Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!!:D

τη Δευτέρα κλείνουμε Χρύσα μου:twisted:

αχ δεν είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση Χρύσα μου και αυτό μου τη δίνει...υπάρχει ακόμα κόσμος που βγάζει λεφτά, που δεν του έγιναν μειώσεις, που δεν τα δηλώνει ίσως και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι....σε μας τους μισθωτούς εχει πέσει το βάρος..τεσπα...

αντε Πέμπτη σήμερα να τελειώνουμε κ μ αυτη την εβδομάδα...

Αυτό που θα έπρεπε να σου την δίνει είναι το πως διαμορφώθηκε η ελληνική κοινωνία μετά την μεταπολίτευση, το εκλογικό σώμα που διαμορφώθηκε και διαμορφώνεται με ακόμη χειρότερο τρόπο πλέον.....γιατί πρώτα εμείς (ως μέρος του κοινωνικού συνόλου) ευθυνόμαστε λόγω της ψήφου μας.

Τα 30 πρώτα χρόνια ήταν καλά για τους Έλληνες.....γνωρίζαμε λίγο πολύ τι γίνεται (και σε αυτό είμαι απόλυτη) αλλά δεν ''πείραζε'' επειδή ο μισθός έπεφτε κάθε μήνα, άνθρωποι διορίζονταν,υπήρχαν δουλειές γενικά.Τώρα όμως μας πειράζει το φαγοπότι τους, επειδή αυτό μας έχει κάνει να πληρώνουμε συνέχεια τα σπασμένα.

Το ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη πληρώνεται ή δεν του έχει γίνει μείωση δεν είναι όμως λόγος κατά την ταπεινή μου γνώμη....

Και πάλι λόγω επαγγέλματος, έχω έρθει σε επαφή επαγγελματικά με ανθρώπους που είναι στην λίστα Λαγκάρντ.... ε και! Τι τους έκανε το κράτος μας; Τίποτα απολύτως, η ζωάρα τους ζωάρα τους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδιτάκι καλή ξεκούραση να έχεις στην άδεια σου....φαντάζομαι χαρά που θα έχεις!

Πάω να λιώσω στο ζεστό κρεβάτι μου!

Σ'ευχαριστώ πολύ! Μόλις μου έστειλαν το mail με την έγκριση από το τμήμα προσωπικού, αγκάλιασα όσους δούλευαν μαζί μου!

Ζηλεύω για το ζεστό κρεβάτι! Εγώ κάθε Πέμπτη δουλεύω σε εταιρεία που κάνει ανακαίνιση και η θερμοκρασία στον χώρο είναι περίπου στους 10 βαθμούς Κελσίου....

Σήμερα το πρωί η μικρή μου λέει '' μαμά γιατί φοράς τόσες μπλούζες, θα σκάσεις!''

Αμ δε!

Καλησπέρα! Προσπαθώ από χθες να σας ανεβάσω φωτό και δεν έχω προλάβει και δεν ξέρω κι εγώ γιατί :roll:.

Είναι κάτι μέρες που, όπως λέει και η Ειρήνη, γυρνάω σαν τη σβούρα γύρω γύρω χωρίς να κάνω τελικά κάτι ιδιαίτερο. Χθες μάλλον ήταν τόσο έντονο, που κάποια στιγμή με ρώτησε κι ο Θ "Τι κάνεις;" και δεν μπορούσα να του απαντήσω γιατί αυτά που έκανα υποτίθεται τις τελευταίες 2-3 ώρες, έκαναν δεν έκαναν μια πρόταση. Τεσπα, το δια ταύτα είναι ότι έχω συμμαζεμένο σπίτι (για όσο κοιμούνται) και μετρίως καθαρό.

Σας διάβασα αλλά θα ανεβάσω πρώτα της φωτό για να είμαι σίγουρη ότι θα προλάβω (υπάρχει περίπτωση καφεδακίου με φίλη και περιμένω τηλ) και θα σχολιάσω μετά.

Φιλιά σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αυτό που θα έπρεπε να σου την δίνει είναι το πως διαμορφώθηκε η ελληνική κοινωνία μετά την μεταπολίτευση, το εκλογικό σώμα που διαμορφώθηκε και διαμορφώνεται με ακόμη χειρότερο τρόπο πλέον.....γιατί πρώτα εμείς (ως μέρος του κοινωνικού συνόλου) ευθυνόμαστε λόγω της ψήφου μας.

