Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κ ναι!!! το βγαλμενο μου φρυδι (με ταινιες κερι φυσικα!) ειναι γεγονος!!! εχω ενα υπεροχο τοξο, ποσο ωραια νιωθω....!!!!

τωρα σειρα εχουν τα νυχια, το σκ ισως! (ελπιζω:D)

βουλα μου ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε να σκεφτεις λυσεις γιαυτο που σε απασχολει, ηρεμα χωρις να καταπιεζεσαι!

ευα ξεχασα να σου ευχηθω για την αννουλα σου, να την χαιρεσαι κ να την καμαρωνεις!!!! πολυχρονη!

αριςαννα, το αννα ποιανου ειναι? χρονια πολλα! πως πας τωρα που δεν δουλευεις?

4u την λογοδιαρροια χωρις το λογο την περασαμε την προηγουμενη εβδ, την περιοδο την εχω κ εγω, βηχα ευτυχως κ μπουκωμα οχι!!! ξαναμανα περαστηκα!

ειρηνη μου βρηκατε καμια λυση με τους υπολοιπους κατοικους?

το πρωι ξεχασα να σας γραψω οτι ξεσκονισα κιολας σαλονι κ κρεβατοκαμαρα. ανεβηκα σπιτι κατα τις 2 κ κατι, ετοιμασα την μικρη (παλι με επρηξε με το φαγητο της εφαγε ελαχιστο), ψιλοσυμμαζεψα διαφορα ασχετα που κυκλοφορουσαν μηνες στο πασο, φαγαμε μαζεψα, αδειασα το πλυντηριο πιατων, εβαλα τα πιατα, καθαρισα παγκους κ εστιες, επλυνα κ μια κατσαρολα, πηγα κατι παραγγελειες στην κουριερ κ σουπερ για 2 πραγματακια. γυρισα, τακτοποιησα τα πραγματα, εβγαλα φρυδια, ταισα κ αλλαξα την μικρη κ την εβαλα για υπνο, ως εκ θαυματος δεν ακουστηκε καθολου. εκανα ενα συμμαζεματακι γυρω γυρω κ τωρα παω για μπανιο κ να δω το εργακι μου στο ιντερνετ που δεν προλαβα να το δω. θα βαλω κ κρασακι βεβαιως βεβαιως!!!!

σας φιλω καληνυχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ αγαπημένες μου, καλησπέρα.... :rolleyes:

Δεν σ' αφήνουν οι καταστάσεις να ηρεμίσεις.. το φελέκι μου, δηλαδή.

Είχα ένα τέλειο πρωϊνό, με την Βασούλα μας, που το περίμενα πως και τι. Ήπιαμε το καφεδάκι μας, είπαμε τα δικά μας.. πόσο χαλαρά, πόσο άνετα, λες και γνωριζόμασταν χρόνια!

Ακριβώς, τέλειο πρωινό και για μένα. Όσες ξέρετε την Ειρήνη μας καταλαβαίνετε.

Ειρήνη μου, σ' ευχαριστώ.

Αν δεν ήταν και το παλιοκλεφτρόνι να σου χαλάσει τη διάθεση...

7q1Np2.png0ulEp2.png

Αν κι εγώ στην επιστροφή είδα κάτι που με στενοχώρησε και μου χάλασε τη διάθεση.

Το άκουγα αλλά δεν το είχα δει.

Σήμερα το είδα με τα μάτια μου.

Άνθρωπος έψαχνε στα σκουπίδια για να βρει να φάει.

Πόση οργή ένιωσα, πόσο πόνο.

και σίγουρα υπάρχουν πολλά τέτοια περοστατικά. Δεν μπορώ βρε κορίτσια, μάτωσε η ψυχή μου. Εγώ απ' την πλευρά μου του έδωσα ότι είχα δυνατότητα να πάει να πάρει μια φρατζόλα ψωμί που λέει ο λόγος να φάει.

Αλλά που είναι το κράτος, η μέριμνα της πολιτείας;;

Ωραία ερώτηση κάνω κι εγώ. Λες και δεν ξέρουμε.

Τέλος πάντων, αυτό που λέει και η Ειρήνη, αλληλεγγύη μεταξύ μας γιατί ''αυτοί'' θα μας πεθάνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

7q1Np2.png0ulEp2.png

4uδάκι μεγειά το καινούργιο ψυγείο. Ελπίζω σήμερα να ξυπνήσεις καλύτερα. Αν όχι χαπακώσου βρε παιδί μου να συνέλθεις.

