Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρυσα μου ευχομαι να εισαι καλυτερα!Τα πραγματα γυρω μας ειναι τοσο δυσκολα που ειναι αδυνατον να μην επηρεαζουν την ψυχολογια μας....

Κικη μου περαστικα για την μικρουλα σου!39 πυρετο?ποπο!λογικο να μην εχει ορεξη...

Μπιλλακι ευχαριστω!Αλλα οπως εγραψα και πιο πανω δεν την παλεψε και διαλυθηκε το σπιτακι....κριμα και μ'αρεσε και στολιζε πολυ ωραια τον παγκο της κουζινας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ακουστε τι διαπιστωσα σημερα και τα πηρα.....

Οπως σας εγραψα πηγαμε jumbo,εχετε δει στα ταμεια που δινουν στα πιτσιρικα κατι αυτοκολλητα δωρεαν?Λοιπον σημερα διαπιστωσα οτι τελικα τα χρεωνουν 1 λεπτο το καθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λεω στην κοπελα συγνωμη τα χρεωνετε αυτα?Και μου λεει οχι απλα τα χτυπαμε,το καρτελακι που χτυπαγε ελεγε 1 λεπτο,το τσεκαρα και στην αποδειξη........Και τι να τους πεις???????????Για 1-2 λεπτα?????Αλλα σκεφτειτε ποσοι πελατες περνανε την ημερα,αρα ποσα βγαζουν??????????

Οπως σας εγραψα πηγαμε jumbo,εχετε δει στα ταμεια που δινουν στα πιτσιρικα κατι αυτοκολλητα δωρεαν?Λοιπον σημερα διαπιστωσα οτι τελικα τα χρεωνουν 1 λεπτο το καθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λεω στην κοπελα συγνωμη τα χρεωνετε αυτα?Και μου λεει οχι απλα τα χτυπαμε,το καρτελακι που χτυπαγε ελεγε 1 λεπτο,το τσεκαρα και στην αποδειξη........Και τι να τους πεις???????????Για 1-2 λεπτα?????Αλλα σκεφτειτε ποσοι πελατες περνανε την ημερα,αρα ποσα βγαζουν??????????

αυτό με το ένα λεπτό το κάναμε και εμείς στην δουλειά όταν δίναμε κάποια δώρα αλλά σε χωριστή απόδειξη για να είμαστε οκ σε θέμα ελέγχου και φυσικά δεν ζητούσαμε το λεπτό.

Κορούλες μου καλησπέρα.

Τι κάνετε?

Εγώ, μουρλάθηκα στη δουλειά... αν και την άλλη εβδομάδα.. ειδικά από το Σαβ/κο και μέχρι παραμονή γίνεται... θα δώσω νέα "διάσταση" στο ρήμα "κουράστηκα"... τα ραντεβού είναι.. δεν ξέρω πως θα "βγουν" αν και τα έχω οργανώσει όσο καλύτερα μπορούσα και δεν έχω χαλάσει σε κανένα κορίτσι μου χατήρι. Θα σας ενημερώνω. :)

Πήγα και tae και.. πω-πω κορίτσια μου.. πόνος χθες! Η δασκάλα μας είχε "κέφια" και μας έβαλε κλωτσιές και μπουνιές σ' ένα πολύ σκληρό "στόχο".. σκεφτείτε κάτι 10 φορές πιο "σκληρός" από το σάκο του μποξ. Οι μπουνιές μου μάτωσαν, κάτι που είχε να γίνει από πέρσι, από τις αρχές... το κουντεπιέ μου... φαντάζεστε!

Ζήτησα και τη γνώμη της σχετικά με το krav maga. Mου είπε πως είναι πολύ καλή αυτοάμυνα, πολύ σκληρή και πέφτουν "χοντρές", όχι "ψιλές", όπως χαρακτηριστικά μου είπε. Πως είναι εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις κάνει κάτι να γυμναστείς στο παρελθόν. Για να δούμε... μαζεύω πληροφορίες.

Χθες, επέστρεψα στις 00.10, κόκκαλο από την κούραση. Ούτε μπάνιο δεν έκανα :oops:, δεν με κρατούσαν τα πόδια μου, απλως έπεσα στο κρεβάτι. Μονο το πρόσωπό μου, ξέβαψα.

