Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αρετή πολύ όμορφος ο στολισμός σας, ιδιαιτέρως μου άρεσε το τρενάκι πάνω στο μπουφέ. Κ του χρόνου με υγεία!

Μαμά Κων/νου όλοι προσπαθούν να "βγάλουν τα σπασμένα" (όχι ότι προ κρίσης ήταν καλύτερα τα πράγματα, απλά δεν το σκεφτόμασταν τόσο να δώσουμε χρήματα οι περισσότεροι). Κ να ήταν μόνο οι πυζάμες? Πήγα να πάρω από ένα ζευγάρι "ψηλά" μποτάκια για τα παιδιά από το Μούγερ κ όλα μα όλα (μούγερ, όχι κάποια άλλη μάρκα) στοίχιζαν 75 ευρώ μέσο όρο το ζεύγος! Ένα ζευγάρι παπουτσάκια που το παιδί θα βάλει μία σεζόν! Κ πείτε μου, από πού αλλού να πάρω? Όλα τα συναφή καταστήματα εκεί γύρω "παίζουν". Όσα έχω βρει πιο οικονομικά πρώτον είναι πλαστικά/υφασμάτινα (ψεύτικα) και δεύτερον δεν αξίζουν τα λεφτά τους σε σχέση με την ποιότητά τους-χαλάνε με τη μία, οπότε κ πάλι υπερτιμημένα είναι και σου μένει και η σόλα στο χέρι.\

Μαριάννα το σπίτι μου είναι το βασίλειο του χάους. Θυμάστε πριν καμιά δεκαριά μέρες που σας έλεγα ότι είμαστε σε ανεκτά κ άνω του μετρίου επίπεδα? Ε, λοιπόν αρκεί μία στιγμή, μια μέρα εκτός προγράμματος και όλα γίνονται άνω κάτω. Λίγο κάποιο παιδί να έχει γκρίνια, οπότε καθυστερείς το πρωί πχ να το ντύσεις, οπότε μετά τα παρατάς όπως-όπως για να προλάβεις να πας και στη δουλειά σου πριν το σχόλασμα, λίγο το μεσημέρι που είσαι λιώμα και γυρνάς να φας (αν τα καταφέρεις) και προσπαθείς να μαγειρέψεις είτε κ με τα δύο ξύπνια, ή με το μικρό (συνήθως) που έχει πάρει τον υπνάκο του στο σταθμό και βλέπει το αχνιστό νερό στην κατσαρόλα πισινούλα για τα παιχνιδάκια του (και καταλήγεις να σερβίρεις πλέι-μομπίλ αλά κρεμ), συνοδευόμενο με γκρινίτσα που δεν το σηκώνεις αγκαλίτσα (Αρετή, απορώ, πρέπει να έχεις κάνει ΤΑ μπράτσα-προσωπικά ψάχνω την πλάτη μου) να σου πέσουν τα "πάκια", λίγο ο σύζυγος-ελεφαντάκι (τα έχουμε ξαναπεί) που κ το νεροχύτη να μαζέψει θα σκορπίσει νερά παντού και θα αφήσει κ λίγη πρασινάδα/ένα-δύο κουκουτσάκια από το χυμό που έστιψε/λίγα μπιλάκια αρακάκο από το πιάτο που ξέπλυνε στο σιφόν του νεροχύτη της κουζίνας (τον οποίο τον διάλεξα και λευκό χιονάτο, τρομάρα μου, νερό να πέσει λεκιάζει-είπαμε τα σπίτια θα πρέπει να φτιάχνονται με προοπτική χέβι-ντιούτι και ως προς την αισθητική του εξοπλισμού-στερνή μου γνώση), λίγο τα πλυντήρια που ξεφυγαν στον αριθό, ξέρετε "μικροατυχήματα", ο χυμός που λέγαμε πάνω μας/στο τραπεζομάντηλο/στο μαξιλάρι, καθότι το παίζουμε αντίσταση στην γονεϊκή εξουσία και όταν η μαμά /μπαμπάς μας εξηγούν ότι όταν τρώμε/πίνουμε δεν βολτάρουμε/ζωγραφίζουμε/...(συμπληρώστε), εμείς κάνουμε την επανάστασή μας καθότι μεταβαίνουμε απευθείας από την νηπιακή στην εφηβική ηλικία προσπερνώντας και αγνοώντας επιδεικτικά την παιδική, κ τόσα άλλα όμορφα, έρχεται το σπιτάκι και γίνεται καλοκαιρινό, γιατί αφού τα καμάρια αποφασίσουν να κοιμηθούν κατά τις έντεκα τη νύχτα, εσύ είσαι ρετάλι και μόλις καταλάβεις ότι είσαι στο δρόμο για εναποθέσεις το κουρασμένο σου κορμί στον καναπέ, απλά...κοιμάσαι. Κ τρέχεις στις πέντε κ στις έξι τα χαράματα να τα προλάβεις όλα κα το μπάχαλο γίνεται χειρότερο και καταλήγεις να κυνηγάς την ουρά σου...Ουφ!

