Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ μαμαβασια αν δεν σου κανει κοπο γραψε καμια συμβουλη γιατι συμπασχω και μενα η μεγαλη μου καπως ετσι αντιδρα και δεν ξερω τι να κανω.Η αληθεια ειναι οτι με τις αγκαλιες και τα φιλια στρωνει και αντιδρα καλυτερα αλλα ρε κοριτσια ΠΟΥ να την βρισκω συνεχεια την υπομονη δεν εχω κι εγω παντα την ιδια ψυχικη ηρεμια.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νοικοκυρούλες καλησπέρα! Πριν λίγο γυρίσαμε από εκκλησία! Ειρηνάκι τι ωραία ιδέα για τα "γυναικεία" μας σύνεργα! θα το υιοθετήσω άμεσα! ευχαριστούμε! έκανα αρκετά πραγματάκια σήμερα, αφού τα μικρά δε σταμάτησαν ούτε το μεσημέρι οπότε τα "μάντρωσα" στο δωμάτιό τους και έκανα το υπόλοιπο σπίτι... βέβαια καταλαβαίνετε ότι τώρα το δωμάτιό τους θέλει ένα καλό συγύρισμα, αλλά τουλάχιστον πριν ξαπλώσουν μάζεψαν όλα τα παιχνιδάκια τους, οπότε αύριο το πρωί το δωμάτιο των παιδιών και τέλος! αχ τι ωραία, κάθομαι στο σαλόνι και κοιτάζω γύρω και καμαρώνω! Ξέρετε τι μου έχει λείψει πολύ τώρα με τα παιδιά ρε κορίτσια??? Ο καιρός προ παιδιών που σηκωνόμουν το πρωϊ, έλεγα θα κάνω όλο το σπίτι... και το πλάκωνα όλο (δε μαγείρευα για μεσημέρι, τρώγαμε κανα πιτόγυρο) και έκανα τα πάντα όλη μέρα.. ως και τα έπιπλα περνούσα με κερί... μετά μπανάκι, ένα κεράκι στο τραπεζάκι του σαλονιού άναβα αυτά στο ποτηράκι γνωστής εταιρείας με άρωμα βανίλια και χαλάρωνα... πο πο μου έχει λείψει αυτό... όλο το σπίτι να είναι στην πένα να μοσχοβολάνε και να γυαλίζουν τα πάντα! Αλλα τώρα θα μου πεις έχουμε άλλα "στολίδια" στα σπίτια μας και τα σπιτάκια μας μοσχομυρίζουν παιδάκια και μωράκια:D!

Αυτά που θα γράψω τα είπε η παιδοψυχολόγος με βάση την δική μου κόρη επειδή δεν ακούει πάντα και μερικές φορές κάνει του κεφαλιού της....μπορεί να μην ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις (μην σας πάρω στο λαιμό μου).

Πως θέτουμε τα όρια και πως να κάνουμε ένα παιδί να μας ακούει.

1. Όταν τσακώνονται τα δύο αδερφάκια για ένα παιχνίδι, δίνεις μια προειδοποίηση να σταματήσουν και αν δεν το κάνουν τότε με ήρεμο και αυστηρό ύφος παίρνεις το παιχνίδι και το βάζεις στο πατάρι

2. Όταν αρχίζει το μαλλιοτράβηγμα και ο τσακωμός για κάποιον λόγο δεν παρεμβαίνεις αν το πράγμα γίνει άγριο τότε βάζεις τιμωρία

3. Αν κάποιο έρθει και σου πει ότι η αδερφή μου με τσίμπησε, με χτύπησε κλπ τότε του λες "μην την αφήνεις να στο κάνει αυτό πήγαινε μέσα και βρες μια λύση".

4. Όταν τσιρίζουν, φωνάζουν τότε με ήρεμο ύφος τους λές "σε παρακαλώ πήγαινε να τσιρίξεις στο δωμάτιο σου, εδώ είναι το σαλόνι που είναι ο χώρος ησυχίας της οικογένειας, με ενοχλούν τα αυτιά μου και δεν μπορώ"

5. Όταν δεν τρώει πολύ φαγητό και φεύγει απο το τραπέζι...τότε ήρεμα ενημερώνεις ότι το επόμενο γεύμα είναι στις 9 το βράδυ.