Σήμερα, δούλευα νωρίς. Πήρα και το φιογκάκι μαζί μου. Γυρισαμε περίπου στις 12, άφησα τα πράγματα της δουλειάς και βγήκαμε για ψωμάκι και μερικά τουβλάκια, για να παίξει το μικράκι μου. Επιστρέψαμε, έβαλα τα ριχτάρια για πλύσιμο και μάζεψα το σπίτι γιατί γινόταν.... χαμός! :?

Δεν μαγείρεψα, ετοίμασα αυγουλάκια με πατατούλες και έφαγε το παιδί και ο μπαμπάς μου και αφού άπλωσα τα ριχτάρια μας, έβαλα και ένα ακόμα με κοκκινόρουχα. Εκανα και ένα μπανάκι γιατί ένιωθα χάλια.

Ηρθε ο άντρας μου και εγώ ξαναέφυγα για δουλίτσα. Ηρθα πριν μία ωρίτσα περίπου και απλώς πέσαμε ανάσκελα από κούραση... παραγγείλαμε σουβλάκια και τώρα κάνω αγκαλίτσες με το φιογκάκι.. ούτε να κουνηθώ δεν μπορώ.

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες μου καλησπέρα.

Τι κάνετε?

Εγώ, μουρλάθηκα στη δουλειά... αν και την άλλη εβδομάδα.. ειδικά από το Σαβ/κο και μέχρι παραμονή γίνεται... θα δώσω νέα "διάσταση" στο ρήμα "κουράστηκα"... τα ραντεβού είναι.. δεν ξέρω πως θα "βγουν" αν και τα έχω οργανώσει όσο καλύτερα μπορούσα και δεν έχω χαλάσει σε κανένα κορίτσι μου χατήρι. Θα σας ενημερώνω. :)

Πήγα και tae και.. πω-πω κορίτσια μου.. πόνος χθες! Η δασκάλα μας είχε "κέφια" και μας έβαλε κλωτσιές και μπουνιές σ' ένα πολύ σκληρό "στόχο".. σκεφτείτε κάτι 10 φορές πιο "σκληρός" από το σάκο του μποξ. Οι μπουνιές μου μάτωσαν, κάτι που είχε να γίνει από πέρσι, από τις αρχές... το κουντεπιέ μου... φαντάζεστε!

Ζήτησα και τη γνώμη της σχετικά με το krav maga. Mου είπε πως είναι πολύ καλή αυτοάμυνα, πολύ σκληρή και πέφτουν "χοντρές", όχι "ψιλές", όπως χαρακτηριστικά μου είπε. Πως είναι εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις κάνει κάτι να γυμναστείς στο παρελθόν. Για να δούμε... μαζεύω πληροφορίες.

Χθες, επέστρεψα στις 00.10, κόκκαλο από την κούραση. Ούτε μπάνιο δεν έκανα :oops:, δεν με κρατούσαν τα πόδια μου, απλως έπεσα στο κρεβάτι. Μονο το πρόσωπό μου, ξέβαψα.

Σήμερα, δούλευα νωρίς. Πήρα και το φιογκάκι μαζί μου. Γυρισαμε περίπου στις 12, άφησα τα πράγματα της δουλειάς και βγήκαμε για ψωμάκι και μερικά τουβλάκια, για να παίξει το μικράκι μου. Επιστρέψαμε, έβαλα τα ριχτάρια για πλύσιμο και μάζεψα το σπίτι γιατί γινόταν.... χαμός! :?

Δεν μαγείρεψα, ετοίμασα αυγουλάκια με πατατούλες και έφαγε το παιδί και ο μπαμπάς μου και αφού άπλωσα τα ριχτάρια μας, έβαλα και ένα ακόμα με κοκκινόρουχα. Εκανα και ένα μπανάκι γιατί ένιωθα χάλια.

Ηρθε ο άντρας μου και εγώ ξαναέφυγα για δουλίτσα. Ηρθα πριν μία ωρίτσα περίπου και απλώς πέσαμε ανάσκελα από κούραση... παραγγείλαμε σουβλάκια και τώρα κάνω αγκαλίτσες με το φιογκάκι.. ούτε να κουνηθώ δεν μπορώ.

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά

καλή ξεκούραση ειρηνακι :wink: σουβλάκια ε;θυμησε μου να μην σου ξαναμιλήσω!!!:-D

Διαφημίσεις

επιτέλους μαζευτήκαμε και εμείς σπίτι μας....

