Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πολύ ωραία είναι όλα.... το τζάκι δε... ΘΕΪΚΟ!!! Για να μην μιλήσω για την ταπετσαρία που φαίνεται από πίσω!!!!

Και του χρόνου!

να σαι καλά!καλά Χριστούγεννα!!:D

και πάνω στο τζάκι ταπετσαρία είναι...το λεω γιατί κάποια στιγμή κάποια - δεν θυμάμαι ποια - κάπως ήθελε να διαμορφώσει το τζάκι της...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανα μπραβο σταυρουλιτσα που τις κανεις κουοτ κ τις βλεπω κ εγω!!!!!

μυρτω πολυ ομορφα σουπερ τζακι κ ταπετσαρια!

να πω οτι δεν ειμαι τρελλη φαν του τζακιου αλλα κατι τετοιες μερες θα το ηθελα να το στολιζω εστω!

Μπιλάκο!!!!!! τι σπίτι είναι αυτό????? χαχαχαχ ....τώρα σε καταλαβαίνω που έλεγες ότι σου έλειπε....αλλά σημασία έχει ότι είσαι πάλι εκεί στην φωλιά σου....!!!!

Καταρχήν ερωτεύτηκα την τραπεζαρία - κουζίνα σου....μου άρεσε το τζάμι διακριτικά στα δεξιά και αριστερά....το όλο χριστουγεννιάτικο στόλισμα τραπεζαρίας....σαν να βγήκε απο περιοδικό!

Επίσης μου άρεσε και η κορδέλα σου στην πόρτα....ωραία ιδέα.....!!! Τελικά δεν χρειάζεται φιόγκος και με μια κορδέλα κάνεις δουλειά!!!!

Επίσης το τηλέφωνο παίρνει ακόμα κέρμα???? χαχαχαχα τι μου θύμησες!!!

Τέλεια όλα....κρύψε τις φώτο τώρα για να μην δει η μάνα (Ειρήνη) τις σκάλες και μας λιποθυμήσει επειδή δεν έχει σκάλες να στολίσει χιχιχιχ!!!!

waod.jpg

by night εδω ειναι αναμενα τα μισα φωτακια εχει 640 ολα

glfi.jpg

μπουφες

ahrj.jpg

by night

9ge0.jpg

a7nt.jpg

καλυτερο πλανο της πιατελας μου αρεσει πολυ οπως την εφτιαξα!

7x0g.jpgαχ κοριτσια εχω κ αλλες αλλα δεν ξερω τι επαθε το imagesuck δεν μου ανεβαζει.....

Ωραίες όλες!!!! Το δεντράκι σας κακαφωτισμένο!!! Και το σπίτι στολισμένο και τακτοποιημένο (λέω και εγώ τον πόνο μου τώρα....)

Διαφημίσεις

Μπιλάκο!!!!!! τι σπίτι είναι αυτό????? χαχαχαχ ....τώρα σε καταλαβαίνω που έλεγες ότι σου έλειπε....αλλά σημασία έχει ότι είσαι πάλι εκεί στην φωλιά σου....!!!!

Καταρχήν ερωτεύτηκα την τραπεζαρία - κουζίνα σου....μου άρεσε το τζάμι διακριτικά στα δεξιά και αριστερά....το όλο χριστουγεννιάτικο στόλισμα τραπεζαρίας....σαν να βγήκε απο περιοδικό!

Επίσης μου άρεσε και η κορδέλα σου στην πόρτα....ωραία ιδέα.....!!! Τελικά δεν χρειάζεται φιόγκος και με μια κορδέλα κάνεις δουλειά!!!!

Επίσης το τηλέφωνο παίρνει ακόμα κέρμα???? χαχαχαχα τι μου θύμησες!!!

Τέλεια όλα....κρύψε τις φώτο τώρα για να μην δει η μάνα (Ειρήνη) τις σκάλες και μας λιποθυμήσει επειδή δεν έχει σκάλες να στολίσει χιχιχιχ!!!!

αχ βρε βασιουλα σ ευχαριστω οπως κ να ηταν θα μου ελλειπε...ειναι φτιαγμενο με πολυ αγαπη ελπιζω να στεριωσω εδω προσποαθουμε τουλαχιστον.

χα χα :Pειχα πεσει σ ενα ποστ που ελεγες για την πορτα κ τον φιογκο σου εσενα σκεφτομουν οταν την τραβουσα την φωτο:tongue::tongue:

τα τζαμια ειναι κρεμαστα βιτρω επισης δικης μου επινοησης κ ειδικη παραγγελια:roll:

το τηλεφωνο κ ομως ναι! λειτεουργει απο κερματα πασχουμε ομως:mrgreen:

θυμασαι? ποσες φορες επαιρνα το εκλεινα κ εφευγα κ φωναζε ο περιπτερας:oops:

Καλημέρα κορίτσια,

Να σας βάλω και τον στολισμό μας για φέτος:

mhs1.th.jpg

7bc.th.JPG

rt4p.th.jpg

h7yp.th.jpg

1zph.th.jpg

bwof.th.JPG

gajd.th.jpg

rjhe.th.jpg

a4tq.th.jpg

n5iq.th.jpg

j1hz.th.jpg

15aj.th.jpg

pmjs.th.jpg

5eti.th.jpg

bcvb.th.jpg

u4nv.th.jpg

gfrq.th.jpg

Και του χρόνου Νάσια μου! Πολύ ωραία όλα και φυσικά στολίζουμε ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ. Τί μας πέρασαν;;;

Billy και Νασια να τα χαιρεστε τα σπίτια σας ,και του χρονου!!!

