Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου καλημέρα.

Ο χθεσινός εκνευρισμός με "ακολουθεί" και ξύπνησα στις 4 τα χαράματα... :? Ελπίζω να εξελιχτεί καλύτερα η μέρα μου.

Πήγα το παιδάκι μου σχολείο και μετά για ψώνια. Σουπερ και αποθήκη. Πληρώθηκε χθες ο άντρας μου, ένα 15νθήμερο και καταλαβαίνετε... πάρτυ! :rolleyes:

Επέστρεψα σπιτάκι μου, τακτοποίησα τις αγορές στις θέσεις τους, έβαλα χοιρινό με πατατούλες λεμονάτες, με θυμάρι στο φούρνο {από τα αγαπημένα μου} και τώρα θα πάω να βάψω το μαλλάκι μου. Η ρίζα...

Εχω tae και θα πάω γιατί θέλω πολύ να το "βγάλω" από μέσα μου. Μετά, απίστευτη δουλειά. Θα επιστρέψω καλές 23.00.

Σας φιλώ γλυκά, εδώ γύρω θα είμαι.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

διάβασα ότι τα κέφια σας δεν είναι και τα καλύτερα. Υπομονή πρέπει να κάνουμε όλες δυστυχώς.

Ειρηνάκι πολύ λυπάμαι για το ποδήλατο του μπαμπά σου. Κι εμένα με θυμώνει πολύ η κλεψιά. Και "αγριεύω" στην ιδέα ότι κάποιος εισέβαλλε στο χώρο μου. Την πρώτη χρονιά που μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο σπίτι μας μπήκε κάποιος στον κήπο μας και μου πήρε από τη σκάλα εισόδου 4 αλεξανδρινά!!:o Το κόστος ήταν ελάχιστο αλλά το συναίσθημα απαίσιο.

4u περαστικά σου εύχομαι

Από δουλειές σήμερα θα κάνω τα πάντα!!!!

Φιλάκια πολλά

Αχ τι μου θύμησες τώρα:evil:

Όταν μπήκαμε εμείς στο σπίτι δεν είχαμε φτιάξει ακόμα την περίφραξη, την κάναμε πάνω από χρόνο μετά. Μια ωραία Κυριακή έχουμε κόσμο στο σπίτι και σχολιάζουμε όλοι τι ωραία που είναι τα τριαντάφυλλά μας(σε μία άκρη έχουμε πολλές τριανταφυλλιές την μία δίπλα στην άλλη). Πάμε όλοι μαζί για καφέ έξω και γυρνώντας βλέπουμε ότι μας έκλεψαν-έκοψαν όλα τα τριαντάφυλλα.:twisted:

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη μου πολύ κακό αυτο που συνέβη....όμως αφού καλόμαθε το καλόπαιδο ίσως τολμήσει να ξανάρθει...ε εκει θα τον περιμένεις εσυ για ενα καλό μπερντάκι:tongue:

χθες παρακολουθήσαμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδικού της κόρης μου...αχ είπε το ποίημά της το κοριτσάκι μου, έκανε το χορευτικό της....με πήραν τα ζουμιά εννοείται, συγκινήθηκα πολύ, ήταν η πρώτη μας γιορτούλα βλέπετε....

και...επιτέλους Παρασκευή!!έχουμε κανονίσει πολλά και όμορφα γι αυτό το ΣΚ αλλά να δω θα προλάβω να ξεκουραστώ καθόλου?:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα!!!

Κρύοοοοοο.....!!! Μάζεψα απλωμένα, ετοίμασα για φούρνο πατάτες με λουκάνικα χωριάτικα και αέρισα σπίτι....

Κική τα δεντράκια σας υπέροχα!!! Και του χρόνου!

Καλημέρα σε όλες! Περαστικά στις αρρωστούλες πάσης φύσεως (κι εγώ ψιλομπούκωμα και 3η μέρα αδιάθετη. Ελπίζω πραγματικά να μείνει εκεί γιατί δε με παίρνει να αρρωστήσω!), υπομονή και αισιοδοξία σε όσες ζορίζονται ψυχολογικά, ψυχραιμία και σωστές αποφάσεις σε όσες το χρειάζονται.

