Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αέρισα και έστρωσα κρεβάτια.

Έχω απλώσει ήδη 1 πλυντήριο και έβαλα και 2ο.

Μαζεψα στεγνά ρούχα και τα τακτοποίησα.

Σε λίγο αρχίζω μαγείρεμα - φακές.

Σήμερα έχω πολυ γεμάτη μέρα με εξωτερικές δουλειές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!Τι κανετε???

Χρονια πολλα στα κορίτσια που γιορταζαν εχθες!

Μιρτουλα να εισαι πολύχρονη και πάντα με υγεια και χαρα στη ζωή σου!

Ιρενε,να χαιρεσαι την κορούλα σου ,να μεγαλωσει σαν τα ψηλά βουνα και πάντα να την καμαρωνεις!

Αρετη ,πολύ βαρβαρο αυτο το ξενυχτια ,καλή δυναμη!!!

Βασια ,και του χρονου να καμαρωσεις τα κορίτσια σου!

Και εδω νομιζω κατα το Σαββατοκυριακο θα κανουν τη γιορτη τους.

Κική ,δεν θυμαμαι εαν στο εγραψα ,μου αρεσαν πολύ τα δεντρα σου!ΙΟλα ενναλακτικα αλλα πολύ ομορφα και κομψα!Και του χρονου!

Ετοιλ,υπέροχος ο στολισμός σου αλλα και το σπίτι σου!Το στεφανακι ,υπέροχο ,το ζηλεψα!

4U,πάντα ετσι ομορφα να περνατε ,καλή συνεχεια για σημερα.

Ειρηνη ,θελω και εγω νυχακια ,γινεται να διακτινιστεις???Εχθες τα εφτιαξα λιγακι αλλα ειναι...ελπίζω με λίγη περιποιηση να φαινονται τα Χριστουγεννα.

Εχθες το απόγευμα ,πήγα τον μικρο στο κατηχιτικο και μετα ηρθε με τις ξαδέρφες του σπίτι για παιχνίδι.Χορτασε παρεα το παλικάρι μου ολο το σκ.Επειδη στο τελος εξαγριωθηκαν και γινοταν ο χαμός τους εβαλα να φτιαξουν τυροπιττακι με χριστουγεννιατικα κουπάτ.Το ευχαριστηθηκαν και βεβαια εκαναν μια κουζινα μες το αλέυρι

Σημερα ομως ξυπνησε ο μικρος μπουκωμενος και ελαφρως βραχνιασμενος.Πολύ φοβαμαι πως θα εξελιχθει.Επειδη τον ειδα από το βραδυ καπως ξεκινησαμε τα γιατροσοφια.Τον πήγα εγω στο σχολειο για να γλιτωσει το πρωινο κρυο,πήγα μαναβικο και φαρμακειο και επιτελους πήρα την κρεμα ματιων και ημερας που ηθελα τοσο καιρο (δωρο από τη μαμα μου) ,επέστρεψα και εφτιαξα καφεδακι.Πρν φυγουμε εβαλα ενα πλυντηριο και εστρωσα τα κρεβατια.Θα ξεκινησω σιδερο και θελω να φτιαξω και μια πίττα για το μεσημερι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ομορφο και δύσκολο ΣΚ...

Πρωτα πολλά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Νασια μας για το ωραιο στησιμο των πραγμάτων μου και φυσικά την υποστήριξη (ματσ) και φυσικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγαπη απο όλες σας!!!!!!!

mama konstantinou τέλειο το σπιτάκι σας

Περαστικά στα αρρωστούλικα

vassiliki67 ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Ειρηνάκι μου γλυκό ευχαριστω για το body guard

Κοριτσία ειχα πολύ πολύ δουλεια το ΣΚ αλλα το χάρηκα μια και εφτιαξα και δωράκια για παιδική γιορτη, και γενικά πολλα πολλά δωράκια για γιορτουλες παιδιών και βαπτιστηριων

Το σπιτι δεν ειναι αρκετά ετοιμο αλλα δεν με ενοχλει ...το Σάββατο βγήκαμε με ενα φιλικο ζευγαρι μετα απο πολύ πολύ καιρο!!!

Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου, τελικα ειστε therapy ...πάντως βρε κοριτσια πολύ καιρο με έχει καταβάλει προς τα κάτω στην δουλεια και δεν μου περνάει ...μελαγχολώ!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

πολυ γεματες οι μερες με βολτες κ δουλειες!!! φτιαχνω κ ντουλαπες συχρονως θελω να βαλω κ ηλεκτρικη γινεται χαμος στο πατωμα!

ιρενε μου πολυχρονο το κοριτσακι σου να το χαιρεστε κ να σας κανει παντα περηφανους!!!!

μυρτουλα πολυχρονη κοριτσακι μου με υγεια αγαπη κ ευτυχια!!!

χρυσα 280 ηθελα να γραψω λαθος εκανα....

