Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

βρε Χρύσα τι ομορφιές είναι αυτές?μπράβο σου, υπέροχα στολίδια!!

εγω γύρισα 2 και από το σχολείο και θα πρέπει να είμαι ξανά εκει στις 5 μαζί με τα δυο παιδιά γιατί εχει η ζουζούνα πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο αμφιθέατρο του σχολείου μου, δεν υπάρχει κανείς να κρατήσει το μικρό, οπότε τα τάισα, τα κοίμησα άρον άρον και επίσης άρον αρον θα τα ξυπνήσω, ντυσω, στολίσω σε λίγο και θα τα τραβολογάω και τα δυο κ εννοείται δεν εχω ξεκουραστεί - και ούτε προκειται σήμερα - καθόλου....δύσκολη μέρα:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και οι δουλειές μου είναι προγραμματισμένες ώστε να μη μου πέσουν όλα μαζί.

Σήμερα και πάλι έκανα συντήρηση δυνάμεων (αλλά και σπιτιού).

Έστρωσα κρεβάτια και καναπέδες, μάζεψα την κουζίνα και την έλαμψα, έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της μικρής και έπειτα στεγνωτήριο και τα τακτοποίησα βεβαίως - βεβαίως.

Έφτιαξα σουπερ γίγαντες (τους καλύτερους ever νομίζω), φάγαμε και μάζεψα και πάλι την κουζίνα.

Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του.

Έκατσα και σημείωσα τις δουλειές μου μέχρι την ημέρα που θα φύγουμε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας ώστε να μην πελαγώσω και κυρίως να μη ξεχάσω τίποτα.

Ετοίμασα και έκανα αμπαλάζ στα δώρα που έχω ήδη πάρει, έφτιαξα τα στολίδια που θα κάνω δώρο, συσκεύασα κάποια γούρια που είχα παραγγελία αλλά και αυτά που θα κάνω δώρο στις δασκάλες μας και τέλος έφτιαξα κάποιες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Τώρα έχει χαλάρωση οικογενειακώς δίπλα στο τζάκι. Δεν κουνιόμαστε σήμερα. Χθες είχαμε playdate με τους φίλους μας οπότε σήμερα επιβάλλεται η ξεκούραση.

Υ.Γ. Να ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί τα χριστουγεννιάτικα στολίσματα/εκδηλώσεις και κατασκευές/γλυκά σας δεν τα μοιράζεστε και στο χριστουγεννιάτικο θέμα; Είμαι απολύτως σίγουρη πως υπάρχουν μέλη που δεν παρακολουθούν αυτό το θέμα αλλά το χριστουγεννιάτικο...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καταφερα από τα πολλα να σας διαβασα.Σας ευχαριστω πολύ για τα καλά σας λογια,ελπίζω να αρεσουν και στην αδερφή μου.

Βασια και Μαργιω εβαλα δαντελα από πάνω και την πιεσα με τον πλάστη.Σημερα εφτιαχνε και η Αργυρω κουραμπίεδες,φετος θα φτιαξω και εγω γιατι περυσι δεν εκανα τίποτα.Μελομακαρονα δεν τρωμε ,ισως φτιαξει η μαμά μου ,να μας δωσει και εμας.Καλοφαγωτοι οι κουραμπιεδες σας!

Μιρτουλα ,αν και ειανι κουραση ,οι γιορτες των παιδιων μας βαζουν στο κλίμα.Εδω τη γιορτη την εχει αναλάβει η Δευτερα,οπότε δεν εχουν τα παιδια μας.Εχουν ομως αρκετες εκδηλώσεις και κανονιζουμε και στο χωριο καποια πραγματα.Προβολή ταινιας ,μπισκοτα ,θα δουμε...

Ελίν ,πραγματικα μες τη νυχτα χαρα στο κουραγιο σου,εγω βρισκομαι στον δευτερο τετοια ωρα!

Αρετη ,αυριο λέω εαν προλάβω να κανω παστιτσιο,πολύ μου αρεσει.Καλή ξεκούραση!

Σοφία ,οσο μπορεις μην πέφτεις ,καλά να περασετε με τη Νασια μας!

Ειρηνη μου ,καλά εκανες και το κρατησες το φιογκάκι ,και εγω δεν θελω να το στειλω καρατε ,θελω να χουζουρεψουμε,εχει και αρκετο διαβασμα...Καλά να περασετε αυριο!μουσίτσεςςςς!

