Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιωτακι τελεια τα νυχακια!!!

Ευα μου τι timing φοβερο???????Αν μιλουσες με τις δασκαλες,μηπως μπορουσαν να αλλαξει καποια ωρα?

Σοφακι μου δεν μπορεις να μην πας?(να το παιξεις αρρωστη? σε περνει?)

Χριστινα περαστικα!

4U τι ομορφα που περασατε οι δυο σας!!!!Μπραβο!!!!Ωραιες οι δραστηριοτητες που εβαλες!!!Παω να τις μελετησω;)

Φιλια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ κουραστική και αγχωτική η δική μου μέρα με τις εξωτερικές δουλειές που είχα και δεν τελείωσα όλα τα θέματα σήμερα και θα ξαναπάω εφορία αύριο....

Μετά με το κεφάλι καζάνι πήγα και πήρα μια μπλούζα που ήθελα και ήταν απαραίτητη για την αμφίεσή του στην σχολική γιορτή.

Πήγα και πήρα το παιδάκι μας από το σχολείο και ήμουν πολύ πιεσμένη... οπότε αποφάσισα να ξεφύγουμε λίγο από το πρόγραμμά μας και να ξεσκάσω με το μικρό μου αγόρι. Πήγαμε και ήπιαμε ζεστό ρόφημα σοκολάτας και μοιραστήκαμε ενα σαντουιτς κρουασαν, παίξαμε τάβλι και μετά γυρίσαμε σπίτι κάναμε μπάνιο και έφαγε τις λατρεμένες του φακές! (ναι ναι ξαναέφαγε :) )

λατρεμενες ε? ο δικος μου να δω ποτε θα τα λατρεψει τα οσπρια:rolleyes:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Πω πω τι γράψατε πάλι , να μου πεις κ εσύ έχεις να μπεις τρεις μέρες σχεδόν.

Είχα ένα ωραίο γεμάτο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο την Παρασκευή πήγαμε με τον σύλλογο κ αγοράσαμε όλα τα δωράκια για τους μαθητές του νηπιαγωγείου της κόρης μου, πήραμε κ δωράκια στις δασκάλες , ποτήρια αναψυκτικά πιάτα κτλ γύρισα κατά τις 7 αλλά ντριν ντριν το τηλέφωνο....και βγήκα για ρετσίνα με τις κολλητές μου περάσαμε ωραία γελάσαμε έφυγα στις 9 κ γύρισα στις 3 χε χε :rolleyes::cool:

Το Σάββατο το αφιέρωσα αποκλειστικά σε δουλειές σπιτιού , μπαμπάς κ κόρη έφυγαν από νωρίς για βόλτες κ παιδότοπο. Έκανα την καθαριότητα κ τελείωσα την λίστα μου με τις δουλειές πέρα των βασικών

πλύσιμο μπαλκονιών

πλύσιμο πατάκια

πλύσιμο ριχτάρια

έπλυνα κ τις κουρτίνες μας

Καθάρισα την τροφοθήκη μου

Επλυνα κουβέρτα της μικρής

πανάκι στις λευκές συσκευές από έξω

πλύση για συντήρηση/καθαρισμό πλυντ. ρούχων κ πλυντ. πιάτων με σόδα κ λευκό ξύδι

Ξεκαθάρισμα παιχνιδιών μικρής, έβγαλα μια τσαντάρα τζάμπο για χάρισμα, όταν γύρισε κάθισα μαζί της κ διάλεξε πια θα χαρίσει μόνη της είπαμε θα πάμε μαζί να τα δώσουμε κ μαντέψτε κ τι άλλο ξεφορτώθηκα??? Εκείνα τα λούτρινα? Ε τώρα έχουμε τα μισά χε χε γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Ένα θα σας πω ξεκίνησα στις 10 χαλαρά μετά το πρωινό μου καφεδάκι κ μπήκα για μπάνιο το βράδυ αφού τελείωσα τα πάντα στις 10 κ μετά σιδέρωσα κ τρια πλυντήρια! ω ναι! photo-2013-12-15-18-21-35-798_zpsaxzmxvoc.jpg

