Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

εχτες η φασινα εξελιχτηκε σε αναδιοργανωση ντουλαπων κ εφτιαξα κ τα μισα χειμωνιατικα, τακτοποιησαμε το παταρι, αλλα ακομα εχω αρκετη δουλιτσα με αυτα. (η λιστα του ντου που λεγαμε).

Γιωτάκι μου,

1) Μπράβο για τις αναδιοργανώσεις!!!

Μην νομίζετε... σας "αφήνω" λόγω γιορτών.. από την νέα χρονιά, θα σας βάλω σκληρό πρόγραμμα οργάνωσης! :mrgreen:

2) Με γεια, τα νέα σας ρουχαλάκια!!!

3) Επιτέλους, έφυγε ο παλιο-γύψος!!!! :rolleyes:

Χορέψανε,διασκεδάσανε,βαφτήκανε και γράψανε και το γράμμα στον Αγιο Βασίλη.Σήμερα δεύτερη μέρα αλλά για λιγότερες ώρες.Ελπίζω και σήμερα να κυλήσουν όλα καλά.Εμένα η φωνή μου έχει χαθεί εντελώς προς μεγάλη χαρά του συζύγου και έχω ένα απίστευτο συνάχι.Κατά τα άλλα από δουλειές τα άκρως βασικά ίσα για να μην φαίνεται χάλια το σπίτι και μόνο εχτές έφτιαξα λουκουμάδες.Τα μελονομακάρονα ευτυχώς είχαν γίνει από την Πέμπτη και έτσι αυτή την εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτιάξω κουραμπιέδες και δίπλες.Την Παρασκευή πήγαμε στο christmas factory δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα σχέτη αρπαχτή ήταν και σε σχέση με αυτά που δίνει το εισητήριο είναι ακριβό πέρσι στην Παιανία είχαμε περάσει σαφώς καλύτερα και τα παιδιά είχαν παραδώσει από το παιχνίδι.Αυτά για την ώρα πάω να βρώ τις φωτος και επανέρχομαι.

YOTOY πολύ ωραίο το δέντρο σας και του χρόνου με Υγεία.

Ειρήνη μου τί ήταν πάλι αυτό με το ποδήλατο.Τίποτα δεν αφήνουν χωρίςνα το κλέψουν έλεος.Μακάρι να είναι τα μαθήματα όπως θέλεις και να καταφέρεις να τα παρακολουθήσεις.

Μπράβο Νασιούλα μου. Κάνεις τόσα πολλά ταυτόχρονα! Καλά κουράγια!

Υ.Γ. Ειδες κοριτσάκι μου..? Μην βρούμε ησυχία... :roll:

τα μελονομακάρονά μου

zosv.th.jpg

Τα πράγματα της Σοφίας μας

r51l.th.jpg

htdx.th.jpg

Γενικές εικόνες από το στήσιμο του παζαριού

vafd.th.jpg

dmu2.th.jpg

lxap.th.jpg

gthj.th.jpg

Οι πρώτοι επισκέπτες μας

8o9f.th.jpg

Τα πρώτα παιδάκια που ήρθαν για ζωγραφική

jf4.th.gif

Η πρώτη ανιματέρ μια ευγενή χορηγία της ΙΟΝ και τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ

2doq.th.jpg

dso6.th.jpg

Σημερά συνεχίζουμε με ταχυδακτυλουργό από τις 11 μέχρι τις 12

Και του χρόνου, με υγεία και χαρά!

Υ.Γ. Τα μελομακάρονα, δεν τα βλέπω... :confused:

να και ο στολησμος μας

082_zps4df205d1.jpg

077_zps9b0ad63c.jpg

075_zps61c7edf7.jpg

073_zps14eb77e0.jpg

Πόσο όμορφα!!! Μπράβο κορίτσι μου! Χίλια μπράβο! Και με γούστο και όμορφα!

Και του χρονου!

Ειρηνακη μου πηρα ενα ροζκοκκινο απαλο για καθε μερα;)

Υπέροχο ακούγεται! Με γεια, κοριτσάκι μου! :D

Μόλις έκατσα απο το πρωί!

