Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

το χαλι κατω απο το ταμπουρε ειναι γουνινο λες να το ριξω απο πανω??χαχα

ετσι το σκεφτομαι για προχειρη λυση αλλα θα γλιστραει γι αυτο λεω να το ψευτοστερεωσω με κορδελες. θα πειραματιστω τις επομενες μερες κ θα επανερθω για προτασεις:D

και δεν το ρίχνεις?

μπορείς να ραψεις εσωτερικά αυτό το υλικό... διάτρητο και ελαφρύ απο ικεα που βάζουμε κάτω απο τα χαλιά για να μη γλιστράνε.

σημερα ηταν ενα χαλαρο πρωινο μετα απο πολλες μερες.

εκανα ψητο σολωμο με ανιθο κ μπροκολο βραστο.

διπλωσα ενα στεγνωτηριο επλυνα 2-3 ρουχα στο χερι

μαζεψα τα πρωινα κρεβατια νεροχυτη παγκους κτλ

περασα το μπανιο,

σιδερωσα κ λιγα ρουχα εχω κ αλλα αλλα ηθελα να τεμπελιασω σημερα.

ετοιμαζομαι για δουλεια σας φιλω!

γιαμι......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχει νεύρα το καμάρι μου.....προσπαθεί δηλαδή με όσα γίνονται.....μόλις λέω την λέξη "χαμογελάκι" στο σπίτι....όλοι χαμογελάνε....είχαμε κάνει συμφωνία απο καλοκαίρι!!!! χαχαχα

Πάντως την έκανα γερή την κορδέλα...πέρασε τεστάκι!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου από μια κουρασμένη και συναχωμένη μανούλα!

Το καμάρι μου χθες κοιμήθηκε τελικά στις 10.30 και εγώ κοιμήθηκα με διαλείμματα συνολικά 5 ώρες! Γιούπι! Βέβαια μου έχει κατσικωθεί ένα συνάχι και ταλαιπωρούμαι μιας και δεν μπορώ να πάρω τίποτε αφού θηλάζω αλλά τι να κάνω.. θυσιάζομαι για το παιδί μου..

Για σήμερα έβαλα στο φούρνο μπριζόλες με πατάτες και πήρα και τα υλικά για να ξαναφτιάξω το κέηκ της Ειρήνης.. Γίνεται εξαιρετικά γρήγορα και δεν ταλαιπωρείσαι με μίξερ και πολλά συμπράγκαλα!

Οι στολισμοί σας όλοι υπέροχοι.. Εμείς προς το παρόν λέμε να στρώσουμε αύριο μιας και θα έρθει η κοπέλα να κάνει γενική στο σπίτι και είναι ευκαιρία. Στο δωμάτιο του μωρού έχουμε ήδη στρώσει μιας και τώρα μπορεί και κάθεται στον πωπό του και έτσι καθόμαστε κάτω στο πάτωμα και παίζουμε..

Να είμαστε όλες καλά και να ακούμε μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγαπημένες μου.

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εμείς, δεν είχαμε ρεύμα από πολύ πρωί, στο τσακ έκανα πρωινό τοστάκι του φιογκακίου, πριν το πάω σχολείο...

Το να μην έχεις ρεύμα, σε οδηγεί σε νέους δρόμους οργάνωσης {.. και τρέλας :mrgreen: } οπότε έκανα ένα φραπεδάκι στο χέρι {the old fashion way}, αφού δεν είχα ούτε φραπεδιέρα αλλά ούτε και ζεστό νεράκι για νες και ξεκίνησα τις δουλίτσες μου.

Δεν ήξερα τι να κάνω και έτσι μπήκα στο δωμάτιο του φιογκακίου. Ήθελα {σας το είχα πει πριν κανα μήνα, νομίζω} και πάλι ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στα παιχνίδια του.

Πράγματι.. άδειασα όλα τα κουτιά της trofast αλλά και κάτι άλλα τσαντάκια και κουτάκια που μου είχε μαζέψει το μικρό μου και έκανα ένα γενναίο ξεκαθάρισμα! Έβγαλα 1 ολόκληρη σακούλα με σπασμένα για πέταμα και μία μεσαία σακούλα του jumbo για δόσιμο! Ακόμα δεν ξέρω που θα τα δώσω αλλά σίγουρα θα τα δώσω.

PC100026_zps6177df85.jpg

Έπλυνα στην μπανιέρα και κάποια ογκώδη παιχνίδια, όπως πειρατικά καράβια και βάρκες playmobil και τα έβγαλα έξω στην απλώστρα να στραγγίσουν.

Ιδού:

PC100027_zpsdfaab7df.jpg

Το δωματιάκι του άλλαξε όψη και σίγουρα καθάρισε πολύ!

Μετά, δούλεψα λίγο χριστουγεννιάτικα nail art… δεντράκι, ζώνη του χοντρούλη με τα κόκκινα κ.α.

