Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ :D!

Αίσχος! Πολύ άσχημα το συναίσθημα της παραβίασης και βέβαια και η ζημιά!

Ειρήνη, έχετε θυροτηλεόραση στα κουδούνια σας; (Ρητορική είναι η ερώτηση, μην απαντάς :rolleyes:) Αν ναι, υπάρχει ένας μηχανισμός, που μπαίνει στην πόρτα και "συμπεριφέρεται" σαν κλειδωμένη απέξω αλλά ανοίγει με το κουμπί του θυροτηλεφώνου (δεν χρειάζεται να κατέβεις να ξεκλειδώσεις εφόσον είσαι σίγουρος για το ποιος χτυπάει) και για να βγεις από μέσα, απλά πατάς ένα κουμπί (δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις, οπότε είναι και ασφαλέστερο σε περίπτωση σεισμού, φωτιάς κλπ.)

Δεν έχουμε δυστυχώς και το σκεφτόμαστε σοβαρά. Αυτό που λες... το αίσθημα της παραβίασης σε τρελαίνει! Νιώθω εκνευρισμό. Απίστευτο εκνευρισμό!

Και έχει μπει ήδη 2 φορές μέσα στο οίκημα. Μένει μόνο να μπει και στα σπίτια μας! :evil::evil:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κλαδοδεντράκι μας:

3xpx.jpg

τα καραμελοδεντράκια μας:

1joe.jpg

Το κανελοδεντράκι μας :tongue: (made by πεθερούλα):

xut4.jpg

και άλλες...

chqv.jpg

vepd.jpg

1xdp.jpg

(στο κουρτινόξυλο. Υπάρχει κι άλλο από την άλλη άκρη :))

Σόρρυ για το μέγεθος :oops:. Πατήστε πάνω οι μύωπες! Για σας είναι ένα κλικ, για μένα να το διορθώσω (με την ασχετοσύνη που με δέρνει) είναι μια αιωνιότητα και μια μέρα :mrgreen:!

Και του χρόνου!

Ο στολισμός σου είναι "εσύ" και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ σε ένα σπίτι. Σε αντιπροσωπεύει!

Υπέροχα όλα!

Υ.Γ. Η "νοστιμιά" στο κουρτινόξυλο... :wink::wink:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμενα κοπηκε ο φορτιστης του λαπτοπ για δευτερη φορα και αγορασαμε αλλο σημερα και μολις μπηκα να σας διαβασω λιγο!

Τα κεφια μου ειναι λιγο καπως.....

κοριτσια ποια εχει παει στο santa claus kingdom στην παιανια??

εχω βρει κουπονια με 9.90 αξιζει?? ειναι εντελως ανοιχτο? αν βρεχει η φυσαει πολυ κ κανει τρελλο κρυο αντεχεται η κατασταση??

για πειτε καποια ελεγε οτι πηγε νομιζω

Μπιλλακι μου εγω τον πηγα τον μικρο.Ηταν πολυ-πολυ ομορφα,ο μικρος το καταευχαριστηθηκε και ηταν κλειστος χωρος,απο θεμα κρυου κτλ.

Αλλα μου φανηκε πολυ ακριβο,ηταν 10ε το παιδι και 5ε ο γονιος,συνολο δηλαδη 20.Και εχει μεσα καποια παιχνιδια που πρεπει να πληρωσεις αρα πανω απο 20...Επισης εχω ακουσει οτι γινεται της τρελης αλλα εμεις το πηγαμε σε ακυρη ωρα και ηταν πολυ ησυχα.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια? τι κανετε? εγω εχω λιγο τα νευρα μου με μπαμπα κ κορη, ο μπαμπας κανει του κεφαλιου του κ δεν προσεχει κ η κορη δεν τρωει....

ειρηνη πολυ θρασος ο κλεφταρας! ειναι το χειροτερο μου, οχι μονο να παρουν κατι, αλλα κ μονο κ μονο που μπαινει ξενος σε δικο μου χωρο τρελαινομαι....

κικη μου πολυ ωραιος ο στολισμος! θα πας για καφεδακι τελικα?

χρυσα πανεμορφα κ οι μπαλες..... τελειες!!!!

4u περαστηκα κ συλληπητηρια για τον ανθρωπο που εφυγε....

(παρελαβες ψυγειο?)

βασια στειλε κουραμπιεδες (που γενικα δεν τους πολυτρωω, αλλα με επιασε μια ακατασχετη επιθυμια για κουραμπιε!!!)

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμενα κοπηκε ο φορτιστης του λαπτοπ για δευτερη φορα και αγορασαμε αλλο σημερα και μολις μπηκα να σας διαβασω λιγο!

Τα κεφια μου ειναι λιγο καπως.....

γιατι βουλα μου?

