Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μαριάννα το σπίτι μου είναι το βασίλειο του χάους. Θυμάστε πριν καμιά δεκαριά μέρες που σας έλεγα ότι είμαστε σε ανεκτά κ άνω του μετρίου επίπεδα? Ε, λοιπόν αρκεί μία στιγμή, μια μέρα εκτός προγράμματος και όλα γίνονται άνω κάτω. Λίγο κάποιο παιδί να έχει γκρίνια, οπότε καθυστερείς το πρωί πχ να το ντύσεις, οπότε μετά τα παρατάς όπως-όπως για να προλάβεις να πας και στη δουλειά σου πριν το σχόλασμα, λίγο το μεσημέρι που είσαι λιώμα και γυρνάς να φας (αν τα καταφέρεις) και προσπαθείς να μαγειρέψεις είτε κ με τα δύο ξύπνια, ή με το μικρό (συνήθως) που έχει πάρει τον υπνάκο του στο σταθμό και βλέπει το αχνιστό νερό στην κατσαρόλα πισινούλα για τα παιχνιδάκια του (και καταλήγεις να σερβίρεις πλέι-μομπίλ αλά κρεμ), συνοδευόμενο με γκρινίτσα που δεν το σηκώνεις αγκαλίτσα (Αρετή, απορώ, πρέπει να έχεις κάνει ΤΑ μπράτσα-προσωπικά ψάχνω την πλάτη μου) να σου πέσουν τα "πάκια", λίγο ο σύζυγος-ελεφαντάκι (τα έχουμε ξαναπεί) που κ το νεροχύτη να μαζέψει θα σκορπίσει νερά παντού και θα αφήσει κ λίγη πρασινάδα/ένα-δύο κουκουτσάκια από το χυμό που έστιψε/λίγα μπιλάκια αρακάκο από το πιάτο που ξέπλυνε στο σιφόν του νεροχύτη της κουζίνας (τον οποίο τον διάλεξα και λευκό χιονάτο, τρομάρα μου, νερό να πέσει λεκιάζει-είπαμε τα σπίτια θα πρέπει να φτιάχνονται με προοπτική χέβι-ντιούτι και ως προς την αισθητική του εξοπλισμού-στερνή μου γνώση), λίγο τα πλυντήρια που ξεφυγαν στον αριθό, ξέρετε "μικροατυχήματα", ο χυμός που λέγαμε πάνω μας/στο τραπεζομάντηλο/στο μαξιλάρι, καθότι το παίζουμε αντίσταση στην γονεϊκή εξουσία και όταν η μαμά /μπαμπάς μας εξηγούν ότι όταν τρώμε/πίνουμε δεν βολτάρουμε/ζωγραφίζουμε/...(συμπληρώστε), εμείς κάνουμε την επανάστασή μας καθότι μεταβαίνουμε απευθείας από την νηπιακή στην εφηβική ηλικία προσπερνώντας και αγνοώντας επιδεικτικά την παιδική, κ τόσα άλλα όμορφα, έρχεται το σπιτάκι και γίνεται καλοκαιρινό, γιατί αφού τα καμάρια αποφασίσουν να κοιμηθούν κατά τις έντεκα τη νύχτα, εσύ είσαι ρετάλι και μόλις καταλάβεις ότι είσαι στο δρόμο για εναποθέσεις το κουρασμένο σου κορμί στον καναπέ, απλά...κοιμάσαι. Κ τρέχεις στις πέντε κ στις έξι τα χαράματα να τα προλάβεις όλα κα το μπάχαλο γίνεται χειρότερο και καταλήγεις να κυνηγάς την ουρά σου...Ουφ!

Δε λέω ότι κάθε μέρα είναι έτσι, απλώς διανύουμε μια τέτοια περίοδο. Θα τη βρώ την άκρη (κ πάλι), ελπίζω.

Τώρα αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσεις κ καμιά ιωσούλα αχαχαχαχχχ, γελάω για να μην κλάψω!!!!

Έχω ταυτιστεί μαζί σου!!!!! Κι εγώ μια τέτοια περίοδο διανύω-εδώ και 3 μήνες-και κερασάκι το δόντι μου και νέα ίωση στο σπίτι με σούπερ καταρροή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε?