κ δεν έχω ούτε ένα ασιδέρωτο :mrgreen:

Αλλά το ευχαριστήθηκα το σπίτάκι μου λάμπει κ τώρα για τις γιορτές απλά θα το συντηρήσω :mrgreen:

Την Κυριακή ξύπνησα στις 10μιση χεχε κουρέλι αλλά έκανα easy living δεν κούνησα δάχτυλο, ο χαζμπαντ μας έψησε κοτόπουλα παιδάκια κ εγώ είχα βάλει πρόγραμμα ένα ψωμάκι κ έφτιαξα κ πατατούλες φούρνου με την φλούδα έγιναν θεικές σας βάζω ένα πικ

photo-2013-12-15-18-25-00-599_zpsxy33fsun.jpg

Α κ ένα κόλπο που τσίμπησα από το λατρεμένο pinterest κ το εφάρμοσα δυο βδομάδες τώρα κ τελικά πιάνει, στις μπανάνες βάζουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο πάνω στο κότσι κ δεν μαυρίζουν δεν παραωριμάζουν κ ας είναι έξω :wink:

photo-2013-12-15-18-27-17-908_zps1onadmfv.jpg

Να σας δείξω κ λίγο από τον υπόλοιπο στολισμό μας

Οι λεπτομέρειες στο δωμάτιο της μικρής από το κομοδίνο της, την πόρτα, την βιβλιοθήκη της κ πάνω από το κρεβάτι της, τελικά τα οικονομικά μου δεν μου επέτρεψαν να της πάρω δεντράκι κ το φθηνό του πράκτικερ είχε εξαντληθεί όταν πήγα οπότε της πήρα αυτοκόλλητα με 2 ευρώ κ της άρεσαν πολύ:rolleyes::P

photo-2013-12-11-21-32-01-685_zpsyzhqhmu6.jpg

Τις ελάχιστες πινελιές μου στην κουζίνα, δυστυχώς αν κ ήθελα δεν μπόρεσα να αγοράσω κ άλλα πράγματα , δεν πειράζει του χρόνου. Λατρεύω φέτος το Αλεξανδρινό μου που φούντωσε κ το χαζεύω κάθε πρωί

photo-2013-12-11-21-34-46-721_zpsrlsqprky.jpg

photo-2013-12-11-21-41-35-789_zpsk64cm1z1.jpg

Το τραπεζάκι μου στο μπαλκόνι που πίνω το καφεδάκι μου το πρωί να μη του λείψει ο αι βασίλης εεε??? {ίσως σας φανεί κιτσ αλλά εμένα μου αρέσει χε χε :mrgreen:}

photo-2013-12-15-18-30-13-85_zpsqhvyu22e.jpg

Σήμερα τα κλασικά ξύπνημα νωρίς ταπεράκια πρωινά σχολείο κ μετά πήγαμε κομμωτήριο με την μικρή κουρευτήκαμε κ οι δυο μας ασύμμετρο καρέ γίναμε θέες χε χε ειδικά της μικρής έγινε πολύ ωραίο ήταν σαν λαδωμένος ποντικός με τα τόσο μακριά μαλλιά έχει λεπτή τρίχα κ δεν της πήγαινε καθόλου το τόσο μακρύ μαλλί

Μετά το κομμωτήριο πήγαμε στην κολλητή της να παίξει κ ήπιαμε καφεδάκι γυρίσαμε στις 9 κ βουρ για νάνι το μικρό κ για το σήριαλ μου εγώ :cool:

Γιωτάκι μπράβο για τους στολισμούς σου κ του χρόνου!!

Καλή ανάρρωση στον αντρούλη σου κ ωραίο χρώμα στα νυχάκια ;)

Μαμά Κων/νου κρίμα που χάλασε το σπιτάκι, ήταν πανέμορφο γμτ! :(

Αφροδιτάκι αμήν με αυτό δόντι σου! Άντε να τελειώνεις! Και εγώ έχω να περάσω μια γέφυρα μετά τις γιορτές :roll: Περαστικά για τον έρπη ;)

Μαράκι του Βορά πολύ ωραίος ο στολισμός σου κ σένα με μεράκι πολύ! Και του χρόνου!