Τα 30 πρώτα χρόνια ήταν καλά για τους Έλληνες.....γνωρίζαμε λίγο πολύ τι γίνεται (και σε αυτό είμαι απόλυτη) αλλά δεν ''πείραζε'' επειδή ο μισθός έπεφτε κάθε μήνα, άνθρωποι διορίζονταν,υπήρχαν δουλειές γενικά.Τώρα όμως μας πειράζει το φαγοπότι τους, επειδή αυτό μας έχει κάνει να πληρώνουμε συνέχεια τα σπασμένα.

Το ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη πληρώνεται ή δεν του έχει γίνει μείωση δεν είναι όμως λόγος κατά την ταπεινή μου γνώμη....

Και πάλι λόγω επαγγέλματος, έχω έρθει σε επαφή επαγγελματικά με ανθρώπους που είναι στην λίστα Λαγκάρντ.... ε και! Τι τους έκανε το κράτος μας; Τίποτα απολύτως, η ζωάρα τους ζωάρα τους!

εννοούσα ότι εγω σαν "πτωχός" δημόσιος υπάλληλος εχω υποστεί μείωση κατά το 1/3 του μισθού μου και φορολογούμαι κανονικότατα ενω υπάρχει ακόμα κόσμος που βγάζει λεφτά με τη σέσουλα και δεν φορολογείται καν για αυτό πχ γιατροί με αδήλωτο εισόδημα κλπ κλπ...τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα μας εδω ,απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι, υπάρχει ακόμα κόσμος που βγάζει πολλά λεφτά και ζει κανονικότατα και υπάρχουμε κ ...εμεις....καλά να περάσεις στη άδειά σου Αφροδιτάκι!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλενάδες!!!

Πολύ κρύο είχε χτες ευτυχώς μας το έφτιαξαν το καλοριφέρ και δεν παγώσαμε!!!

Στο Santa Claus Kingdom πήγαμε πέρυσι που ήταν πολύ μικρή η κόρη μου και δεν μπορούσε να κάνει πολλά αλλά είχε ενθουσιαστεί.Φέτος δεν ξέρω που να την πρωτοπάω,γιατί δεν θα είμαστε και άπειρες μέρες Αθήνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κλαδοδεντράκι μας:

3xpx.jpg

τα καραμελοδεντράκια μας:

1joe.jpg

Το κανελοδεντράκι μας :tongue: (made by πεθερούλα):

xut4.jpg

και άλλες...

chqv.jpg

vepd.jpg

1xdp.jpg

(στο κουρτινόξυλο. Υπάρχει κι άλλο από την άλλη άκρη :))

Σόρρυ για το μέγεθος :oops:. Πατήστε πάνω οι μύωπες! Για σας είναι ένα κλικ, για μένα να το διορθώσω (με την ασχετοσύνη που με δέρνει) είναι μια αιωνιότητα και μια μέρα :mrgreen:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

εννοούσα ότι εγω σαν "πτωχός" δημόσιος υπάλληλος εχω υποστεί μείωση κατά το 1/3 του μισθού μου και φορολογούμαι κανονικότατα ενω υπάρχει ακόμα κόσμος που βγάζει λεφτά με τη σέσουλα και δεν φορολογείται καν για αυτό πχ γιατροί με αδήλωτο εισόδημα κλπ κλπ...τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα μας εδω ,απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι, υπάρχει ακόμα κόσμος που βγάζει πολλά λεφτά και ζει κανονικότατα και υπάρχουμε κ ...εμεις....καλά να περάσεις στη άδειά σου Αφροδιτάκι!

Ευχαριστώ!Ανυπομονώ!!!!

Ας μην πιάσουμε τους μεγαλοεπιχειρηματίες,δημοσιογράφους,δικηγόρους,γιατρούς,λογιστές/φοροτεχνικούς,αρχιτέκτονες/κατασκευαστές,εφοριακούς/ελεγκτές.....κτλ κτλ η λίστα είναι μεγάλη δυστυχώς.

Λόγω επαγγέλματος σου λέω πως όλοι αυτοί κλαίγονται όλη μέρα κάθε μέρα (αλλά κάνουν γάμους στη Μεγάλη Βρετάνια με νυφικά 9.000,00-αφορά σε πελάτη μου που παντρεύτηκε προ μηνών).