Καταρχήν να πω καθυστερημένα Χρόνια πολλά Ευά για την κόρη σου

και ΑρηςΑννα γιόρταζες και εσύ? αν ναι Χρόνια σου πολλά και καλά.

Είδα και πολλά στολισμένα σπίτια, Αρετη, Νάσια, Μυρτούλα και Μπιλάκι και όποια άλλη στόλισε και του χρόνου κορίτσια με υγεία.

Το σπίτι σου μπιλάκι μου δίνει την εντύπωση του πολύ φρέσκου και φωτεινού, μου αρέσει πολύ.

Εγώ κάνω τα βασικά(φαί, μπάνιο, σκούπισμα) αυτές τις μέρες αφού έχω και τον μικρό με λαρυγγίτιδα και απίστευτη γκρίνια χωρίς καθόλου πυρετό ευτυχώς, έχω και τον μεγάλο με μια απίστευτη ενέργεια που θέλει να εκτονώσει (με σώζει ευτυχώς το υπόγειο που κατεβαίνουμε για ποδήλατο πατίνι κλπ γιατί με αυτό τον αέρα και τον μικρό άρρωστο δεν τους βγάζω έξω), έχω και μάστορα για τον ηλιακό (ήρθε χθες, θα έρθει και την Πέμπτη)

Τα Χριστούγεννα θα κάνω μάλλον όπως κάθε χρόνο το χριστουγιεννάτικο τραπέζι στο σπίτι μας, το κακό είναι πως θα δουλεύω και την παραμονή, έχω λίγες μέρες άδεια αλλά μου της έδωσαν μετά τα Χριστούγεννα.

Να σας βάλω και μερικές φωτογραφίες από τους στολισμούς μας, νομίζω ότι έχω ήδη βάλει το δέντρο

3ase.jpg

aou9.th.jpg

k7xo.jpg

nsrf.jpg

ti9k.jpg

(τα γράφω πολύ βιαστικά, μπερδεμένα αλλά τρέχω στην δουλειά)

Τί ωραίο χωριόοοοοο!!!!!!! Και φαίνεται τόσο όμορφο πάνω στον μπουφέ:D

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε?

Καταρχήν να πω καθυστερημένα Χρόνια πολλά Ευά για την κόρη σου

και ΑρηςΑννα γιόρταζες και εσύ? αν ναι Χρόνια σου πολλά και καλά.

Είδα και πολλά στολισμένα σπίτια, Αρετη, Νάσια, Μυρτούλα και Μπιλάκι και όποια άλλη στόλισε και του χρόνου κορίτσια με υγεία.

Το σπίτι σου μπιλάκι μου δίνει την εντύπωση του πολύ φρέσκου και φωτεινού, μου αρέσει πολύ.

Εγώ κάνω τα βασικά(φαί, μπάνιο, σκούπισμα) αυτές τις μέρες αφού έχω και τον μικρό με λαρυγγίτιδα και απίστευτη γκρίνια χωρίς καθόλου πυρετό ευτυχώς, έχω και τον μεγάλο με μια απίστευτη ενέργεια που θέλει να εκτονώσει (με σώζει ευτυχώς το υπόγειο που κατεβαίνουμε για ποδήλατο πατίνι κλπ γιατί με αυτό τον αέρα και τον μικρό άρρωστο δεν τους βγάζω έξω), έχω και μάστορα για τον ηλιακό (ήρθε χθες, θα έρθει και την Πέμπτη)

Τα Χριστούγεννα θα κάνω μάλλον όπως κάθε χρόνο το χριστουγιεννάτικο τραπέζι στο σπίτι μας, το κακό είναι πως θα δουλεύω και την παραμονή, έχω λίγες μέρες άδεια αλλά μου της έδωσαν μετά τα Χριστούγεννα.