Αχ αγαπημένες μου, καλησπέρα.... :rolleyes:

Δεν σ' αφήνουν οι καταστάσεις να ηρεμίσεις.. το φελέκι μου, δηλαδή.

Είχα ένα τέλειο πρωϊνό, με την Βασούλα μας, που το περίμενα πως και τι. Ήπιαμε το καφεδάκι μας, είπαμε τα δικά μας.. πόσο χαλαρά, πόσο άνετα, λες και γνωριζόμασταν χρόνια!

Επιστρέφοντας σπίτι, με παίρνει ο άντρας μου και μου λέει πως μάλλον μπήκε κλέφτης, στο μαγαζί {κλειστό, χρησιμοποιείται σαν αποθήκη} της αγαπημένης μου γειτόνισας και έκλεψε το ποδήλατο του μπαμπά μου... :(

Σημείωση: το ποδήλατο, δανεικό, κόστους 500?, που το είχε ο μπαμπάς μου, για να πηγαινοέρχεται σε κοντινό σπίτι φίλου του και να τον μεταφέρει στη δουλειά, μέχρι να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο {μετά το ατύχημα}.... :roll:

Ερχομαι σπίτι, έσκασα στο δρόμο από τη στεναχωρια και τα νεύρα μου και μαθαίνω πως το τσογλάνι που μπήκε, ο κλέφτης, ο αληταράς, μπήκε από την είσοδο της πολυκατοικίας {έξαλλη εγώ}, μπήκε σαν "κύριος", πήγε από την πίσω πλευρά, στον κήπο, μπήκε στο μαγαζί, σήκωσε στα χέρια το ποδήλατο και βγήκε πάλι σαν "κύριος". Στην έξοδο δε, έπεσε μούρη με μούρη με την κυρία Μαρία, η οποία δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε γίνει και ποιο ποδήλατο ήταν αυτό και το τσογλάνι είχε το θράσος να την καλημερίσει κι όλας! Σε λίγα λεπτά κατάλαβε αλλά αυτός φυσικά είχε γινει καπνος! Εμαθα δε, πως πριν ένα μήνα είχαν κλέψει και ένα χαλί, έξω από την πόρτα του 1ου ορόφου και έπαθα σοκ!

Τα 'χωσα κανονικά στην κυρία του 1ου, που δεν μας ενημέρωσε {αλίμονο, γείτονες είμαστε και αυτό σημαίνει πως είναι η 2η κλεψιά!} και της είπα πως πλέον δεν θα μπαίνει κανείς μα κανείς στην πολυκατοικία. Είμαστε 3οροφο και μπορεί να γίνει. Ολοι θα κατεβαίνουμε κάτω να παραλαμβάνουμε οτιδήποτε, είτε είναι delivery, είτε σούπερ μάρκετ. Κανείς, εκτός φυσικά από καλεσμένους μας, δεν θα μπαίνει μέσα. Πλέον θα κλειδώνει η εξώπορτα όλες τις ώρες γιατί πριν την κλείδωνα εγώ και μου έλεγαν να μην κλειδώνω και το πρωί γιατί τους ταλαιπωρεί! :rolleyes: Η κυρία του 3ου {η κυρία Μαρία} συμφώνησε και ήταν σκασμένη και αυτή που ο αλήτης πέρασε δίπλα της και εκείνη δεν κατάλαβε να βάλει έστω τις φωνές [αν και αυτό ήταν και καλό για εκείνη], που μπήκε μέσα στο σπίτι μας, το τσογλάνι, να μας κλέψει!

Η κλεψιά, είναι από τα κόκκινα πανιά μου, κόρες.. το χάνω λέμε...

Ε ρε, αυτό έλεγα και στο Σοφάκι που μίλησα νωρίτερα.. δεν γινόταν να βγαίνει 20 λεπτά νωρίτερα, που επέστρεψα εγώ σπίτι????

Θα προσπαθούσαν οι αστυνομικοί να με ξεκολήσουν.. τόσο ξύλο θα του έριχνα του αληταρά!:mad::x:x

Ελα βρε κοριτσακι μου....τι ατυχια ειναι αυτη...παει το αυτοκινητο και τωρα το ποδηλατο...?????

Τι να σε πω, καλέ;

Να, για παράδειγμα, έχουν κρατήσει τη σειρά των λέξεων όπως ακριβώς ήταν στο αρχαίο κείμενο. Στα νέα ελληνικά, όμως, αυτό ξενίζει (στο δικό μου τουλάχιστον αυτί) γιατί εμείς δεν μιλάμε -ούτε γράφουμε, εννοείται- έτσι.

