Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ! ναι αρετη μου, το περιμένουμε πως κ πως! Μπιλλακι δεν τα πολυπειραζει, τα πιανει καμία φορά κ μετα τα βαζει στην θέση τους. γραφω από το κινητό κ είναι δύσκολο. σας φιλω καληνύχτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα

Έκανα τόσες δουλειές και τώρα επιτέλους κάθομαι. Ζήλεψα από τη yotou και θα κάνω κι εγώ λίστα.Λοιπόν από το πρωί:

τάισα και άλλαξα το μπέμπη

έστρωσα κρεββάτια και αέρισα το σπίτι

ξεσκόνισα το σαλόνι

έβαλα ηλεκτρική σε όλο το σπίτι

έπλυνα λίγα πιάτα στο χέρι και άδειασα το πλυντήριο πιάτων

τάισα το μπέμπη φρούτα, τον άλλαξα και τον έπλυνα

έπλυνα τα ριχτάρια, τα έβαλα στεγνωτήριο και τα ξαναέστρωσα

καθάρισα το μπάνιο

μάζεψα 2 πλυντήρια που είχα απλώσει

σιδέρωσα 1 πλυντήριο του μωρού

μαγείρεψα για το μωρό

τάισα το μεσημεριανό του μικρού

φάγαμε μάζεψα κουζίνα έβαλα πλυντήριο πιάτων

έβγαλα τα καμένα φωτάκια από το δέντρο και πέρασα τα καινούρια

έβγαλα τα καμένα φωτάκια από το μπαλκόνι και πέρασα τα καινούρια

σιδέρωσα 2 πλυντήρια δικά μας

τάισα το ρυζάλευρο του μωρού

άδειασα το πλυντήριο πιάτων

σιδέρωσα άλλο ένα πλυντήριο δικά μας

έκανα το μωρό μπάνιο

το τάισα και το κοίμισα

Τώρα έκανα μπανάκι και ο άνδρας μου ετοίμασε να φάμε. Είναι πολύ όμορφα μπροστά στο τζάκι με το δέντρο αναμμένο. Πάω να απολαύσω!

Υ.Γ. Τελικά δε βρήκα τι είχε το μωρό και ξυπνούσε δυο βράδια. Χθες κοιμήθηκε κανονικά ένα συνεχόμενο 10ωρο. Γενικά από 4 μηνών που σταμάτησαν οι κολικοί κοιμάται χωρίς διακοπή. christine δε νομίζω να είναι δόντι. Έχει ήδη 4 πάνω και 4 κάτω. Νομίζω είναι μικρούλης για να βγάλει τραπεζίτη ή κυνόδοντα.

Καληνύχτα κορίτσια. Θα σχολιάσω αύριο το πρωί με τον καφέ!

h6cQp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Ένα όμορφο, χαλαρό και ήρεμο σαββατοκύριακο να έχουμε..

Μπήκα πολύ γρήγορα να σας διαβάσω και να ξεκινήσω δουλίτσες στο σπίτι.. Ο μικρούλης μου κοιμήθηκε μια χαρά και σήμερα και αυτή τη στιγμή είναι με τον πατέρα του στον καναπέ και παρακολουθεί τα ζουζούνια.. Κουνάει χεράκια, ποδαράκια, κεφαλάκι και δείχνει όχι μόνο να παρακαλουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά και να συμμετέχει ενεργά!

Ευκαιρία να πάω να κάνω μπάνιο και μετά να ξεκινήσω να βολεύω τα χειμωνιάτικα..

Θέλω να βγάλω τα ρούχα από το πλυντήριο και να τα βάλω στεγνωτήριο, να βάλω άλλο ένα πλυντήριο με πετσέτες και μετά να ετοιμάσω το φαγητό του μικρού.

Στη συνέχεια λέω να τον πάρω με το καρότσι να πάμε Σούπερ Μάρκετ γιατί το παιδί έχει να βγει εκτός σπιτιού μια βδομάδα..

Μετά θέλω να κάνω το κέην της Ειρήνης και για φαγητό το μεσημέρι θα κάνω λεμονάτο χοιρινό με πατάτες τηγανιτές..

Φεύγω τρέχοντας!

L2qIp2.png

Είναι εβραική πάλη Ειρήνη και είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια. Μπορείς να δεις βίντεο στο youtube.

(Εβραϊκά: קרב מגע) - η σημασία των λέξεων στα Εβραϊκά είναι μάχη επαφής - contact fight - είναι μια πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε από τον Ίμι Λίχτενφελντ. Επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αυτοάμυνα καθώς και την προστασία άλλων, προσφέροντας στον ασκούμενο μοναδικές και πολύ εξελιγμένες μεθόδους και τακτικές μάχης. Διδάσκει τρόπους αντιμετώπισης για πολλά διαφορετικά είδη και καταστάσεις βίας, καθώς και τακτικές ενάντια σε επιθέσεις από έναν ή πολλούς άοπλους ή ένοπλους επιτιθέμενους. Περιλαμβάνει πάλη, πυγμαχία και επιλεγμένες λαβές από το αϊκίντο και άλλες πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας.