Το πρωί πήγαμε στην πλατεία της περιοχής που είχε ο δήμος δραστηριότητες....έπαιξαν, βάφτηκαν και μετά πήγα με φίλους σε παιδότοπο....μετά ήρθαν σπίτι παραγγείλαμε και φάγαμε καθότι δεν ήταν να έρθουν και μόλις έφυγαν πήγαμε στις 5 στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του παλιού μας σχολείου για να ψωνίζουμε....τώρα φαι, μπάνιο και νάνι!

φιλες :)

σας εχασα

οτι γραφει η μανα τα ιδια ισχιουν και για μενα :? (απο θεμα δουλειας)

αυτο και και χαθηκα...

παω να διαβασω νεα σας και να σας βαλω φωτο απο το στολησμο που σχεδον τελειοσα :cool:

φετος ελεγα να κανω μελομακαρονα και κουραμιεδες αλλα δεν το βλεπω :rolleyes:

ΑΛΛΑ αποφασησα φετος να ΜΗΝ δουλεψω (μετα απο 15 χρονια) παραμονη ολη τη μερα αλλα μονο το πρωι 8-11 και μετα να περασω με τα αγορια μου ολη τη μερα για να δουμε θα τα καταφερω? :rolleyes:

Αρρωστήσαμε κι εμείς! Στο κατώφλι του σ/κ φυσικά και πάνω που σκεφτόμουν ότι μια χαρά τη σκαπουλάραμε φέτος ώς τα τώρα :?. Τεσπα, ένα σ/κ είναι, δεν θα σκάσουμε κιόλας, αρκεί να μην ταλαιπωρείται το παιδάκι μου, γιατί εμείς το 39 το χτυπάμε κάθε φορά για πλάκα :(.

Αφού, λοιπόν, καθώς προβλέπεται, θα μείνουμε μέσα, θα κάνω σχολαστική καθαριότητα, που τη χρειάζεται το, κατά τα άλλα συμμαζεμένο, σπίτι μας και θα κάνω και μερικές δουλίτσες ξεσκαρταρίσματος-οργάνωσης.

Ωχ.. περαστικά και γρήγορα!

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εγω σηκωθηκα το πρωι,εκανα τις αγκαλιες μου με το μικρουλη μου και πηγαμε για ψωνια,πηγα Hondo και πηρα ενα κραγιον και μια ενυδατικη,πηρα δυο μπλουζακια,και πηρα και ενα ζευγαρι πυζαμες για τον ανδρα μου για δωρο Χριστουγεννων,το εβαλα ηδη κατω απο το δεντρο!!!

Γυρισα σπιτι επλυνα πιατα που ηταν μπολικα γιατι εχθες το βραδυ τα αφησα και μαγειρεψα κοτοπουλακι με πατατουλες,τωρα ο μικρος κοιμαται και εγω κουτουλαω....παω να κοιμηθω και εγω πριν ξυπνησει...φιλακια!!!

Με γεια σας!

Τι χρώμα κραγιον πήρες, Βουλάκι?

Θέλω και εγώ να κάνω πολεμικές τεχνες θα μου χρειαστουν νομιζω...

Δεν έχεις ανάγκη. Εχεις εμένα, εσυ. ;)

Ουφ μόλις έκανα διάλειμμα!

Έχουμε και λέμε (ας τα γράψω να βεβαιωθώ πως δεν ξέχασα κάτι :-P )

-Αέρισα τα δωμάτια, τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματά μας.

-Άλλαξα σεντόνια και υπόστρωμα στο κρεβάτι της μικρής

-Άλλαξα σεντόνια στο δικό μας κρεβάτι.

-Έβαλα ένα πλυντήριο λευκά, το έβαλα στεγνωτήριο και τα δίπλωσα.

-Έβαλα ένα πλυντήριο με τα σεντόνια και το υπόστρωμα της μικρής. Τα πρώτα τα έβαλα στεγνωτήριο το δεύτερο το άπλωσα.

-Έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της μικρής και τώρα βρίσκονται στο στεγνωτήριο.

-Τακτοποίησα τα υλικά της δουλειάς που είχαν καταλάβει την τραπεζαρία

-Μάζεψα τον νεροχύτη και τον καθάρισα, άδειασα το πλυντήριο πιάτων, καθάρισα πάγκους και ντουλάπια κουζίνας.

-Ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα.

-Τίναξα σεμεδάκια, πατάκια, ριχτάρια και τα ξαναέστρωσα.

-Έπλυνα στο χέρι ένα χριστουγεννιάτικο καρέ που μου λέρωσε η μικρή και το άπλωσα κι αυτό.