Να σας βάλω και μερικές φωτογραφίες από τους στολισμούς μας, νομίζω ότι έχω ήδη βάλει το δέντρο

3ase.jpg

aou9.th.jpg

k7xo.jpg

nsrf.jpg

ti9k.jpg

ευχαριστω πολυ χριστινακι μου.κ του χρονου να ξαναστολισετε το σπιτακι σας.πολυ ωραιο κ ζεστο,ειδικα το χωριο ειναι ολα τα λεφτα.θα μου επιτρεψεις να σου κλεψω την διακοσμηση στα φαναρακια?εχω ακριβως ιδιο κ το εχω με κερι κ ενα υφασμα(δεν ξερω τι ειναι)μεσα γυρω απο το κερι..μου εδωσες καλη ιδεα:wink:μπορω?

my billy, πολύ ωραίο το σπίτι σας και ο στολισμός πανέμορφος!

Όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια, τα βιτρώ της κουζίνας σου πολύ καλή ιδέα! Το αποτέλεσμα είναι σούπερ!

Αγάπησα φώτο με Τσε και Αλ Πατσίνο!

Και του χρόνου, να είστε όλοι μαζί με υγεία και ευτυχία!

Αρετή, Μυρτούλα, Νάσια, επίσης και του χρόνου! Πανέμορφα τα σπίτια σας!

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είναι τα κέφια σας σήμερα;

Εγώ είμαι μια χαρά παρόλο που ο μικρός μου με ξύπνησε 2 φορές μέσα στη νύχτα. Γενικά δεν το συνηθίζει να ξυπνάει τη νύχτα οπότε κάτι του φταίει τις τελευταίες δύο ημέρες. Τι όμως;;;

Από δουλίτσες το σπιτάκι μου είναι καθαρό και συμμαζεμένο, φαγητό έχω κοκκινιστό μοσχαρακι από χθες για μας και μοσχάρι σουπίτσα για το μωρό οπότε σήμερα πρέπει να κάνω λίγο σίδερο γιατί το ντουλάπι με τα ασιδέρωτα γέμισε και δεν έχω που να τα βάλω!

Πολύ όμορφος ο στολισμός και της my billly! ;Όλα τα σπιτάκια πολύ ωραία.

Το καλύτερο: κάηκε το ένα κομμάτι από τη βροχή που είχα βάλει στο μπαλκόνι. Θέλω να πάω να αγοράσω και νούρια και να τα βάλω αλλά έχει απίστευτο αέρα. Θα δω. ίσως πάω αύριο γι αυτό.

Φιλάκια!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ χριστινακι μου.κ του χρονου να ξαναστολισετε το σπιτακι σας.πολυ ωραιο κ ζεστο,ειδικα το χωριο ειναι ολα τα λεφτα.θα μου επιτρεψεις να σου κλεψω την διακοσμηση στα φαναρακια?εχω ακριβως ιδιο κ το εχω με κερι κ ενα υφασμα(δεν ξερω τι ειναι)μεσα γυρω απο το κερι..μου εδωσες καλη ιδεα:wink:μπορω?

ναι καλέ φυσικά, εγώ τα έχω έξω από την είσοδο τα φανάρια και επειδή έχει πολύ αέρα έχω βάλει και κάτι κοτρώνες μέσα(δεν φαίνονται), μπάλες δεν βάλαμε καθόλου στο δέντρο φέτος οπότε είχα μπόλικες για άλλους στολισμούς, κλάδεψα λίγο και τα λέιλαντ, έτοιμο το φανάρι :-D

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είναι τα κέφια σας σήμερα;

Εγώ είμαι μια χαρά παρόλο που ο μικρός μου με ξύπνησε 2 φορές μέσα στη νύχτα. Γενικά δεν το συνηθίζει να ξυπνάει τη νύχτα οπότε κάτι του φταίει τις τελευταίες δύο ημέρες. Τι όμως;;;

Από δουλίτσες το σπιτάκι μου είναι καθαρό και συμμαζεμένο, φαγητό έχω κοκκινιστό μοσχαρακι από χθες για μας και μοσχάρι σουπίτσα για το μωρό οπότε σήμερα πρέπει να κάνω λίγο σίδερο γιατί το ντουλάπι με τα ασιδέρωτα γέμισε και δεν έχω που να τα βάλω!