Σήμερα όπως κι αν αισθάνομαι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω μια γερή φασίνα ώστε την επόμενη εβδομάδα να κάνω καλή συντήρηση ώστε να έχω χρόνο (αλλά και καθαρό περιβάλλον) για τις μη οικιακές δουλειές μου.

Πάω να ξεκινήσω!

Kαλημέρα ραβτ, έτσι ακριβώς σκέφτηκα και εγώ .... μου μένει μόνο το μπάνιο...

Καλημέρα κορίτσια,

Κική πολύ παιχνιδιάρικος ο στολισμός σου, το δεντράκι με τις καραμάλες θα το αφήσει όρθιο η μικρή?

Χρύσα δεν θυμάμαι αν στο είπα αλλά τα στολίδια που έκανες με την δαντέλα είναι εξαιρετικά

4U ήθελα να σε ρωτήσω εδώ και μέρες, τώρα το ξαναθυμήθηκα, έκανες τελικά μαξιλάρια από πουλόβερ που είχες πει? Και γρήγορα περαστικά, μην χάσουμε και το Σαβατοκύριακο.

Ειρήνη και άλλη αναποδιά, τι να πω. Από την πόρτα της εισόδου δηλαδή μπαίνει όποιος θέλει? δεν χρειάζεται να του ανοίξει κάποιος από το θηροτηλέφωνο? και η πόρτα της αποθήκης-μαγαζιού ήταν και αυτή ανοιχτή? Φυσικά να μου πεις αν κάποιος θέλει να κάνει το κακό θα βρει τον τρόπο.

ναι, τα έχω φτιάξει, το είχα αναφέρει πολλές σελίδες πριν.... χρωστούσα φωτο που μου είχατε ζητήσει και πριν απο λίγο έβγαλα μερικές ...τις ανεβάζω...

καλημέρα κορίτσια!!!

διάβασα ότι τα κέφια σας δεν είναι και τα καλύτερα. Υπομονή πρέπει να κάνουμε όλες δυστυχώς.

Ειρηνάκι πολύ λυπάμαι για το ποδήλατο του μπαμπά σου. Κι εμένα με θυμώνει πολύ η κλεψιά. Και "αγριεύω" στην ιδέα ότι κάποιος εισέβαλλε στο χώρο μου. Την πρώτη χρονιά που μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο σπίτι μας μπήκε κάποιος στον κήπο μας και μου πήρε από τη σκάλα εισόδου 4 αλεξανδρινά!!:o Το κόστος ήταν ελάχιστο αλλά το συναίσθημα απαίσιο.

4u περαστικά σου εύχομαι

Φιλάκια πολλά

ευχαριστώ κοριτσάκι μου

Εμάς ήρθε χθες ο μάστορας για 2η μέρα, ευτυχώς όμως έμεινε μόνο στο υπόγειο και έτσι δεν αναστατωθήκαμε καθόλου.

Το σπίτι μια χαρά καθαρό αφού Πέμπτη έρχεται η γυναίκα και έτσι είχαμε μόνο παιχνίδι. Μαγείρεψα και κοτόσουπα για όλους, έκανα και μισή δόση κέικ(κακώς για το μισή γιατί φάγαμε ήδη το μισό)

Σήμερα το πρωί ετοίμασα τα παιδιά, έκανα μπάνιο, έστρωσα κρεβάτια, έβαλα το πλυντήριο πιάτων και ταχυδρόμησα τις χριστουγιεννάτικες κάρτες μου πριν έρθω στην δουλειά.

το γράμμα του Αγ. Βασίλη μη μου πεις οτι ξέχασες να το ταχυδρομήσεις!!! :tongue:

Αγαπημένες μου καλημέρα.

Ο χθεσινός εκνευρισμός με "ακολουθεί" και ξύπνησα στις 4 τα χαράματα... :? Ελπίζω να εξελιχτεί καλύτερα η μέρα μου.