-Καθάρισα τα μπάνια και άλλαξα πετσέτες σε μπάνια και κουζίνα.

-Μάζεψα τα σκουπίδια και τα πήγα στον κάδο.

-Έπλυνα το ένα απ τα μπαλκόνια που είχε γίνει χάλια απ τη στάχτη και σκούπισα-τακτοποίησα ένα άλλο.

-Σκούπισα την αυλή και την εξωτερική σκάλα

-Καθάρισα το τζάκι και το άναψα.

-Ήρθε η μικρή, την άλλαξα και της έβαλα να φάει.

-Έβαλα φωτάκια στο δέντρο της μικρής και κόλλησα στο δωμάτιό της τις χριστουγεννιάτικες εργασίες των περασμένων ετών.

-Χώρισα κατ είδος τα ασιδέρωτά μου, έστησα την σιδερώστρα και γέμισα το σίδερο με νερό.

-Έφτιαξα μια σουπίτσα και κάθισα να ρημαδοφάω.

-Παίρνω μια ανάσα, ανεφοδιάζω το τζάκι και ανεβαίνω για σιδέρωμα!

Καλή ξεκουραση, κορίτσι μου!

2013-12-13-0052_zps1096f319.jpg

2013-12-13-0053_zps08940ec2.jpg

2013-12-13-0054_zps7ab609e1.jpg

Και του χρόνου, Γιωτάκι μου!

Ολα πολύ όμορφα! Μπράβο σου!

στα δικα μου τωρα, ανεβηκα ετοιμασα την μικρη, εστρωσα τραπεζι (εχα καρμποναρα) φαγαμε μαζεψα, εβαλα τα πιατα κ τα κατσαρολακια στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει. εφτιαξα κ ενα καφεδακι κ χαλαρωνω μεχρι τις 6,30 που θα αρχισω ταισματα (αμαν παναγια μου!!!) κ φασινα!

Γιωτάκι μου, το βαφτιστηράκι μου, της κολλητής μου το παιδί, κοιμόταν 7ωρο από τις 40 μέρες. Και ξαφνικά, στο χρόνο, άλλαξε εντελώς συνήθειες ύπνου και έγινε άυπνο... πως και τι, ακόμα δεν ξέρουμε...! :roll:

ειρηνακι τι να πω? μαθε τεχνη(πολεμικη) κ αστηνε κ αμα τον(αλητη) πιασεις πιαστηνε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω γυρισα νωριτερα σημερα και μεχρι να ερθει ο αντρας μου με τις μικρες εβγαλα τα ρουχα μου και φορεσα φορμουλες, ανοιξα το σπιτι να αεριστει,εστρωσα το δικο μας κρεβατι(δεν το ειχα κανει σημερα το πρωι),εκανα ενα περασμα στο μπανιο,αδειασα το πλυντηριο πιατων και εστρωσα τραπεζι..οταν ηρθαν εκανα μπανιο τα κοριτσια ,φαγαμε,μαζεψα κουζινα,κοιμισα την μικρη και σιδερωσα .τακτοποιησα τα ρουχα,ξυπνησε η μκρη,εβαλα σκουπα,περασα με το σουιφερ,εφτιαξα απογευματινο και ετοιμαστηκαμε ολοι για σουπερ καλο..ποσα λεφτα φυγανε δεν το συζητω..τακοποιησα τα πραγματα,εκανα μπανιο και λουστηκα και τωρα επιτελους που κομηθηκαν παω να φαω με την ησυχια μου..

Αχ.. το σούπερ και η ΔΕΗ, μας γονατίζουν! :roll:

Κοριτσια ολο το απογευμα φτιαχναμε το μπισκοτοσπιτο μας (που ειπαμε οτι ειναι το σπιτι του Αι-Βασιλη),για την ακριβεια εγω στολιζα και οι αντρες του σπιτιου ετρωγαν!!!!!Σας βαζω φωτο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.660633897293341.1073741990.531237790232953&type=3&uploaded=1#!/photo.php?fbid=660633910626673&set=a.660633897293341.1073741990.531237790232953&type=1&theater

Υπέροχο!!!!