Πολύ όμορφος ο στολισμός και της my billly! ;Όλα τα σπιτάκια πολύ ωραία.

Το καλύτερο: κάηκε το ένα κομμάτι από τη βροχή που είχα βάλει στο μπαλκόνι. Θέλω να πάω να αγοράσω και νούρια και να τα βάλω αλλά έχει απίστευτο αέρα. Θα δω. ίσως πάω αύριο γι αυτό.

Φιλάκια!

μήπως βγάζει κανένα δοντάκι?

Christine πολύ ωραία όλα....και η ιδέα με τα φανάρια φανταστική!

Εγώ σήμερα είμαι σπίτι...σιδέρωσα κάτι κουρτίνες και τραπεζομάντηλα....και τώρα πάω να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα.....

Κουραμπιέδες έκανα πέρσυ πρώτη φορά και βγήκαν τέλειοι ....τα μελομακάρονα για να δούμε θα τα πετύχω...!

Κορίτσια καλημέρα!

Κριστίν κ γω το έχω σκεφτεί αυτό με τα φανάρια, αλλά για πιο μικρά, επιτραπέζιακαθότι αυτά έχω. Μου αρέσει σαν ιδέα.

Κ τώρα τα φώτα σας πληζ στην άσχετη μάνα:Πείτε μου παρακαλώ ποιές και πόσες είναι οι ταινίες "Cars", Πού θα τις βρω στο νετ και πώς θα τις κατεβάσω, δλδ τι έξτρα λογισμικό θέλω.

Επίσης, πώς κατεβάζω τραγούδια και κινούμενα σχέδια από το γιουτιούμπ?

Σας υπέρ-ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κ λίγο στα...οικιακά μας. Χθες γύρισα αργά από τη δουλειά, πήγα τη μικρή σε δραστηριότητα, επιστρέψαμε, ξαναβγήκα,ψώνισα δωράκια για τα παιδια μιας φίλης και πήγα να της τα δώσω (τα παιδιά έμειναν με τον Αγαπούλη), γύρισα κατά τις έντεκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: κυρία (τα ζωϋφια είχαν κοιμηθεί προ πολλού-τι στο καλό, γιατί με μένα μεσημέρι-βράδυ δεν κλείνουν μάτι :confused::rolleyes:)-η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε η βραδινή μας ρουτίνα, τσίμπησα κεκάκι, έβαλα στολή εργασίας...Miss Proper και έκανα επίθεση στο μπάνιο, όπου το γύρισα ανάποδα στην κυριολεξία. Το πάρτι κράτησε μιάμιση ώρα και μετά έπλυνα και...εμένα, έβαλα κρέμα προσώπου, ξάπλωσα στον καναπέ να χαλαρώσω κτάτις δυόμιση και με ξύπνησε το κοκοράκι ο σύζυγος στις έξι και μισή. Στο δρόμο για το μπάνιο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω κάνει τον καθρέπτη-ε μέσα στη μαύρη νύχτα/νύστα τι να πρωτοδώ η έρμη, έμεινε για σήμερα (μάλλον).

Επίσης έχω φορτώσει από χθές το...εργαλείο με 8 κιλά πλύση, με περιμένουν άλλα δύο τσουβαλάκια για πλύσιμο/στέγνωμα και κάποια στο χέρι (τα νεύρα μου-τα χάπια μου...)

Ακόμη, θέλω να τακτοποιήσω λίγο τη λινοθήκη έξω από το μπάνιο και ΑΝ προλάβω να κάνω λίιιγο σίδερο που απέμεινε από τα πλυντήρια των προηγούμενων ημερών, καθώς και να διπλώσω/τακτοποιήσω τα πλυμένα 2 στεγνωτηρίων... και μένει το υπόλοιπο σπίτι φτου και από την αρχή-προσεχώς!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Αχχχ-χουνκ...Νυστάααζω και πήζω αφόρητα στη δουλειά!!!

Κρυουλιάρικη καλημέρα κόρες! :tongue:

Τι κάνετε?