Σηκωθήκαμε 9 και ήπια μια γουλιά καφέ και άρχισα μαγειρέματα έως 10:45 όπου και φύγαμε με την παρέα μας για παιδικές δραστηριότητες. Επιστρέψαμε σπίτι 15:00 + ετοιμάσαμς τραπέζι... φάγαμε ήπιαμε .... φαγητό, γλυκό, καφέ ... τα παιδιά έπαιξαν ...χαμός, ξέρετε εσείς τώρα... αλλά ήταν ωραία και γεμάτη μέρα.

Χτες το πρωί Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε ξενοδοχείο με ζωγραφική, παζλ, κατασκευές, παραμύθια, θεατράκι, παιχνίδια, face painting , αγιο βασίλη & φαγητό και το απόγευμα σινεμά!

Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους και όλες όσες γιορτάζουν! Τα φιλιά μου!

Πάω για μπάνιο και αραγμα καναπέ γιατί καταρρέω!

Ελπίζω να έλαβες το τηλεφώνημά μου. :wink:

Πρώτον θέλω εντύπωση από το conjuring...... mprrrrrrrrrr

Δεύτερον ευχαριστώ για τα περαστικά, έχει σχεδόν περάσει....

Για το tae πιστεύω πως είναι ένα άθλημα/πολεμική τέχνη που σε μαθαίνει πειθαρχία, ευλυγισία, ισορροπία και γενικά διατηρεί την καλή φυσική κατάσταση. Krav maga για εκμάθηση αυτοάμυνας και πάλης σώμα με σώμα, υπάρχουν τύποι που κάνουν krav maga με κοιλιές και λίγα παραπάνω παχάκια που μπορούν όμως να κάνουν λαβές και να παλέψουν. Δεν έχουν όμως της φυσική κατάσταση των αθλητών του tae. Εσύ θα μας πεις όμως τελικά την γνώμη σου όταν κάνεις και τα δύο γιατί σου εύχομαι να μπορέσεις να τα κάνεις!

Μ' άρεσε! Περίμενα περισσότερα, με τόσα καλά λόγια που είχα ακούσει για το conjuring αλλά μ' άρεσε.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Για να δούμε... θα γίνει?

Δεν θα μπορέσω να τα κάνω και τα δύο, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Θα πρέπει να επιλέξω ένα, δυστυχώς... :rolleyes:

ειμαι στην δουλεια και νυσταζω παρα πολυ..ειμαι ξυπνια απο τις τεσσεραμιση..ω ναι το μικρο μου ηταν ξυπνιο μεχρι τις πεντε και κατι μετα κοιμηθηκε αλλα εγω δεν μπορουσα μετα να κοιμηθω συν το γεγονος οτι σε μιση ωρα θα σηκωνομουνα να ετοιμαστω..αχ τι τραβαμε οι δολιες μανες...

Πω-πω, μανούλα Αρετή, τι τραβάς, ματάκια μου!!! :|

και του χρόνου Βάσια μου! τελικά μόνο εμείς θα την κάνουμε τοσο αργά? δλδ την Παρασκευή που μας έρχεται?

Και μεις! :tongue: Μην νιώθεις μόνη!

Ειρηνη ,θελω και εγω νυχακια ,γινεται να διακτινιστεις???Εχθες τα εφτιαξα λιγακι αλλα ειναι...ελπίζω με λίγη περιποιηση να φαινονται τα Χριστουγεννα.

ΜΑΚΑΡΙ να ήμασταν κοντά, Χρυσάκι μου!

Εσύ θα κερνούσες μηλοπιττούλα και εγώ θα κερνούσα μανικιούρ! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε κοριτσακια?δεν πιστευω να κρυωνει καμμια σας!!!:rolleyes:καλε αργα ειναι η παρασκευη για την γιορτη?εμεις δευτερα κ οι 2. και μαλλον την ιδια ωρα:confused:που θα παω η μανα ωεω?:roll::roll:λεω να διαμελιστω φετος

2013-12-16-0062_zps922fbcfe.jpg

εχτες το βραδυ εφτιαξα νυχια, δεν ξερω αν φαινεται, ο παραμεσος εχεις χρυσοσκονη.....