Ειρηνάκι μου βουρ για αυτοάμυνα... ευτυχώς που τα λέμε απο εδώ .... :) :) :) και δεν μένουμε κοντά :P

Παιδί μου.. δίπλα είμαστε! :tongue::tongue:

Υ.Γ. Τελικά δε βρήκα τι είχε το μωρό και ξυπνούσε δυο βράδια. Χθες κοιμήθηκε κανονικά ένα συνεχόμενο 10ωρο. Γενικά από 4 μηνών που σταμάτησαν οι κολικοί κοιμάται χωρίς διακοπή. christine δε νομίζω να είναι δόντι. Έχει ήδη 4 πάνω και 4 κάτω. Νομίζω είναι μικρούλης για να βγάλει τραπεζίτη ή κυνόδοντα.

Καληνύχτα κορίτσια. Θα σχολιάσω αύριο το πρωί με τον καφέ!

Καλή ξεκούραση, κοριτσι μου!

Μετά θέλω να κάνω το κέην της Ειρήνης και για φαγητό το μεσημέρι θα κάνω λεμονάτο χοιρινό με πατάτες τηγανιτές..

Αγαπημένο φαγητό! :) Καλή ξεκούραση!

Ειρήνη και εγώ το ζαχαρώνω το krav maga αλλά έρχεται σε αντίθεση με την yoga που ήδη κάνω...από την μία χαλάρωση και από την άλλη δώσε ξύλο να ξεσπάς (αλλά και για αυτοάμυνα που είναι πολύ σημαντική).

Πάντως θεωρώ πως από όλες τις πολεμικές τέχνες το tae είναι η καλύτερη και μετά οι άλλες.

Συμφωνώ, πως έρχεται σε αντίθεση. Ανεξάρτητα πάντως, αν το θέλεις, βάλτο στο πρόγραμμα.

Αλήθεια ε? Γιατί το λες αυτό κορίτσι μου? Με απασχολεί και θέλω γνώμες.

Δεν έχω όρεξη για δουλειές.....κλαψ κλαψ.....

Πάω να ξεκινήσω με τα υπνοδωμάτια σιγά σιγά και τα λέμε το βράδυ :)

Μην κάνεις δουλίτσες τότε. Μονο αυτά που "πρέπει" να γίνουν άμεσα.

Koρίτσια μου τι κάνετε??Ελπίζω να περνάτε ολες ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.

Εχθες ηταν περιεργη ημερα και πάλι ,συμβαινουν διαφορα ,οικονομικα προβλήματα ,αλλης φυσης και υγειας στην οικογένεια και στο ευρυτερο περιβαλλον,αδιαθετησα κιολας εχθες και οι ορμονες ειχαν πανηγυρι.Χαλια διαθεση...

Σε καταλαβαίνω Χρύσα μου....:|

Χαίρομαι που σήμερα ήταν καλύτερα τα κέφια σου.

Ειρηνη ,αν ειναι δυνατον !!!Εκει που λές ποσα ακομη ,ερχεται και αλλο!Μακάρι να το πιασετε το τσογλάνι!

Αχ.. αχ και να τον βρούμε.... :mad:

Κοριτσάκια, ευχαριστώ για τα περαστικά για το κορίτσι μου!

Είμαστε ακόμη στη φάση ανά 5ωρο-6ωρο 39+ αλλά από διάθεση, κόκκινο μάγουλο και γυαλιστερό μάτι σκίζουμε :D. Όρεξη για φαγητό ιδιαίτερη δεν έχει αλλά αυτό μου φαίνεται φυσιολογικό. Ούτε εγώ θα είχα, νομίζω. Ελπίζω αύριο να αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια βελτίωση

Πω-πω.. 39 πυρετό!!! :? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας κοριτσάκι μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν, έχει bazaar βιβλίων για όσες δεν το γνωρίζετε, με μεγάλη ποικιλία.

Με μεγάλη ποικιλία και πολύ χαμηλές τιμές. Από εκεί πήρα το δώρο της δασκάλας μας για φέτος και φυσικά βιβλίο για το φιογκάκι. ;) Μπράβο για τις βόλτες σας.

μας βγηκε κ ενας χριστουγεννιατικος μποναμας τρυπησε το μποιλερ καμμια 500ε:?:-?:?

Αχ.. μποναμάς ε? :|

Και γω, διαπίστωσα χθες, πως ακούγεται ένας θόρυβος στο αυτοκίνητο, όταν έχει ταχύτητα....Τρίτη θα το πάμε μάστορα....τρέμω! :?:-?

Α!Ξεχασα να σας πω οτι το σπιτακι κατερευσε..........Μολις γυρισαμε το μεσημερι κανει ενα παφ και διαλυθηκε....

