Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4σταρ μην αγχωνεσαι!

εσυ τουλαχιστον εισαι δικαιολογημενη που δεν κανεις δουλειες!!

εκανα κ εγω που λετε καποιες δουλιτσες στο υπνοδωματιο,οτι καταφερα δηλαδη γιατι πεινουσε κ η μικρη..

-μαζεψα τα παντα

-ξεσκονισα

-σκουπισα

-καθαρισα τον καθρεφτη

-τιναξα παπλωμα,μαξιλαρια

-εστρωσα

τωρα πρεπει να σφουγγαρισω ολο το σπιτι,,αλλα με τη μικρη μες τα ποδια μου δεν μπορωω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί? Θα σου βάλουν στον έλεγχο κάτω από τη βάση και λες "θα έπρεπε"?

Μην αγχώνεσαι. Ειδικά τώρα εσυ πρέπει να έχεις άλλα στο μυαλό σου. Ηρεμία και θα τακτοποιηθούν όλα. Κι αν μια χρονιά δεν στρώσεις τα πασχαλινά σου τι έγινε? Του χρόνου, να ειστε καλα και θα τα στρώσεις! Κοίτα να νιώθεις ήρεμη και να ευχαριστιεσαι το φιογκάκι και τα λοιπά.... δεν λένε τίποτα! :P

Μωρε Ειρνακι μου,ειναι κ τα αλλα,κ αν δν στρωσω θα στεναχωρηθουν,θελουν τα αυγουλακια τους,την ανοιξη στο σπιτι....:rolleyes:

Απλα φοβαμαι οτι εχω κακομαθει την μικρουλα κ θελει σηκωμα κ να ειναι στο στηθος συνεχεια!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια μου σχεδόν τελείωσα για τώρα.

Έβαλα σκούπα

Μάζεψα τα απλωμένα

Σφουγγάρισα

Τώρα πίνω καφεδάκι και θα ασχοληθώ να πλύνω τον αυτόματο "τενεκέ" που ανοίγει μαζί με το ντουλάπι της κουζίνας μου. Ήδη το "έλυσα" και σε λιγάκι θα το πλύνω... ήταν η ώρα του!

Το μεσημεράκι θα σας βάλω και πως τακτοποιώ τα σερβιετάκια μου, μεγάλο θέμα για τα κορίτσια που έχουν αρκετή ροή και χρειάζονται αρκετές από δαύτες... όσες το περνάτε, με νιώθετε! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Μωρε Ειρνακι μου,ειναι κ τα αλλα,κ αν δν στρωσω θα στεναχωρηθουν,θελουν τα αυγουλακια τους,την ανοιξη στο σπιτι....:rolleyes:

Απλα φοβαμαι οτι εχω κακομαθει την μικρουλα κ θελει σηκωμα κ να ειναι στο στηθος συνεχεια!

Καλύτερα να περισσεύει η αγάπη σ' ένα παιδάκι από το να του λείπει.... πολύ καλά έχεις κάνει.

Αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να την αλλάξει λιγάκι το μοτίβο κάνετε με τον χρόνο που θα χρειαστεί.

Σε νιώθω για το σπίτι, πως χρειάζεται κι αυτό τα δικά του (εννοείται! ;) ) αλλά μόλις εκνευρίζεσαι και πέφτει η ψυχολογία σου σκέψου πως ΟΛΕΣ μας κάπως έτσι ήμασταν... ΟΛΕΣ μας κοριτσάκι μοΥ!

Σιγά-σιγά... ;)

777885dugw57gt25.gif

Το μεσημεράκι θα σας βάλω και πως τακτοποιώ τα σερβιετάκια μου, μεγάλο θέμα για τα κορίτσια που έχουν αρκετή ροή και χρειάζονται αρκετές από δαύτες... όσες το περνάτε, με νιώθετε! :rolleyes:

Σοβαρα τωρα το σκεφτομουν μερες αυτο το θεμα,και ολο ξεχνουσα να το αναφερω!!:eek:

Περιμενω λοιπον τις ιδεες σου με αγωνια!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γειά σας και απο εμένα.....έλειπα σήμερα στο σχολείο της μεγάλης....ραντεβού με την παιδοψυχολόγο του σχολείου :( :(

Είπαμε τόσα πολλά, τι πρέπει να λέω, τι πρέπει να κάνω, πως θα τα εφαρμόσω όλα αυτά???...το θέμα μας ήταν "πως βάζουμε όρια στα παιδιά"...θα σκάσω, η κόρη μου η μεγάλη 6 χρονών σκαλίζει συνέχεια την μικρή 3, την τσιμπάει, παίρνει παιχνίδι απο το χέρι και άλλα, και εγώ την μαλώνω λέγοντας της ότι έχει και άλλα παιχνίδια να παίξει, ή να πάρει άλλο μπισκότο κλπ.... το πόρισμα της γιατρού "επειδή την μαλώνω συχνά και η μικρή δεν είναι άτακτη άρα δεν την μαλώνω τόσο, η μεγάλη νομίζει ότι είναι το κακό παιδί, νιώθει ενοχές και άρα συνεχίζει να κάνει αταξίες για να επιβεβαιώσει ότι είναι το κακό παιδί".....Μου είπε ότι κατά τα άλλα είναι τέλεια σε όλα, ώριμη, αλλά τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται ενοχική.........ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΜΕ!!! καλά που έχω και εσάς να τα πω κάπου.....