Χθες γύρισα από δουλίτσα και έριχνε χιονόνερο.. μπρρρ.... δεν πήγαμε το παιδί στο tae. Σήμερα, δεν τον πήγα σχολείο. Ήταν απίστευτο το κρύο το πρωί και δεν ήθελα να το βγάλω. Από χθες το σκεφτόμουν. Ετσι, το ραντεβού με το Βασουλάκι μου, είναι για αύριο...{Βάσια, προλαβαίνεις να ετοιμάσεις τις καταστροφές σου και να 'ρθεις! :mrgreen: }.

Σήμερα, αφού χτύπησε το ξυπνητήρι και αποφάσισα να μην πάω το παιδί σχολείο, χουζούρεψα με το μεγάλο μου αγόρι. Αργότερα, ήρθε και το φιογκάκι και χόρτασα λαιμούς και κοιλιές! :twisted:

Τα άφησα και τα 2 στο σπίτι μας και πετάχτηκα στο σούπερ, για 2 πραγματάκια και ψωμάκι και επέστρεψα. Τώρα το μεγάλο αγόρι μου ετοιμάζεται για δουλειά.

Ηδη, έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι, άπλωσα ένα πλυντήριο με χρωματιστά {κυριολεκτικά σου φεύγει το κεφάλι από το ψύχος και τον αερα :roll: }, μάζεψα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια και τώρα θέλω να σιδερώσω και να ετοιμάσω το αγαπημένο φαγητό του μικρού μου: κανελλόνια!

Επανέρχομαι, εδώ γύρω θα είμαι...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τελειώσα και με τις κατασκεύες και σας τις δείχνω.

7zml.th.jpg

zji9.th.jpg

0hib.th.jpg

m8k7.th.jpg

vprk.th.jpg

j4e8.th.jpg

qaec.th.jpg

skb3.th.jpg

Υπέροχες! Και του χρόνουν, χρυσοχέρα μου! :D

αααα!!!σημερα αφου εφαγα μια ωρα στην τραπεζα λογο των συγχωνευσεων που εκαναν,βγηκα να φυγω κ το βλημα δεν ειδα τα σκαλια:rolleyes::rolleyes:νομιζα οτι ηταν ευθεια!!!μου κατεβασα ενα βρισιδη ολο δικο μου..δεν χτυπησα,αλλα μετα γελαγα σαν χαζη στο αμαξι με τις γκαντεμιες μου:wink::wink::wink:μαλλον μας παραψεκασαν εχθες:P:p

Συμβαίνουν κι αυτά! Τουλάχιστον δεν χτύπησες! :rolleyes:

ευχαριστω πολυ Ειρηνη μου.

μακαρι να πιασουν οι ευχες σου!

να πω οτι σημερα τελικα πηρα ακομα ενα μικρο φωτιζομενο δωρακι κατω απο το δεντρο(απο το διαφανο 5,50ε) κ ενα χρυσο ελαφι μεγαλουτσικο σχετικα (14ε) το εβαλα κ αυτο στον μπουφε που το ηθελα κ τωρα ειναι ακομα πιο ομορφος:)

ειρηνη για το ελαφι εσυ φταις που ελεγες πως θελεις κ μετα ηθελα κ εγω:rolleyes::tongue::tongue:

Με γεια σου! :D:D

Αχ και γω θα ήθελα κανα 2 ελαφάκια για το δέντρο μας {πόσα χρόνια το λέω ε; :roll: } αλλά τα οικονομικά μας δεν θέλουν! :mrgreen:

Στα δικα μου,γυρισα το μεσημερι,ετοιμασα την κοτοσουπα,οτι επρεπε για την μερα,εκανα μπανιο τα παιδια,φαγαμε και μολις μαζεψα την κουζινα και κοιμηθηκε η μικρη ξεκινησα σιδερο..δεν εχω πλεον ασιδερωτα αλλα απλωσα ενα ακομα πλυντηριο..τα τακτοποιησα και ξεκινησα το μαγειρεμα για αυριο..παστιτσιο εχει το μενου..επλυνα τα πιατα που βγηκαν εφτιαξα τα γαλατα των παιδιων και αφου αλλαξα την μικρη κατευθειαν για υπνο..παω να φαω και εγω με την ησυχια μου..