Δεν πειράζει, ματια μου. Εσύ να είσαι καλά!

καλή ξεκούραση ειρηνακι :wink: σουβλάκια ε;θυμησε μου να μην σου ξαναμιλήσω!!!:-D

Δεν πειράζει. Θα σου ξαναμιλήσω εγώ! :tongue:

φιλες :)

σας εχασα

οτι γραφει η μανα τα ιδια ισχιουν και για μενα :? (απο θεμα δουλειας)

αυτο και και χαθηκα...

παω να διαβασω νεα σας και να σας βαλω φωτο απο το στολησμο που σχεδον τελειοσα :cool:

φετος ελεγα να κανω μελομακαρονα και κουραμιεδες αλλα δεν το βλεπω :rolleyes:

ΑΛΛΑ αποφασησα φετος να ΜΗΝ δουλεψω (μετα απο 15 χρονια) παραμονη ολη τη μερα αλλα μονο το πρωι 8-11 και μετα να περασω με τα αγορια μου ολη τη μερα για να δουμε θα τα καταφερω? :rolleyes:

ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κόρη!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Μόλις βάλαμε το conjuring..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σε όλες! Μόλις επιστρέψαμε απο τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας! Ήταν μαγικά! Εξαιρετική δουλειά απ τις δασκάλες, φανταστικές χειροποίητες στολές και ένα σωρό εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς! Να ναι καλά!

Εγώ δεν το γλίτωσα το συνάχι μου, είμαι ζόρικα σήμερα αλλά δεν με παίρνει από κάτω!

Δεν τα χρεώνουν. Αν διαβάσεις καλά την απόδειξη θα δεις πως το χτυπάνε μεν (είναι αναγκασμένοι) αλλά αμέσως μετά το αφαιρούν.

Αν θες σου βγάζω και φώτο δικές μου αποδείξεις να το δεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

εχτες η φασινα εξελιχτηκε σε αναδιοργανωση ντουλαπων κ εφτιαξα κ τα μισα χειμωνιατικα, τακτοποιησαμε το παταρι, αλλα ακομα εχω αρκετη δουλιτσα με αυτα. (η λιστα του ντου που λεγαμε). σημερα σηκωθηκαμε το πρωι, ηρθε ο αδελφος του αντρα μου κ μας εβγαλε τον γυψο, επιτελους, το παταει λιγο κ ψιλοκουτσαινει, αλλα τουλαχιστον μπορει να φορεσει καλτσα (για να μην κρυωνει τουλαχιστον) κ παντελονι!!! βγηκαμε για ψωνια, ψωνισα κ εγω, ειχα (κ εχω ακομα) αρκετες ελλειψεις, πηρα 2 ζευγαρια φορμες, 1 ζευγαρι πιτζαμες, εσωρουχα (μποξερακια πηρα για αλλαγη),ενα μπουφαν για πιο καλο, ενα πουλοβερακι για πιο καλο κ αυτο, ο αντρας μου πηρε ενα πουλοβερακι κ ενα αδιαβροχο παντελονι, της μικρης της πηραμε μια μιννι που τραγουδαει κ ενα ζευγαρι χριστουγεννιατικες πιτζαμουλες (θα της παρουμε κ ενα ακομα παιχνιδι), πηραμε δωρο για την βαπτηστηρα μας ενα παιδικο κομπιουτερ κ στον αδελφο της ενα τηλεκατευθηνομενο αυτοκινητακι. αυτα.... χαλασαμε περιπου τα 180 ευρω, αλλα το ευχαριστηθηκαμε. γυρισαμε εβαλα την μικρη για υπνο κ ξαναεφυγα. (κοιμηθηκε κ ο αντρας μου γιατι κουραστηκε πρωτη μερα εξω) πηγα σουπερ, κρεοπωλειο κ λαικη, πηρα κ υλικα για κουραμπιεδες κ μελομακαρονα που θα κανω μεσοβδομαδα. γυρισα εφτιαξα αυγα με πατατες, φαγαμε μαζεψα κ ξαναφυγαμε πηγαμε για μπυριτσα στην φιλαδελφια (μαζι με την μικρη παντα!!!!) γυρισαμε καναμε τα βραδυνα μας κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!! εφτιαξα τοστακια κ κατσαμε να ξεκουραστουμε.