Η πιττα μου είναι έτοιμη και σερβιρισμένη,πήρα το παιδάκι μου από το σχολείο,κρεμασα τις κουρτίνες και έβαλα και τις εξωτερικές να πλένονται,εστρωσα το κρεβάτι του μικρού και πάω να επιτεθώ στην κουζίνα μου,όπου γίνεται χαμός!:confused::evil:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Υπομονή,άλλωστε τα έχεις ξαναπεράσει.Κάνε όσα μπορεις ,έχεις χρόνο άλλωστε μέχρι τη Μεγάλη εβδομάδα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

4σταρ μην αγχωνεσαι!

εσυ τουλαχιστον εισαι δικαιολογημενη που δεν κανεις δουλειες!!

εκανα κ εγω που λετε καποιες δουλιτσες στο υπνοδωματιο,οτι καταφερα δηλαδη γιατι πεινουσε κ η μικρη..

-μαζεψα τα παντα

-ξεσκονισα

-σκουπισα

-καθαρισα τον καθρεφτη

-τιναξα παπλωμα,μαξιλαρια

-εστρωσα

τωρα πρεπει να σφουγγαρισω ολο το σπιτι,,αλλα με τη μικρη μες τα ποδια μου δεν μπορωω!!!!!!!!!

Μια χαρά τα κατάφερες,όσο για το σφουγγάρισμα,άσ'το να το κάνεις όταν θα κοιμάται η μικρή.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κ από μένα! Η λεχώνα είμαι με τα 2 παιδάκια..

Αφού πέρασα το σοκ των πρώτων ημερών επανήλθα στα κανονικά μου!(σχεδον..). Προχθές έκανα τα 2 μπάνια,χθες τον έναν όροφο κ σμρ είμαι έτοιμη για τον άλλο! Επίσης από την πρώτη μέρα δεν αφήνω άπλυτα στο νεροχύτη κ στρώνω με το που σηκωθώ το κρεβάτι.. Οπότε το σπιτάκι μου φαίνεται μια χαρά!(εντάξει δεν είναι κ πεντακάθαρο αλλά μόνο εγώ το ξέρω αυτό:wink: ) Δεν είναι κ τόσο τραγικά τα πράγματα όσο μου φαίνονταν στην αρχή! Κ ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια! Σιγά σιγά προσαρμόζεσαι τλκ! Κ ας είμαστε μόνο 12 ημερών! Είναι κ καλόβολα τα μωρά μου.. Βοηθάει κ ο σύζυγος.. Σας χαιρετώ κ θα σας παρακολουθώ!(πείτε κ κανένα νέο τιπ, μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια!!)

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

γειά σας και απο εμένα.....έλειπα σήμερα στο σχολείο της μεγάλης....ραντεβού με την παιδοψυχολόγο του σχολείου :( :(

Είπαμε τόσα πολλά, τι πρέπει να λέω, τι πρέπει να κάνω, πως θα τα εφαρμόσω όλα αυτά???...το θέμα μας ήταν "πως βάζουμε όρια στα παιδιά"...θα σκάσω, η κόρη μου η μεγάλη 6 χρονών σκαλίζει συνέχεια την μικρή 3, την τσιμπάει, παίρνει παιχνίδι απο το χέρι και άλλα, και εγώ την μαλώνω λέγοντας της ότι έχει και άλλα παιχνίδια να παίξει, ή να πάρει άλλο μπισκότο κλπ.... το πόρισμα της γιατρού "επειδή την μαλώνω συχνά και η μικρή δεν είναι άτακτη άρα δεν την μαλώνω τόσο, η μεγάλη νομίζει ότι είναι το κακό παιδί, νιώθει ενοχές και άρα συνεχίζει να κάνει αταξίες για να επιβεβαιώσει ότι είναι το κακό παιδί".....Μου είπε ότι κατά τα άλλα είναι τέλεια σε όλα, ώριμη, αλλά τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται ενοχική.........ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΜΕ!!! καλά που έχω και εσάς να τα πω κάπου.....

Εδώ είμαστε για να συζητάμε τα πάντα! Τα πάντα! Οτιδηποτε μας προβληματιζει, μας ποναει ή μας χαροποιεί! Αυτό θα πει easy living!

