Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τόσες Βασούλες....είπα να σε μπερδέψω....και έρθεις σε μένα τελικά!!! χαχαχαχα!!

xixixixixi...!! Ατιμο μούτρο!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Αν θελήσεις πάντως να μας κεράσεις, στο Αιγάλεω θα είμαστε ε? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Τι να πω.. τουλάχιστον είσαι καλά!

Σήμερα? Γλυστρισες?

αααα!!!σημερα αφου εφαγα μια ωρα στην τραπεζα λογο των συγχωνευσεων που εκαναν,βγηκα να φυγω κ το βλημα δεν ειδα τα σκαλια:rolleyes::rolleyes:νομιζα οτι ηταν ευθεια!!!μου κατεβασα ενα βρισιδη ολο δικο μου..δεν χτυπησα,αλλα μετα γελαγα σαν χαζη στο αμαξι με τις γκαντεμιες μου:wink::wink::wink:μαλλον μας παραψεκασαν εχθες:P:p

Διαφημίσεις

Τελειώσε το σίδερο,καθαρίστηκε και το τζάκι και είναι έτοιμο για το βραδάκι,μάζεψα και τα ρούχα που άπλωσα και αφού φάγαμε μάζεψα πιάτα και νεροχύτες.Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά για διάβασμα.

Βάσια μη της ακούς που σε πειράζουν,πολύ ωραίος ο φιόγκος και γενικά ο στολισμός της πόρτας.

Τελειώσα και με τις κατασκεύες και σας τις δείχνω.

7zml.th.jpg

zji9.th.jpg

0hib.th.jpg

m8k7.th.jpg

vprk.th.jpg

j4e8.th.jpg

qaec.th.jpg

skb3.th.jpg

Τί ωραία που είναι!!! Τα κεράκια με το γλυκάνισο υπέροχα!!

Με τις κανέλες ετοιμάζω και εγώ μία τσαχπινιά ;) .

Μπράβο σου!!! (χρυσοχέρα μου εσύ!!!)

αααα!!!σημερα αφου εφαγα μια ωρα στην τραπεζα λογο των συγχωνευσεων που εκαναν,βγηκα να φυγω κ το βλημα δεν ειδα τα σκαλια:rolleyes::rolleyes:νομιζα οτι ηταν ευθεια!!!μου κατεβασα ενα βρισιδη ολο δικο μου..δεν χτυπησα,αλλα μετα γελαγα σαν χαζη στο αμαξι με τις γκαντεμιες μου:wink::wink::wink:μαλλον μας παραψεκασαν εχθες:P:p

...... ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου

Αρετή, Μυρτούλα, Μπιλλάκι, Νάσια υπέροχα δεντράκια, ζεστά φιλόξενα σπιτάκια και όμορφες κατασκευές. Και του χρόνου να' στε όλες καλά.

Την Παρασκευή συνάντησα το γλυκό Σοφάκι μας. Υπέροχο πλάσμα. Μου έφερε πολύ ωραία πραγματάκια που της είχα παραγγείλει. Έτσι βόλεψα τους δικούς μου ανθρώπους με όμορφα και οικονομικά δωράκια.

Σ' ευχαριστώ Σοφάκι μου, κι από εδώ. Και θέλω πάντα να χαμογελάς. Μη δίνεις σημασία σε κακεντρεχείς κι ανόητους ανθρώπους.

Κι αύριο νταν νταν νταν θα συναντηθώ, όπως σας είπε ήδη, επιτέλους με τη μανούλα.

Βασιούλα τον κατάφερες τον φιόγκο επιτέλους. Επίσης δεν θα λέγαμε όχι για μια ευγενική χορηγία μωσαικού.

Φιλιά σε όλες

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Μπιλάκι μου,

Το σπιτάκι σου είναι ένα όνειρο! Και γούστου και φωτεινότητας, πράγμα που εκτιμώ απίστευτα σε έναν χώρο.:D:D

Λατρεψα, τα τζαμένια χωρίσματα, στην κουζίνα σου και το υπέροχο, κόκκινο, "βίντατζ" τηλέφωνό σου, με τα κέρματα!!! :tongue::tongue:

Και του χρόνου, ματάκια μου! Με την μανούλα σου και όλους τους αγαπημένους σου!

ευχαριστω πολυ Ειρηνη μου.

μακαρι να πιασουν οι ευχες σου!

να πω οτι σημερα τελικα πηρα ακομα ενα μικρο φωτιζομενο δωρακι κατω απο το δεντρο(απο το διαφανο 5,50ε) κ ενα χρυσο ελαφι μεγαλουτσικο σχετικα (14ε) το εβαλα κ αυτο στον μπουφε που το ηθελα κ τωρα ειναι ακομα πιο ομορφος:)

ειρηνη για το ελαφι εσυ φταις που ελεγες πως θελεις κ μετα ηθελα κ εγω:rolleyes::tongue::tongue:

Βασιλικη μου σ'ευχαριστω καλες να ειμαστε καλα και να περασουμε χαρουμενες γιορτες..

Νασια τι ομορφα τα κερακια..μπραβο σου..

Ειρηνη καλα να περασετε αυριο με την Βασιλικη..

Βασια μια χαρα την εκανες την πορτα..

Ευα δεν ειχες και πολυ καλη μερα..ευτυχως που δεν χτυπησες..

Στα δικα μου,γυρισα το μεσημερι,ετοιμασα την κοτοσουπα,οτι επρεπε για την μερα,εκανα μπανιο τα παιδια,φαγαμε και μολις μαζεψα την κουζινα και κοιμηθηκε η μικρη ξεκινησα σιδερο..δεν εχω πλεον ασιδερωτα αλλα απλωσα ενα ακομα πλυντηριο..τα τακτοποιησα και ξεκινησα το μαγειρεμα για αυριο..παστιτσιο εχει το μενου..επλυνα τα πιατα που βγηκαν εφτιαξα τα γαλατα των παιδιων και αφου αλλαξα την μικρη κατευθειαν για υπνο..παω να φαω και εγω με την ησυχια μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

γεια σας κοριτσακια, τι κανετε?