Δεν φαίνονται καλά αλλά παίρνετε ιδέες ε? ;)

PC100035_zps3e32e4c2.jpg

Τσέκαρα επίσης, τη λίστα με τα «must do», η οποία με χαροποίησε πολύ! Τελευταία όλο σημείωνα εκκρεμότητες και τώρα έχω μόνο 3 από εκείνες τις δουλίτσες, συν κάποιες άλλες που πρόσθεσα σήμερα. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω να προχωράω διάφορες δουλίτσες. Αντιθέτως, εκνευρίζομαι όταν βλέπω τις δουλίτσες μου να.. «σέρνονται» για καιρό... :?

Έκανα τα τζάμια και τους καθρέπτες παντού… πολύ το χρειαζόντουσαν και γενικά συμμάζεψα το σπιτάκι μου. Δυστυχώς, σκούπα δεν μπορούσα να βάλω, γιατί κι αυτό το χρειάζεται το σπίτι μου αλλά δεν πειράζει.

Τώρα διάβασμα και μετά μπόλικη δουλίτσα. Αύριο, θα πιω καφέ με την Βασούλα μας!

Σας φιλώ όλες γλυκά

777885dugw57gt25.gif

για να δουμε αν θα τις ανεβασει τωρα συνεχιζω

η κουζινα φετος καταφερα κ πηρα πρασινη γιρλαντα με χρυσα γλιφιντζουρια

μπισκοτοθηκη χιονανθρωπος κ βαζακι με καραμελες αη βασιλης.

n6da.jpg

γενικο πλανο κ τραπεζαρια δεν εχει ολοκληρωθει εκει ο στολισμος θελω να βαλω πιατελες με γλυκα κ δισκο με καραφα με λικερ. επισης να αγορασω αλλα λουλουδια για το βαζο

7d67.jpg

ixiz.jpg

η πορτα μας. πισω απο την tv χρυσα κλαδια με φωτακια(διαφανα κλαδια που δεν διακρινονται) τα εχω ολον τον χρονο αυτα απλα προσθεσα τους χρυσους φιογκους.

η φατνη μας κ

ο λατρεμενος μου αη κουρδιστος αη βασιλης με μουσικη κ κινηση ποσο θα αντεξει στα χερια του μικρου..?

5gn5.jpg

το δωματιο του μικρου με το χριστουγεννιατικο σπιτακι που λυσαξε να παρουμε κ το εκανε σπιτακι των πλει μομπιλ

w59u.jpg

hfyo.jpg

η σκαλα μας

2lh3.jpg

η πορτα απ εξω

xune.jpg

κ η παπουτσοθηκη μας στην εισοδο

hb97.jpg

ασχετη φωτο ....

απο αυτην την πλευρα μας λειπει ενα αλεξανδρινο να καλυψει λιγο τα παπουτσια δεν μου πολυαρεσουν ετσι αλλα τουλαχιστον ειναι συμαζεμενα.

ze3x.jpg

Μπιλάκι μου,

Το σπιτάκι σου είναι ένα όνειρο! Και γούστου και φωτεινότητας, πράγμα που εκτιμώ απίστευτα σε έναν χώρο.:D:D

Λατρεψα, τα τζαμένια χωρίσματα, στην κουζίνα σου και το υπέροχο, κόκκινο, "βίντατζ" τηλέφωνό σου, με τα κέρματα!!! :tongue::tongue:

Και του χρόνου, ματάκια μου! Με την μανούλα σου και όλους τους αγαπημένους σου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

σας βάζω τα νέα μου εν τάχυ γιατί γίνεται ο κακός χαμός σήμερα.Το Σάββατο έτρεχα σαν την τρελή από τις δραστηριότητες των παιδιών σε παιδικό πάρτυ και μετά στο τζάμπο να ψωνίσω με την αδερφή μου για κάτι γενέλθια που είχε ο μεγάλος.Μαζευτήκαμε στις 6 το απόγευμα.Τρεχάλα να μαζέψω το σπίτι και να κάνω κάτι τελευταία από στολίσματα.

Την Κυριακή πήγαμε στο Ζάππειο και ξεπαγιάσαμε γιατί μέσα στον κήπο είχε τρελή υγρασία και γυρίσαμε με το κεφάλι κουδούνι.Επειδή ο άντρας μου είχε πάει στο χωρίο πήγαμε για φαγητό στην μαμά μου.Μετά σειρά είχαν τα διαβάσματα και να τελειώσω κάτι τελευταία στολίδια για το παζάρι.