Σούπερ όμορφα!! Μπράβο Γιωτακι!!

Κορίτσια ελπίζω να περάσατε όλες ωραία το Σαβατοκύριακο, και εμείς είχαμε κάνει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, αλλά τελικά δεν κάναμε τίποτα, μείναμε κλεισμένοι μέσα και ξενυχτυσμένοι. Το μικράκι μου αφού τελείωσε την αντιβίωση για την λαρυγγίτιδα το γύρισε σε φαρυγγίτιδα δυστυχώς με πολύ υψηλό πυρετό

Δεν ξέρω αν φταίει η συγκεκριμένη ίωση ή είναι στο παιδί γιατί και άλλες φορές μας έκανε τόσο μεγάλους πυρετούς που δεν μπορούμε να τους ελένξουμε(δηλαδή χτες δεν μπορούσαμε να τον κατεβάσουμε κάτω από 38.5)

Τέλος πάντων είναι και εκτός θέματος.

Το σπίτι είναι πολύ καλά αφού από την υπερένταση μόλις κοιμόταν το μικράκι όλο και κάτι έκανα, μάλιστα έκανα και μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ρίσκαρα φέτος δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τις συνταγές του Παρλιάρου αλλά φυσικά βγήκαν τέλεια(κάτι ξέρει αυτός τελικά)

Ωχ βρε κοριτσάκι μου... :roll::roll:

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!

4 μείνανε! Μάνα κουράγιο! Και στην πραγματικότητα δλδ 3, γιατί την Παρασκευή θα διαβάσετε;;;

Καλά κουράγια, Ρηνάκι, για τις φουλ μέρες δουλειές που ακολουθούν!

Εχουμε και τη Δευτέρα μάθημα {σήμερα το εμαθα και έφριξα :tongue: } αλλά δεν θα τον πάω. Δουλεύω όλη μέρα, δεν θα προλάβω ούτε να τον πάρω... οπότε θα διαβάζει κανονικά τις επόμενες ημέρες... :?

Το αρνητικό: απλήρωτοι ακόμη για Νοέμβρη :(. Ελπίζω μόνο να μη μας αφήσει έτσι, χωρίς τίποτα, για γιορτές. Τι να πω...

.............. τώρα να αρχίσω τις γκρίνιες? Πείτε μου?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια μου.. Καλή βδομάδα να έχουμε με υγεία πάνω απ' όλα..

Χθες το μικρό μου έκανε και πρώτη φορά κούνια και το καταευχαριστήθηκε το μικρό μου κουρκουμπίνι! Έχει μάθει και κάνει και γκριμάτσες για να δείχνει τα δοντάκια του και από τη μια έκανε γκριμάτσες, από την άλλη έβγαζε φωνούλες ευχαρίστησης.. έλιωσα η μάνα!

Το σπίτι είναι μαζεμένο, καθαρό και συμμαζεμένο.. Λόγω χαλιών βγάζουμε τα παπούτσια στην είσοδο και έτσι το σπιτάκι παραμένει καθαρό..

Για μας είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που έχω το αγοράκι μου στην αγκαλιά μου αλλά δεν στολίσαμε και ούτε πρόκειται.. Βλέπετε ούτε σε μένα ούτε στο σύζυγο αρέσουν τα Χριστούγεννα και έτσι δεν στολίζαμε γενικότερα. Το μωρό είναι πολύ μικρό για να καταλάβει και έτσι το στόλισμα αναβάλλεται για του χρόνου. Έκανα πάντως υποχώρηση και στρώσαμε χαλιά για να μπορεί το μωράκι μου να κάθεται κάτω και να παίζει!

Περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες, χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και μακάρι να έχουμε όλη καλή διάθεση, υγεία και χαμόγελο αυτές τις γιορτές!

