Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Koριτσια μου ,τι κάνετε????Κρυοοο σημερα!Και αερα βεβαια πολύ!

Ευα ,εαν δειτε κανενα χωριο να ερχεται κατα κατω εμεις θα ειμαστε!

Πήγα τον μικρο σχολειο με το αυτοκίνητο ,λογω του καιρου,και μετα βεβαια γα καφεδακι πρωινο με μια φιλη.Πήγα σουπερ μαρκετ ακι βιβλιοπωλείο και επέστρεψα.Τελείωσα τα στολίδια της Λαμπρουκας και εφτιαξα και τις μπάλες από εφημεριδα.Θ ατα κανω ολα πακετακι και θα τα στειλω στην αδερφη μου.

Χριστινα ,πολύ ομορφος ο στολισμός σας,και του χρονου!

Εβαλα φακες να βραζουν ,συμμαζεψα λιγακι και ανοιξα να σας διαβασω,αλλλα επειδη δεν προλαβαινω σας βαζω τις φωτο και θα συνεχισω αργότερα.

Τα στολίδια της λαμπρούκας,στα οποία προσθεσα κορδελίτσα και κουδουνακια,

wpdt.jpg

και οι μπάλες με εφημεριδα και χρυσόσκονη.Λιγο τις χαλάνε οι φωτο ,ειναι πιο γυαλιστερες.

http://img40.imageshack.us/img40/8913/qhfl.JPG

Υπέροχες οι κατασκευές σου! Μπράβο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elin χαρα στο κουραγιο στις 11 να κανεις γενικη στο μπανιο..εγω περιφερομουνα απο τον ενα καναπε στον αλλο..

Εγώ περίμενα να κρυώσει λίγο η κοτόσουπα για να την αυγοκόψω..... Και μετά βουρ στο κρεβάτι...

Πήγα τον μικρο σχολειο με το αυτοκίνητο ,λογω του καιρου,και μετα βεβαια γα καφεδακι πρωινο με μια φιλη.Πήγα σουπερ μαρκετ ακι βιβλιοπωλείο και επέστρεψα.Τελείωσα τα στολίδια της Λαμπρουκας και εφτιαξα και τις μπάλες από εφημεριδα.Θ ατα κανω ολα πακετακι και θα τα στειλω στην αδερφη μου.

Εβαλα φακες να βραζουν ,συμμαζεψα λιγακι και ανοιξα να σας διαβασω,αλλλα επειδη δεν προλαβαινω σας βαζω τις φωτο και θα συνεχισω αργότερα.

wpdt.jpg

και οι μπάλες με εφημεριδα και χρυσόσκονη.Λιγο τις χαλάνε οι φωτο ,ειναι πιο γυαλιστερες.

χαχα λες να κερασω καφε

?υπεροχα τα στολιδια σου,κ του χρονου

Συγνώμη, αυτή την τόσο δύσκολη ώρα μας λες για κουραμπιέδες?!?!?

Πρόσεξε, γιατί θα προσπαθήσω με τη δύναμη της σκέψης μου να χαλαρώσω την κορδέλα της πόρτας σου και ας την έχεις βάλει μόνο κάθετα!:twisted::twisted::twisted:

χχαχαχαχαχαχχα!!!Πόσο γέλασα....

Διαφημίσεις

Χρύσα έμεινα έτσι :o :o τι υπέροχα στολίδια!!!! Φανταστικά τα έκανες!!!

Αφροδιτάκι περαστικά!

Έτοιμοι οι κουραμπιέδες μου...φέτος θα πάω και στην πεθερά επειδή δεν μπορεί να φτιάξει!

Πάω να βάλω κόρη για διάβασμα!

Χρύσα έμεινα έτσι :o :o τι υπέροχα στολίδια!!!! Φανταστικά τα έκανες!!!

Αφροδιτάκι περαστικά!

Έτοιμοι οι κουραμπιέδες μου...φέτος θα πάω και στην πεθερά επειδή δεν μπορεί να φτιάξει!

Πάω να βάλω κόρη για διάβασμα!

Ευχαριστώ!

Όντως δεν είναι καταπληκτικά; Κι εγώ έμεινα όταν είδα την φωτογραφία!

Καλή νύφουλα, μπράβο!