Επίσης, ως προς το νόημα, μου την κάνει, για να το πω απλά, η φιλοσοφία του όπως έστρωσες θα κοιμηθείς (παρ' ότι ισχύει) γιατί δικαίωμα στη μ@...@ έχουμε όλοι και το ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες το μαθαίνουμε eventually, αλλά θεωρώ σημαντικότερο να μάθει, ότι σ' αυτόν που υποφέρει, ακόμη και από δική του υπαιτιότητα, δεν δίνουμε μια σφαλιάρα να πάει παρακάτω. (Ένα παράδειγμα από τον Τζίτζικα και τον Μέρμυγκα) Και δεν είναι το μόνο στο οποίο έχω ενστάσεις :roll:.

Είδες, τελικά κάτι σε είπα :tongue:!

Να την χαίρεσαι την κοράκλα σου!

Τι είναι το μυρμηγκάτο;

Κρίμα για τον άνθρωπο! Νέος, βρε, 60!

Περαστικά! Έφτιαξες και νυχάκια τελικά, θηρίο;

Παραμονή Χριστουγέννων κάνει τραπέζι η πεθερούλα γιατί γιορτάζει ανήμερα. Θα σκάσουμε στο φαγητό δλδ.

Ανήμερα στην αδερφή μου μάλλον.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η μαμά μου. Αν το πάρει ο ύπνος το παιδί μας εκεί πριν την ώρα που θα θέλουμε να φύγουμε, θα συνεχίσουμε τα δυο μας σε φιλικό σπίτι. Διαφορετικά, αν μείνει ξύπνια μέχρι τις 4, όπως πέρυσι :shock:, θα γυρίσουμε σπιτάκι μας και θα κοιμηθούμε όλοι μαζί παρέα στο διπλό :-D.

Εγώ σπίτι σκέφτομαι μήπως κάνω τίποτα στα γενέθλια μου, που είναι ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Τέλεια! Ξεκούραση και βόλτες :D!

τι περασικά βρε ματακια μου ??? ... ποιο απ' όλα δλδ....

μπουκωμα

βήχας

3η μέρα αδιάθετη

πονοκέφαλος

και πριν απο λίγο και λογοδιάρροια (το λογο___ να βγει απο τη λέξη :roll:)

αν συνεχίσει έτσι χάλια και αύριο θα χαπακωθώ!

Τα ψιλοέφτιαξα δεν προλαβα να τα βάψω μόνο διάφανο πέρασα, έσως προλάβω το βραδυ ή αύριο...

Δεν έχουμε δυστυχώς και το σκεφτόμαστε σοβαρά. Αυτό που λες... το αίσθημα της παραβίασης σε τρελαίνει! Νιώθω εκνευρισμό. Απίστευτο εκνευρισμό!

Και έχει μπει ήδη 2 φορές μέσα στο οίκημα. Μένει μόνο να μπει και στα σπίτια μας! :evil::evil:

πόσο δίκιο έχεις....

συζητήστε να κάνετε κάτι και να βρεθεί μι αλύση που θα ακολουθήσουν όλοι. Εμείς είχαμε πολλά κρούσματα και πριν απο 3-4 χρόνια αλλάξαμε πόρτα εισόδου και βαλαμε μέχρι αλεξίσφαιρα τζάμια. Επίσης αλλάξαμε και γκαραζόπορτες! ε και?????????? σήμερα μου χτυπησε κυριά κουδκούνι για ενημέρωση... (ουτε καν την άφησα να τελειώσει...) και εννοείτε της μίλησα απο μέσα χωρίς ν' ανοιξω την πόρτα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και του χρόνου!

Ο στολισμός σου είναι "εσύ" και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ σε ένα σπίτι. Σε αντιπροσωπεύει!

Υπέροχα όλα!

Υ.Γ. Η "νοστιμιά" στο κουρτινόξυλο... :wink::wink:

Υπέροχα Κική μου και όπως ακριβώς τα γράφει η Ειρήνη!

γεια σας κοριτσια? τι κανετε? εγω εχω λιγο τα νευρα μου με μπαμπα κ κορη, ο μπαμπας κανει του κεφαλιου του κ δεν προσεχει κ η κορη δεν τρωει....

ειρηνη πολυ θρασος ο κλεφταρας! ειναι το χειροτερο μου, οχι μονο να παρουν κατι, αλλα κ μονο κ μονο που μπαινει ξενος σε δικο μου χωρο τρελαινομαι....

κικη μου πολυ ωραιος ο στολισμος! θα πας για καφεδακι τελικα?

χρυσα πανεμορφα κ οι μπαλες..... τελειες!!!!

4u περαστηκα κ συλληπητηρια για τον ανθρωπο που εφυγε....

(παρελαβες ψυγειο?)

βασια στειλε κουραμπιεδες (που γενικα δεν τους πολυτρωω, αλλα με επιασε μια ακατασχετη επιθυμια για κουραμπιε!!!)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου....