ειρηνη μου καλο κουραγιο για την δουλεια, ολα καλα να πανε. ελπιζω να μην εχεις θεμα με το αμαξι.... (το ιδιο φαγητο ειχαμε). το θεμα του υπνου το λυσαμε, στο φαγητο κολλαμε λιγο ακομα......

αφροδιτη ερπη στη μυτη??? αουτσσσσσ! κ εγω βγαζω στα χειλη οταν ζοριζομαι πολυ, σε καταλαβαινω... περαστηκα!

χρυσα μου πως εισαι?

βασια πηγατε καθολου στο περιστερι που εχει χριστουγεννιατικα καρουσελ κτλ???

μπιλλακι δυσκολο το εορταστηκο. καλο κουραγιο κ σε σενα.... μαρια κ σε σενα επισης!!!! καλα θα κανεις να μην δουλεψεις. το δικαιουσε πιστευω μετα απο 15 χρονια δουλειας!!!!!

αρετη μου ειναι το σουπερ, αστα να πανε... εγω ψωνιζω παντα με προσφορες κ αρκετα τεμαχια, αλλα τα χρηματα φευγουν....

κικη πως ειναι η μικρη σου? η παιδιατρος ειπε οτι επειδη εχει περασει μεσα σε 20 μερες 2 ιωσεις να της δωσω χρονο. επισης ειπε οτι επειδη θελει να τρωει μονη της κ ειναι νωρις σχετικα, εχει ξεκινησει η ανεξαρτητοποιηση της. να κανω διαφορες εναλλαγες σε φαγητα κ να της δωσω χρονο. την δευτερα θα παμε για εμβολιο κ θα την δει κιολας απο θεμα βαρους κτλ....

μαρακι ζηλεψες ε???? χαχαχααχα!!! πολλες δουλειες.....

αχ κοριτσια παω για υπνο, δεν την παλευω!!! καλο βραδυ!!!

Καλημέρα κορίτσια,

πρωινή σήμερα αλλά αργότερα ίσως να μην προλάβω να ξαναμπώ.Εχτές ξεκινήσαμε το παζάρι και μπορώ να πώ ότι πήγαμε σχετικά καλά.Φύγανε αρκετά πράγματα και τα πράγματα της Σοφίας μας κινήθηκαν αρκετά καλά.Σόφη έχω τραβήξει φωτος ελπίζω να προλάβω σήμερα να της βάλω.Τα παιδιά το καταχάρηκαν και εμάς μας ενθουσιάσε το γεγονός ότι είχαμε παιδάκια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2.30.Χορέψανε,διασκεδάσανε,βαφτήκανε και γράψανε και το γράμμα στον Αγιο Βασίλη.Σήμερα δεύτερη μέρα αλλά για λιγότερες ώρες.Ελπίζω και σήμερα να κυλήσουν όλα καλά.Εμένα η φωνή μου έχει χαθεί εντελώς προς μεγάλη χαρά του συζύγου και έχω ένα απίστευτο συνάχι.Κατά τα άλλα από δουλειές τα άκρως βασικά ίσα για να μην φαίνεται χάλια το σπίτι και μόνο εχτές έφτιαξα λουκουμάδες.Τα μελονομακάρονα ευτυχώς είχαν γίνει από την Πέμπτη και έτσι αυτή την εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτιάξω κουραμπιέδες και δίπλες.Την Παρασκευή πήγαμε στο christmas factory δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα σχέτη αρπαχτή ήταν και σε σχέση με αυτά που δίνει το εισητήριο είναι ακριβό πέρσι στην Παιανία είχαμε περάσει σαφώς καλύτερα και τα παιδιά είχαν παραδώσει από το παιχνίδι.Αυτά για την ώρα πάω να βρώ τις φωτος και επανέρχομαι.

YOTOY πολύ ωραίο το δέντρο σας και του χρόνου με Υγεία.

Ειρήνη μου τί ήταν πάλι αυτό με το ποδήλατο.Τίποτα δεν αφήνουν χωρίςνα το κλέψουν έλεος.Μακάρι να είναι τα μαθήματα όπως θέλεις και να καταφέρεις να τα παρακολουθήσεις.