Βάσια περαστικά για τον λαιμό σου

Ιρένε να χαίρεσαι το κορίτσι σου πολύχρονη!

Μιρτούλα κ σε σένα Χρόνια σου πολλά!

Βασιλικήηηηηηηηηηηη εδώ είμαι για τώρα τρέχω κ δεν φτάνω γμτ :rolleyes:

Χριστίνα περαστικά στον μικρό σου

Κική περαστικά κ στην μικρή σου , μπράβο στην πεθερά ;) Όσο για την πληρωμή τι να πω....γαιδούρια

Mumsofia από όσο ξέρω δικαιούσαι γονική άδεια εφόσον πάει νήπια, οπότε επικαλέσου αυτό εν ανάγκη για να μην πας στο μιτινγκ;)

Και σας αφήνω με το δεντράκι από περιοδικό που φτιάξαμε στην τάξη την προηγούμενη εβδομάδα {εδώ πριν το χιονίσουμε με χρυσόσκονες }

photo-2013-12-16-13-15-29-514_zpsqdl2vorn.jpg

{αυτά παθαίνεις αν πίνεις καφέ στις 7 το απόγευμα...μετά δεν κοιμάσαι απλά!}

Την καλημέρα μου στις πρωινές! :-D:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λιγο κρυο παραπάνω...μπρρρρ

Χτες ηταν η τελευταια μέρα του Γιαννακη για τα Αγγλικα ειπαν ολοι Merry Christmas και η δασκάλα τους, τους εδωσε ένα σακουλάκι ζαχαρωτά!!!

Πλάκα έχουν τα μικρά!!!

Ηταν και χαρουμενος ο μικρος μια και πήγα να τον πάρω εγώ συνήθως δεν προλαβαινω!!!

Τον κερασα και ένα hot dog στο δρόμο...

Μετα γυρισαμε στο σπιτι εκανα ενα ριζωτο με μπεικον και μανιτάρια και κάτι κοτομπουκιες που ειχαμε για να φάνε τα αγορια

Σιδέρωσα λιγα πραγματάκια, έπλυνα επισης και μετά έκανα γουράκια μέχρι τις 01,00 ειναι τελευταιες μέρες και όπως καταλαβαινεται γινεται ένας ωραιος χαμος

Ειναι τυχαιο που κάθε φορά που μπαινω στην δουλεια το τραγουδι που ακουγεται ειναι" Ταξιδι στην άκρη της Γης" θα πω ότι ειναι συμαδιακο

Χαχα!!!

Σας φιλώ και σας στέλνώ την αγάπη μου!!!

Kalamaraki τελικα σου κόλλησα το μικροβιο των Χριστουγέννων χαχα

Ειρηνάκι μου γλυκο!!! Πρέπει το ποτηράκι σου να ειναι πολύ Χριστουγεννιατικο!!!

:)

Καλημέρα.....

Ακόμα δεν έφτασε Παρασκευή και αυτό το σκ το κλείσαμε φουλ με βόλτες....θα ξεποδαριαστούμε πάλι αλλά μου αρέσει...ειδικά που κλείνουν τα σχολεία!!!

Σήμερα έχω φαγητό και καθαρό σπίτι και ξεκινώ να παω για ψώνια για την βαφτιστήρα....

Καλαμαράκι ωραίες φώτο!!!

Θα σας διαβάσω μετά!

Διαφημίσεις

λατρεμενες ε? ο δικος μου να δω ποτε θα τα λατρεψει τα οσπρια:rolleyes:

καλημερες!!

τα στολισματα σου πολυ πολυ ομορφα κ του χρονου!!