Να που θα έχουμε και επίλεκτο μέλος της Μοσάντ στο καφέ μας! Έτσι δεν θα φοβόμαστε κανέναν και τίποτε!:-D

L2qIp2.png

Yotou και του χρόνου!

Όλα πανέμορφα!

Ειρήνη και εγώ το ζαχαρώνω το krav maga αλλά έρχεται σε αντίθεση με την yoga που ήδη κάνω...από την μία χαλάρωση και από την άλλη δώσε ξύλο να ξεσπάς (αλλά και για αυτοάμυνα που είναι πολύ σημαντική).

Πάντως θεωρώ πως από όλες τις πολεμικές τέχνες το tae είναι η καλύτερη και μετά οι άλλες.

Διαφημίσεις

Μόλις ήρθε ο ψυκτικός για συντήρηση του κλιματιστικού και του ηλιακού θερμοσίφωνα. Ο σύζυξ σήκωσε χαλιά και διάδρομο και με την ευκαιρία τα βγάλαμε να αεριστούν. Μετά έχω σκούπισμα και σφουγγάρισμα και μετά βόλτα στο river west.

Εχθές πήγα οδοντίατρο και μάλλον την άλλη εβδομάδα θα μου το σφραγίσει οριστικά, μακάρι να τελειώνω....

Ξύπνησα με έρπη στην μύτη μου, άλλη φρίκη και πόνος....πεσμένο ανοσοποιητικό, πρέπει να πλακωθώ σε βιταμίνη Β πάλι.

Δεν έχω όρεξη για δουλειές.....κλαψ κλαψ.....

Πάω να ξεκινήσω με τα υπνοδωμάτια σιγά σιγά και τα λέμε το βράδυ :)

Koρίτσια μου τι κάνετε??Ελπίζω να περνάτε ολες ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.

Εχθες ηταν περιεργη ημερα και πάλι ,συμβαινουν διαφορα ,οικονομικα προβλήματα ,αλλης φυσης και υγειας στην οικογένεια και στο ευρυτερο περιβαλλον,αδιαθετησα κιολας εχθες και οι ορμονες ειχαν πανηγυρι.Χαλια διαθεση...

Εχθες ειχαν σταση εργασιας οι δασκάλοι και ετσι τα παιδια εκαναν μαθημα εως τις 11.Τα πήραμε μετα και πήγαμε για καφε.Το απόγευμα τον πήγε ο μπαμπάς στο καρατε και εγω εμεινα να κανω καμια δουλεια.Εβαλα μια καλή σκούπα και ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτια.Αλλαξα τα κρεβατια μας,τακτοποίησα και φυλαξα και τα σιδερωμενα της εβδομάδας.

Σημερα ξυπνησαμε με καλύτερη διαθεση,φτιαξκαμε καφεδακια,σκούπισα τη βεραντα ,ξεσκόνισα σαλόνι και κουζινα ,εκανα μπανακι και πήγαμε σε παιδικα γενεθλια.Ειμαστααν εξω λόγω του καιρού και τα παιδια ειχαν ποδηλατα ,πατινια,μπαλες και περασαμε ολοι πολύ ομορφα.

Επιστρεψαμε ,εβαλα φαγητο ,επλυνα τα μπάνια,αερισα το σπίτι ,αναψαμε το τζακι ,μαζεψα την κουζινα και τωρα τα αγορια χαλαρωνουν στην τηλεόραση.

Το απογευμα θα ερθει ο κολλητος του γιου μαζι με τη μαμα του για καφεδακι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γιωτα και του χρονου!Να ειστε υγιείς να χαρειτε το σπιτακι σας!

Αφροδιτακι ,μαλλον χρειαζεσαι βιταμίνες!Καλά ξεμπερδεματα και περαστικα σου!

Ειρηνη ,αν ειναι δυνατον !!!Εκει που λές ποσα ακομη ,ερχεται και αλλο!Μακάρι να το πιασετε το τσογλάνι!

Κικη ,περαστικα στη μικρη σου και γρηγορα!

4U,Περαστικα και σε εσενα!Με γεια το ψυγειο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γιώτα μου πολύ όμορφα όλα τα Χριστουγεννιάτικά σου!και του χρόνου!Το τζάκι σου δε υπέροχο!!