Δε λέω ότι κάθε μέρα είναι έτσι, απλώς διανύουμε μια τέτοια περίοδο. Θα τη βρώ την άκρη (κ πάλι), ελπίζω.

Τώρα αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσεις κ καμιά ιωσούλα αχαχαχαχχχ, γελάω για να μην κλάψω!!!!

Κ φαντάζου να θήλαζα κιόλας όπως εσύ, Μαριάννα, θα ερχόμουν στη δουλειά με το β*ζί έξω, το μάτι μισόκλειστο, το φρύδι χειρότερα από μουστάκα Κολοκοτρώνη (τι καραμανλικό, αυτό θα ήταν τύχη!!!), το μαλλί ράστα (θα είχε γίνει με...φυσικό τρόπο από την αχτενισιά) και φυσικά με παντόφλα/ρόμπα-ρόμπα ξεκούμπωτη θα είχα γίνει λέμεεεε!!!

Καλά Μαριάννα, διάβαζα κ για το ότι ζυμώνεις, πλένεις πιάτα στο χέρι και για ένα φεγγάρι ΚΑΙ ρούχα!!!(Καλά για τη φροντίδα των ηλικιωμένων παππούδων δεν σχολιάζω και μπράβο σου και γω το ίδιο θα έκανα με κάθε τρόπο). Κάνεις ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Απλώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως όταν το ένα παιδάκι είναι κάτω των 2-3 ετών, είναι λίγο δύσκολα καθότι έχει ανάγκη τη μαμά για να ικανοποιήσει τις φυσικές του ανάγκες (δεν αυτοεξυπηρετείται) αλλά και τις συναισθηματικές (βλέπε προσκόλληση...). Είναι ευχάριστο πάντως το ότι ξαναμπαίνεις σε μια σειρά.

Τώρα εμείς, μέσα σε όλο αυτό το χαμό, κοτσάραμε και το δέντρο μας και ήρθε και έδεσε!!

ΥΓ: Ο σύζυξ είναι σε καλό δρόμο αναφορικά με τα νερά στο μπάνιο. Λίγο χάνουμε το στόχο με τα άπλυτα, τα οποία αντί για μέσα στο σάκο προσγειώνονται στο δάπεδο. Ο σάκος πάντως τρύπιος δεν είναι:evil::evil::evil:

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς κορίτσια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!

My Billy και Νάσια τέλειοι οι στολισμοί σας, και του χρόνου!!

για μένα πάλι, χθες ήταν παραδόξως μια πολύ καλή μέρα, τι να πεις...ανάποδος άνθρωπος:tongue::tongue::tongue:

μαλλον ησουν η μοναδικη:eek:.εμενα τι να πω?ενω αρχικα ξεκινησε για καλη,μου βγηκε ξυνη,αφου ενας μ@@@@@@@ με τρακαρε!!!!ευτηχως σχετικα μικρη ζημια,αλλα δεν παυει να ειναι ζημια.α!κ βρηκα κ τον μπελα μου απο τον τυπο γιατι ειδε γυναικα κ σου λεει κατσε να κανω την παπια:evil::evil::evil:βλεπετε ετρεχα με υπερβολικη ταχυτητα 25χιλιομετρα γιατι δεν ειχα ορατοτητα καλη,κ επρεπε να σταματησω σε στοπ 3χιλιομετρα πισω που δεν το ειχα ομως εγω....τα συμπερασματα δικα σας..κ σημερα πρωι πρωι μετρησα 3 σκαλακια....ετσι για να μου φυγει η περιεργια:confused::confused:αντε καλη μας μερααααααα

για να δουμε αν θα τις ανεβασει τωρα συνεχιζω

η κουζινα φετος καταφερα κ πηρα πρασινη γιρλαντα με χρυσα γλιφιντζουρια

μπισκοτοθηκη χιονανθρωπος κ βαζακι με καραμελες αη βασιλης.

n6da.jpg

γενικο πλανο κ τραπεζαρια δεν εχει ολοκληρωθει εκει ο στολισμος θελω να βαλω πιατελες με γλυκα κ δισκο με καραφα με λικερ. επισης να αγορασω αλλα λουλουδια για το βαζο

7d67.jpg

ixiz.jpg

η πορτα μας. πισω απο την tv χρυσα κλαδια με φωτακια(διαφανα κλαδια που δεν διακρινονται) τα εχω ολον τον χρονο αυτα απλα προσθεσα τους χρυσους φιογκους.