να σου πω(να ζηλεψεις:tongue::tongue:) πως το αγαπημενο φαγητο του μικρου μου ειναι... τα μαυροματικα:rolleyes::rolleyes: βραστα κ μετα του τα κανω σαν σαλατα με ντοματουλα κρουτον λαδακι κ λιγο ξιδι. γενικα του αρεσουν πολυ τα οσπρια ρεβιθια, φακες την φασολαδα δεν καλοτρωει αλλα δεν σκαω :wink:

καλαμαρακι ομορφα ολα κ με γουστο οπως παντα! το κολπο με τις μπανανες θα το κανω αν κ εχουμε ειδικη σακουλα που τις βαζουμε αλλα δεν την χωνευω!

χρονια πολλα κ απο εδω στις εορταζουζες!!

Καλημερα κορίτσια,τι κάνετε?

Κρυο σημερα!Τον μικρο δεν τον πήγα σχολειο ,εχει βηχα από τις πρωινες ωρες.Κτα τάλλα ειναι οκ,οπότε ελπίζω να το ξεπερασουμε.Εφτιαξα καφεδακι και οργανωσα λίγο τις λίστες μου για το χριστουγεννιατικο τραπέζι και τα ψωνια και τις δουλειες των ημερων.

Σημερα θελω να φτιαξουμε μπισκότα ,μιας και ειναι και στο σπίτι ο μικρος.Του δασκαλου θα του πάρουμε ενα γουρι και μαζι με λίγα μπισκότα θα τα βαλουμε σε ενα κουτακι και σκεφτηκα να βαλουμε μπισκότα σε γυαλινα βαζα και απέξω να κρεμασουμε και ενα στολίδι για τους δασκάλους ειδικοτητων.

Καλαμαρακι,πολλες δουλίτσες εκανες,καλη δυναμη σημερα ,μετα από τετοιο ξενύχτι!

Βασια ,καλά ψωνια,αυριο θα τα παραλάβω και εγω.

Σοφακι ,καλή δυναμη ,μακαρι να τα καταφερεις την Παρασκευη,συζητησέ το .

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εγω πινω χαλαρα το καφεδακι μου και ο μικρος ειναι στο δωματιο του και παιζει!Κοριτσια θελω την γνωμη σας για κατι,φετος τα οικονομικα ειναι λιγο(εως πολυ....)ζορικα.Σκεφτομαι λοιπον ομορφες και οικονομικες λυσεις για δωρακια.

Σε λιγες μερες θα ερθει η νονα του παιδιου και θελω να τις προσφερω κατι,οποτε σκεφτηκα να φτιαξω σπιτικη μερεντα να την βαλω σε ενα βαζο και να το στολισω ομορφα με κορδελες και καποιο χριστουγεννιατικο στολιδακι και για το μικρο της να φτιαξω κατι τετοιο http://www.fefifofamma.com/2011/12/last-minute-christmas-presents-candy.html,

και να τα βαλω σε ενα πουγκι απο κοκκινη λινατσα

Τι λετε?σας αρεσει?ή να τους αγορασω κατι?

Ευα μου τι timing φοβερο???????Αν μιλουσες με τις δασκαλες,μηπως μπορουσαν να αλλαξει καποια ωρα. δυστηχως κοριτσακι μου οχι..το πεταξα απεξω απεξω γιατι δεν την κανουν παρασκευη μιας κ εχουμε κ την αλλη γιορτη κ ειπαν οτι παρασκευη εχουν εκκλησια οποτε τζιφος

Φιλια πολλα σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εγω πινω χαλαρα το καφεδακι μου και ο μικρος ειναι στο δωματιο του και παιζει!Κοριτσια θελω την γνωμη σας για κατι,φετος τα οικονομικα ειναι λιγο(εως πολυ....)ζορικα.Σκεφτομαι λοιπον ομορφες και οικονομικες λυσεις για δωρακια.

Σε λιγες μερες θα ερθει η νονα του παιδιου και θελω να τις προσφερω κατι,οποτε σκεφτηκα να φτιαξω σπιτικη μερεντα να την βαλω σε ενα βαζο και να το στολισω ομορφα με κορδελες και καποιο χριστουγεννιατικο στολιδακι και για το μικρο της να φτιαξω κατι τετοιο http://www.fefifofamma.com/2011/12/last-minute-christmas-presents-candy.html,

και να τα βαλω σε ενα πουγκι απο κοκκινη λινατσα

Τι λετε?σας αρεσει?ή να τους αγορασω κατι?