Αν αρχίσω θα γράφω μέχρι το βράδυ.....

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, απλά ήθελα να τονίσω την ουσία και το βάθος του θέματος....

Κάποιοι από τους συνταξιούχους (όχι όλοι) τι να πουν που τους κράταγαν τόσα λεφτά χρόνια και χρόνια και τώρα μείωση στην μείωση;

Κι εσύ τι να πεις όντως με τέτοια μείωση;

Και μια κοπέλα που δουλεύει πωλήτρια 8 ώρες όρθια για 435,00 ευρώ τον μήνα;

Βράστα!

Θα ποστάρω και κάτι από τον αγαπημένο μου Χάρυ Κλυν. Τα έλεγε 30 χρόνια πριν!

Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πως ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοί απατεώνες.

-Tι να πεις για τους Έλληνες. Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιουν στιγμιαίο καφέ!

-Στην Ελλάδα την άγνοια τη λέμε ψυχραιμία.

-O νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του.

-Tα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πως θα χάσει δέκα κιλά και που θα βρει πάρκινγκ.

-Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφοράμε όλοι για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι.

«Εδώ και δύο χρόνια (εννοει το 1981 που το ΠΑΣΟΚ εγινε κυβερνηση) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.

Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει…………

Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»

Απομαγνητοφωνημένο από το 1983 και την παράσταση “ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, στη Μπουάτ “ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ” στην Πλάκα.

Διαφημίσεις

Για πες βρε παιδί μου για πες να μάθω γιατί εγώ έχω μαμά φιλόλογο χε χε

Τι να σε πω, καλέ;

Να, για παράδειγμα, έχουν κρατήσει τη σειρά των λέξεων όπως ακριβώς ήταν στο αρχαίο κείμενο. Στα νέα ελληνικά, όμως, αυτό ξενίζει (στο δικό μου τουλάχιστον αυτί) γιατί εμείς δεν μιλάμε -ούτε γράφουμε, εννοείται- έτσι.

Επίσης, ως προς το νόημα, μου την κάνει, για να το πω απλά, η φιλοσοφία του όπως έστρωσες θα κοιμηθείς (παρ' ότι ισχύει) γιατί δικαίωμα στη μ@...@ έχουμε όλοι και το ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες το μαθαίνουμε eventually, αλλά θεωρώ σημαντικότερο να μάθει, ότι σ' αυτόν που υποφέρει, ακόμη και από δική του υπαιτιότητα, δεν δίνουμε μια σφαλιάρα να πάει παρακάτω. (Ένα παράδειγμα από τον Τζίτζικα και τον Μέρμυγκα) Και δεν είναι το μόνο στο οποίο έχω ενστάσεις :roll:.

Είδες, τελικά κάτι σε είπα :tongue:!

Γλυκα ακομα δεν εχω φτιαξει τιποτα, μονο ενα μυρμηγκατο στην γιορτη της κορης μου, τελειο, το τσακισαν όλο σε χρονο dt.

Να την χαίρεσαι την κοράκλα σου!

Τι είναι το μυρμηγκάτο;

Καλημέρα σας!

Είμαι άρρωστη, με μπουκωμα και τρελό βήχα ακόμα...

Κρίμα για τον άνθρωπο! Νέος, βρε, 60!

Περαστικά! Έφτιαξες και νυχάκια τελικά, θηρίο;

Εσείς κορίτσια πως θα το γιορτάσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά???

Παραμονή Χριστουγέννων κάνει τραπέζι η πεθερούλα γιατί γιορτάζει ανήμερα. Θα σκάσουμε στο φαγητό δλδ.

Ανήμερα στην αδερφή μου μάλλον.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η μαμά μου. Αν το πάρει ο ύπνος το παιδί μας εκεί πριν την ώρα που θα θέλουμε να φύγουμε, θα συνεχίσουμε τα δυο μας σε φιλικό σπίτι. Διαφορετικά, αν μείνει ξύπνια μέχρι τις 4, όπως πέρυσι :shock:, θα γυρίσουμε σπιτάκι μας και θα κοιμηθούμε όλοι μαζί παρέα στο διπλό :-D.

Εγώ σπίτι σκέφτομαι μήπως κάνω τίποτα στα γενέθλια μου, που είναι ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Κορίτσια!!!!!