6. Όταν είμαστε σε σπίτι επίσκεψη, παιδότοπο, πάρτυ κάνουμε πριν συμφωνία ότι θα είναι φρόνιμες απο πρίν, αν δεν είναι δίνουμε μια προειδοποίηση αν δεν τηρηθεί και πάλι παίρνουμε το παιδί και αποχωρούμε ακόμα και αν μόλις φτάσαμε .

7. Φωνάζουμε μόνο στα πολύ σοβαρά

Διαφημίσεις

Νοικοκυροκοριτσα σας χαιρετώ.Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και έχω κάνει πράξη τα περισσότερα που προτείνεται εδώ μέσα.

Έχω οργανώσει σχεδόν όλα τα μέρη αποθήκευσης που έχω. Ευτυχώς είναι πολλά.

Επίσης ξεσκαρτάρισα τις ντουλάπες μου,τα συρτάρια μου,και είμαι πλέον πολύ ήρεμη.

Θαυμάζω το κουράγιο σας όταν βλέπω το τι δουλειές κάνετε μερικές μέρες,που σας πιάνει αμόκ. Μπράβο σε όλες σας, έχω κολλήσει μαζί σας και δεν χάνω ούτε ένα ποστ σας.

Με την Ειρήνη αρχηγό κάνουμε όλες θαύματα.

Την καλημέρα μου σε όλες. Φιλιά.

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?Εγώ εδώ σας διαβάζω καθημερινά κ κάνω πράξη ότι προτείνεται.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες σας/μας που προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο κ ιδιαίτερα στις εργαζόμενες μανούλες/γυναίκες που τα καταφέρνουν τόσο καλά, εγώ αυτή την στιγμη δεν εργάζομαι κ πραγματικά με κόπο κρατάω σε μια καλή κατάσταση το σπίτι μας, μια κ έχω 2 ζουζούνες 4,5 και 2,5 οπότε καταλαβαίνετε!!

Ειρήνη πολλά μπράβο για όλες τις υπέροχες συμβουλές σου.

Kαλημέρα φιλενάδες!Τι κάνετε σήμερα?

Εμείς σηκωθήκαμε πρωί πρωί και τους έφτιαξα τηγανίτες για πρωινό,αφού τις είχα τάξει στο αγοράκι μου:rolleyes::-P,μαγείρεψα κοκορα για το μεσημέρι και πρέπει να κάνω δυο τρεις δουλίτσες ακόμη και μετά βόλτα και μαστορέματα στο εξοχικό.Εχει και τόσο όμορφη ημέρα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα φίλες μου!

Ειρήνη πολύ χαίρομαι που κάνει προσπάθειες το φιογκάκι! Πολύ βασικό που έχεις επαφή μαζί του και πραγματικά ασχολείσαι και τον ενθαρρύνεις, δεν είναι έτσι όλοι οι γονείς. Α, τέλεια η ιδέα για το νεσεσέρ και τις σερβιέτεες, θα την εφαρμόσω!

Χρύσα81 Πολυ ωραία που φυτεύεις φράουλες, μου άνοιξες την όρεξη να κάνω κι εγώ το ίδιο, μόνο που μάλλον δεν προλαβαίνω για τέτοια και θα βάλω βολβούς σε ποτηράκια ή μικρά γλαστράκια να δει η μικρούλα μου πώς βγαίνουν τα λουλουδάκια.

Μόλις πήρε ο άντρας μου τη μικρή για βόλτα, θα κάνω κάτι βασικά στο σπίτι και θα στρωθω σε κάτι κείμενα που χρωστάω. Φιλιά σε όλες!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!!

Τι υπεροχή ημέρα !!! Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και ξεκινάω δουλίτσες.

Πάρα πολύ σίδερο....:cry:

Να απλώσουν ένα βραδινό πλυντήριο

Να φτιάξω μπάνια

Θα αρχίσω όμως από τις εξωτερικές δουλίτσες μου αφού πέρα από το super market σήμερα έχω να ψωνίσω και τα δώρα για τα βαφτιστήρια.... Λαμπάδες παππούτσια κλπ κλπ.

Θα τα πούμε πιο μετά. Φιλάκια:P:p

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

καλημέρα και απο εμένα...