ειναι πανεμορφο,αυτο να κανεις.δεν χρειαζεται να μπαινεις σε εξτρα εξοδα,εξαλου το χειροποιητο ειναι καλυτερο απο το αγοραστο γιατι το φτιαχνεις με αγαπη για αυτον που θα το προσφερεις κ εχει πολυ μεγαλη αξια κ ας ειναι κατι τελειως απλο.για μενα τουλαχιστον αυτο ειναι το καλυτερο δωρο

Διαφημίσεις

καλημερες κοριτσακια τι μου κανετε?θελω κεφια ανεβασμενα σε 8 μερες ειναι Χριστουγεννααααααααα.....εμεις σημερα ξυπνησαμε με 41.5 πυρετο,ω ναι τερματισαμε το θερμομετρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κ συνεχιζουμε,μαζεψα τα σιδερωμενα,σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα απλωσα ρουχα εβαλα μπιφτεκακια να γινονται κ τωρα πινω το καφεδακι μου με ηρεμια...το μικρο μου ειναι κοτοπουλακι.ψηθηκε το καημενο..:(αυτα τα λιγα φιλακιαααααα:wink:

καλημερες κοριτσακια τι μου κανετε?θελω κεφια ανεβασμενα σε 8 μερες ειναι Χριστουγεννααααααααα.....εμεις σημερα ξυπνησαμε με 41.5 πυρετο,ω ναι τερματισαμε το θερμομετρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κ συνεχιζουμε,μαζεψα τα σιδερωμενα,σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα απλωσα ρουχα εβαλα μπιφτεκακια να γινονται κ τωρα πινω το καφεδακι μου με ηρεμια...το μικρο μου ειναι κοτοπουλακι.ψηθηκε το καημενο..:(αυτα τα λιγα φιλακιαααααα:wink:

ωχ 41,5:shock: το νκαημενουλι μου:( να σε ρωτησω τι κανεις σε αυτην την περιπτωση?? δεν ειναι επικυνδυνο για πυρετικους σπασμους?? αχ τρεμω μονο στην ιδεα ευτυχως εμεις ως 39,8 εχουμε φτασει γενικα.

περαστικα του

κωνομαμα πολυ ομορφη ιδεα κ ειμαι σιγουρη ορτι θα ειναι πιο ωραια κ στην εκτελεση:)

σβηνω τα γιουβαρλακια μας κ τα παω στον σταθμο του μικρου σημερα εχουν κ αυτοι αλλα αβγοκομμενα(περσυ ειχαμε εναν πολυ καλο μαγειρα κ χωρις να του το ζητησω ποτε! παντα εκανε ξεχωριστο φαγητο για τον μικρο μου.) φετος εχω παρακαλεσει την μαγειρισα να του βγαλει π.χ 2 γιουβαρλακια πριν τα αβγοκοψει κ δεν θελει:roll: ειναι τοσο δυσκολο??:rolleyes: το θεμα ειναι οτι οποτε του στελνω αλλο φαγητο απο αυτο που τρωνε τα αλλα παιδακια δεν το τρωει:|

Ευα,περαστικα,πολύ ψηλό πυρετο καλέ!!!

Προσεχε το να πίνει γαλατακι για να μην του πέσει το σακχαρο με τον πυρετο

Βουλα ως νονα δεν εχω λάβει ποτε δωρο ακι λιγακι μου κακοφαινεται ,παρόλο που εχω αριστες σχεσεις με την κουμπάρα μου.Στη νονα του μικρου πάντα επαιρνα κατι συμβολικο,δυο κουπες πχ ή κατι χριστουγεννιατικο για το σπίτι ,και σε μια πιατελα της εβαζα γλυκα.Τα τελευταια χρονια που εχει παιδακι ,περνω κατι και στο παιδι.Ενα βιβλίο,ενα μικρο παιχνιδι ,κατι.

