Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα....

Έχει κλείσει η φωνή μου απο εχτές....μιλάω βραχνιασμένα πολύ....κανένα γιατροσόφι κορίτσια??? ήπια ζεστό γάλα με μέλι αλλά διαφορά δεν είδα...

Γιώτα δεν πήγα Περιστέρι άλλη φορά...

Σήμερα το βράδυ έχουμε χριστουγεννιάτικη γιορτή σχολείου...με θεατρική παράσταση ...κουκουβαααα!!!!

Βασια κανε γαργαρες με λεμονι ζεστο και μελι,καραμελες,οτι μπορεις γενικως.Περαστικα σου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη,γιορτάζει το κοριτσάκι μου....!!!

Έφτιαξα μια τούρτα,τρουφάκια μανταρίνι και γεμιστά σοκολατάκια,έβαλα φωτό στο fb θα σας βάλω κι εδώ αλλά αύριο...

Δεν σας διάβασα πιστεύω αύριο θα ανασκουμπωθώ γιατί οι δουλειές δεν τελειώνουν

Σας φιλώωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορούλες!

Διαβάζουμε και αργότερα θα σας γράψω τα νέα μας αλλά ήθελα να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ στην κορούλα της κορούλας ΕΙΡΗΝΗΣ αλλά και στην ΕΡΣΟΥΛΑ ΜΑΣ!

Πολύχρονα!!!!

Σας στέλνω την αγάπη μου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

ευχαριστώ πολύ Ειρηνάκι μου!!ήξερες το βαφτιστικό μου καλή μου!

να ευχηθώ κ γω Χρόνια Πολλά στη μικρούλα της irene και σε μια ακόμα συνονόματη...να μαστε όλες γερές και χαρούμενες:D:D:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εμεις τωρα γυρισαμε!Πηγαμε σε εναν χωρο κοντα στο σπιτι μας,που ειχαν δραστηριοτητες για τα παιδια,καναμε μουσικοκινητικη, μας αφηγηθηκαν παραμυθι κι υστερα κατσαμε λιγο στον κηπο και επαιξε ο μικρος με τα αλλα παιδακια!Φυγαμε και πηγαμε στο πατρικο μου και φαγαμε ολοι μαζι,τους ειδαμε λιγο και τωρα γυρισαμε.

Ετοιλ τελειος ο στολισμος σου!Και του χρονου με υγεια!!!

Ειρηνακη γιορταζει η μικρη σου σημερα?Να την χαιρεσαι!!!

Μυρτουλα γιορταζεις και εσυ?Χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!

Μόλις έκατσα απο το πρωί!

Σηκωθήκαμε 9 και ήπια μια γουλιά καφέ και άρχισα μαγειρέματα έως 10:45 όπου και φύγαμε με την παρέα μας για παιδικές δραστηριότητες. Επιστρέψαμε σπίτι 15:00 + ετοιμάσαμς τραπέζι... φάγαμε ήπιαμε .... φαγητό, γλυκό, καφέ ... τα παιδιά έπαιξαν ...χαμός, ξέρετε εσείς τώρα... αλλά ήταν ωραία και γεμάτη μέρα.

Χτες το πρωί Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε ξενοδοχείο με ζωγραφική, παζλ, κατασκευές, παραμύθια, θεατράκι, παιχνίδια, face painting , αγιο βασίλη & φαγητό και το απόγευμα σινεμά!

Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους και όλες όσες γιορτάζουν! Τα φιλιά μου!

Πάω για μπάνιο και αραγμα καναπέ γιατί καταρρέω!

κ

αφροδιτη ατιμη ερπη αν κ δεν εχω παθει ποτε δεν θελω!

Και ποτέ να μην βγάλεις!!!!!

Ωχ.. περαστικά και γρήγορα!

Συμφωνώ, πως έρχεται σε αντίθεση. Ανεξάρτητα πάντως, αν το θέλεις, βάλτο στο πρόγραμμα.

Αλήθεια ε? Γιατί το λες αυτό κορίτσι μου? Με απασχολεί και θέλω γνώμες.

ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κόρη!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Μόλις βάλαμε το conjuring..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρώτον θέλω εντύπωση από το conjuring...... mprrrrrrrrrr

Δεύτερον ευχαριστώ για τα περαστικά, έχει σχεδόν περάσει....

Για το tae πιστεύω πως είναι ένα άθλημα/πολεμική τέχνη που σε μαθαίνει πειθαρχία, ευλυγισία, ισορροπία και γενικά διατηρεί την καλή φυσική κατάσταση. Krav maga για εκμάθηση αυτοάμυνας και πάλης σώμα με σώμα, υπάρχουν τύποι που κάνουν krav maga με κοιλιές και λίγα παραπάνω παχάκια που μπορούν όμως να κάνουν λαβές και να παλέψουν. Δεν έχουν όμως της φυσική κατάσταση των αθλητών του tae. Εσύ θα μας πεις όμως τελικά την γνώμη σου όταν κάνεις και τα δύο γιατί σου εύχομαι να μπορέσεις να τα κάνεις!

Κοντεύω να τελειώσω την στολή κουκουβάγιας! Η καλύτερη μου φίλη με βοήθησε το πρωί με το πατρόν και μετά αφού μπήκα σε μια σειρά ξεκίνησα να την φτιάχνω! Κάποια κομμάτια των φτερών τα γάζωσε στην μηχανή της (φτιάχνει κοσμήματα, πλεκτά και διάφορα όμορφα πράγματα) και τα υπόλοιπα εγώ με το χέρι σιγά σιγά. Με βοήθησε και με το καπέλο επειδή έχει θερμόκολλα και πολλά ρετάλια από υλικά που χρησιμοποιεί για τις κατασκευές της.

Θα σας βάλω φώτο, είμαι ενθουσιασμένη!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη,γιορτάζει το κοριτσάκι μου....!!!

Έφτιαξα μια τούρτα,τρουφάκια μανταρίνι και γεμιστά σοκολατάκια,έβαλα φωτό στο fb θα σας βάλω κι εδώ αλλά αύριο...

Δεν σας διάβασα πιστεύω αύριο θα ανασκουμπωθώ γιατί οι δουλειές δεν τελειώνουν

Σας φιλώωωωω

να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου παντα γερο κ χαμογελαστο

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν...

πριν λίγο κοιμήθηκαν τα κορίτσια....πήγαμε απο τις 5 και γυρίσαμε στις 9...ήθελαν να δούμε τα θεατρικά όλων των τάξεων..!!!

Ήταν πολύ ωραία η γιορτούλα τους :) !! ο λαιμός συνεχίζει...θα περάσει που θα πάει!

Καλό βράδυ...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου

Τις ευχές μου κι από δω σε όσες γιόρταζαν

Γιωτάκι μου, υπέροχα όλα και του χρόνου με υγεία να ξαναστολίσεις. Με γεια και τα ψώνια σας. Μπράβο, καλά έκανες, γράψε μας νέα από τη γιατρό.

Μαράκι του Βορρά υπέροχος και ο δικός σου στολισμός

Βάσια μου περαστικούλια.

4uδάκι, καλή ξεκούραση

Αφροδιτάκι περαστικά με τον έρπη, βάλε αλοιφούλα.Περιμένουμε φωτογραφίες να καμαρώσουμε δημιουργίες.

ravtάκι περαστικά και σε σενα

Κική μου, σε ξέχασα υπέροχα τα δεντράκια σας, το ένα καλύτερο από το άλλο.Πως είναι η μικρή;;

Γλυκό μου καλαμάριους που είσαι;;

Μπιλλάκι μου φιλάκι

Σοφάκι αγκαλίτσα

Ειρήνη μου, καλή δύναμη με τη δουλίτσα.

Έχουμε κανένα νέο απ' τη Ρενάτα μας και τη μανούλα της;;

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό βράδυ

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημερα και καλη μας βδομαδα!!τι κανετε?

Μιρτουλα χρονια σου πολλα παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου..

Irene να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου..

Κικη περαστικουλια στην μικρουλα,ευχομαι σημερα να ειναι πολυ καλυτερα..

Ετοιλ μπραβο σου πολυ ομορφος ο στολισμος..