Σήμερα μαγειρεύω ψάρι ψητό στο φούρνο (λαβράκι)....ο άντρας μου πήρε τα παιδιά βόλτα για να καθαρίσω και επομένως απο το πρωί....σκούπισα, έκανα μπάνια, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα, μάζεψα παιδικό δωμάτιο και έπλυνα βεράντα....ούφ ξεπατώθηκα :P :p

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! :P

Πως είναι τα κέφια σας? Με τέτοια υπέροχη μέρα, ελπίζω ανεβασμένα!

Πέρασα να σας πω ένα καλησπέρα γιατί ήδη με περιμένουν για... ξάπλες μεσημεριανές! :tongue:

Εμείς ξυπνήσαμε, πήγαμε τον φιόγκο στη γιαγιάκα του να βρεθούν και να κάνουν τις αγάπες τους, ο Νίκος μου έκανε τον "ταξιτζή" γιατί ήθελε να έρθει μαζί μου στην δουλειά και να με περιμένει και αφού τελείωσα είχαμε extra bonus στην ημέρα μας, ένα ηλιόλουστο καφεδάκι στο Μικρολίμανο!!!! Αχ... όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!

Ήρθαμε σπίτι μας, φάγαμε φιογκάκια (... :tongue::tongue::tongue: ) με πέστο και τώρα την αράζουμε για ξεκούραση. Το απόγευμα θα παμε σε κάτι φίλους οπότε θα το ευχαριστηθούμε και μεις αλλά και τα μικρά μας που θα παίξουν παρεούλα!

Σας φιλώ και θα σας απαντήσω στην επόμενη επισκεψή μου... :P:p:p:p

Να έχετε όλες μία υπέροχη μέρα!

777885dugw57gt25.gif

Helloooo....

Σήμερα τελικά είναι μέρα για έξω... το πρωί τα παιδάκια μου σηκώθηκαν στις 10...

ή μάλλον η μικρή σηκώθηκε στις 10... τον μεγάλο τον σήκωσα εγώ με λίγο ζόρι...

ήπιαμε καφέ / φάγαμε πρωινό και έξω από την πόρτα...

Μπαμπάς - παιδιά...παιδική χαρά...

Μαμά... Jumbo, μαγαζιά, super market... με επιστροφή στρατηγικά λίγο μετά τις 2... που τα παιδάκια μου ήταν στα κρεβάτια τους...

Οπότε μετά τα πράγματα ήταν απλά... έβαλα ένα πλυντήριο... τακτοποίησα τα ψώνια...

μάζεψα λίγο το σαλόνι και έκανα και ένα γλυκό στην ξεπέτα... μωσαϊκό...

Ο καλός μου έκανε μία μικρή προετοιμασία στην κουζίνα... μια και το βράδυ θα ψήσουμε κρέατα και λαχανικά και θα έρθουν και οι κουμπάροι μας με το βαφτιστήρι μας...

Τώρα είναι ώρα για παγωμένο καφεδάκι και χαλάρωση...

Μία σκούπα το απόγευμα και είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε επισκέψεις... άλλωστε το σπίτι πάλι χάλια θα γίνει με το μέσα-έξω στα μπαλκόνια αλλά δεν τρέχει τίποτα...

αύριο είναι μία καινούρια μέρα για καθάρισμα...

φιλάκια και να περνάτε τέλεια...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Kαι πάλι γειά σας!

Τελικά η επίσκεψη στο εξοχικό μας αναβλήθηκε και έτσι ο μπαμπάς πήρε το μικρό για βόλτα και μαστορέματα και εγώ εμεινα σπίτι.:)

Έπλυνα τα μπάνια,

τη βεράντα που το αγοράκι μου την είχε κάνει χάλια,

έφτιαξα ένα κέικ,τις τηγανίτες για πρωινό,μαγείρεψα,

εβαλα και άπλωσα δυο πλυντήρια,

συμμάζεψα τα πάντα,

τακτοποίησα τα ψώνια που έφερε ο αντρας μου από το σουπερ μαρκετ και επ'ευκαιρία και το ψυγείο και το ντουλάπι με τα απορρυπαντικά -χαρτικά,

κοιμηθήκαμε μια ωρίτσα και έκανα το μπάνιο μου και την περιποίηση μου,κρεμούλες μασκες κ.τ.λ και χαλαρωνω λιγάκι μιας και περιμένουμε φίλους για καφέ.Φιλάκια!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...