Σας φιλάμε γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια?δεν πιστευω να κρυωνει καμμια σας!!!:rolleyes:καλε αργα ειναι η παρασκευη για την γιορτη?εμεις δευτερα κ οι 2. και μαλλον την ιδια ωρα:confused:που θα παω η μανα ωεω?:roll::roll:λεω να διαμελιστω φετος

Υπερβολική σε βρίσκω... δεν μπορείς να κόψεις ένα χέρι στη μία και ένα στν άλλη? Επίσης, ένα μάτι στην μία και ένα στην άλλη!

Μα πρεπει όλα να σας τα λέω εγω? :tongue::tongue::tongue:

{τι θα κάνεις? :? }

Μολις έβαλαν meeting την Παρασκευη :( θα προλάβω να φτάσω έγκαιρα στην γιορτή)???!!!

Ελεος ρε γμτ! Αφού ξέρουν πως είναι οι σχολικές γιορτές... :(

777885dugw57gt25.gif

φιλες καλησπερα

χρονια πολλα οι εωρταζουσες (ρε κοριτσια τι γιωρτη ειναι σημερα:confused::oops: οπος καταλαβατε δεν το εχω και πολυ με τα θεια:oops:)

Γιωτα ομορφο και ζεστο σπιτακι:) σιδερενιος ο αντρας σου

Ειρηνη διαβασα για την κλοπη :( βρομιαρηδες:evil: εμενα μπηκανε και στο σπιτι μου την 1 γαρσονιερα που εμενα με τον αντρα μου και μαληστα η πεθερα μου ηταν εξω και σκουπηζε την αυλη στο πατρηκο μου πριν χρονια μισι ωρα αφοτου φυγαμε για το χωριο μαλον παρακολουθουσαν:rolleyes: αλλα τους προλαβε η διπλανη μας και δεν προλαβαν να παρουν κατι

και εδω που μενω τωρα αλλα οταν ηταν οι προιγουμενοι ενοικοι:evil:

φευγω παω για ανταυγες θα ξαναμπω το βραδυ :)

Μολις έβαλαν meeting την Παρασκευη :( θα προλάβω να φτάσω έγκαιρα στην γιορτή)???!!!

Πόσο σπαστικά είναι αυτά τα πράγματα; Εμείς είχαμε συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στις 6.00 και φεύγοντας στις 8.00 μας είπαν πως μάλλον δεν θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί έως την νέα χρονιά...

Δεν μπορείς να επικαλεστείς την γιορτή;

Υπερβολική σε βρίσκω... δεν μπορείς να κόψεις ένα χέρι στη μία και ένα στν άλλη? Επίσης, ένα μάτι στην μία και ένα στην άλλη!

Μα πρεπει όλα να σας τα λέω εγω? :tongue::tongue::tongue:

{τι θα κάνεις? :? }κοιτα για αρχη λεω να κανω τον σταυρο μου κ καμμια προσευχη μπας κ εχουμε καμμια αλλαγη ως προς την ωρα,για μετα δεν ξερω ακομα,αν δεν δουλευει ο αντρας του σπιτιου θα μοιραστουμε,αν δουλευει:confused::confused:την κατσαμε...ειληκρινα εχω σκασει,εχουν κ οι 2 ποιημα.(μια κ ενας ειναι):P:p...αχαχ πειτε καμμια ιδεα τι να κανω?

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν το κατάλαβα ποιες γιορτάζουν αυτές τις μέρες.... Πάντως χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες!
εχθες ηταν του αγιου ελευθεριου,κ γιορταζει κ η δαναη αν δεν κανω λαθος

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή μας εβδομάδα!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εγώ τρεχάτη αλλά αντέχω ακόμα! :tongue:

Χθες, είχαμε μία όμορφη, οικογενειακή μέρα. Κάναμε τις βόλτες μας, πήγαμε για Κυριακάτικη περίθαλψη και επιστρέψαμε σπιτάκι μας. Αφού ξεκουραστήκαμε, διαβάσαμε και πάλι ξεκούραση αλλά και σιδέρωμα... :tongue:

Σήμερα έτρεχα από το πρωί. Είχα δουλίτσα και μετά είχα υποσχεθεί σε μία φίλη μου να πάμε Leroy. Την πήγα λοιπόν {με το αμάξι της απλώς δεν ξέρει "δρόμους}, ψώνισε και μετά πήγαμε σπίτι της και ήπιαμε ένα γρήγορο καφεδάκι.