Ιρενε ,πιο κοντα μου πέφτεις ειναι η αλήθεια,λεεεεςςς?

Αφροδιτακι ,περαστικά σου!

Εμεις φαγαμε με τον μικρο φακες και καλαμαρι για μεζεδακι και τωρα ο μικρος διαβαζει.Εγω μαζεψα το τραπέζι και πηγαινοερχομαι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χριστουγεννιάτικες καλησπέρες! :-D

Με τόσο κρύο και τόσα στολίσματα που είδα ένιωσα φουλ Χριστούγεννα!

Έχω μείνει άφωνη, στο μεταξύ, με τις πανέμορφες φωτό! Νάσια, Μπιλάκο, Χριστίνα, και του χρόνου με υγεία σε όλες!

Μπιλάκο, κι εγώ ενθουσιάστηκα με την κουζίνα σου και την άσχετη φωτό!

Νάσια, όπως πάντα, πόλυ όμορφες και οι δημιουργίες σου!

Χριστίνα, κι εγώ ξετρελάθηκα με τους μαυροπίνακες! Περαστικά και στο αγοράκι σου!

Χρύσαααα, έχω μείνει άφωνη! Υπέροχα!

Αχ Ειρηνάκι, κι εγώ πρέπει να την κάνω τη δουλειά ξεκαθάρισμα παιχνιδιών. Κάθε πότε περίπου το κάνεις; Τέλεια τα χριστουγεννιάτικα νυχοσχεδιάκια!

Ειρηνάκι, αν μιλήσεις με τη Ρενάτα, πες της ότι τη σκεφτόμαστε και ευχές για γρήγορα περαστικά στη μαμά της!

Σήμερα δουλειές στο σπίτι και αναμονή για παραλαβή ψυγείου.

Με γεια! Παρέλαβες; Ευχαριστημένη;

μπιλάκι - ταμπουρέ

Ειναι πολυ εύκολο να το κάνεις μόνη σου.

1. Να στερεώσεις το ύφασμα εσωτερικά αφού το τεντώσεις παρα πολυ καλά με το μεγάλο ειδικό συρραπτικό για έπιπλα.

2. Αν θέλεις να μπορείς να βγάζεις το ύφασμα για να πλυθεί μπορείς να το ντύσεις όλο και απο κάτω και να ενωθούν οι άκρες με χριτς χρατς που θα ραφτεί πάνω στο ύφασμα.

Είδα το ποστ της Μπιλούς κι ήμουν σίγουρη ότι ακολουθούσε δικό σου, βρε Μπομπ Μάστορα! :tongue:

Θα έσκαγα φέτος αν δεν έβαζα κορδέλα.....ορίστε λοιπόν την στόλισα τελικά την πόρτα και με κορδέλα παρακαλώ!!!!!!....χαχαχαχ

Είναι τέλεια! Μου αρέσει περισσότερο από τον "σταυρό" και ειδικά με την κόκκινη κορδέλα.

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Η διαθεση μου ιδια μια και αυτο που έγινε θα εχει επιπτωσεις στην καθημερινη μου δουλεια...το προσπαθώ όμως

Για να μην το ξεχασω 15 μέρες μέχρι τα γενέθλια μου....(χαχα)

Πολύ ομορφοι στολισμοι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙναι ολα τέλεια!!!

:) :) Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου!!!

Καλέ, αλήθεια λες ή κοροιδεύεις; :cool:

Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση.

και τώρα πάω να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα.....

Σε μισώ! :twisted:

Ψήνονται οι κουραμπιέδες...σας μύρισε????

Σε μισώ! Σε μισώ! :twisted::twisted:

Βασια αυτες οι μυρωδιες με τρελαινουν μη σου πω πιο πολυ κι απο τη γευση εκανα χθες κουραμπιεδες και σας κερναω:mrgreen:CAM00210.jpg

Κι εσύ, τέκνον Βρούτε;

εγω γύρισα 2 και από το σχολείο και θα πρέπει να είμαι ξανά εκει στις 5 μαζί με τα δυο παιδιά γιατί εχει η ζουζούνα πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο αμφιθέατρο του σχολείου μου, δεν υπάρχει κανείς να κρατήσει το μικρό, οπότε τα τάισα, τα κοίμησα άρον άρον και επίσης άρον αρον θα τα ξυπνήσω, ντυσω, στολίσω σε λίγο και θα τα τραβολογάω και τα δυο κ εννοείται δεν εχω ξεκουραστεί - και ούτε προκειται σήμερα - καθόλου....δύσκολη μέρα:rolleyes:

Και μες στο κρύο μπρρρρ!