Βούλα μου, όπως είπα και στο Σοφάκι για πάρτο αλλιώς και ανέβα. Έρχονται Χριστούγεννα, το ξέχασες;;

Γιωτάκι, φιλάκια (πάλι τα πίνεις;;; ε;;; ε;;;;)

Βασιούλα, που είναι οι κουραμπιέδες;;

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερίζω τα κορίτσια

Από αναποδιές άλλο τίποτα....το 13 δεν είναι η χρονιά μου τέλος!

Προχθές πήγα ήπια το καφεδάκι μου στη φίλη μου μου έβαψε τα μαλλάκια όσο περιμέναμε μου έφτιαξε κ τα νυχάκια μου προετοιμασία πετσάκια κτλ {είναι υπάλληλος τραπέζης αλλά τρελαίνεται για ότι έχει να κάνει με μποτέ κ μακιγιάζ κτλ χε χε }

Χτες χαλαρά το πρωί μαζέματα στο σπίτι κ μαγείρεμα

Μετά πήγα σχολείο

Και το απόγευμα νωρίς είχαμε ραντεβού 4 μαμάδες , αφήσαμε τα μικρά μας baby parking για δυο ωρίτσες :mrgreen::mrgreen: και πήγαμε για καφεδάκι στην πεζόδρομο.

Ωραία περάσαμε κανονίσαμε κ για Πρωτοχρονιά μάλλον θα πάμε Ντίσκο χχαχαχα :tongue::mrgreen: αν μας κάτσει οικονομικά πάντα

Πήραμε τα μικρά μας , είχε τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου πυροτεχνήματα άνοιξαν κ τα σπιτάκια των ζαχαρωτών του αι βασίλη άνοιξε κ το καρουζέλ, χαζέψαμε με τα μικρά μας κ μετά τα κεράσαμε από ένα μικρό ντονατ {έχουμε ένα μαγαζί που φτιάχνει μόνο ντόνατ με ότι μπορείτε να φανταστείτε κ έχει τα μικρά 0,35λ κ τα μεγάλα 0,70λ με φράουλα με κεράσι με σοκολάτα με βερύκοκο έχει χρωματιστά απλά με άχνη ή σοκολάτα} χοροπηδούσαν χαχαχα

Γυρίσαμε ετοίμασα τη μικρή κ νάνι

Κάθισα μάζεψα νεροχύτες κτλ μαγείρεψα ρεβυθόσουπα για σήμερα κ χύλωσε σουπερ μιαμμμμ μιαμμμ

Και εκεί που μαγείρευα άρχισα να πονάω κατω....πάω τουαλέτα

Τσουπ με γεια σας Ουρολοίμωξη....παθαίνω μια φορά το χρόνο χαλαρά

Εστειλα τον χαζμπαντ να μου παρει χαπάκια γιατί δεν μπορώ να λείψω σήμερα να πάω για καλλιέργεια έχω 5ωρο γμτ :(... αλλά πήρα τη πρώτη δόση κ ήδη είμαι καλύτερα κ δεν πονάω πολύ

Αυτά από τις αναποδιές μου

αμάξι....ουρολοίμωξη

τώρα περιμένω να τριτώσει!:evil::twisted:

Πινω το καφεδάκι μου κ φεύγω σε λίγο

Και ναι έχω ένα βουνό από ασιδέρωτα

Το σπίτι είναι μεν συμμαζεμένο αλλά.....βρώμικο χε χε πρέπει το σ.κ να κάνω επειγόντως δουλειές

Καλό καφεδάκι! Μου αρέσει που δεν μασάς!!!!!

Δεν έχω κ άλλη επιλογή πια! Μπράβο για την άδεια Αφροδιτάκι!

Κική όλα ένα κ ένα πολύ όμορφα!! Εσύ τα έκανες??

Θα ποστάρω και κάτι από τον αγαπημένο μου Χάρυ Κλυν. Τα έλεγε 30 χρόνια πριν!

Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πως ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοί απατεώνες.

-Tι να πεις για τους Έλληνες. Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιουν στιγμιαίο καφέ!

-Στην Ελλάδα την άγνοια τη λέμε ψυχραιμία.

-O νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του.

-Tα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πως θα χάσει δέκα κιλά και που θα βρει πάρκινγκ.

-Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφοράμε όλοι για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι.

«Εδώ και δύο χρόνια (εννοει το 1981 που το ΠΑΣΟΚ εγινε κυβερνηση) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.

Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει…………

Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»

Απομαγνητοφωνημένο από το 1983 και την παράσταση “ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, στη Μπουάτ “ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ” στην Πλάκα.