Στην επιστροφή για το σπίτι μου, ψώνισα μερικά πραγματάκια, ήρθα, έβαλα φακές να γίνονται που είχαμε καιρό να φάμε, μάζεψα, ξεσκόνισα, άπλωσα ένα πλυντήριο και γενικά τακτοποίησα το σπίτι μου.

Πήγα, πήρα το φιογκάκι από το σχολείο {άντε, πότε θα τελειώσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!}, ήρθαμε, φάγαμε και τώρα ξεκινήσαμε το διάβασμα.

Πάω να σχολιάσω, σας φιλώ όλες.

και μου μύριζε κάτι καμένο..... τώρα κατάλαβα :mrgreen:

Διαβάσαμε και πάμε για νάνι....έχω μια πολύ sexy φωνή αλλά είναι καλύτερα μπορώ να πω!!!

:D:tongue:

Ελπίζω να έλαβες το τηλεφώνημά μου. :wink:

Και μεις! :tongue: Μην νιώθεις μόνη!

όχι :confused: με κάλεσες από άλλο κινητό? χίλια συγνώμη δεν πήρα χαμπάρι ...

φίλεεεεεε αυτό είναι μεγάλο θέμα!!!

πω πω .... :roll:

Εχουμε και τη Δευτέρα μάθημα {σήμερα το εμαθα και έφριξα :tongue: } αλλά δεν θα τον πάω. Δουλεύω όλη μέρα, δεν θα προλάβω ούτε να τον πάρω... οπότε θα διαβάζει κανονικά τις επόμενες ημέρες... :?

να έρθουμε να τον παρουμε για βόλτα? ούτε το δικό μου μπουμπούκι θα το παω τη Δευτέρα για να το χορτάσω επιτέλους! Μου έχει λείψει τρελά λέμε!

Κι εγώ δεν το κατάλαβα ποιες γιορτάζουν αυτές τις μέρες.... Πάντως χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες!

:tongue::tongue::tongue: & χαχαχαχα Αφροδιτάκι μου!!!

Πολύ κουραστική και αγχωτική η δική μου μέρα με τις εξωτερικές δουλειές που είχα και δεν τελείωσα όλα τα θέματα σήμερα και θα ξαναπάω εφορία αύριο....

Μετά με το κεφάλι καζάνι πήγα και πήρα μια μπλούζα που ήθελα και ήταν απαραίτητη για την αμφίεσή του στην σχολική γιορτή.

Πήγα και πήρα το παιδάκι μας από το σχολείο και ήμουν πολύ πιεσμένη... οπότε αποφάσισα να ξεφύγουμε λίγο από το πρόγραμμά μας και να ξεσκάσω με το μικρό μου αγόρι. Πήγαμε και ήπιαμε ζεστό ρόφημα σοκολάτας και μοιραστήκαμε ενα σαντουιτς κρουασαν, παίξαμε τάβλι και μετά γυρίσαμε σπίτι κάναμε μπάνιο και έφαγε τις λατρεμένες του φακές! (ναι ναι ξαναέφαγε :) )

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?Εμεις ειμαστε μια χαρα απο δουλιτσες σχεδον τιποτα μονο τα καθημερινα,πηγαμε jumbo και του πηρα τριγωνακι για τα καλαντα και βρηκα ενα πολυ ομορφο μπολακι λευκο με γαλαζιες βουλες και του το πηρα για να τρωει το γαλα του με τα δημητριακα,μετα πηγαμε κουνιες,παιξαμε και γυρισαμε σπιτι ξεθεωμενοι....φαγαμε και πεσαμε για υπνο και οι δυο ξεροι....σηκωθηκαμε και ξαναπαιξαμε και οι τρεις μαζι,μαγειρεψα για αυριο μπιφτεκια και καθαρισα πατατες για να τις βρασω αυριο(ετσι θα εξοικονομισω χρονο με τον μικρο;)),καναμε τα μπανακια μας και ο μικρος κοιμαται και μπηκα να σας δω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...