Θα είναι ωραία, μωρέ, όμως, συγκινητικά, ε;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Φαγαμε,μαζεψα την κουζινα,σαπουνισα τους παγκους εκανα μπανακι τα κοριτσια και τωρα κοιμιζω την μικρη μου..σημερα ειχε μπαλετο κανονικα η μεγαλη αλλα δεν την πηγα..πολυ κρυο καιπροτιμησα να κατσουμε σπιτακι μας να χουχουλιασουμε..

Μιρτουλα κουραστικα μεν αλλα θα ειναι ωραια..

Μαrgio και Βασια στειλτε κανεναν κουραμπιε..οτι πρεπει μετα απο το παστιτσακι μου και μαζι με το καφεδακι μου..

Ειρηνη να δωσεις τις ευχες μας στην Ρενατα,γρηγορα σπιτακι της η γυναικα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους μετά από μια ώρα δυο διαλέιματα για τσιγάρο σας διάβασα, τι γράψατε πάλι βρε!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες κ στις εορτάζουσες κ σε όλα τα μέλη των οικογενειών σας που γιόρταζαν!

Μπράβο κ του χρόνου στα κορίτσια που στόλισαν τα όμορφα σπίτια τους, ήταν πολύ όμορφα όλα κ διαλεγμένα με μεράκι!

Τώρα είδα! Θα προσφερόμουν να βοηθήσω αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Είναι όλα υπό έλεγχο :cool:!

Και του χρόνου για τα υπέροχα στολίσματα, Margio, Καλαμαρίδιον, Lila'smom! Ξεχνάω καμία;

Βούλα, περαστικά στην αδερφούλα! Σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά! Ο πόνος θα υποχωρήσει. Και μη στεναχωριέσαι, κι εσύ "εκεί" ήσουν.

Έλενα, έχουμε κι εμείς το πρώτο βιβλίο που πήρες της μικρής αλλά, να σου πω, εμένα δεν μου αρέσει :roll:. Είναι μια κακή μετάφραση του αρχαίου κειμένου. Τώρα, δεν ξέρω, μπορεί απλά να μου πάτησαν τον φιλολογικό μου "κάλο" :rolleyes:. Επίσης, διαπίστωσα ότι στις περισσότερες ιστορίες δεν μου αρέσει το "δίδαγμα" :roll:. Διαφωνώ με τον Αίσωπο, δλδ :mrgreen:!

Για πες βρε παιδί μου για πες να μάθω γιατί εγώ έχω μαμά φιλόλογο χε χε

αχαχαχαχαχχα

Αμα είναι να κατέβω και να με κοιτάει στα φρύδια η 4U δεν πάω σε κανένα καφέ μαζί σας!

Πάντως στις 23/12 λέω να την πάω στο μουσείο. Αν είστε κι εσείς για εκεί να κανονίσουμε να πάμε παρέα να γνωριστούμε. Καλαμαρού ακούς;

Ακούω ακούω ;)

μπουχαχαχα.... θα κάνω κανονική εξέταση .... κάπως έτσι :)u15056782

Σε ποιο μουσείο? μίλα ! τώρα! πες τα όλα...... (με ανακριτικό φως απο πάνω σου.... :mrgreen:)

(στο παιδικό?)

Αν είναι να έρθει το θαλασσινο να την παμε στο Αττικο Ζωολογικό στα δελφίνια να είναι σε οικείο περιβάλλον....:tongue:

χμμμμμμμμμμμμμμμμ βρήκες ευκαιρία εεεεεεεε???

Καλά σ έχω καταλάβει εγώ πως είσαι δικιά μας απ το άσυλο! αχαχαχαχαχα

Καλέ εσύ δεν το βαλες το λινκ τούτο;

http://www.talcmag.gr/ftou-kai-vgaino/soste-ton-ai-vasili/

Θα κατέβει και το μαλάκιο Αθήνα για τας εορτάς, δε χορταίνει πεθερικό! αχαχαχαχχαα

Έκανα τις δουλειές μου και χαζολογάω με τις κατασκευές μου

άκουσα πεθερίδιο??? ,μπρρρρρρρρρρρρ

Δεν γίνεται σήμερα ....όλες μου δείχνετε τις κορδέλες σας στην πόρτα και εγώ να μην μπορώ????????