Φετος θα της βαλω στο γνωστο χριστουγεννιατικο σπιτακι του τζαμπο τα γλυκα ακι θα δωσω και ενα μικρο παιχνιδι στο μικρο.Ανάλογα τα οικονομικά σου λοιπόν ,πραξε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Έχω να σας γράψω από την Παρασκευή και μου λείψατε. Όλο το ΣΚ το περάσαμε με βόλτες με τον μικρούλη μας. Ήτανε τέλειεα!!!

Ειρήνη και Μαρία καλές δουλειές εύχομαι. Πολύ πήξιμο αυτές οι μέρες. Μου το έλεγε και η δική μου αισθητικός όταν την πήρα τηλ για το ραντεβού μου.

Μαμά Κωνσταντίνου εμένα μου αρέσουν τα χειροποίητα δωράκια. Δείχνουν και μεγαλύτερη οικειότητα νομίζω. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι κάποιος αφιέρωσε χρόνο για να φτιάξει κάτι για σένα.

εύα περαστικά σας! 41.5!!!! ψήθηκε το μικρούλι. γρήγορα να γίνει καλά να περάσετε όμορφα τις γιορτές.

χρύσα81 ευχαριστώ για τη συμβουλή που μου είχες δώσει πριν καιρό σχετικά με την οργάνωση του σπιτιού. Βοήθησες πολύ!

Γιώτα πολύ ωραία τα νύχια σου! Πιάνουν τα χέρια σου ε; Εγώ δε μπορώ με τίποτα να τα κάνω μόνη μου

καλαμαράκι πολύ όμορφο το δωμάτιο της κόρης σου! Στις πατατούλες με τη φλούδα τι μπαχαρικά βάζεις; Για τις μπανάνες μου είπανε στη λαική να βάζω εφημερίδα για να μη μαυρίζουν. Θα δοκιμάσω και το αλουμινόχαρτο.

Δομνίνα να κάνετε παρέα τον άνδρα μου που δεν του αρέσουν τα Χριστούγεννα. Νόμιζα ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν άλλά μάλλον είχα άδικο. Εγώ τα λατρεύω! Φέτος με το μωρό το έχω παρακάνει. Αν και δεν καταλαβαίνει και τίποτα νομίζω.

Πάω να μαγειρέψω γιατί έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο και μετά δουλειά.

Φιλάκια

h6cQp3.png

ωχ 41,5:shock: το νκαημενουλι μου:( να σε ρωτησω τι κανεις σε αυτην την περιπτωση?? δεν ειναι επικυνδυνο για πυρετικους σπασμους?? αχ τρεμω μονο στην ιδεα ευτυχως εμεις ως 39,8 εχουμε φτασει γενικα.

περαστικα του

κωνομαμα πολυ ομορφη ιδεα κ ειμαι σιγουρη ορτι θα ειναι πιο ωραια κ στην εκτελεση:)

σβηνω τα γιουβαρλακια μας κ τα παω στον σταθμο του μικρου σημερα εχουν κ αυτοι αλλα αβγοκομμενα(περσυ ειχαμε εναν πολυ καλο μαγειρα κ χωρις να του το ζητησω ποτε! παντα εκανε ξεχωριστο φαγητο για τον μικρο μου.) φετος εχω παρακαλεσει την μαγειρισα να του βγαλει π.χ 2 γιουβαρλακια πριν τα αβγοκοψει κ δεν θελει:roll: ειναι τοσο δυσκολο??:rolleyes: το θεμα ειναι οτι οποτε του στελνω αλλο φαγητο απο αυτο που τρωνε τα αλλα παιδακια δεν το τρωει:|

λοιπον επειδη εχω ασχημη εμπειρια απο πυρετικους σπασμους με την μεγαλη του δινω απο το 37,5 ντεπον,ετσι μας ειχαν πει στο νοσοκομειο,τον εχω εναλαξ αντυπιρετικα,κομπρεσες με ξυδι στις κληδωσεις κ ντους.αν συνεχιστει κ αυριο βλεπω να μην γλυτωνουμε την αντιβιωση,κ να φανταστεις εχουμε βγαλει αμυγδαλες κρεατακια:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...