Συμφωνώ λέξη προς λέξη :evil:

Τι να σε πω, καλέ;

Να, για παράδειγμα, έχουν κρατήσει τη σειρά των λέξεων όπως ακριβώς ήταν στο αρχαίο κείμενο. Στα νέα ελληνικά, όμως, αυτό ξενίζει (στο δικό μου τουλάχιστον αυτί) γιατί εμείς δεν μιλάμε -ούτε γράφουμε, εννοείται- έτσι.

Επίσης, ως προς το νόημα, μου την κάνει, για να το πω απλά, η φιλοσοφία του όπως έστρωσες θα κοιμηθείς (παρ' ότι ισχύει) γιατί δικαίωμα στη μ@...@ έχουμε όλοι και το ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες το μαθαίνουμε eventually, αλλά θεωρώ σημαντικότερο να μάθει, ότι σ' αυτόν που υποφέρει, ακόμη και από δική του υπαιτιότητα, δεν δίνουμε μια σφαλιάρα να πάει παρακάτω. (Ένα παράδειγμα από τον Τζίτζικα και τον Μέρμυγκα) Και δεν είναι το μόνο στο οποίο έχω ενστάσεις :roll:.

Είδες, τελικά κάτι σε είπα :tongue:!

Ναι εντάξει δεν έχεις άδικο για το παράδειγμα που έδωσες :roll::mrgreen:

{κ η μαμά μου φιλόλογος είναι έχω μπλέξει λέμεεεεεεε χαχα}

Ειρηνάκι κρίμα για το ποδήλατο του μπαμπά σου...:(

4U Τα συλλυπητήρια μου για το φίλο σας ....

Πέρσι πήγαμε ...εχει μια ουρα τεράστια

Ειναι κλειστο ...βασικά δεν μας πολύαρεσε ήταν προχειρο ,,,

και αν το παιδάκι δεν ακουει λιγο παραπάνω παθαινεις πανικο γιατι εχει πολλές ουρές.

Βεβαια για να λέμε και την αλήθεια ετσι ειναι σχεδον ολα τα Χριστουγεννιάτικα

Δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά τα θεώρησα πεταμένα λεφτά, είχε πολύ κόσμο καλά πήγαμε κ χαζή μέρα λογικό ήταν, αλλά μεγάλο άγχος να σου φύγει το μικρό κ που να το βρεις??? τα δωρεάν παιχνίδια που κάλυπτε το 10ευρώ ήταν λίγα κ αυτά που ήταν είχε τεράστιες ουρές κ σε όοοοοολα τα υπόλοιπα έπρεπε να πληρώσεις.:evil::evil::evil:

Κοινώς θα προτιμούσα να την πάω σε ένα λουνα παρκ τύπου κ να μπει κάπου 5 φορές για να πιάσει τόπο το 10ευρω

Αν έρθω δεν ξαναπάω με τίποτα προτιμώ να την πάω μουσείο όπως είπε κ το Ραβτάκι ή να κάτσουμε να κάνουμε καμιά βόλτα ή να κάνουμε κατασκευές μόνες μας

Ολα αυτά βέβαια ΑΝ κατέβουμε χε χεχε εχ

Καλημέρααααααααααααααα! Μέρα που βρήκα να μπω! Παρασκευή και 13!! χαχα

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

εμείς μετακομίσαμε βεβαίως-βεβαίως στις 17/11 και ακόμα φτιάχνωωωωωω ...παναγιά μου η κούρασή μου έχει φτάσει στο Θεό...φυσικά, από στολισμό τπτ αλλά ευελπιστώ το σκ με τα μικρά να στολίσω δεντρο για αρχή!

Κατά τα άλλα, πολλή κούραση, γκρίνια, ξενύχτι ( η μικρή δεν έχει συνηθίσει ακόμα) και δουλειέςςςςς...

Είμαι μια πάνω και μια στα πατώματα... κι από νεύρα άλλο τπτ..., τελείωσαν οι αντοχές μου πια...

Και φυσικά, μας λείπουν ακόμα πράγματα... για το μπάνιο (ντουλάπια, κλπ) και στο σαλόνι ένα μπουφές σίγουρα, κι ένα έπιπλο/σύνθεση τβ/βιβλίων, χώρια τα ράφια/βιβλιοθήκη για το γραφείο του άντρα μου...

Για χαλιά δεν το συζυτώ, βολευτήκαμε με της μαμάς μου κάποια μεγάλα μάλλινα, και 2 δικά μας στο σαλόνι και βλέπουμε... Δεν είχαμε πριν στα δωμάτια, γιατί ήταν ζεστό το σπίτι, αλλά τώρα χωρίς θέρμανση, με ρίχνει κάπως... δε βαριέσαι...

Πάω να αρχίσω το τρέξιμο ξανάααααα!!