Πήγα το παιδάκι μου σχολείο και μετά για ψώνια. Σουπερ και αποθήκη. Πληρώθηκε χθες ο άντρας μου, ένα 15νθήμερο και καταλαβαίνετε... πάρτυ! :rolleyes:

Επέστρεψα σπιτάκι μου, τακτοποίησα τις αγορές στις θέσεις τους, έβαλα χοιρινό με πατατούλες λεμονάτες, με θυμάρι στο φούρνο {από τα αγαπημένα μου} και τώρα θα πάω να βάψω το μαλλάκι μου. Η ρίζα...

Εχω tae και θα πάω γιατί θέλω πολύ να το "βγάλω" από μέσα μου. Μετά, απίστευτη δουλειά. Θα επιστρέψω καλές 23.00.

Σας φιλώ γλυκά, εδώ γύρω θα είμαι.

να πας να το βγάλεις και να ηρεμήσεις Ειρηνάκι μου!

καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη μου πολύ κακό αυτο που συνέβη....όμως αφού καλόμαθε το καλόπαιδο ίσως τολμήσει να ξανάρθει...ε εκει θα τον περιμένεις εσυ για ενα καλό μπερντάκι:tongue:

χθες παρακολουθήσαμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδικού της κόρης μου...αχ είπε το ποίημά της το κοριτσάκι μου, έκανε το χορευτικό της....με πήραν τα ζουμιά εννοείται, συγκινήθηκα πολύ, ήταν η πρώτη μας γιορτούλα βλέπετε....

και...επιτέλους Παρασκευή!!έχουμε κανονίσει πολλά και όμορφα γι αυτό το ΣΚ αλλά να δω θα προλάβω να ξεκουραστώ καθόλου?:rolleyes:

και εγώ ανυπομονώ για τη γιορτή τους.... :)

Μπράβο σας! :D

Διαφημίσεις

Δεν τα έχω βγάλει όλα δεν μου αρεσει να αναρτώ φωτο σε δημόσιο φορουμ... οι πιο παλιές το ξέρετε καλά πια.... Γι' αυτο και έχουν τραβηχτεί απο κοντά να μην φαίνονται πολλά :)

Και εμενα επεστρεψε πισω ο συζυγος απο την δουλεια γιατι ήταν χάλια με το στομάχι του και την κοιλια του, τον μικρο το σχολικο θα τον αφήσει στην μαμα μου και θα παω μετά

Πως είναι σήμερα Σοφάκι?

ειρηνη πολυ θρασος ο κλεφταρας! ειναι το χειροτερο μου, οχι μονο να παρουν κατι, αλλα κ μονο κ μονο που μπαινει ξενος σε δικο μου χωρο τρελαινομαι....

Οπως το λες.. θράσος, το κέρατό μου! :mad:

Πότε βγάζει το γύψο, ο άντρας σου?

Ελα βρε κοριτσακι μου....τι ατυχια ειναι αυτη...παει το αυτοκινητο και τωρα το ποδηλατο...?????

Ελα ντε.... :roll::roll:

πόσο δίκιο έχεις....

συζητήστε να κάνετε κάτι και να βρεθεί μι αλύση που θα ακολουθήσουν όλοι. Εμείς είχαμε πολλά κρούσματα και πριν απο 3-4 χρόνια αλλάξαμε πόρτα εισόδου και βαλαμε μέχρι αλεξίσφαιρα τζάμια. Επίσης αλλάξαμε και γκαραζόπορτες! ε και?????????? σήμερα μου χτυπησε κυριά κουδκούνι για ενημέρωση... (ουτε καν την άφησα να τελειώσει...) και εννοείτε της μίλησα απο μέσα χωρίς ν' ανοιξω την πόρτα... :mrgreen:

Καλά, χτυπούν και τους ανοίγουν για ενημέρωση? :mad::mad:

Ακριβώς, τέλειο πρωινό και για μένα. Όσες ξέρετε την Ειρήνη μας καταλαβαίνετε.

Ειρήνη μου, σ' ευχαριστώ.