Αμ πως......το Μπιλάκι έδωσε την σούπερ ιδέα....την οποία δεν είχα σκεφτεί βεβαίως βεβαίως....(ξανθιά είπαμε)....

Θα έσκαγα φέτος αν δεν έβαζα κορδέλα.....ορίστε λοιπόν την στόλισα τελικά την πόρτα και με κορδέλα παρακαλώ!!!!!!....χαχαχαχ

Το στεφάνι που έφτιαξα δεν με ενθουσίασε γιαυτό άλλαξα στολισμό!!!

Το σημαντικότερο η πόρτα κλείνει και η κορδέλα δεν χαλαρώνει χιχιχιχ!!!

tErpsMWl.jpg

Μπράβο Βάσια χε χε επιτέλους!

Μετά, δούλεψα λίγο χριστουγεννιάτικα nail art… δεντράκι, ζώνη του χοντρούλη με τα κόκκινα κ.α.

Δεν φαίνονται καλά αλλά παίρνετε ιδέες ε? ;)

PC100035_zps3e32e4c2.jpg

Πολύ όμορφοοοο χε χε

Τα στολίδια της λαμπρούκας,στα οποία προσθεσα κορδελίτσα και κουδουνακια,

wpdt.jpg

και οι μπάλες με εφημεριδα και χρυσόσκονη.Λιγο τις χαλάνε οι φωτο ,ειναι πιο γυαλιστερες.

http://img40.imageshack.us/img40/8913/qhfl.JPG

Ειλικρινά δεν έχω λόγια πααααααααααααρα πολύ όμορφα!! Μπράβο Χρυσάκι!!

Χρυσα πω πω πραγματικα τα στολιδια ειναι ονειρο.Πως εκανες τα σχεδιακια?

Βασια αυτες οι μυρωδιες με τρελαινουν μη σου πω πιο πολυ κι απο τη γευση εκανα χθες κουραμπιεδες και σας κερναω:mrgreen:CAM00210.jpg

Πολύ ωραίοι είναι με το κουτάκι γειας τα χέρια σου!

Στα δικά μας

Την Παρασκευή ήταν τα εγκαίνια της κουμπάρας μου κ τρέχαμε από το πρωί, είχαν μεγάλη επιτυχία όλα πήγαν καλά κ βγήκαμε μετά το βραδάκι αργά χε χε κ γυρίσαμε αργά :rolleyes:

Το Σάββατο λαική κ μετά τουρινγκ με φίλη σε τζάμπο, ικέα, μουστάκα κ σουπερ περάσαμε ωραία φάγαμε έξω άνευ τέκνων μετά γύρισα κ χουχουλιάσαμε με την οικογένεια κ ταινία

Την Κυριακή είχαμε βόλτες κ φαγητό στην μανούλα μου

Την Δευτέρα έτρεχα με ένα μικρό σκηνικό για μια γιορτή σχετική με τον Καβάφη που κάνουν στο σχολείο

Την τρίτη χθες πάλι τρέξιμο είναι οι δυο χειρότερες μέρες μου αυτές κ μετά καφεδάκι με την κουμπάρα. Συνάντησα κ την μανούλα μου αργά το απόγευμα

Ουφφφφ γενικά ω κάτω δεν έβαλα από την Παρασκευή....σήμερα κάπως έκοψα ταχύτητα, στο σπίτι δεν έκανα τίποτα απολύτως...θα μας φάνε οι σκόνες μιλάμε χε χε αλλά χαλαρά τα πάνω πάνω κάνω κ τα βασικά δεν έχω χρόνο :roll:

Τώρα η μικρή ειναι στους γονείς μου επίσκεψη κ φεύγω κ εγώ πάω καφεδάκι σε φίλη να μου βάψει κ τα μαλλάκια μου :mrgreen::mrgreen:

Αααα κ μας βγήκε μια αναποδιά με το αμάξι μου...θέλει ιμάντα , αντλία νερού κ τακάκια....για να κάνει ταξίδι σίγουρα θέλει τον ιμάντα κ την αντλία..και πάει περί των 250ευρώ το έξοδο που δεν τα έχουμε...οπότε μάλλον ίσως δεν θα έρθουμε Αθήνα , θα δείξει :roll::rolleyes:

Δεν πτοούμαι όμως με τι πο τα !!!

