Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πολύ χαίρομαι Ειρήνη μου,όλες κατά διαστήματα περνάμε φάσεις με τα παιδάκια μας,είναι πολύ δυσκολο να τα μεγαλώνεις,αλλά μια μικρή τους επιτυχία και μας κάνει να πετάμε:D

Οπως το λες Χρύσα μου και σ' ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με το που ήρθε η μεγάλη απο το σχολείο την έπνιξα στα φιλιά και τις αγκαλιές, της έλεγα συνέχεια πόσο πολύ την αγαπάω και καμάρωνε το παιδάκι μου....επίσης άρχισα να εφαρμόζω όσα είπε η παιδοψυχολόγος και βρε παιδί μου....σταματάνε όλα μαγικά, τσιρίδες μικρής, ουρλιαχτά, καβγάς!!! Νιώθω ήδη καλύτερα γιατί τώρα ξέρω τι ένιωθε το παιδάκι μου και με τις αγκαλίτσες που μου έκανε ηρεμήσαμε και οι δύο :P :p

Μπράβο καρδούλα μου! Μπράβο!!!

777885dugw57gt25.gif

Για εμάς λοιπόν, που χρειαζόμαστε αρκετές σερβιέτες κάθε μήνα και διαφορετικό είδος...

Μας απασχολεί πολύ! Μην κυκλοφορούν πολύ.. μην τις πολυ-βλέπουν τα παιδιά, οι επισκέπτες μας... :rolleyes: . Και όχι μόνο... μας ενοχλεί και μας τις ίδιες καμιά φορά η ύπαρξή τους και το πως θα τις έχουμε κάπως τακτοποιημένες.

Εγώ έκανα το εξής:

Επέλεξα ένα νεσεσεράκι με διαχωριστικά.

P3300005-1.jpg

Επειδή έχω διαφορετική ροή τις ημέρες της περιόδου μου, χρειάζομαι διαφορετικά μεγέθη (μεγάλης ροής, νύχτας, σερβιετάκια κλπ).

Φροντισα λοιπόν μέσα στα διαχωριστικά να έχω οτιδήποτε χρειάζομαι ξεχωριστά.

P3300006.jpg

Είναι συγκεντρωμένα, δεν "κυκλοφορούν" στο σπίτι άσχετα αφού τις μέρες που δεν μου χρειάζονται έχω το νεσεσεράκι στην ντουλάπα μου, και δεν μου δημιουργούν καθόλου εκνευρισμό! ;)

777885dugw57gt25.gif

Για εμάς λοιπόν, που χρειαζόμαστε αρκετές σερβιέτες κάθε μήνα και διαφορετικό είδος...

Μας απασχολεί πολύ! Μην κυκλοφορούν πολύ.. μην τις πολυ-βλέπουν τα παιδιά, οι επισκέπτες μας... :rolleyes: . Και όχι μόνο... μας ενοχλεί και μας τις ίδιες καμιά φορά η ύπαρξή τους και το πως θα τις έχουμε κάπως τακτοποιημένες.

Εγώ έκανα το εξής:

Επέλεξα ένα νεσεσεράκι με διαχωριστικά.

P3300005-1.jpg

Επειδή έχω διαφορετική ροή τις ημέρες της περιόδου μου, χρειάζομαι διαφορετικά μεγέθη (μεγάλης ροής, νύχτας, σερβιετάκια κλπ).

Φροντισα λοιπόν μέσα στα διαχωριστικά να έχω οτιδήποτε χρειάζομαι ξεχωριστά.

P3300006.jpg

Είναι συγκεντρωμένα, δεν "κυκλοφορούν" στο σπίτι άσχετα αφού τις μέρες που δεν μου χρειάζονται έχω το νεσεσεράκι στην ντουλάπα μου, και δεν μου δημιουργούν καθόλου εκνευρισμό! ;)

Πραγματικά Ειρήνη μου έχεις μία λυση για όλα:shock:Ευχαριστούμε...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

...οτι εχουν ειπωθει να πω οτι για βιτεξ εγω προτιμω το ρολο που το κοβεις στις επιθυμητες διαστασεις.Ειναι πολυ απορροφητικο και λεπτο ετσι δεν χρειαζεται να το στυβεις μια ωρα.

Και γω το χω βρει αυτό πολύ βολικό οπλαρχηγέ μου.