Αν δεν ήταν και το παλιοκλεφτρόνι να σου χαλάσει τη διάθεση...

Εγώ σ ευχαριστώ! Το φιογκάκι, μόνο του, μου ζήτησε να σου μιλήσει! :D:D:D

Αν κι εγώ στην επιστροφή είδα κάτι που με στενοχώρησε και μου χάλασε τη διάθεση.

Το άκουγα αλλά δεν το είχα δει.

Σήμερα το είδα με τα μάτια μου.

Άνθρωπος έψαχνε στα σκουπίδια για να βρει να φάει.

Πόση οργή ένιωσα, πόσο πόνο.

και σίγουρα υπάρχουν πολλά τέτοια περοστατικά. Δεν μπορώ βρε κορίτσια, μάτωσε η ψυχή μου. Εγώ απ' την πλευρά μου του έδωσα ότι είχα δυνατότητα να πάει να πάρει μια φρατζόλα ψωμί που λέει ο λόγος να φάει.

Αλλά που είναι το κράτος, η μέριμνα της πολιτείας;;

Ωραία ερώτηση κάνω κι εγώ. Λες και δεν ξέρουμε.

Τέλος πάντων, αυτό που λέει και η Ειρήνη, αλληλεγγύη μεταξύ μας γιατί ''αυτοί'' θα μας πεθάνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

........... όπως τα λες.. αλληλεγγύη! Το μεγάλο μας όπλο, Βάσω μου :( .

Από αναποδιές άλλο τίποτα....το 13 δεν είναι η χρονιά μου τέλος!

Κάνε μας δύο... πρώτη φορά σκέφτομαι πως πέρασα χάλια χρονιά... πρώτη!:|

Περαστικά!

Καλημέρααααααααααααααα! Μέρα που βρήκα να μπω! Παρασκευή και 13!! χαχα

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

εμείς μετακομίσαμε βεβαίως-βεβαίως στις 17/11 και ακόμα φτιάχνωωωωωω ...παναγιά μου η κούρασή μου έχει φτάσει στο Θεό...φυσικά, από στολισμό τπτ αλλά ευελπιστώ το σκ με τα μικρά να στολίσω δεντρο για αρχή!

Κατά τα άλλα, πολλή κούραση, γκρίνια, ξενύχτι ( η μικρή δεν έχει συνηθίσει ακόμα) και δουλειέςςςςς...

Είμαι μια πάνω και μια στα πατώματα... κι από νεύρα άλλο τπτ..., τελείωσαν οι αντοχές μου πια...

Και φυσικά, μας λείπουν ακόμα πράγματα... για το μπάνιο (ντουλάπια, κλπ) και στο σαλόνι ένα μπουφές σίγουρα, κι ένα έπιπλο/σύνθεση τβ/βιβλίων, χώρια τα ράφια/βιβλιοθήκη για το γραφείο του άντρα μου...

Για χαλιά δεν το συζυτώ, βολευτήκαμε με της μαμάς μου κάποια μεγάλα μάλλινα, και 2 δικά μας στο σαλόνι και βλέπουμε... Δεν είχαμε πριν στα δωμάτια, γιατί ήταν ζεστό το σπίτι, αλλά τώρα χωρίς θέρμανση, με ρίχνει κάπως... δε βαριέσαι...

Πάω να αρχίσω το τρέξιμο ξανάααααα!!

Φιλιά!

Καλά κουράγια Βικ μου!!!

Ειρήνη και άλλη αναποδιά, τι να πω. Από την πόρτα της εισόδου δηλαδή μπαίνει όποιος θέλει? δεν χρειάζεται να του ανοίξει κάποιος από το θηροτηλέφωνο? και η πόρτα της αποθήκης-μαγαζιού ήταν και αυτή ανοιχτή? Φυσικά να μου πεις αν κάποιος θέλει να κάνει το κακό θα βρει τον τρόπο.