Πάω για καφεδάκι κ μαλλάκι τα φιλιά μου σε όλεςςςςςςςςςςςς

Αααα κ μας βγήκε μια αναποδιά με το αμάξι μου...θέλει ιμάντα , αντλία νερού κ τακάκια....για να κάνει ταξίδι σίγουρα θέλει τον ιμάντα κ την αντλία..και πάει περί των 250ευρώ το έξοδο που δεν τα έχουμε...οπότε μάλλον ίσως δεν θα έρθουμε Αθήνα , θα δείξει :roll::rolleyes:

Δεν πτοούμαι όμως με τι πο τα !!!

Πάω για καφεδάκι κ μαλλάκι τα φιλιά μου σε όλεςςςςςςςςςςςς

Καλό καφεδάκι! Μου αρέσει που δεν μασάς!!!!!

Καλημερα βρε κοριτσια,

σς διαβαζω, σχεδον καθε μερα, αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω-γραψωκι εγω τα δικά μου.Τελικα , δυσκολο επαγγελμα τα οικιακα, όμως το απολαμβανω με όλη τη σημασια της λεξης.

Μιλαμε οτι από το πρωι τρεχω...και το βραδυ δεν εχω κουραγιο μετα τις 9 να κανω τιποτα.

Ευχαριστιεμαι όμως την καθημερινοτητα με την οικογενεια μου...

Μου λεει χτες η πεθερα:Τι εγινε, πως σου φαινεται που δεν δουλευεις?

Αχ, ξεκουραστηκες λιγο ρε κοριτσι μου!:roll::roll::roll:

Στα του σπιτιου τωρα: Εχω ενα τετραδιακι και γραφω καθε πρωι, αφου παω τον μεγαλο σχολειο τις δουλειες που εχω να κανω, και μεχρι στιγμης τα τηρω, αργοτερα θα δουμε.

Ετσι, ειναι συμμαζεμενο και καθαρο.

Στολισαμε μονο μεσα, γιατι τα φωτακια που ειχα για εξω καηκαν, και δυστυχως δεν περισσευει ουτε ευρω για αντικατασταση.

Εχω απληρωτη Δεη, νερο, τηλεφωνο, ξυλα (πηρε χτες ο αντρας μου τα βρηκε ευκαιρια και μου εφερε το κουστουμακι 260 ευρω!!!)και τα τελη βεβαιως βεβαιως!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απο τη μια πελαγωνω, από την άλλη το ριχνω στην τρελη, και λεω δεν βαριεσαι, οι μονοι ειμαστε?Θα δουμε τι θα γινει...

Γλυκα ακομα δεν εχω φτιαξει τιποτα, μονο ενα μυρμηγκατο στην γιορτη της κορης μου, τελειο, το τσακισαν όλο σε χρονο dt.

Την ερχομενη εβδομαδα λεω να κανω κουραμπιεδες που τους πετυχαινω, μελομακαρονα η μαμα, εγω δεν εχω φτιαξει ποτε, τα ψιλοφοβαμαι.

Τωρα πινω το καφεδακι μου και αρχιζω να κανω καμιαδουλεια γιατι παλι θα τρεχω.

Για φαγητο, θα κανω μια μακαροναδα με σαλτσα και εχει και ψαροσουπα απο χτες, ειμαστε οκ.

Σας φιλω, ξεκιναω, τα λεμε σε λιγο...:D

κοριτσια ποια εχει παει στο santa claus kingdom στην παιανια??

εχω βρει κουπονια με 9.90 αξιζει?? ειναι εντελως ανοιχτο? αν βρεχει η φυσαει πολυ κ κανει τρελλο κρυο αντεχεται η κατασταση??

για πειτε καποια ελεγε οτι πηγε νομιζω

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Είμαι άρρωστη, με μπουκωμα και τρελό βήχα ακόμα...

Άλλος ένας άνθρωπος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι του χτες.... :(

Το μικρό μου ανθρωπάκι έμαθε αμέσως το ποιηματάκι του για τη γιορτή :) ... του το έκανα σαν παντομίμα... " Μαμά σκέφτομαι τι κάνεις και θυμάται τα λόγια... "

Σήμερα λέω να κάνω μερικά ακόμα στολίδια αλα λαμπρούκα.... Χρύσα υπέροχα τα δικά σου!

Χτες έβαψα τα μαλλάκια μου και αύριο θα πάω για κούρεμα...