Παστίτσιο? Παστίτσιο? Είπες, παστίτσιο? :mrgreen:

α να σας πω κ κατι που μου ετυχε στο τζαμπο, προσεχτε τις τιμες στο ταμειο, αλλα λενε τα ταμπελακια κ αλλα σου χτυπανε στο ταμειο, μου ετυχε σε 2 ειδη 2 κ 3 ευρω διαφορα.

ειρηνη μου ωραια τα χριστουγεννιατικα nail art. (αμα δεις τα χερια μου κ τα ποδια μου θα φριξεις σαν 10χρονου αγοριου ειναι....:|) καλα να περασετε με την βασουλα!!!

Αυτό, για το jumbo, καλά που το είπες! Κορίτσια, το νου σας!

Με τόσα που περνάς αυτόν τον καιρό.. λογικό είναι να μην προλαβαίνεις να κάνεις τα χεράκια σου. Ελπίζω να τα φτιάξεις λιγουλάκι μέσα στις γιορτές, να φτιάξουν και τα κέφια σου!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!!

Christine πολύ όμορφα όλα, μου άρεσαν ιδιαιτέρως τα φανάρια σου, πολύ όμορφη ιδέα!!

Νάσια υπέροχα τα κεριά σου!!

κορίτσια κ εδω πολύ κρύο σήμερα...το πρωι που ξεκινήσαμε με τη μικρή μου για τα σχολεία μας είχε 0:rolleyes::rolleyes:

χθες όταν γύρισα σπίτι ήταν ακόμα εκει οι μάστορες για το τζάκι, κάτι είχε "στραβώσει" κ το ψαχναν...είχαν φορέσει ποδονάρια αλλά οσο να πεις είχε προκληθεί μια αναστάτωση στο σπίτι οπότε πάλι σκούπισμα - σφουγγάρισμα όλο!!τι ωραία δραστηριότητα μόλις επιστρέφεις απ τη δουλειά...και να πρέπει να ταισεις και τα παιδιά..τεσπα, παει κ αυτό, τουλάχιστον εχω καθαρό σπίτι:tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

3ase.jpg

aou9.th.jpg

k7xo.jpg

nsrf.jpg

ti9k.jpg

Περαστικά στο παιδί, κορίτσι μου!

Ο στολισμός σου πανέμορφος και τόσο "ζεστός".

Λάτρεψα, τους μαυροπίνακες της βιβιλιοθήκης σου!!!!!!!!!!!!! :D:D

Και του χρόνου!

Εγώ σήμερα είμαι σπίτι...σιδέρωσα κάτι κουρτίνες και τραπεζομάντηλα....και τώρα πάω να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα....

Χτύπα κι άλλο, θα τ'αντέξω!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Κ λίγο στα...οικιακά μας. Χθες γύρισα αργά από τη δουλειά, πήγα τη μικρή σε δραστηριότητα, επιστρέψαμε, ξαναβγήκα,ψώνισα δωράκια για τα παιδια μιας φίλης και πήγα να της τα δώσω (τα παιδιά έμειναν με τον Αγαπούλη), γύρισα κατά τις έντεκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: κυρία (τα ζωϋφια είχαν κοιμηθεί προ πολλού-τι στο καλό, γιατί με μένα μεσημέρι-βράδυ δεν κλείνουν μάτι :confused::rolleyes:)-η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε η βραδινή μας ρουτίνα, τσίμπησα κεκάκι, έβαλα στολή εργασίας...Miss Proper και έκανα επίθεση στο μπάνιο, όπου το γύρισα ανάποδα στην κυριολεξία. Το πάρτι κράτησε μιάμιση ώρα και μετά έπλυνα και...εμένα, έβαλα κρέμα προσώπου, ξάπλωσα στον καναπέ να χαλαρώσω κτάτις δυόμιση και με ξύπνησε το κοκοράκι ο σύζυγος στις έξι και μισή. Στο δρόμο για το μπάνιο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω κάνει τον καθρέπτη-ε μέσα στη μαύρη νύχτα/νύστα τι να πρωτοδώ η έρμη, έμεινε για σήμερα (μάλλον).