Να μην σκάσεις καθόλου! Μπράβο που το ψάχνεις όσο μπορείς, μπράβο που το συζητάς και συνέχισε να χρησιμοποιείς το ένστικτό σου σαν μανούλα. Είναι ραντάρ και μάλιστα αλάνθαστο πολλές φορές αυτό!

777885dugw57gt25.gif

Μόλις μπήκαμε από το σχολείο!

Με φώναξε η δασκάλα του μικρού.

Μου είπε πως και σήμερα δεν καθόταν στην καρέκλα του {όρθιος και κατά διαστήματα έπαιζε με την κασετίνα του} αλλά έχει αρχίσει και κάνει προσπάθειες. Την ακούει αρκετά {σε σχέση με πριν} και δείχνει να προσπαθεί! Της λέω

"άντε κάντε τώρα τις αγκαλιές σας να σας δω να χαρώ!!!" :tongue:

Εγώ παιδιά αυτό μόνο ήθελα! Να μου δείξει πως έχει αρχίσει να κατανοεί αυτά που του συζητάμε και να κάνει μια μικρή προσπάθεια!!!!

Πετάω!!!

Φερτε μου συρτάρια να σας τα τακτοποιησω!

Φέρτε μου ντουλάπες να σας τις κάνω στυλιστικά θαύματα

Φέρτε μου ντουλάπια να οργανώσω!!!

Πείτε μου τι θέλετε!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Μόλις μπήκαμε από το σχολείο!

Με φώναξε η δασκάλα του μικρού.

Μου είπε πως και σήμερα δεν καθόταν στην καρέκλα του {όρθιος και κατά διαστήματα έπαιζε με την κασετίνα του} αλλά έχει αρχίσει και κάνει προσπάθειες. Την ακούει αρκετά {σε σχέση με πριν} και δείχνει να προσπαθεί! Της λέω

"άντε κάντε τώρα τις αγκαλιές σας να σας δω να χαρώ!!!" :tongue:

Εγώ παιδιά αυτό μόνο ήθελα! Να μου δείξει πως έχει αρχίσει να κατανοεί αυτά που του συζητάμε και να κάνει μια μικρή προσπάθεια!!!!

Πετάω!!!

Φερτε μου συρτάρια να σας τα τακτοποιησω!

Φέρτε μου ντουλάπες να σας τις κάνω στυλιστικά θαύματα

Φέρτε μου ντουλάπια να οργανώσω!!!

Πείτε μου τι θέλετε!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πολύ χαίρομαι Ειρήνη μου,όλες κατά διαστήματα περνάμε φάσεις με τα παιδάκια μας,είναι πολύ δυσκολο να τα μεγαλώνεις,αλλά μια μικρή τους επιτυχία και μας κάνει να πετάμε:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εμένα με το που ήρθε η μεγάλη απο το σχολείο την έπνιξα στα φιλιά και τις αγκαλιές, της έλεγα συνέχεια πόσο πολύ την αγαπάω και καμάρωνε το παιδάκι μου....επίσης άρχισα να εφαρμόζω όσα είπε η παιδοψυχολόγος και βρε παιδί μου....σταματάνε όλα μαγικά, τσιρίδες μικρής, ουρλιαχτά, καβγάς!!! Νιώθω ήδη καλύτερα γιατί τώρα ξέρω τι ένιωθε το παιδάκι μου και με τις αγκαλίτσες που μου έκανε ηρεμήσαμε και οι δύο :P :p

Γεια σας κ από μένα! Η λεχώνα είμαι με τα 2 παιδάκια..

Αφού πέρασα το σοκ των πρώτων ημερών επανήλθα στα κανονικά μου!(σχεδον..). Προχθές έκανα τα 2 μπάνια,χθες τον έναν όροφο κ σμρ είμαι έτοιμη για τον άλλο! Επίσης από την πρώτη μέρα δεν αφήνω άπλυτα στο νεροχύτη κ στρώνω με το που σηκωθώ το κρεβάτι.. Οπότε το σπιτάκι μου φαίνεται μια χαρά!(εντάξει δεν είναι κ πεντακάθαρο αλλά μόνο εγώ το ξέρω αυτό:wink: ) Δεν είναι κ τόσο τραγικά τα πράγματα όσο μου φαίνονταν στην αρχή! Κ ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια! Σιγά σιγά προσαρμόζεσαι τλκ! Κ ας είμαστε μόνο 12 ημερών! Είναι κ καλόβολα τα μωρά μου.. Βοηθάει κ ο σύζυγος.. Σας χαιρετώ κ θα σας παρακολουθώ!(πείτε κ κανένα νέο τιπ, μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια!!)

Λεχωνάκι μου καλό!!!!!!

Ποσο χαιρομαι που είσαι ήρεμο και το παλεύεις!! Μπράβο καλό μου! Με το καλό να 40ντίσεις και να νιώθεις ακόμη καλύτερα μέρα με την μέρα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...