Την Δευτέρα σηκώνομαι ετοιμάζω τα παιδιά για το σχολείο,φτιαχνω κολατσιό για τα παιδιά,στρώνω κρεβάτια,απλώνω ένα πλυντήριο,βάζω ένα ακόμα και φεύγω για το σχολείο.Καθυστέρησαμε γιατί στολίζαμε το δέντρο του συλλόγου και επειδή έπρεπε να μαζέψουμε τα λεφτά από τις φωτογραφίες των παιδιών.Γυρνάω σπίτι,ετοιμάζομαι και φεύγω για τον ΟΑΕΔ,και για να ρίξουμε τα γράμματα του Αγιου Βασίλη με τον μικρό,γυρνώ και διαπιστώνω ότι έχω κλειδωθεί απέξω,πάω στο κομμωτήριο που κουρευόταν ο άντρας μου να πάρω τα κλειδιά,γυρίζω σπίτι,βάζω φαγητό,σκούπα,έκανα μπάνια,έστρωσα ριχτάρια,ξεσκόνισα και μετά ήρθαν τα κορίτσια από τον σύλλογο γονέων και βγάλαμε κοστολόγιο για τα πράγματα του παζαριού και τελειώσαμε κάτι τελευταίες λεπτομέρειες,πάω σχολείο παίρνω τα παιδιά ,τρώμε τα στέλνω για ύπνο και ξεκίνησα ένα κασκολάκι ακόμα,πήγα φυσικοθεραπευτή,γύρισα και ήμουν ένα πτώμα,φάγαμε και μετά νανάκια.

Σήμερα ήδη έχω στρώσει κρεβάτια,τακτοποιήσει το σπίτι,πήγα τα παιδιά στο σχολείο,και έβαλα ένα πλυντήριο τα μπουφάν τους.Τώρα πρέπει να καθαρίσω το τζάκι,να βάλω λαχανοντολμάδες και να σιδερώσω άντε να δούμε πότε θα προλάβω.

Να σας βάλω και τον στολισμό μας για φέτος:

mhs1.th.jpg

7bc.th.JPG

rt4p.th.jpg

h7yp.th.jpg

1zph.th.jpg

bwof.th.JPG

gajd.th.jpg

rjhe.th.jpg

a4tq.th.jpg

n5iq.th.jpg

j1hz.th.jpg

15aj.th.jpg

pmjs.th.jpg

5eti.th.jpg

bcvb.th.jpg

u4nv.th.jpg

gfrq.th.jpg

Νάσια μου, το σπιτάκι σου είναι υπέροχο! Το αγαπώ, νομίζω το ξέρεις!

Εύγε για το όμορφο γούστο σου, που έχεις δημιουργήσει ένα ζεστό χώρο. :D:D

Υ.Γ. Τζάκια άτιμες κόρες ε??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Τι υπέροχες φωτογραφίες κορίτσια και του χρόνου να είστε καλά!!!

Κι εμείς στολίσαμε το πρωί και είναι πολύ ωραίο,η μικρή ξετρελάθηκε.Θα το βγάλω φωτό και θα σας το δείξω...

Φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλλον ησουν η μοναδικη:eek:.εμενα τι να πω?ενω αρχικα ξεκινησε για καλη,μου βγηκε ξυνη,αφου ενας μ@@@@@@@ με τρακαρε!!!!ευτηχως σχετικα μικρη ζημια,αλλα δεν παυει να ειναι ζημια.α!κ βρηκα κ τον μπελα μου απο τον τυπο γιατι ειδε γυναικα κ σου λεει κατσε να κανω την παπια:evil::evil::evil:βλεπετε ετρεχα με υπερβολικη ταχυτητα 25χιλιομετρα γιατι δεν ειχα ορατοτητα καλη,κ επρεπε να σταματησω σε στοπ 3χιλιομετρα πισω που δεν το ειχα ομως εγω....τα συμπερασματα δικα σας..κ σημερα πρωι πρωι μετρησα 3 σκαλακια....ετσι για να μου φυγει η περιεργια:confused::confused:αντε καλη μας μερααααααα

Αφού βγήκε από στοπ, άστον να λέει!

Χτύπησες κοριτσάκι μου??? :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αφού βγήκε από στοπ, άστον να λέει!

Χτύπησες κοριτσάκι μου??? :(

οχι ευτηχως δεν χτυπησα,μονο η τρομαρα που με επιασε ηταν αρκετη.δεν βγηκε απο στοπ,απο το αντιθετο ρευμα ηρθε,κ μπερδεψε το δεξια με το αριστερα:roll: κ γιαυτο δεν το τραβηξα,ηταν μικρη ζημια..

οχι ευτηχως δεν χτυπησα,μονο η τρομαρα που με επιασε ηταν αρκετη.δεν βγηκε απο στοπ,απο το αντιθετο ρευμα ηρθε,κ μπερδεψε το δεξια με το αριστερα:roll: κ γιαυτο δεν το τραβηξα,ηταν μικρη ζημια..

Τι να πω.. τουλάχιστον είσαι καλά!

Σήμερα? Γλυστρισες?

777885dugw57gt25.gif

Τελειώσε το σίδερο,καθαρίστηκε και το τζάκι και είναι έτοιμο για το βραδάκι,μάζεψα και τα ρούχα που άπλωσα και αφού φάγαμε μάζεψα πιάτα και νεροχύτες.Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά για διάβασμα.

Βάσια μη της ακούς που σε πειράζουν,πολύ ωραίος ο φιόγκος και γενικά ο στολισμός της πόρτας.

Τελειώσα και με τις κατασκεύες και σας τις δείχνω.

7zml.th.jpg

zji9.th.jpg

0hib.th.jpg

m8k7.th.jpg

vprk.th.jpg

j4e8.th.jpg

qaec.th.jpg

skb3.th.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...