Φυσικά χρειάζεται και εμείς του 2ου και του 3ου ορόφου δεν ανοίγουμε ποτέ! Δυστυχώς η κυρία του 1ου είναι ότι να ναι, γι αυτό και τα άκουσε χθες. Και η πόρτα της αποθήκης κλειδωμένη. Χθες το βράδυ, μπήκε και λουκέτο... :rolleyes:

καλημέρα κορίτσια!!!

4u περαστικά σου εύχομαι

Φιλάκια πολλά

Οπως ακριβώς το λες: το συναίσθημα ΑΠΑΙΣΙΟ!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια!

Ω ναι! Ηδη, αγόρασα μία μικρή λακ και θα την έχω πάλι πάνω μου, όπως είχα για χρόνια το spray πιπεριου. Οποιος τολμήσει να πλησιάσει, θα τον ψεκάσω και μετά βουρ για μία περιοχή που.... έχει σχεδιαστεί να της φέρονται με αγάπη! :evil::evil::evil::evil:

Αλήθεια? Η πρώτη σας γιορτούλα??? Αχ, φαντάζομαι πως θα ένιωσες, Ερσάκι μου!!!!

εδώ είναι μερικά μαξιλάρια και κατασκευές Χρ.

Ομορφιές!! Ειδικά το λευκό μαξιλάρι (στη 2η φωτο), το λάτρεψα!!!!!!!!!!!!!!!! Δεντράκι, υπέροχο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλά, χτυπούν και τους ανοίγουν για ενημέρωση? :mad::mad:

ναι! και επειδή διάβασα τι είχα γράψει και δεν διευκρίνησα(αν και εσύ κατάλαβες) ... η κυρία μου χτυπησε το κουδούνι έξω απο την πόρτα μου!

Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν και ανοιγουν την κεντρική εισοδο στον καθένα!

Ω ναι! Ηδη, αγόρασα μία μικρή λακ και θα την έχω πάλι πάνω μου, όπως είχα για χρόνια το spray πιπεριου. Οποιος τολμήσει να πλησιάσει, θα τον ψεκάσω και μετά βουρ για μία περιοχή που.... έχει σχεδιαστεί να της φέρονται με αγάπη! :evil::evil::evil::evil:

Αλήθεια? Η πρώτη σας γιορτούλα??? Αχ, φαντάζομαι πως θα ένιωσες, Ερσάκι μου!!!!

Ομορφιές!! Ειδικά το λευκό μαξιλάρι (στη 2η φωτο), το λάτρεψα!!!!!!!!!!!!!!!! Δεντράκι, υπέροχο! ;)

το δευτερο ειναι και πολυ μαλακό και μεγάλο .... μάντεψε ειναι το μισό απο το μαξιλάρι εγκυμοσύνης - θηλασμού! Το έκοψα στα 2 ;) (έχω τόσες μα τόσες αναμνήσεις απο αυτό και ήταν κρίμα να το έχω σε ντουλάπα) το υπόλοιπο θα το έχω στη μπερζέρα στο δωμάτιό μας αλλά ακόμα δεν το έχω φτιάξει

4u πολύ όμορφα όλα!

ναι Ειρήνη μου, εσεις οι "παλιές" ξέρετε...μεγάλη συγκίνηση....το θυμάσαι πώς ήταν μωράκι και το βλέπεις "μεγάλο" πλέον να συμμετέχει σε εκδήλωση και λιώνεις....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημέρα κορίτσια!

Να τα καμαρώσεις και σε πολλά ακόμα τα παιδάκια σου.:D

Πολύ καλή ιδέα πάντως από τον παιδικό που κάνανε την γιορτή τόσο νωρίτερα, τις τελευταίες μέρες μας πέφτουν πάντα τόσες υποχρεώσεις που δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε.

(Μήπως ξέρεις αν στο κόσμος βάλανε τα καρουζέλ?)

4U δεν έχεις άδικο για τις φώτος, καλά κάνεις. Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το γκρι μαξιλαράκι σε συνδιασμό με το μαύρο με την πλέξη-δίχτυ από πάνω.

Καλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ανοίγουν σε όποιον χτυπήσει? Τελικά μόνο το κλείδωμα είναι λύση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...