Στρατηγε μου μη στεναχωριεσαι για το φιογκακι σου η πρωτη ταξη ειναι προσαρμογη στη σχολικη ζωη εχω και πολλα παραδειγματα παιδιων που συμπεριφεροταν αλλοπροσαλα στην πρωτη κι ομως ολα εστρωσαν μετα.Το ιδιο θα γινει και με το φιογκακι σου ειμαι σιγουρη.Θετικη σκεψη:)

Το ίδιο μου λένε οι περισσότερες φίλες και γνωστές. Νομίζω πως έχεις δίκιο... Ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εμένα με το που ήρθε η μεγάλη απο το σχολείο την έπνιξα στα φιλιά και τις αγκαλιές, της έλεγα συνέχεια πόσο πολύ την αγαπάω και καμάρωνε το παιδάκι μου....επίσης άρχισα να εφαρμόζω όσα είπε η παιδοψυχολόγος και βρε παιδί μου....σταματάνε όλα μαγικά, τσιρίδες μικρής, ουρλιαχτά, καβγάς!!! Νιώθω ήδη καλύτερα γιατί τώρα ξέρω τι ένιωθε το παιδάκι μου και με τις αγκαλίτσες που μου έκανε ηρεμήσαμε και οι δύο :P :p

Και μαμά και κόρη ευχαριστημένες:)Μπράβο Βασια,πολύ ευχάριστω.Να ρωτήσω επί τη ευκαιρία,έχουν τα δημόσια σχολεία παιδοψυχολόγο η μόνο τα ιδιωτικά?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πραγματικά Ειρήνη μου έχεις μία λυση για όλα:shock:Ευχαριστούμε...

:tongue::tongue::tongue::tongue: Αχ Χρύσα μου ευχαριστώ!

Και γω σκεφτόμουν θα μου πουν "Ε, μας έπρηξες ρε Ρηνάκι!!!" :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα καθόλου easy living δεν έκανα αλλά ειμαι ευχαριστημένη γιατί προχώρησα πολλές δουλίτσες που αυριο δεν θα μπορώ να κάνω γιατί πάλι το πρωί θα πάμε στο εξοχικό και το απόγευμα περιμένουμε φίλους για καφέ.

Τελείωσα με τη γενική στο υπνοδωμάτιο μου,έντάξει έμειναν κάποιες λεπτομέρειες,αέρισμα στο στρώμα και καθάρισμα στα καλοριφέρ ,αλλά θα τα κάνω σε κανά μηνα.

Εκανα ένα καλό καθάρισμα στην κουζίνα,πάγκους,μικροσυσκευές και πλακάκια,

τίναξα ριχτάρια και ξεσκόνισα το σαλόνι,έβαλα σκούπα και έκανα τα τζάμια της κουζίνας και του σαλονιού και πρόλαβα και κοιμήθηκα και μια ωρίτσα.Τώρα καθομαι λιγο με το καφεδάκι μου και σε λίγο θα ετοιμαστούμε να πάμε εκκλησία.Φιλάκια.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue: Αχ Χρύσα μου ευχαριστώ!

Και γω σκεφτόμουν θα μου πουν "Ε, μας έπρηξες ρε Ρηνάκι!!!" :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου!

Και βέβαι όχι!Ακόμη και αν δεν ακολουθούμε όλες τις συμβουλές σου,γιατί καθεμιά βολεύεται με το δικό της τρόπο,μας ευχαριστεί να βλέπουμε καινούριες ιδεες.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σήμερα καθόλου easy living δεν έκανα αλλά ειμαι ευχαριστημένη γιατί προχώρησα πολλές δουλίτσες που αυριο δεν θα μπορώ να κάνω γιατί πάλι το πρωί θα πάμε στο εξοχικό και το απόγευμα περιμένουμε φίλους για καφέ.

Τελείωσα με τη γενική στο υπνοδωμάτιο μου,έντάξει έμειναν κάποιες λεπτομέρειες,αέρισμα στο στρώμα και καθάρισμα στα καλοριφέρ ,αλλά θα τα κάνω σε κανά μηνα.

Εκανα ένα καλό καθάρισμα στην κουζίνα,πάγκους,μικροσυσκευές και πλακάκια,

τίναξα ριχτάρια και ξεσκόνισα το σαλόνι,έβαλα σκούπα και έκανα τα τζάμια της κουζίνας και του σαλονιού και πρόλαβα και κοιμήθηκα και μια ωρίτσα.Τώρα καθομαι λιγο με το καφεδάκι μου και σε λίγο θα ετοιμαστούμε να πάμε εκκλησία.Φιλάκια.:):)

Τσακίστηκες στις δουλειές παιδί μου...!!!

Καλή ξεκούραση, καλή εκκλησία!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη ,τι υπέροχο που είναι αυτό το ροζ που έχεις ανεβάσει στο face!Το λάτρεψα!

Αχ ναι!!!!!!!!! Δεν ειναι όνειρο???!!!!!!! :P:p:p

Αλλά έχει και τέλειο μανικιούρ - πεντικιούρ το κορίτσι!! :D :d xaxaxa

777885dugw57gt25.gif

Και μαμά και κόρη ευχαριστημένες:)Μπράβο Βασια,πολύ ευχάριστω.Να ρωτήσω επί τη ευκαιρία,έχουν τα δημόσια σχολεία παιδοψυχολόγο η μόνο τα ιδιωτικά?

Τα δικό μας είναι ιδιωτικό και συνεργάζεται με το σχολείο παρακολουθώντας όλα τα παιδιά σαν τάξη...οπότε γνωρίζει τον χαρακτήρα καθενός. εμείς έχουμε θέμα με τα όρια...και μου πρότεινε κάποιες σημαντικές λύσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...