Φιλιά!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Χτες ειδα την Νάσια μας που εχει γινει μια κουκλα...α ...να τα λέμε όλα!!!

Δεν μπορεσα να την δώ πολύ μια και επρεπε να γυρισω να πάρω τον μικρο μου απο την μαμα μου, μια και ο συζυγος ήταν αδιαθετος.

Τώρα δουλεια και βασικα μην νομιζεται οτι μου εχει περάσει αλλα δεν μπορώ να κάνω και αλλιως !!!

:) :) :)

Καλημέρα!

διαβάζω για κούραση, αρρώστιες και νεύρα... κουράγιο σε όλες μας...

Πήρα ομοιο μου δεν γινόταν άλλο... το μπουκωμα λίγο καλύτερα άρα και ο βήχας!

Αέρισα, άλλαξα σεντόνια, ξεσκόνισα και σκούπισα. Ενα σφουγγάρισμα έμεινε μόνο και μπανιο - wc....

Εύχομαι πραγματικά η σημερινή μέρα αλλά και το ΣΚ που έρχεται να είναι γεμάτο και αποκλειστικά με όμορφες στιγμές!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Περαστικά στις αρρωστούλες πάσης φύσεως (κι εγώ ψιλομπούκωμα και 3η μέρα αδιάθετη. Ελπίζω πραγματικά να μείνει εκεί γιατί δε με παίρνει να αρρωστήσω!), υπομονή και αισιοδοξία σε όσες ζορίζονται ψυχολογικά, ψυχραιμία και σωστές αποφάσεις σε όσες το χρειάζονται.

Σήμερα όπως κι αν αισθάνομαι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω μια γερή φασίνα ώστε την επόμενη εβδομάδα να κάνω καλή συντήρηση ώστε να έχω χρόνο (αλλά και καθαρό περιβάλλον) για τις μη οικιακές δουλειές μου.

Πάω να ξεκινήσω!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Κική πολύ παιχνιδιάρικος ο στολισμός σου, το δεντράκι με τις καραμάλες θα το αφήσει όρθιο η μικρή?

Χρύσα δεν θυμάμαι αν στο είπα αλλά τα στολίδια που έκανες με την δαντέλα είναι εξαιρετικά

4U ήθελα να σε ρωτήσω εδώ και μέρες, τώρα το ξαναθυμήθηκα, έκανες τελικά μαξιλάρια από πουλόβερ που είχες πει? Και γρήγορα περαστικά, μην χάσουμε και το Σαβατοκύριακο.

Ειρήνη και άλλη αναποδιά, τι να πω. Από την πόρτα της εισόδου δηλαδή μπαίνει όποιος θέλει? δεν χρειάζεται να του ανοίξει κάποιος από το θηροτηλέφωνο? και η πόρτα της αποθήκης-μαγαζιού ήταν και αυτή ανοιχτή? Φυσικά να μου πεις αν κάποιος θέλει να κάνει το κακό θα βρει τον τρόπο.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!

διάβασα ότι τα κέφια σας δεν είναι και τα καλύτερα. Υπομονή πρέπει να κάνουμε όλες δυστυχώς.

Ειρηνάκι πολύ λυπάμαι για το ποδήλατο του μπαμπά σου. Κι εμένα με θυμώνει πολύ η κλεψιά. Και "αγριεύω" στην ιδέα ότι κάποιος εισέβαλλε στο χώρο μου. Την πρώτη χρονιά που μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο σπίτι μας μπήκε κάποιος στον κήπο μας και μου πήρε από τη σκάλα εισόδου 4 αλεξανδρινά!!:o Το κόστος ήταν ελάχιστο αλλά το συναίσθημα απαίσιο.

4u περαστικά σου εύχομαι

Από δουλειές σήμερα θα κάνω τα πάντα!!!!

Φιλάκια πολλά

h6cQp3.png

Εμάς ήρθε χθες ο μάστορας για 2η μέρα, ευτυχώς όμως έμεινε μόνο στο υπόγειο και έτσι δεν αναστατωθήκαμε καθόλου.

Το σπίτι μια χαρά καθαρό αφού Πέμπτη έρχεται η γυναίκα και έτσι είχαμε μόνο παιχνίδι. Μαγείρεψα και κοτόσουπα για όλους, έκανα και μισή δόση κέικ(κακώς για το μισή γιατί φάγαμε ήδη το μισό)

Σήμερα το πρωί ετοίμασα τα παιδιά, έκανα μπάνιο, έστρωσα κρεβάτια, έβαλα το πλυντήριο πιάτων και ταχυδρόμησα τις χριστουγιεννάτικες κάρτες μου πριν έρθω στην δουλειά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...