,δεν καταλαβαινω γιατι δεν συνεργαζεται...
απλα η γυναικα βαριεται,δεν εξηγητε αλλιως.λες κ θα κουραστει αν βγαλει 2 3 στην ακρη.

μπιλακι γιατι δεν μιλας με την διευθηντρια αφου αυτη δεν λεει να καταλαβει?πιστευω αν της το πει κ εκεινη να το κανει,κ στην τελικη ας το σημειωσει καπου να το βλεπει σε περιπτωση που το ξεχναει..

Μπιλάκι απαράδεκτη η συμπεριφορά της διευθύντριας.....δηλαδή γιατί το κάνει τόσο θέμα???!!! Και αν εσύ σήμερα δούλευες τι θα γινόταν??? Εμάς στον παιδικό (ιδιωτικό) υπάρχει κολλημένο χαρτί με τις αλλεργίες των παιδιών...Διαμαρτυρήσου λίγο, πές για την γυναίκα του ξαδερφου σου που είναι στην πρωτοβάθμια και ότι θα διαμαρτυρηθείς....φοβέρα θέλουν μου φαίνεται μερικές!!! :twisted: :twisted:

Εγώ κοριτσάκια γύρισα.....πήγα και έκανα τα πρώτα ψώνια...

Πήρα για την βαφτιστήρα μου παιχνίδι και το σκ θα αγοράσω ρούχο...και για τα παιδάκια μου ψιλολοίδια που μου ζήταγαν για να τους τα δώσω δώρο....τα Χριστούγεννα....θα ξαναπάμε με το χαρτζιλίκι τους να αγοράσουν παιχνίδια επιτραπέζια!

Επίσης εψαχνα να βρω αυτόhttp://astoys.gr/index.php?route=product/product&product_id=30530 και αυτό http://astoys.gr/index.php?route=product/product&product_id=30488 που το είδαν και τους άρεσε και δεν υπήρχε πουθενά....πήρα τηλ στην εταιρία και απάντησε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και αύριο θα τα έχω....!

Μπιλάκι απαράδεκτη η συμπεριφορά της διευθύντριας.....δηλαδή γιατί το κάνει τόσο θέμα???!!! Και αν εσύ σήμερα δούλευες τι θα γινόταν??? Εμάς στον παιδικό (ιδιωτικό) υπάρχει κολλημένο χαρτί με τις αλλεργίες των παιδιών...Διαμαρτυρήσου λίγο, πές για την γυναίκα του ξαδερφου σου που είναι στην πρωτοβάθμια και ότι θα διαμαρτυρηθείς....φοβέρα θέλουν μου φαίνεται μερικές!!! :twisted: :twisted:

ευα κ βασια δεν το εχω φτασει στην διευθυντρια κ ουτε προκειται.

φοβαμαι πως αν η μαγειρισα υποχρεωθει σε αυτο θα γινει σιγουρα καποιο λαθος:roll: κ η διεθθυντρια απροσιτη καμμια σχεση με την περσινη, δεν βλεπω ορεξη κ διαθεση γενικα...

ακομα κ περσυ που ειχαν ολη την καλη διαθεση κ ο μαγειρας κ η τραπεζοκομος 2-3 φορες απο λαθος ειχε φαει (μια μπουκια μονο ευτυχως) απο κατι που δεν επρεπε κ ετρεχα την πεθερα μου να τους παει αταραχ αν ομως καποια φορα ελλειπε????:rolleyes:

αν δουλευα κ σημερα οπως χθες (9-9:neutral:) θα εμενε νηστικος:? ή με ψωμι κ τυρι ισως, ως τις 4παρα που τον παιρνουμε. αλλα απο το να φαει κατι με αβγο.....:roll::roll: καλυτερα νηστικος!

δουλευα σερι Σ/Κ κ Δευτερα κ τρεχω!

εχουν παρει φωτια το πλυντηριο κ το στεγνωτηριο εχω πλυνει κ στεγνωσει 4 ως τωρα, εχω καποια απλωμενα που δεν μπαινουν στεγνωτηριο κ ακομα 2 πλυσεις σε εξελιξη. εκανα πολυ τα στραβα ματια(για τις τσαλακιες εννοω) κ τα περισοτερα εχουν διπλωθει κ ηδη μπει ντουλαπες.

αφου εβαλα να γινονται τα μισα γιουβαρλακια,(τα εχω σβησει πλεον)

ζυμωσα κ μπιφτεκια κ κ μπηκαν καταψυξη με τα υπολοιπα γιουβαρλακια.

αλλαξα σεντονια που επρεπε απο την Κυριακη

μαζεψα τα διαφορα που τριγυριζαν.

εκανα κουζινα κ μπανιο κ ενα ψευτοξεσκονισμα κανονικα θελει κ σκουπα αν προλαβω.

πηγα στον παιδικο αφησα το φαγητο κ μου εδωσαν την στολη νανος.

μετα πηγα βιβλιοπωλειο (να παρω κουδουνακια να του ραψω) αυριο ειναι η γιορτη μας:-D

πηγα ταχυδρομειο,φουρνο σουπερ για 2-3 πραγματακια.

το απογευμα θα παω με τον μικρο στην μαμα να κανω ξανα δουλειες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια κι από μένα..