Εχω ακόμα ένα πλυντήριο να απλώσω, να σιδερώσω, να καθαρίσω μπαλκόνια και να φτιάξω τα νύχια μου.

Εχω ήδη αερίσει και στρώσει κρεβάτια , άλλαξα πετσέτες και άπλωσα ήδη ένα πλυντήριο. Μαγείρεψα κιμά και θα βράσω αργότερα τα ζυμαρικά .... ναι καλά καταλάβατε σήμερα θα φάμε ψάρι με λαχανικά :P

κοριτσια ποια εχει παει στο santa claus kingdom στην παιανια??

εχω βρει κουπονια με 9.90 αξιζει?? ειναι εντελως ανοιχτο? αν βρεχει η φυσαει πολυ κ κανει τρελλο κρυο αντεχεται η κατασταση??

για πειτε καποια ελεγε οτι πηγε νομιζω

H Σταυρούλα (κωνσταντινομαμα) έχει πάει....!!

Μάι μπίλλυ, αν εννοείς στο μεκ Παιανίας, είχα πάει πέρισυ. Δεν ήταν άσχημα. Είχε φαντάσου κάποια τύπου φουσκωτά για αναρρίχηση/δραστηριότητες, τραπεζάκια δραστηριοτήτων για μικρότερα παιδιά, κάποια σταντ με βιβλία, αγιοβασίληδες και αναπαραστάσεις στο θέμα των Χριστουγέννων, καθώς και μια συναυλία-δε θυμάμαι τίνος. Επίσης είχε τραπεζάκια τύπου καφέ για να καθήσουν οι γονείς προς το "τέλος" του χώρου. Γενικά δεν ήταν άσχημα-δεν τρελάθηκα κιόλας, φαντάζομαι όμως ότι για ένα παιδάκι θα είναι κάτι ας πούμε εντυπωσιακό.

Είναι όμως κλειστά, οπότε δεν ξεπαγιάζεις και δεν ήταν πατείς με πατώ σε.

(Για 10 ευρώ πάντως δεν είναι, άντε πέντε-κατά την ταπεινή μου άποψη)

Καλημέρα!!!

Σήμερα το μενού έχει μακαρόνια με κιμά!!

Τα διαβάσματα άρχισαν να μειώνονται....Σήμερα έχουν εκκλησία λόγω Αγ. Σπυρίδωνα, αύριο εκδρομή και απο εβδομάδα γιορτές κλπ...άντε να ξεκουραστούμε λίγο γιατί το πρωί με το ζόρι σηκωνόμαστε όλοι!

Απο δουλειές λίγες και καλές έχω, το σπίτι συνεχίζει να είναι καθαρό!

Μάι μπίλλυ, αν εννοείς στο μεκ Παιανίας, είχα πάει πέρισυ. Δεν ήταν άσχημα. Είχε φαντάσου κάποια τύπου φουσκωτά για αναρρίχηση/δραστηριότητες, τραπεζάκια δραστηριοτήτων για μικρότερα παιδιά, κάποια σταντ με βιβλία, αγιοβασίληδες και αναπαραστάσεις στο θέμα των Χριστουγέννων, καθώς και μια συναυλία-δε θυμάμαι τίνος. Επίσης είχε τραπεζάκια τύπου καφέ για να καθήσουν οι γονείς προς το "τέλος" του χώρου. Γενικά δεν ήταν άσχημα-δεν τρελάθηκα κιόλας, φαντάζομαι όμως ότι για ένα παιδάκι θα είναι κάτι ας πούμε εντυπωσιακό.

Είναι όμως κλειστά, οπότε δεν ξεπαγιάζεις και δεν ήταν πατείς με πατώ σε.

(Για 10 ευρώ πάντως δεν είναι, άντε πέντε-κατά την ταπεινή μου άποψη)

ευχαριστω!

καπως ετσι το σκεφτομαι κ εγω αν κ γραφει οτι εχει πολυ περισσοτερα παιχνιδια απο αυτα πυ περιγραφεις μηπως το εχουν εμπλουτισει φετος?

9,90 με κουπονι εχει! κανονικα ειναι 20ε all day pass:rolleyes:

4γιου περστικα κ εγω με ασχημο βηχα. αλλα δεν με ριχνουν αυτα!

λυπαμαι πολυ για τον ανθρωπο...ελπιζω να μην ηταν νεος κ να ειχε κανει τον βασικο κυκλο της ζωης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...