Εφαγα σαν κτήνος.. φωτογραφία μετά. :mrgreen:

Δύο πιάτα, της πίτσας, γεμάτα... :roll::roll: πότε θα αδυνατίσω, οεο? :roll:

Διαβάσαμε, μόνο Ιστορία μας έμεινε και τώρα το φιογκάκι έβαλε ένα νέο παιδικό έργο που του έγραψε η κολλητή μου και εγώ ξάπλωσα, βλέπω τηλεόραση και μιλάω μαζί σας. Αχ.. χλιδές ζω σήμερα! :mrgreen:

Ο μικρούλης μου είναι ακμαιότατος και θέλω να ελπίζω πως δεν έχει κολλήσει τίποτε.. Χθες μάλιστα ξύπνησε μόνο 1 φορά το βράδυ (θαύμα έγινε φαίνεται) και έτσι κοιμήθηκα αρκετά και ξεκουράστηκα.

Μακάρι να συνεχίσει να μην ξυπνάει ώστε να ξεκουράζεστε και οι δύο. :)

wpdt.jpg

Δεν έχω λόγια, Χρύσα μου! Τα κατα-ζήλεψα! Μπράβο καρδιά μου, όνειρο τα έκανες!!!

Γεια σας κοριτσακια!!!τι κανετε?τι κρυο ειναι αυτο?το πρωι στις εξιμιση κοντεψα να μεινω..

Απίστευτο κρύο... τον μπαμπά μου τον έχουν stand-by, να φύγει για Μαλακάσα...

Εχω νέα απο την Renata ειναι πολύ ταλαιπωρημένη και λιγο στεναχωρημένο το κοριτσάκι μας η μανουλα ειναι πάλι νοσοκομειο, σας στέλνει την αγάπη της

Ειρηνάκι μου καλό θελω τοσο πολύ να σε δω

Τι έγινε με το Ειρηνάκι μας???? :confused::confused: Και γω ο μπούφος, νόμιζα πως ξεκουράζεται μετά από την ταλαιπωρία που πέρασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα την πάρω τηλέφωνο!

Και γω θέλω, Σοφάκι μου. Χθες, με πηρες τηλεφωνο ε? Το σήκωσα αλλά εκεί που ήμουν {δούλευα} δεν επιανε... :| συγνώμη.

Εγώ περίμενα να κρυώσει λίγο η κοτόσουπα για να την αυγοκόψω..... Και μετά βουρ στο κρεβάτι...

Κανε μας δύο! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μόλις είδα τα στολίδια σου Χρύσα και σκέφτηκα ότι θεωρητικά κι εγώ αδελφή σου είμαι και είμαστε και σχετικά κοντά...Άρα μήπως να μου στείλεις και μένα μερικά που φέτος δεν με βλέπω να προλαβαίνω να φτιάξω...ΕΕΕΕ φανταστική μου αδελφή???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις είδα τα στολίδια σου Χρύσα και σκέφτηκα ότι θεωρητικά κι εγώ αδελφή σου είμαι και είμαστε και σχετικά κοντά...Άρα μήπως να μου στείλεις και μένα μερικά που φέτος δεν με βλέπω να προλαβαίνω να φτιάξω...ΕΕΕΕ φανταστική μου αδελφή???

Και στην μάνα, στην μάνααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

777885dugw57gt25.gif

Αχ εγώ δεν έχω προλάβει να σας βάλω τη φωτό,αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω...

Σοφάκι και μένα μην με ξεχάσεις κανονίστε τη βδομάδα των Χριστουγέννων που θ'ανέβω...

Τι έπαθε η Ρενάτα καλέ δεν έχω πάρει χαμπάρι.Πού ζω εγώ???

Όντως πολύ κρύο σήμερα.Στις 8 που βγήκα για δουλειές το θερμόμετρο έδειχνε 5 βαθμούς και σήμερα βρήκε και το καλοριφέρ να χαλάσει,το ανάβω και δεν δουλεύει...Τώρα έχω ανάψει το a/c και περιμένω τον άνθρωπο που θα έρθει να το φτιάξει...

Σας αφήνω έχω δουλίτσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρυσα πω πω πραγματικα τα στολιδια ειναι ονειρο.Πως εκανες τα σχεδιακια?

Βασια αυτες οι μυρωδιες με τρελαινουν μη σου πω πιο πολυ κι απο τη γευση εκανα χθες κουραμπιεδες και σας κερναω:mrgreen:CAM00210.jpg

Κατα τα αλλα ειμαστε στο τρεξιμο με τις χριστουγεννιατικες γιορτες και θελω ολα να τελειωσουν μεχρι την Τριτη και τρεχωωωω.Ευτυχως δεν εχουμε διαβασμα γιατι αυριο θα παμε θεατρο γιουπιιιι.

Ελιν εγω κατεβαζω απο το greekddl κανεις εγγραφη και κατεβαζεις ενα προγραμματακι εχει αναλυτικες οδηγιες.

Φιλια προς το παρον.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...