η φατνη μας κ

ο λατρεμενος μου αη κουρδιστος αη βασιλης με μουσικη κ κινηση ποσο θα αντεξει στα χερια του μικρου..?

5gn5.jpg

το δωματιο του μικρου με το χριστουγεννιατικο σπιτακι που λυσαξε να παρουμε κ το εκανε σπιτακι των πλει μομπιλ

w59u.jpg

hfyo.jpg

η σκαλα μας

2lh3.jpg

η πορτα απ εξω

xune.jpg

κ η παπουτσοθηκη μας στην εισοδο

hb97.jpg

ασχετη φωτο ....

απο αυτην την πλευρα μας λειπει ενα αλεξανδρινο να καλυψει λιγο τα παπουτσια δεν μου πολυαρεσουν ετσι αλλα τουλαχιστον ειναι συμαζεμενα.

ze3x.jpg

Νάσια πολύ όμορφο ζεστό και οιογενειακό το σπίτι σου.

Μάι μπίλλυ πολύ όμορφα όλα, ιδιάιτέρως ο καθρέπτης αλλά και ο κροκό πάγκος/υποπόδιο σε ταμπά χρώμα. Το δέντρο επιβλητικότατο-το "δώρο" στη βάση του είναι και φωτιστικό?Πολύ μου αρέσει όπως φαίνεται. Αν, επιτρέπεται, από πού το πήρατε?

(Εύχομαι και πάλι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου...)

Επίσης να πω κ για ένα άλλο ομορφοστολισμένο σπίτι (της μαμάς-χρύσας αν δεν κάνω λάθος?), ότι μου άρεσε ιδιαιτέρως η λευκή πολυθρόνα με το ριγε (;) αν θυμάμαι καλά κάλυμμα. Κ του χρόνου κορίτσια!

Καλημέρα!!!

Σήμερα φτιάχνω αρακά με καρότα και πατάτες.....έπλυνα κάτι σεντόνια και τα άπλωσα επειδή είχα περιέργεια να δω πότε θα στεγνώσουν με τόσο κρύο!!! :tongue: :tongue:

Εμείς αύριο εδώ περιμένουμε χιόνια....αφού με 10 μποφόρ που είπαν σίγουρα θα μας φέρει απο την κοντινή Πάρνηθα....σαν άχνη θα μας ρίξει λίγο!

Μπιλάκο και Νάσια υπέροχοι στολισμοί.....Και του χρόνου!

Μπιλάκο μου άρεσε πολύ το έπιπλο δίπλα στο δέντρο....!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοπέλες μου, τι κάνετε?

Εγώ δυστυχώς τα ίδια, δεν εχω βγάλει άκρη ακόμη με το σπίτι, προσπαθώ καθημερινά αλλά είναι τόσα πολλά που έχουνε μαζευτεί, ότι φτιάχνω πίσω μου χαλάει λες και εχω έναν ταζ μες στο σπίτι μου.. Λόγω της κατάστασης δεν εχω στολίσει ακόμα εννοείται, και μόνο στη σκέψη ότι θα μπουν και αλλά αντικείμενα στο σπίτι, με πιάνει απελπισία.. Πρέπει να καταφέρω να βγω απ αυτόν τον φαύλο κύκλο! Δηλαδή το πρόβλημα μου είναι:

το σπίτι είναι μπάχαλο

άρα μου ρίχνει την ψυχολογία

άρα δεν βρίσκω διάθεση

άρα δεν μπορώ να συμμαζέψω το μπάχαλο

άρα στο σπίτι συνεχίζει να γίνεται μπάχαλο

άρα συνεχίζει να μου ρίχνει την ψυχολογία

και ούτω καθεξής..

.......

...................

...............