Ευάκι περαστικά σας.. Πραγματικά κι εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα αν έβλεπα στο θερμόμετρο το 41,5! Εδώ το 38,8 είδα και κάτι έπαθα (πρώτη φορά μανούλα βλέπεις!). Αλήθεια, τι μπορεί να προκαλεί τόσο υψηλό πυρετό εκτός από τις αμυγδαλές;;;;

Μαρία 1981.. τα Χριστούγεννα μου αρέσουν στο εξωτερικό.. σε χιονισμένα τοπία που είναι όλα στολισμένα και υπάρχει άλλη διάθεση.. Εδώ στην πατρίδα έχω πολύ άσχημες αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα και έτσι τα έχω απωθήσει.. Βλέπω όμως το μωράκι μου και το φαντάζομαι ντυμένο ελαφάκι ή καλικαντζαράκι και βελτιώνεται η διάθεσή μου..

Από δώρα στα βαφτιστήρια σίγουρα θα πάρω κάποια ρουχαλάκια και ένα παιχνιδάκι.. Το θέμα μου είναι όμως ότι το ένα από τα δυο βαφτιστήρια (το οποίο μένει στην Ξάνθη) έχει άλλα 2 αδερφάκια, πολύ κοντά στην ηλικία και επειδή θα τα στείλω με το ΚΤΕΛ θα πρέπει να πάρω και ένα δωράκι και στα άλλα 2 για να μην έχουμε δράματα.. Μου λείπει το σκατούλι μου!

Σήμερα δεν έκανα τίποτε στο σπίτι.. φαγητό για το μωρό μόνο .. εμείς θα φάμε έτοιμα μπιφτέκια με πατάτες τηγανητές και σαλάτα μαρούλι..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Τα έστειλα τα δωράκια του βαπτιστηρα μου , Ρουχαλάκι και παιχνιδι

Παιχνιδι στον αδερφο του, στην μαμα του δωράκι και γλυκα για τα παιδιά

Στις νονες του μικρου πάντα πέρνω δωράκι για τα Χριστουγέννα (βεβαια πάντα τους έπαιρνα μια και ειναι και θειες του Γιαννακη ( :) )

Γενικα ειμαι λιγο φρικ με τα Χριστουγεννα!!!

Πάντα πέρνω δωράκια σχεδον σε όλους

:) :) :) :) Πέρσι το ελλατωσα γιατι δεν εβρισκα ανταποκριση (δεν μιλάω μόνο για δωράκια δικά μου αλλα γενικά και φετος ξαναγυρισα στην παλια Σοφια ΚΑΝΩ ΔΩΡΑ γιατι αλλιως ειμαι αρρωστη :) :)

Τα έστειλα τα δωράκια του βαπτιστηρα μου , Ρουχαλάκι και παιχνιδι

Παιχνιδι στον αδερφο του, στην μαμα του δωράκι και γλυκα για τα παιδιά

Στις νονες του μικρου πάντα πέρνω δωράκι για τα Χριστουγέννα (βεβαια πάντα τους έπαιρνα μια και ειναι και θειες του Γιαννακη ( :) )

Γενικα ειμαι λιγο φρικ με τα Χριστουγεννα!!!

Πάντα πέρνω δωράκια σχεδον σε όλους

:) :) :) :) Πέρσι το ελλατωσα γιατι δεν εβρισκα ανταποκριση (δεν μιλάω μόνο για δωράκια δικά μου αλλα γενικά και φετος ξαναγυρισα στην παλια Σοφια ΚΑΝΩ ΔΩΡΑ γιατι αλλιως ειμαι αρρωστη :) :)

:P:p:p

γλυκουλινοσοφακι μας!!!

ετσι μπραβο! κ εγω κανω δωρα γουστρω πολυ λεμε αλλα η τσεπη μου φετος δεν....

Καλησπέρα κοριτσάκια κι από μένα..

Ευάκι περαστικά σας.. Πραγματικά κι εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα αν έβλεπα στο θερμόμετρο το 41,5! Εδώ το 38,8 είδα και κάτι έπαθα (πρώτη φορά μανούλα βλέπεις!). Αλήθεια, τι μπορεί να προκαλεί τόσο υψηλό πυρετό εκτός από τις αμυγδαλές;;;;

Μαρία 1981.. τα Χριστούγεννα μου αρέσουν στο εξωτερικό.. σε χιονισμένα τοπία που είναι όλα στολισμένα και υπάρχει άλλη διάθεση.. Εδώ στην πατρίδα έχω πολύ άσχημες αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα και έτσι τα έχω απωθήσει.. Βλέπω όμως το μωράκι μου και το φαντάζομαι ντυμένο ελαφάκι ή καλικαντζαράκι και βελτιώνεται η διάθεσή μου..

Από δώρα στα βαφτιστήρια σίγουρα θα πάρω κάποια ρουχαλάκια και ένα παιχνιδάκι.. Το θέμα μου είναι όμως ότι το ένα από τα δυο βαφτιστήρια (το οποίο μένει στην Ξάνθη) έχει άλλα 2 αδερφάκια, πολύ κοντά στην ηλικία και επειδή θα τα στείλω με το ΚΤΕΛ θα πρέπει να πάρω και ένα δωράκι και στα άλλα 2 για να μην έχουμε δράματα.. Μου λείπει το σκατούλι μου!

Σήμερα δεν έκανα τίποτε στο σπίτι.. φαγητό για το μωρό μόνο .. εμείς θα φάμε έτοιμα μπιφτέκια με πατάτες τηγανητές και σαλάτα μαρούλι..

Σας φιλώ!

να σου πω την μαυρη μου αληθεια δεν ξερω τι το προκαλει...μπορει μια απλη ιωση μεχρι να μην εχει γινει σωστος καθαρισμος στις αμυγδαλες ή πολυ απλα να τις ψαλιδισαν αντι να τις βγαλουν..μετα απο πλεον 8 χρονια μαμα,νομιζω σε αυτα τα θεματα εχω γινει λιγο πιο σκληρη,δεν φρικαρω οπως στην αρχη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...