Μπιλάκι ,τι υπέροχο δεντρο ειναι αυτο???Το λάτρεψα!Και το υπόλοιπο σπίτι βεβαια τελειο.

Νασια μου αρεσε πολύ πολυ ο στολισμός στο παιδικο ,μπραβο σου!

Ευα ,πάλι καλά κορίτσι μου που δεν ηταν μεγαλύτερη η ζημια...Ατιμη μερα η χθεσινη!

Περαστικα στις αρρωστουλες...

Εγω ξεκινησα το σιδερωμα,εκανα κατι λίγα εβαλα το φαγητο στο φουρνο,χοιρινο με πατατες,,ασχολήθηκα λιγακι με τον εξωτερικό στολισμό και τωρα ειμαι ελευθερη να συνεχισω με το σιδερωμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και του χρόνου Νάσια μου! Πολύ ωραία όλα και φυσικά στολίζουμε ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ. Τί μας πέρασαν;;;

αχ χα χα σωστη!

εγω στο μπανιο βαζω μονο χαρτι υγειας χριστουγεννιατικο απο τα τζαμπο

να σκουπιζομαστε αλλα κριστμας:tongue::tongue::tongue:

μπιλάκι - ταμπουρέ

Ειναι πολυ εύκολο να το κάνεις μόνη σου.

1. Να στερεώσεις το ύφασμα εσωτερικά αφού το τεντώσεις παρα πολυ καλά με το μεγάλο ειδικό συρραπτικό για έπιπλα.

2. Αν θέλεις να μπορείς να βγάζεις το ύφασμα για να πλυθεί μπορείς να το ντύσεις όλο και απο κάτω και να ενωθούν οι άκρες με χριτς χρατς που θα ραφτεί πάνω στο ύφασμα.

Διαφημίσεις

μπιλάκι - ταμπουρέ

1. Να στερεώσεις το ύφασμα εσωτερικά αφού το τεντώσεις παρα πολυ καλά με το μεγάλο ειδικό συρραπτικό για έπιπλα.

2. Αν θέλεις να μπορείς να βγάζεις το ύφασμα για να πλυθεί μπορείς να το ντύσεις όλο και απο κάτω και να ενωθούν οι άκρες με χριτς χρατς που θα ραφτεί πάνω στο ύφασμα.

ευχαριστω:P

να βαλω συραπτικα δεν πολυ θελω εχει σχεδιο με τρουκ κατω στα ποδια κ θα χαθει ετσι.

την επιλογη με υφασμα με σκρατς να βγαινει δεν την ειχα σκεφτει:rolleyes:

αλλα κ παλι καποιος θα πρεπει να μου το ραψει

αχ το σκεφτομαι πολυ καιρο γιατι με χαλαει πολυ οπως το βλεπω αλλα δεν μπορω να καταληξω σε κατι:roll:

μπιλάκι - ταμπουρέ

Ναι, αλλά με τις "γωνίες" (ένωση του οριζοντίου με τα 2 κάθετα στοιχεία) το θα γίνει?Αν μείνει μονοκόμματο θα σουρώνει.

Ναι, αλλά με τις "γωνίες" (ένωση του οριζοντίου με τα 2 κάθετα στοιχεία) το θα γίνει?Αν μείνει μονοκόμματο θα σουρώνει.

αυτο σκεφτομαι κ εγω βασικα θελει καλο ραψιμο

η αν εκανα καμια προχειρη τσαπατσουλια:roll: κ εβαζα ενα μαλακο υφασμα κ τυλιγα κορδελες καπως στα πλαινα να μην πεταει πολυ. βασικα θα πρεπει ναπαρω ενα υφασμα κ να πειραματιστω αλλα αποφαση χρειαζεται:rolleyes:

Δεν γίνεται σήμερα ....όλες μου δείχνετε τις κορδέλες σας στην πόρτα και εγώ να μην μπορώ????????

Αμ πως......το Μπιλάκι έδωσε την σούπερ ιδέα....την οποία δεν είχα σκεφτεί βεβαίως βεβαίως....(ξανθιά είπαμε)....

Θα έσκαγα φέτος αν δεν έβαζα κορδέλα.....ορίστε λοιπόν την στόλισα τελικά την πόρτα και με κορδέλα παρακαλώ!!!!!!....χαχαχαχ

Το στεφάνι που έφτιαξα δεν με ενθουσίασε γιαυτό άλλαξα στολισμό!!!

Το σημαντικότερο η πόρτα κλείνει και η κορδέλα δεν χαλαρώνει χιχιχιχ!!!

tErpsMWl.jpg

Δεν γίνεται σήμερα ....όλες μου δείχνετε τις κορδέλες σας στην πόρτα και εγώ να μην μπορώ????????

Αμ πως......το Μπιλάκι έδωσε την σούπερ ιδέα....την οποία δεν είχα σκεφτεί βεβαίως βεβαίως....(ξανθιά είπαμε)....

Θα έσκαγα φέτος αν δεν έβαζα κορδέλα.....ορίστε λοιπόν την στόλισα τελικά την πόρτα και με κορδέλα παρακαλώ!!!!!!....χαχαχαχ

Το στεφάνι που έφτιαξα δεν με ενθουσίασε γιαυτό άλλαξα στολισμό!!!

Το σημαντικότερο η πόρτα κλείνει και η κορδέλα δεν χαλαρώνει χιχιχιχ!!!

tErpsMWl.jpg

ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...