Υ.Γ. : τις ευχές μου για όλους τους εορτάζόντες, να με συγχωρείτε που δεν σχολιάζω πιο αναλυτικά αλλά δεν σας διαβάζω καθόλου πλέον... Σας σκέφτομαι όλες καθημερινά και εύχομαι να μπω σε μια σειρά σύντομα και να ξαναμπώ στην παρέα σας γιατί κουράστηκα μ 'αυτην την κατάσταση και πλησιάζουν και οι γιορτές και εγώ δεν εχω μπει καθόλου μα καθόλου στο κλίμα.... :?

σας φιλω!

Αχ μην αγχώνεσαι καθόλου. Εγώ που είχα ζημιά στα υδραυλικά και είχε γίνει η κουζίνα άνω κάτω με όλα τα κατσαρολικά πάνω σε καναπέδες, τραπέζια κλπ, τελικά εχθές ψιλομάζεψα (μην φανταστείς πολλά πράγματα).

Λίγο τις μπαλκονόπορτες και τα τζάμια, λίγο τα φωτιστικά, ένα καλό σκούπισμα και φέραμε από την αποθήκη 5 κούτες με χριστουγεννιάτικα. Είχε πάει 8 το βράδυ αλλά τα πιτσιρίκια καθόντουσαν σε αναμμένα κάρβουνα. Είπα και εγώ λοιπόν, τί στο καλό; τα χριστουγεννα είναι για να χαιρόμαστε και όχι για να αγχωνόμαστε και .... άνοιξα τις κούτες. Στη μία το πρωί λοιπόν είχαμε έτοιμο και στολισμένο το δέντρο μας. Γιούπιιιιιιιι!!! (φωτο εννοείται ότι δεν έχω βγάλει ακόμη αλλά σας τις χρωστάω).

Το σπίτι εννοείται επίσης ότι είναι άνω κάτω, το ίδιο και το μπαλκόνι (με κούτες και λαμπάκια και φωτάκια παντού (πάνω στις καρέκλες, κάτω στο πάτωμα, πάνω στο τραπέζι). Σήμερα και αύριο και μέχρι να τελειώσω τέλος πάντων θα συνεχίσω. Έκανα εχθές όμως την αρχή. Δεν έχω στρώσει ακόμη (αυτό βέβαια το κάνουμε κάθε χρόνο, πρώτα στολίζουμε δέντρο και μετά στρώνουμε), δεν έχω αλλάξει κουρτίνες, δεν, δεν, δεν... αλλά πού θα πάει;

Παραμονή Χριστουγέννων λέτε δεν θα έχω τελειώσει;;;;;

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γι' αυτό σου λέω.... μην αγχώνεσαι. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν και θα το βλέπεις το σπιτάκι σου να μεταμορφώνεται και θα σου ανεβαίνει το ηθικό!!!

Φιλιά πολλά σε όλες.

Καλημερούδια!!!

Μάι μπίλλυ, συνεχίζω, η τραπεζαρία όνειρο και απλώς...θέλω να μετακομίσω στην κουζίνα σου. Μόνο στην κουζίνα σου, δεν θα σας ενοχλώ!!! (Άντε κ λίγο στο παιδικό!!!)

Η...άσχετη φωτό με τον Τσε και το ρετρό τηλέφωνο εξαιρετική!

Νάσια πολύ όμορφο ζεστό και οιογενειακό το σπίτι σου.

Μάι μπίλλυ πολύ όμορφα όλα, ιδιάιτέρως ο καθρέπτης αλλά και ο κροκό πάγκος/υποπόδιο σε ταμπά χρώμα. Το δέντρο επιβλητικότατο-το "δώρο" στη βάση του είναι και φωτιστικό?Πολύ μου αρέσει όπως φαίνεται. Αν, επιτρέπεται, από πού το πήρατε?

(Εύχομαι και πάλι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου...)

Επίσης να πω κ για ένα άλλο ομορφοστολισμένο σπίτι (της μαμάς-χρύσας αν δεν κάνω λάθος?), ότι μου άρεσε ιδιαιτέρως η λευκή πολυθρόνα με το ριγε (;) αν θυμάμαι καλά κάλυμμα. Κ του χρόνου κορίτσια!

ευχαριστω κοριτσια εχασα τον στολισμο της αρετης κ αλλους ισως ...κριμα!