ναι βρε την Τρίτη ... και το σήκωσα και μόνη μου γιατι να βγάλω το αφρολέξ που πατούσε επάνω :roll: τσακ μπαμ εβγαλα πλαστικά, καθαρισα και Τριτη μεσημέρι μπήκε σε λειτουργία :)

Δεν ξερω βρε Γιωτακι μου,γενικα ειμαι πιεσμενη,αγχωμενη,βγαινουν και κατι ψυχοσωματικα απο το αγχος....

προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα το θέμα που σε απασχολεί ...λύνεται όσο εσυ στενοχωριέσαι και αγχώνεσαι?

Διαφημίσεις

Ειρήνη το ξέρω αυτό το συναίσθημα γιατί μας έχουν διαρρήξει 2 φορές το σπίτι. Η πρώτη όταν μέναμε Νίκαια και η δεύτερη πριν απο 3 χρόνια στο νέο μας σπίτι.

Και τις 2 φορές δεν κατάλαβε κανείς από την γειτονιά κάτι, δεν τα βάζω μαζί τους, μπορεί όντως να μην άκουσε κανείς τίποτα.

Κι εμείς κλειδώνουμε μέρα νύχτα και ας έλεγαν ότι θέλουν οι από πάνω (που ξεκουμπίστηκαν πριν από 2 εβδομάδες ευτυχώς Παναγία μου και είναι λόγος από μόνος του για να κάνω πάρτυ)...

Εμάς βέβαια και τις 2 φορές μπήκαν από μπαλκόνι....

Την δε δεύτερη, τα πάντα έξω από συρτάρια και ντουλάπες πεταμένα στο πάτωμα! Φρίκη.... :(

Επίσης, ένα μικρό χαλάκι που είχα έξω στην σκάλα προσωρινά για 1-2 μέρες, το πήραν κατά ''λάθος'' οι από πάνω όταν μετακόμισαν.......

Τι να σε πω, καλέ;

Να, για παράδειγμα, έχουν κρατήσει τη σειρά των λέξεων όπως ακριβώς ήταν στο αρχαίο κείμενο. Στα νέα ελληνικά, όμως, αυτό ξενίζει (στο δικό μου τουλάχιστον αυτί) γιατί εμείς δεν μιλάμε -ούτε γράφουμε, εννοείται- έτσι.

Επίσης, ως προς το νόημα, μου την κάνει, για να το πω απλά, η φιλοσοφία του όπως έστρωσες θα κοιμηθείς (παρ' ότι ισχύει) γιατί δικαίωμα στη μ@...@ έχουμε όλοι και το ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες το μαθαίνουμε eventually, αλλά θεωρώ σημαντικότερο να μάθει, ότι σ' αυτόν που υποφέρει, ακόμη και από δική του υπαιτιότητα, δεν δίνουμε μια σφαλιάρα να πάει παρακάτω. (Ένα παράδειγμα από τον Τζίτζικα και τον Μέρμυγκα) Και δεν είναι το μόνο στο οποίο έχω ενστάσεις :roll:.

Είδες, τελικά κάτι σε είπα :tongue:!

Να την χαίρεσαι την κοράκλα σου!

Τι είναι το μυρμηγκάτο;

Κρίμα για τον άνθρωπο! Νέος, βρε, 60!

Περαστικά! Έφτιαξες και νυχάκια τελικά, θηρίο;

Παραμονή Χριστουγέννων κάνει τραπέζι η πεθερούλα γιατί γιορτάζει ανήμερα. Θα σκάσουμε στο φαγητό δλδ.

Ανήμερα στην αδερφή μου μάλλον.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η μαμά μου. Αν το πάρει ο ύπνος το παιδί μας εκεί πριν την ώρα που θα θέλουμε να φύγουμε, θα συνεχίσουμε τα δυο μας σε φιλικό σπίτι. Διαφορετικά, αν μείνει ξύπνια μέχρι τις 4, όπως πέρυσι :shock:, θα γυρίσουμε σπιτάκι μας και θα κοιμηθούμε όλοι μαζί παρέα στο διπλό :-D.

Εγώ σπίτι σκέφτομαι μήπως κάνω τίποτα στα γενέθλια μου, που είναι ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Τέλεια! Ξεκούραση και βόλτες :D!

Καλησπέρα Κικη , το μυρμηγκατο ειναι ενα τελειο ,οικονομικο, πανευκολο γλυκο, αρεσει σε ΟΛΟΥΣ!!!

Το ειδα στις συνταγες της παρεας και ειναι το μυρμηγκατο της γκολφως, ριξε μια ματια, και φτιαξτο, ειδικα για επιδορπιο ειναι φανταστικο.

Εγω μετα τα τραπεζωματα τωρα τα Χριστουγεννα θα το φτιαξω σιγουρα, δεν γινεται και αλλιως, το περιμενουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...