Εγκρίθηκε η αίτηση για την άδεια μου! Από 23/12 και ξαναπάω για δουλειά 07/01!!!

Τέλεια! Ξεκούραση και βόλτες :D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αχ αγαπημένες μου, καλησπέρα.... :rolleyes:

Δεν σ' αφήνουν οι καταστάσεις να ηρεμίσεις.. το φελέκι μου, δηλαδή.

Είχα ένα τέλειο πρωϊνό, με την Βασούλα μας, που το περίμενα πως και τι. Ήπιαμε το καφεδάκι μας, είπαμε τα δικά μας.. πόσο χαλαρά, πόσο άνετα, λες και γνωριζόμασταν χρόνια!

Επιστρέφοντας σπίτι, με παίρνει ο άντρας μου και μου λέει πως μάλλον μπήκε κλέφτης, στο μαγαζί {κλειστό, χρησιμοποιείται σαν αποθήκη} της αγαπημένης μου γειτόνισας και έκλεψε το ποδήλατο του μπαμπά μου... :(

Σημείωση: το ποδήλατο, δανεικό, κόστους 500?, που το είχε ο μπαμπάς μου, για να πηγαινοέρχεται σε κοντινό σπίτι φίλου του και να τον μεταφέρει στη δουλειά, μέχρι να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο {μετά το ατύχημα}.... :roll:

Ερχομαι σπίτι, έσκασα στο δρόμο από τη στεναχωρια και τα νεύρα μου και μαθαίνω πως το τσογλάνι που μπήκε, ο κλέφτης, ο αληταράς, μπήκε από την είσοδο της πολυκατοικίας {έξαλλη εγώ}, μπήκε σαν "κύριος", πήγε από την πίσω πλευρά, στον κήπο, μπήκε στο μαγαζί, σήκωσε στα χέρια το ποδήλατο και βγήκε πάλι σαν "κύριος". Στην έξοδο δε, έπεσε μούρη με μούρη με την κυρία Μαρία, η οποία δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε γίνει και ποιο ποδήλατο ήταν αυτό και το τσογλάνι είχε το θράσος να την καλημερίσει κι όλας! Σε λίγα λεπτά κατάλαβε αλλά αυτός φυσικά είχε γινει καπνος! Εμαθα δε, πως πριν ένα μήνα είχαν κλέψει και ένα χαλί, έξω από την πόρτα του 1ου ορόφου και έπαθα σοκ!

Τα 'χωσα κανονικά στην κυρία του 1ου, που δεν μας ενημέρωσε {αλίμονο, γείτονες είμαστε και αυτό σημαίνει πως είναι η 2η κλεψιά!} και της είπα πως πλέον δεν θα μπαίνει κανείς μα κανείς στην πολυκατοικία. Είμαστε 3οροφο και μπορεί να γίνει. Ολοι θα κατεβαίνουμε κάτω να παραλαμβάνουμε οτιδήποτε, είτε είναι delivery, είτε σούπερ μάρκετ. Κανείς, εκτός φυσικά από καλεσμένους μας, δεν θα μπαίνει μέσα. Πλέον θα κλειδώνει η εξώπορτα όλες τις ώρες γιατί πριν την κλείδωνα εγώ και μου έλεγαν να μην κλειδώνω και το πρωί γιατί τους ταλαιπωρεί! :rolleyes: Η κυρία του 3ου {η κυρία Μαρία} συμφώνησε και ήταν σκασμένη και αυτή που ο αλήτης πέρασε δίπλα της και εκείνη δεν κατάλαβε να βάλει έστω τις φωνές [αν και αυτό ήταν και καλό για εκείνη], που μπήκε μέσα στο σπίτι μας, το τσογλάνι, να μας κλέψει!

Η κλεψιά, είναι από τα κόκκινα πανιά μου, κόρες.. το χάνω λέμε...

Ε ρε, αυτό έλεγα και στο Σοφάκι που μίλησα νωρίτερα.. δεν γινόταν να βγαίνει 20 λεπτά νωρίτερα, που επέστρεψα εγώ σπίτι????

Θα προσπαθούσαν οι αστυνομικοί να με ξεκολήσουν.. τόσο ξύλο θα του έριχνα του αληταρά!:mad::x:x

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια ποια εχει παει στο santa claus kingdom στην παιανια??