σήμερα πήγαμε σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή ξενοδοχείου....υπέροχος στολισμός, Χριστουγεννιάτικη ατμόασφαιρα και δραστηριότητες για τα μικρά μας!!ό,τι καλύτερο...:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κοριτσάκια, ευχαριστώ για τα περαστικά για το κορίτσι μου!

Είμαστε ακόμη στη φάση ανά 5ωρο-6ωρο 39+ αλλά από διάθεση, κόκκινο μάγουλο και γυαλιστερό μάτι σκίζουμε :D. Όρεξη για φαγητό ιδιαίτερη δεν έχει αλλά αυτό μου φαίνεται φυσιολογικό. Ούτε εγώ θα είχα, νομίζω. Ελπίζω αύριο να αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια βελτίωση.

Κατά τα άλλα, είμαι πολύ ικανοποιημένη από την πορεία των εργασιών :tongue:. Είχα κάνει μια τεράστια λίστα με πράγματα που έπρεπε να γίνουν (κάποια καιρό τώρα :oops:) και την έχω μειώσει αρκετά :D. Και με αρκετά χαλαρούς ρυθμούς μπορώ να πω. Ήπια και σύντομο καφεδάκι εκτός με φίλη, όσο μπαμπάς και κόρη ζωγράφιζαν!

παντως θα παρω την παιδιατρο σημερα να της πω την κατασταση με το φαγητο, σημερα εφαγε μονο το ψαρι απο το φαγητο της.

Και του χρόνου για τα στολίσματα! Σούπερ Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Την πήρες τελικά; Τι λέει;

Κοριτσια ολο το απογευμα φτιαχναμε το μπισκοτοσπιτο μας (που ειπαμε οτι ειναι το σπιτι του Αι-Βασιλη),για την ακριβεια εγω στολιζα και οι αντρες του σπιτιου ετρωγαν!!!!!Σας βαζω φωτο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.660633897293341.1073741990.531237790232953&type=3&uploaded=1#!/photo.php?fbid=660633910626673&set=a.660633897293341.1073741990.531237790232953&type=1&theater

Πολύ πετυχημένο!!!

Με γεια τα ψώνια! Καλοφόρετα!

Ξύπνησα με έρπη στην μύτη μου, άλλη φρίκη και πόνος....πεσμένο ανοσοποιητικό, πρέπει να πλακωθώ σε βιταμίνη Β πάλι.

Δύσκολο ακούγεται! Περαστικά! Καλή βόλτα!

Σημερα ξυπνησαμε με καλύτερη διαθεση,φτιαξκαμε καφεδακια,σκούπισα τη βεραντα ,ξεσκόνισα σαλόνι και κουζινα ,εκανα μπανακι και πήγαμε σε παιδικα γενεθλια.Ειμαστααν εξω λόγω του καιρού και τα παιδια ειχαν ποδηλατα ,πατινια,μπαλες και περασαμε ολοι πολύ ομορφα.

Επιστρεψαμε ,εβαλα φαγητο ,επλυνα τα μπάνια,αερισα το σπίτι ,αναψαμε το τζακι ,μαζεψα την κουζινα και τωρα τα αγορια χαλαρωνουν στην τηλεόραση.

Μπράβο! Είναι πολύ καλό να μπορεί κανείς να "γυρίσει" την κακή διάθεση σύντομα. Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να τα καταφέρω (ειδικά αν παίζουν και ορμονικά στη μέση... :()

Καλά να περάσετε το απόγευμα!

Καλό σ/κ σε όλες, κοριτσάκια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Δύσκολο ακούγεται! Περαστικά! Καλή βόλτα!

Καλό σ/κ σε όλες, κοριτσάκια!

Ευχαριστώ, να είσαι καλά!

Περαστικά στην μικρούλα!

Επειδή έχω χρόνιο ιστορικό με επιχείλιο έρπητα, ξέρω τι να περιμένω και το προλαβαίνω συνήθως. Αυτή την φορά λόγω συναχιού δεν το κατάλαβα αμέσως και εξαπλώθηκε.

Τέλος πάντων, θα περάσει και αυτό!

Καλό Σ/Κ και σ' εσένα!

Ψόφησα λιγάκι σήμερα επειδή είχα αφήσει πολλά πράγματα στην μέση αλλά ευτυχώς τελείωσα τα πιο απαραίτητα.....

Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω τι δουλειές έκανα, προτιμώ να σας πω τι κάναμε στο river west....

Λοιπόν, έχει bazaar βιβλίων για όσες δεν το γνωρίζετε, με μεγάλη ποικιλία.

Στον τρίτο όροφο έχει τραινάκι που κάνει τον γύρο του ορόφου, face painting, το ταχυδρομικό κουτί του Αη Βασίλη και τέλος μια πολύ όμορφη γωνία με ψεύτικο τζάκι και δέντρο και μαξιλάρια στο πάτωμα όπου ένας νεαρούλης ντυμένος Αη Βασίλης φωτογραφίζεται με τα παιδάκια. Το σκηνικό είναι ωραίο και για φώτο χωρίς τον Άγιο, μπροστά στο τζάκι π.χ. για μωράκια που φοβούνται.