τα μελονομακάρονά μου

zosv.th.jpg

Τα πράγματα της Σοφίας μας

r51l.th.jpg

htdx.th.jpg

Γενικές εικόνες από το στήσιμο του παζαριού

vafd.th.jpg

dmu2.th.jpg

lxap.th.jpg

gthj.th.jpg

Οι πρώτοι επισκέπτες μας

8o9f.th.jpg

Τα πρώτα παιδάκια που ήρθαν για ζωγραφική

jf4.th.gif

Η πρώτη ανιματέρ μια ευγενή χορηγία της ΙΟΝ και τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ

2doq.th.jpg

dso6.th.jpg

Οι δεύτερες ανιματέρ κάνουν μπαλονοκατασκεύες και face painting και βέβαια ατελειώτο παιχνίδι

6gyy.th.jpg

4w8n.th.jpg

Σημερά συνεχίζουμε με ταχυδακτυλουργό από τις 11 μέχρι τις 12

Kαλημερα κορίτσιααα!Πως ειστε???

Νασια μου ,περαστικά σου!Φαινεται πως κανατε καλή δουλίτσα στο σχολειο,μπραβο σας ,και του χρονου!Εγω λέω να κανω ολες τις δουλίτσες αυτη την εβδομάδα και το Σαββατοκυριακο κουραμπιεδες(η μαμα μου ειπε να κανουμε και διπλες ,θα δουμε).

Ειρηνη μου καλή δυναμη για την εβδομάδα που ερχεται.Το εχεις ξαναπερασει ,θα τα καταφερεις!!!

Γιωτα ,με γεια σας!Για ολα αυτα που πήρατε λίγα ηταν τα χρηματα.Τουλαχιστον θα μπορεσετε να κανετε καμια βολτιτσα πιο ευκολα,τωρα χωρις το γυψο.

Κωμαμα,κριμα για το σπιτακι ,ηταν πολύ ομορφο.Το ζαχαρωνω και εγω καιρο αλλα δεν το εχω αποφασισει να το φτιαξω.

Κικη ,πως ειναι σημερα η μικρη?Ελπίζω να της ελατωθηκε ο πυρετος.Πραγματικα τον τελευταιο χρονο ,οταν αδιαθετω ,οι ορμόνες μου παιζουν τρελλα.Τωρα υπήρχαν και αλλα θεματα οπότε...Ευτυχως περνω γρηγορα τα πάνω μου,μονο τα σοβαρα θεματα υγειας με γονατιζουν.

Μπιλάκι,αρκετα τα χρηματα για το μποιλερ,ε?Προχθες μου εσκασε και εμενα ο αντρας μου το μυστικο,για το αυτοκινητο ,χρειαζεται αμορτισερ,το ελεγε από καιρο αλλα δεν πάει αλλλο.Συνολο κανενα 450αρι.ΑΧΧΧ!Σε ευχαριστω για τις ευχες.Πολλα προβλήματα υπάρχουν σταθερα ,ε ,καποια στιγμη προστιθενται κανα δυο ακομη και εκει κλαταρεις!Αλλα ξανα προς τη δοξα τραβαμε!Ο μικρος σου ,ταλαιπωρειταο ο καημενος αλλα φαινεται πως το εχει πάρει απόφαση,ε?

Ραβ ,περαστικα σου και εσενα!

Βασια και Μιρτουλα ,πάντα ετσι ομορφα να περνατε.Εδω δεν εχουνν ξεκινησει ακομη οι εορταστικες εκδηλώσεις ,από τις 23 και μετα.

Στα δικα μου τωρα ,εχθες εφτιαξα μια μηλόπιττα μετα το μεσημερι και ηρθαν και οι φίλοι μας.,Το βραδυ εψησε και ο αντρας μου και φαγαμε παρεα.Ηταν ομορφα και τα αγορια επαιξαν πολύ ομορφα.Το βραδυ ξαπλωσαμε ολοι μαζι για υπνο και χορτασαμε αγκαλιες.

Σημερα σηκώθηκα ,μαζεψα την κουζινα ,συμμαζεψα γενικως.Ξυπνησαν και οι αντρες και ετοιμαστηκαν για εκκλησια.Εγω αερισα το σπίτι ,εφτιαξα καφεδακι και σας διαβασα.

Πάω τωρα να κλεισω και να βαλω κανενα πλυντηριο,γεμίσαμε πάλι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα....

Έχει κλείσει η φωνή μου απο εχτές....μιλάω βραχνιασμένα πολύ....κανένα γιατροσόφι κορίτσια??? ήπια ζεστό γάλα με μέλι αλλά διαφορά δεν είδα...

Γιώτα δεν πήγα Περιστέρι άλλη φορά...

Σήμερα το βράδυ έχουμε χριστουγεννιάτικη γιορτή σχολείου...με θεατρική παράσταση ...κουκουβαααα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...