βασια περαστηκα, πηγαμε στο περιστερι εμεις εχτες, εχει δωρεαν καρουσελ κ μπαλαρινα, ωραια ηταν.

δεν θυμαμαι αλλλα....... σας φιλω!!!

2013-12-16-0062_zps922fbcfe.jpg

εχτες το βραδυ εφτιαξα νυχια, δεν ξερω αν φαινεται, ο παραμεσος εχεις χρυσοσκονη.....

Μια χαρά φαίνεται Γιώτα μου, πολύ όμορφα νυχάκια μπράβο!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας, να στε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Καλη μας εβδομάδα (The last one!!:tongue::tongue::tongue:)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή μας εβδομάδα!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εγώ τρεχάτη αλλά αντέχω ακόμα! :tongue:

Χθες, είχαμε μία όμορφη, οικογενειακή μέρα. Κάναμε τις βόλτες μας, πήγαμε για Κυριακάτικη περίθαλψη και επιστρέψαμε σπιτάκι μας. Αφού ξεκουραστήκαμε, διαβάσαμε και πάλι ξεκούραση αλλά και σιδέρωμα... :tongue:

Σήμερα έτρεχα από το πρωί. Είχα δουλίτσα και μετά είχα υποσχεθεί σε μία φίλη μου να πάμε Leroy. Την πήγα λοιπόν {με το αμάξι της απλώς δεν ξέρει "δρόμους}, ψώνισε και μετά πήγαμε σπίτι της και ήπιαμε ένα γρήγορο καφεδάκι.

Στην επιστροφή για το σπίτι μου, ψώνισα μερικά πραγματάκια, ήρθα, έβαλα φακές να γίνονται που είχαμε καιρό να φάμε, μάζεψα, ξεσκόνισα, άπλωσα ένα πλυντήριο και γενικά τακτοποίησα το σπίτι μου.

Πήγα, πήρα το φιογκάκι από το σχολείο {άντε, πότε θα τελειώσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!}, ήρθαμε, φάγαμε και τώρα ξεκινήσαμε το διάβασμα.

Πάω να σχολιάσω, σας φιλώ όλες.

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια.

(βλέποντας το μήνυμα της yotou) να ευχηθώ και εγώ στην κορούλα σου Ειρήνη-μικρούλα αλλά και στην Ερσούλα μας Χρόνια πολλά.

Κική πως είναι η μικρή, είναι καλύτερα?

Κορίτσια ελπίζω να περάσατε όλες ωραία το Σαβατοκύριακο, και εμείς είχαμε κάνει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, αλλά τελικά δεν κάναμε τίποτα, μείναμε κλεισμένοι μέσα και ξενυχτυσμένοι. Το μικράκι μου αφού τελείωσε την αντιβίωση για την λαρυγγίτιδα το γύρισε σε φαρυγγίτιδα δυστυχώς με πολύ υψηλό πυρετό

Δεν ξέρω αν φταίει η συγκεκριμένη ίωση ή είναι στο παιδί γιατί και άλλες φορές μας έκανε τόσο μεγάλους πυρετούς που δεν μπορούμε να τους ελένξουμε(δηλαδή χτες δεν μπορούσαμε να τον κατεβάσουμε κάτω από 38.5)

Τέλος πάντων είναι και εκτός θέματος.

Το σπίτι είναι πολύ καλά αφού από την υπερένταση μόλις κοιμόταν το μικράκι όλο και κάτι έκανα, μάλιστα έκανα και μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ρίσκαρα φέτος δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τις συνταγές του Παρλιάρου αλλά φυσικά βγήκαν τέλεια(κάτι ξέρει αυτός τελικά)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στις χθεσινές εορτάζουσες και τις καλύτερες ευχές για το μικρό μπουμπούκι της Irene!!! :D

Γιωτούλι, με γεια τα ψώνια, καλοφόρετα! Σούπερ τα νυχάκια!

Νάσια, μπράβο σας για το παζάρι! Φαντάζομαι πόσο θα χαίρεστε εσείς που αφιερώνετε το χρόνο σας να το βλέπετε να πηγαίνει τόσο καλά.

Βασάκι, κουκουβά! Και του χρόνου!

Αφροδίτη, είδες που αγχωνόσουν για τη στολή; Μια χαρά!

Αρετή μου, αντέχεις; Καλή ξεκούραση!

Μπιλλακι ευχαριστω!Αλλα οπως εγραψα και πιο πανω δεν την παλεψε και διαλυθηκε το σπιτακι....κριμα και μ'αρεσε και στολιζε πολυ ωραια τον παγκο της κουζινας...

Δεν πειράζει, Βούλα. Το κάντε όλοι μαζί κι αυτό "μένει" ;).

φιλες :)

σας εχασα

οτι γραφει η μανα τα ιδια ισχιουν και για μενα :? (απο θεμα δουλειας)

αυτο και και χαθηκα...