Στον ίδιο χώρο υπάρχουν μικρά μαγαζάκια με χειροποίητα και μη δώρα σε αρκετά καλές τιμές. Υπάρχει και ένας πάγκος από μια φιλανθρωπική οργάνωση που πουλάνε ωραία σαπουνάκια αρωματικά σε πολύ οικονομικές τιμές!

Φυσικά υπάρχουν και οι απανταχού εξυπνάκηδες που προσπαθούν να προσπεράσουν την ουρά όπου 20 μ@λ%κες περιμένουν την σειρά τους και να μπουν στο τραινάκι αλλά μπαίνουν γρήγορα γρήγορα στην θέση τους!!!!!! :twisted:

Κλασικά παγωτό από ΙΚΕΑ και μετά επιστροφή στο σπίτι.

Το απόγευμα θα συνεχιστεί με σίδερο και το βράδυ πίτσα και ταινιούλα!

Καλό Σ/Κ.

Koρίτσια μου τι κάνετε??Ελπίζω να περνάτε ολες ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.

Εχθες ηταν περιεργη ημερα και πάλι ,συμβαινουν διαφορα ,οικονομικα προβλήματα ,αλλης φυσης και υγειας στην οικογένεια και στο ευρυτερο περιβαλλον,αδιαθετησα κιολας εχθες και οι ορμονες ειχαν πανηγυρι.Χαλια διαθεση...

Εχθες ειχαν σταση εργασιας οι δασκάλοι και ετσι τα παιδια εκαναν μαθημα εως τις 11.Τα πήραμε μετα και πήγαμε για καφε.Το απόγευμα τον πήγε ο μπαμπάς στο καρατε και εγω εμεινα να κανω καμια δουλεια.Εβαλα μια καλή σκούπα και ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτια.Αλλαξα τα κρεβατια μας,τακτοποίησα και φυλαξα και τα σιδερωμενα της εβδομάδας.

κοριτσακια τι μου κανετε??

χρυσα μου , οτι λυνεται ας λυθει κ οτι δεν, ας ξεπεραστει οσο πιο ανωδυνα.

κικη περαστικα στην κουκλα σου. ειχα πει για τα δεντρακια σου?? το πιο ωραιο ηταν της πεθερας:tongue::tongue:

αφροδιτη ατιμη ερπη αν κ δεν εχω παθει ποτε δεν θελω!

κωνομαμα με γειες τα ψωνακια τελειο το μπισκοτοσπιτακι σας! χαρα στο κουραγιο σου εγω με τιποτα:roll: δεν θα μπορουσα να ασχοληθω...αν κ θα επρεπε....

χθες στο kingdom ειδε ο μικρος την ζαχαρουπολη κ ξεροσταλιαζε μπροστα στην βιτρινα με τα μπισκοτοσπιτα, μαμα εγω δεν κανει να τα φαω αυτα???? αχ!

πριν λιγο μπηκα σπιτι απο την δουλεια κ δουλευω κ αυριο:evil: ηθελε να με βαλει κ τις 2 Κυριακες αλλα δεν τον αφησα:cool: αχ καταραμενο εορταστικο κ να πεις οτι εχει κ δουλεια:|????

το σπιτι το ειχα κανει χθες ειναι μια χαρα. μονο πλυντηρια εχω αλλα θα τα αφησω. μας βγηκε κ ενας χριστουγεννιατικος μποναμας τρυπησε το μποιλερ καμμια 500ε:?:-?:?

για αργοτερα εχουμε σκοπο να παμε επισκεψη στην κουμπαρα μας η στην μαμα μου θα δειξει.

φιλακια

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι,καναμε πρωινα και εγω καθισα με τον μικρο και ειδαμε μικυ ενω ο μπαμπας μας ανεβηκε στην ταρατσα και εφτιαξε την κεραια,βαλαμε τηλεοραση στην κρεβατοκαμαρα!Κατεβηκε και πηγαμε μια βολτα στα jumbo ψωνισαμε περασμε απο παιδικη χαρα και γυρισαμε σπιτι,ετοιμασα στα γρηγορα μια σουπιτσα τραχανα για τον μικρο,επλυνα πιατα,επλυνα τον νεροχυτη πολυ καλα με χλωρινη και συμμαζεψα την κρεβατοκαμαρα μου.Αυτα τα λιγα για σημερα!

Α!Ξεχασα να σας πω οτι το σπιτακι κατερευσε..........Μολις γυρισαμε το μεσημερι κανει ενα παφ και διαλυθηκε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...