Ειρηνη κουραγιο με την δουλιτσα..ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις κανει το καλυτερο οσον αφορα το προγραμμα και ολες θα μεινουν ικανοποιημενες..

Βασια περαστικα σου..πιες ζεστα..

Μπιλλακι τι ωραιο χριστουγεννιατικο ηταν αυτο..αυτα τα εκτατα ειναι οτι χειροτερα..

ειμαι στην δουλεια και νυσταζω παρα πολυ..ειμαι ξυπνια απο τις τεσσεραμιση..ω ναι το μικρο μου ηταν ξυπνιο μεχρι τις πεντε και κατι μετα κοιμηθηκε αλλα εγω δεν μπορουσα μετα να κοιμηθω συν το γεγονος οτι σε μιση ωρα θα σηκωνομουνα να ετοιμαστω..αχ τι τραβαμε οι δολιες μανες...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν...

πριν λίγο κοιμήθηκαν τα κορίτσια....πήγαμε απο τις 5 και γυρίσαμε στις 9...ήθελαν να δούμε τα θεατρικά όλων των τάξεων..!!!

Ήταν πολύ ωραία η γιορτούλα τους :) !! ο λαιμός συνεχίζει...θα περάσει που θα πάει!

Καλό βράδυ...

και του χρόνου Βάσια μου! τελικά μόνο εμείς θα την κάνουμε τοσο αργά? δλδ την Παρασκευή που μας έρχεται?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου

Τις ευχές μου κι από δω σε όσες γιόρταζαν

Γιωτάκι μου, υπέροχα όλα και του χρόνου με υγεία να ξαναστολίσεις. Με γεια και τα ψώνια σας. Μπράβο, καλά έκανες, γράψε μας νέα από τη γιατρό.

Μαράκι του Βορρά υπέροχος και ο δικός σου στολισμός

Βάσια μου περαστικούλια.

4uδάκι, καλή ξεκούραση

Αφροδιτάκι περαστικά με τον έρπη, βάλε αλοιφούλα.Περιμένουμε φωτογραφίες να καμαρώσουμε δημιουργίες.

ravtάκι περαστικά και σε σενα

Κική μου, σε ξέχασα υπέροχα τα δεντράκια σας, το ένα καλύτερο από το άλλο.Πως είναι η μικρή;;

Γλυκό μου καλαμάριους που είσαι;;

Μπιλλάκι μου φιλάκι

Σοφάκι αγκαλίτσα

Ειρήνη μου, καλή δύναμη με τη δουλίτσα.

Έχουμε κανένα νέο απ' τη Ρενάτα μας και τη μανούλα της;;

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό βράδυ

ευχαριστώ! αισθάνομαι καλύτερα σήμερα :D

Γιωτάκι μου, πολυ όμορφος ο στολισμός σας και του χρόνου κοριτσάκι μου!

Καλημερα και καλη μας βδομαδα!!τι κανετε?

Μιρτουλα χρονια σου πολλα παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου..

Irene να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου..

Κικη περαστικουλια στην μικρουλα,ευχομαι σημερα να ειναι πολυ καλυτερα..

Ετοιλ μπραβο σου πολυ ομορφος ο στολισμος..

Ειρηνη κουραγιο με την δουλιτσα..ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις κανει το καλυτερο οσον αφορα το προγραμμα και ολες θα μεινουν ικανοποιημενες..

Βασια περαστικα σου..πιες ζεστα..

Μπιλλακι τι ωραιο χριστουγεννιατικο ηταν αυτο..αυτα τα εκτατα ειναι οτι χειροτερα..

ειμαι στην δουλεια και νυσταζω παρα πολυ..ειμαι ξυπνια απο τις τεσσεραμιση..ω ναι το μικρο μου ηταν ξυπνιο μεχρι τις πεντε και κατι μετα κοιμηθηκε αλλα εγω δεν μπορουσα μετα να κοιμηθω συν το γεγονος οτι σε μιση ωρα θα σηκωνομουνα να ετοιμαστω..αχ τι τραβαμε οι δολιες μανες...

απο τις 4.30??? κουράγιο Αρετη!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑς ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...