παω να διαβασω νεα σας και να σας βαλω φωτο απο το στολησμο που σχεδον τελειοσα :cool:

φετος ελεγα να κανω μελομακαρονα και κουραμιεδες αλλα δεν το βλεπω :rolleyes:

ΑΛΛΑ αποφασησα φετος να ΜΗΝ δουλεψω (μετα απο 15 χρονια) παραμονη ολη τη μερα αλλα μονο το πρωι 8-11 και μετα να περασω με τα αγορια μου ολη τη μερα για να δουμε θα τα καταφερω? :rolleyes:

Καλό κουράγιο, Μαρία, με τη δουλειά!

Πολύ ωραίος ο στολισμός! Και του χρόνου!

Κική μου, σε ξέχασα υπέροχα τα δεντράκια σας, το ένα καλύτερο από το άλλο.Πως είναι η μικρή;;

Κική ,δεν θυμαμαι εαν στο εγραψα ,μου αρεσαν πολύ τα δεντρα σου!ΙΟλα ενναλακτικα αλλα πολύ ομορφα και κομψα!Και του χρονου!

Σημερα ομως ξυπνησε ο μικρος μπουκωμενος και ελαφρως βραχνιασμενος.Πολύ φοβαμαι πως θα εξελιχθει.Επειδη τον ειδα από το βραδυ καπως ξεκινησαμε τα γιατροσοφια.

Σας ευχαριστώ, κορίτσια! :D

Χρύσα, ελπίζω να το προλάβετε!

Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου, τελικα ειστε therapy ...πάντως βρε κοριτσια πολύ καιρο με έχει καταβάλει προς τα κάτω στην δουλεια και δεν μου περνάει ...μελαγχολώ!!!

Σοφάκι, τις γιορτές δεν έχεις καθόλου μερικές μέρες off, να απομακρυνθείς λίγο, να ηρεμήσεις;

Πήγα, πήρα το φιογκάκι από το σχολείο {άντε, πότε θα τελειώσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!}, ήρθαμε, φάγαμε και τώρα ξεκινήσαμε το διάβασμα.

4 μείνανε! Μάνα κουράγιο! Και στην πραγματικότητα δλδ 3, γιατί την Παρασκευή θα διαβάσετε;;;

Καλά κουράγια, Ρηνάκι, για τις φουλ μέρες δουλειές που ακολουθούν!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γεια σας κορίτσια.

(βλέποντας το μήνυμα της yotou) να ευχηθώ και εγώ στην κορούλα σου Ειρήνη-μικρούλα αλλά και στην Ερσούλα μας Χρόνια πολλά.

Κική πως είναι η μικρή, είναι καλύτερα?

Χριστίνα, περαστικά του, μωρέ, του μικρούλη!

Εμένα, πάντως, όταν κάνει πυρετό, ανεβάζει πάντα πολύ. Ακόμη κι αν δεν κάνει κάποια επιπλοκή (ωτίτιδα κλπ.) θα ανεβάσει πολύ πυρετό. Και επίσης, δεν ξέρω τι και πώς, αλλά δεν την πιάνει το depon :confused:.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον!

Ευτυχώς είναι απύρετη από χθες το απόγευμα. Σήμερα, φυσικά, δεν την έστειλα παιδικό. Ήρθε η μανούλα σπίτι και την κράτησε και, παρεμπιπτόντως, σιδέρωσε και δυο πλυντηριάκια :cool:.

Το σπίτι είναι πεντακαθάρο αφού μείναμε μέσα όλο το σ/κ κι έκανα πάρα πολλά. 1-2 πλυντήρια πρέπει να μπουν ακόμη κι είμαι εντάξει, νομίζω.

Κατά τα άλλα περιμένω κι εγώ την Παρασκευή (έχω άδεια γιατί έχουν γιορτή στον παιδικό) παρόλο που δουλεύω και Δευτέρα αλλάααα μετά... στις 7/1 ξανά :P:p!

Το αρνητικό: απλήρωτοι ακόμη για Νοέμβρη :(. Ελπίζω μόνο να μη μας αφήσει έτσι, χωρίς τίποτα, για γιορτές. Τι να πω...

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εδω και εγω...Ηρθαν μπαμπάς και γιος από σχολειο και από τη δουλεια,εφτιαξα πορτοκαλάδες και φαγαμε.Ο μικρος ακόμη την παλευει,αλλα δεν τον παω καρατε ,μπήπως χουζουρεψει και τον βοηθησει.Προς το παρον διαβαζει και εγω μαζεψα την κουζινα.

Χριστινε,περαστικα στο αγόρι σου ,πολύ δυσκολος ο πυρετος στα μωρακια.

Ειρηνη ,τελειωνουν οι μερες,που θα πάει θα ηρεμησουμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...