εχω βρει κουπονια με 9.90 αξιζει?? ειναι εντελως ανοιχτο? αν βρεχει η φυσαει πολυ κ κανει τρελλο κρυο αντεχεται η κατασταση??

για πειτε καποια ελεγε οτι πηγε νομιζω

Πέρσι πήγαμε ...εχει μια ουρα τεράστια

Ειναι κλειστο ...βασικά δεν μας πολύαρεσε ήταν προχειρο ,,,

και αν το παιδάκι δεν ακουει λιγο παραπάνω παθαινεις πανικο γιατι εχει πολλές ουρές.

Βεβαια για να λέμε και την αλήθεια ετσι ειναι σχεδον ολα τα Χριστουγεννιάτικα

Christine2 οτι και να πω ειναι λίγο για τον υπέροχο στολισμο σου

Μπραβο!!! Θέλω πολλες μερες να στο πω αλλα η ορεξη στα πατώματα!!!

Μίλησα με το Ρηνάκι μας και στεναχωρήθηκα για το ποδήλατο, η Renata μας ακομα ειναι η μαμά της στο νοσοκομειο,,,

Και εμενα επεστρεψε πισω ο συζυγος απο την δουλεια γιατι ήταν χάλια με το στομάχι του και την κοιλια του, τον μικρο το σχολικο θα τον αφήσει στην μαμα μου και θα παω μετά

Ουτε την νασια μου δεν μπορώ να δω με την ησυχία μου

:) :) Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου

βρε Κική τι δεντράκια είναι αυτά?το ενα καλύτερο από το άλλο.....μπράβο μπράβο!!και του χρόνου!!

Ευχαριστώ :D!

Τα 'χωσα κανονικά στην κυρία του 1ου, που δεν μας ενημέρωσε {αλίμονο, γείτονες είμαστε και αυτό σημαίνει πως είναι η 2η κλεψιά!} και της είπα πως πλέον δεν θα μπαίνει κανείς μα κανείς στην πολυκατοικία. Είμαστε 3οροφο και μπορεί να γίνει. Ολοι θα κατεβαίνουμε κάτω να παραλαμβάνουμε οτιδήποτε, είτε είναι delivery, είτε σούπερ μάρκετ. Κανείς, εκτός φυσικά από καλεσμένους μας, δεν θα μπαίνει μέσα. Πλέον θα κλειδώνει η εξώπορτα όλες τις ώρες γιατί πριν την κλείδωνα εγώ και μου έλεγαν να μην κλειδώνω και το πρωί γιατί τους ταλαιπωρεί! :rolleyes: Η κυρία του 3ου {η κυρία Μαρία} συμφώνησε και ήταν σκασμένη και αυτή που ο αλήτης πέρασε δίπλα της και εκείνη δεν κατάλαβε να βάλει έστω τις φωνές [αν και αυτό ήταν και καλό για εκείνη], που μπήκε μέσα στο σπίτι μας, το τσογλάνι, να μας κλέψει!

Η κλεψιά, είναι από τα κόκκινα πανιά μου, κόρες.. το χάνω λέμε...

Ε ρε, αυτό έλεγα και στο Σοφάκι που μίλησα νωρίτερα.. δεν γινόταν να βγαίνει 20 λεπτά νωρίτερα, που επέστρεψα εγώ σπίτι????

Θα προσπαθούσαν οι αστυνομικοί να με ξεκολήσουν.. τόσο ξύλο θα του έριχνα του αληταρά!:mad::x:x

Αίσχος! Πολύ άσχημα το συναίσθημα της παραβίασης και βέβαια και η ζημιά!

Ειρήνη, έχετε θυροτηλεόραση στα κουδούνια σας; (Ρητορική είναι η ερώτηση, μην απαντάς :rolleyes:) Αν ναι, υπάρχει ένας μηχανισμός, που μπαίνει στην πόρτα και "συμπεριφέρεται" σαν κλειδωμένη απέξω αλλά ανοίγει με το κουμπί του θυροτηλεφώνου (δεν χρειάζεται να κατέβεις να ξεκλειδώσεις εφόσον είσαι σίγουρος για το ποιος χτυπάει) και για να βγεις από μέσα, απλά πατάς ένα κουμπί (δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις, οπότε είναι και ασφαλέστερο σε περίπτωση σεισμού, φωτιάς κλπ.)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...