Επίσης έχω φορτώσει από χθές το...εργαλείο με 8 κιλά πλύση, με περιμένουν άλλα δύο τσουβαλάκια για πλύσιμο/στέγνωμα και κάποια στο χέρι (τα νεύρα μου-τα χάπια μου...)

Ακόμη, θέλω να τακτοποιήσω λίγο τη λινοθήκη έξω από το μπάνιο και ΑΝ προλάβω να κάνω λίιιγο σίδερο που απέμεινε από τα πλυντήρια των προηγούμενων ημερών, καθώς και να διπλώσω/τακτοποιήσω τα πλυμένα 2 στεγνωτηρίων... και μένει το υπόλοιπο σπίτι φτου και από την αρχή-προσεχώς!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!

Καλά κουράγια, κορίτσι μου... έχεις "κουπί" ακόμα... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια

Τι κάνετε? Καλέεε τι γράψατε πάλι?? τρεις μέρες έκανα να μπω κ γράψατε τόοοοσα πάλι χε χε

ένα γρήγορο φιλάκι γιατί έχω κενό κ πάω να σας διαβάσω

φιλιαααααααααααα

Κορίτσια καλημέρα!

Κριστίν κ γω το έχω σκεφτεί αυτό με τα φανάρια, αλλά για πιο μικρά, επιτραπέζιακαθότι αυτά έχω. Μου αρέσει σαν ιδέα.

Κ τώρα τα φώτα σας πληζ στην άσχετη μάνα:Πείτε μου παρακαλώ ποιές και πόσες είναι οι ταινίες "Cars", Πού θα τις βρω στο νετ και πώς θα τις κατεβάσω, δλδ τι έξτρα λογισμικό θέλω.

Επίσης, πώς κατεβάζω τραγούδια και κινούμενα σχέδια από το γιουτιούμπ?

Σας υπέρ-ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ακόμη, θέλω να τακτοποιήσω λίγο τη λινοθήκη έξω από το μπάνιο και ΑΝ προλάβω να κάνω λίιιγο σίδερο που απέμεινε από τα πλυντήρια των προηγούμενων ημερών, καθώς και να διπλώσω/τακτοποιήσω τα πλυμένα 2 στεγνωτηρίων... και μένει το υπόλοιπο σπίτι φτου και από την αρχή-προσεχώς!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Αχχχ-χουνκ...Νυστάααζω και πήζω αφόρητα στη δουλειά!!!

Μα γιατί νυστάζεις, μήπως επειδή κοιμήθηκες μόνο 4 ώρες:?

Πάντως αυτό δεν θα το έκανα ποτέ, να γυρίσω στις 11 και να κάνω γενική το μπάνιο, μπρρρρ με τίποτα.

Λοιπον οι τανίες Cars είναι 2. Cars & Cars2. Υπάρχουν και οι Ιστορίες του μπάρμπα με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά δεν είναι ταινία, είναι αυτοτελείς ιστορίες. Για να τις κατεβάσεις θα ρωτήσω και θα σου πω, δεν είναι στις οικιακές αρμοδιότητές μου αυτό.:D

Για να κατεβάσεις από το γιουτιούμπ, μπες στο google και γράψε free youtube downloader

Περαστικά στο παιδί, κορίτσι μου!

Ο στολισμός σου πανέμορφος και τόσο "ζεστός".

Λάτρεψα, τους μαυροπίνακες της βιβιλιοθήκης σου!!!!!!!!!!!!! :D:D

Και του χρόνου!

ευχαριστώ κορίτσια για τα σχόλιά σας. Τους μαυροπίνακες τους έκανα μόνη μου(περίπου), τις κόκκινες κορνίζες του ικέα τις είχα, είχα πάρει και τον αυτοκόλητο μαυροπίνακα από τα λιντλ(θυμάστε τον πουλούσε πριν κανά δίμηνο), τον τάρανδο τον τύπωσα τον έκοψα και έκανα το περίγραμά του πριν τον βάψω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...