λοιπον σημερα (μαριαννα μου για σενα το λεω μπας κ βοηθησω) αργησαμε να ξυπνησουμε γιατι ειχαμε παλι ξενυχτι κ ετσι ειχα στην διαθεση μου μονο 1 ωρα για να μαζευτω κ να μαγειρεψω κ μετα να κατεβω για δουλεια.

ετσι με το που σηκωθηκαμε κ αλλαξα την μικρη εφτιαξα καφε κ γαλα, την ταισα κ αμεσως εφτιαξα φακες κ ψωμι να γινεται. εβαλα 2-3 πιατακια στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει. περασα παγκους κ εβαλα νερο με υγρο για τα πιατα σε μια κατσαρολα κ μια χυτρα που δεν επλυνα. κουζινα ετοιμη. εστρωσα κρεβατια κ ψιλοσυμμαζεψα. μετα εβαλα την μικρη για υπνο κ ετοιμαστηκα για δουλεια.

(μολις σταματησε να κλαιει η μικρη απο τις 10,30 που την εβαλα για υπνο, εχω κανει τα απιστευτα περα δωθε.... κ επισεις δεν εφαγε το μεσημεριανο της)

αφου φαγαμε κ μαζεψα, προχωρησα τον στολισμο στο μπαλκονι, στο πασο, κ στην τραπεζαρια αλλα δεν εχω τελειωσει.

τυπωσα κ μια λιστα το ντου του καλαμαρακιου κ θα γραψω τις δουλειες μου που ειναι απειρες θα σας στις γραψω μολις ολοκληρωσω.

νασια κ μπιλλακι κ του χρονου! ευχομαι καθε ευτυχια κ μπιλλακι μου μην λες βλακειες (καλα λεει η αρετη!) ολα καλα θα πανε! το χεις το χεις!!!

α να σας πω κ κατι που μου ετυχε στο τζαμπο, προσεχτε τις τιμες στο ταμειο, αλλα λενε τα ταμπελακια κ αλλα σου χτυπανε στο ταμειο, μου ετυχε σε 2 ειδη 2 κ 3 ευρω διαφορα.

για να δουμε θα κοιμηθουμε σημερα μπας κ σηκωθω νωρις το πρωι να κανω μερικες δουλιτσες????

ειρηνη μου ωραια τα χριστουγεννιατικα nail art. (αμα δεις τα χερια μου κ τα ποδια μου θα φριξεις σαν 10χρονου αγοριου ειναι....:|) καλα να περασετε με την βασουλα!!!

βασια μου μπραβο για τον φιογκο!!!

ευα μου κ εγω επεσα την πεμπτη που μας περασε, υπηρχε μια πολυ μικρη λακουβα στην ασφαλτο κ μπηκε μεσα το τακουνι μου. επεσα κατω βαζοντας τα χερια κατω κ τα γονατα το αριστερο μου ποδι ειναι μες τις μελανιες.

παω να πεσω κοριτσια, σας φιλω καλο βραδυ

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε?

Καταρχήν να πω καθυστερημένα Χρόνια πολλά Ευά για την κόρη σου

και ΑρηςΑννα γιόρταζες και εσύ? αν ναι Χρόνια σου πολλά και καλά.

Είδα και πολλά στολισμένα σπίτια, Αρετη, Νάσια, Μυρτούλα και Μπιλάκι και όποια άλλη στόλισε και του χρόνου κορίτσια με υγεία.

Το σπίτι σου μπιλάκι μου δίνει την εντύπωση του πολύ φρέσκου και φωτεινού, μου αρέσει πολύ.

Εγώ κάνω τα βασικά(φαί, μπάνιο, σκούπισμα) αυτές τις μέρες αφού έχω και τον μικρό με λαρυγγίτιδα και απίστευτη γκρίνια χωρίς καθόλου πυρετό ευτυχώς, έχω και τον μεγάλο με μια απίστευτη ενέργεια που θέλει να εκτονώσει (με σώζει ευτυχώς το υπόγειο που κατεβαίνουμε για ποδήλατο πατίνι κλπ γιατί με αυτό τον αέρα και τον μικρό άρρωστο δεν τους βγάζω έξω), έχω και μάστορα για τον ηλιακό (ήρθε χθες, θα έρθει και την Πέμπτη)

Τα Χριστούγεννα θα κάνω μάλλον όπως κάθε χρόνο το χριστουγιεννάτικο τραπέζι στο σπίτι μας, το κακό είναι πως θα δουλεύω και την παραμονή, έχω λίγες μέρες άδεια αλλά μου της έδωσαν μετά τα Χριστούγεννα.

Να σας βάλω και μερικές φωτογραφίες από τους στολισμούς μας, νομίζω ότι έχω ήδη βάλει το δέντρο

3ase.jpg

aou9.th.jpg

k7xo.jpg

nsrf.jpg

ti9k.jpg

(τα γράφω πολύ βιαστικά, μπερδεμένα αλλά τρέχω στην δουλειά)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

και η βιβλιοθήκη μας

http://imageshack.us/a/img197/1096/aou9.jpg

στις προηγούμενες φωτος το Χριστουγιεννάτικο χωριό δεν είναι φυσικά όπως το φτιάξαμε την πρώτη μέρα, αλλά όπως βολεύει τον μεγάλο που το πειράζει καθημερινά, είχαμε και μερικές αβαρίες

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...