το δωρακι αναβει μου αρεσει πολυ το ειχα παρει περσι τελος σαιζον απο χοντο με εκπτωση;) αλλα τα εχουν φετος κ στο "διαφανο" κ κοστιζει 16 ε αυτο το μεγεθος περσυ τα ειχα δει κ σε μικροτερο αν βρω θα παρω ακομα ενα:mrgreen:

το υποποδιο που λες λεγεται ταμπουρε οταν το ειχα παρει ηταν τελειο(κ ακριβο:rolleyes:) δερματίνη σε χρυσο χρωμα. αλλα εχει χαλασει, σκουρυνε ειναι σαν μπρονζε πλεον κ εχει γδαρθει. θελω πολυ να αλλαξω την ταπετσαρια του να βαλω κατι σε υφασμα αλλα επειδη θα κοστισει αρκετα σκεφτομαι να το καλυψω με κατι να τυλιξω υφασμα γυρω του?:roll: να το στερεωσω με φιογκους?? καπως για πειτε καμμια ιδεα :-D

μαλλον ησουν η μοναδικη:eek:.εμενα τι να πω?ενω αρχικα ξεκινησε για καλη,μου βγηκε ξυνη,αφου ενας μ@@@@@@@ με τρακαρε!!!!ευτηχως σχετικα μικρη ζημια,αλλα δεν παυει να ειναι ζημια.α!κ βρηκα κ τον μπελα μου απο τον τυπο γιατι ειδε γυναικα κ σου λεει κατσε να κανω την παπια:evil::evil::evil:βλεπετε ετρεχα με υπερβολικη ταχυτητα 25χιλιομετρα γιατι δεν ειχα ορατοτητα καλη,κ επρεπε να σταματησω σε στοπ 3χιλιομετρα πισω που δεν το ειχα ομως εγω....τα συμπερασματα δικα σας..κ σημερα πρωι πρωι μετρησα 3 σκαλακια....ετσι για να μου φυγει η περιεργια:confused::confused:αντε καλη μας μερααααααα

ωχ κρίμα βρε παιδι μου...καλύπτει η ασφαλιστική τη ζημιά στο αυτοκίνητο?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Μάι μπίλλυ, συνεχίζω, η τραπεζαρία όνειρο και απλώς...θέλω να μετακομίσω στην κουζίνα σου. Μόνο στην κουζίνα σου, δεν θα σας ενοχλώ!!! (Άντε κ λίγο στο παιδικό!!!)

Η...άσχετη φωτό με τον Τσε και το ρετρό τηλέφωνο εξαιρετική!

χαχα ελα βρε δεν θα ενοχλεις αν σου αρεσει κ το μαγειρεμα δε, θα σε κανω μονιμη κατοικο!:mrgreen:

τα ρετρο στοιχεια ειναι αποψη του συζηγου.:rolleyes: εχουμε πολυ αντικαρια(συλλεγει διαφορα κυριως τηλεφωνα) κ καθε τοσο τα αλλαζουμε;)

βασια οταν εψαχνα κρυσταλιερα ηθελα κατι αλλο απο την κλασικη κ εκανα μιξη σχεδιων απο οσες ειχα δει κ εκανα ειδικη παραγγελια αυτη που βλεπεις.

στην ουσια την σχεδιασα μονη μου! οπως κ ολα τα επιπλα εχουν υποστει μεταλαξεις κατα την παραγγελια τους:cool:

εμένα πάλι σήμερα θα ρθουν οι μάστορες για το τζάκι να ολοκληρώσουν την εργασία....δηλ είναι ήδη στο σπίτι....έδωσα εντολή στο σύζυγο να βάλουν ποδονάρια αυτη τη φορά και ό,τι ζημιά/βρωμιά γίνει να αποκατασταθεί άμεσα από τον ίδιο:tongue::tongue:, για να δω τι θα βρω όταν επιστρέψω.....πάντως το σφουγγάρισμα δεν το γλιτώνω πάλι:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ορίστε και τα δικά μας!άντε και του χρόνου να μαστε όλες γερές να ξαναστολίσουμε μαζί με τις οικογένειές μας!!

PC070479_zps9fc7b6eb.jpg

PC070465_zps156651b9.jpg

PC070468_zpsa2251108.jpg

Πολύ ωραία είναι όλα.... το τζάκι δε... ΘΕΪΚΟ!!! Για να μην μιλήσω για την ταπετσαρία που φαίνεται από πίσω!!!!

Και του χρόνου!

ωχ κρίμα βρε παιδι μου...καλύπτει η ασφαλιστική τη ζημιά στο αυτοκίνητο?[/QUOT μαλλον οχι αλλα δεν μου εκανε κ δηλωση,γιατι ειπαμε ετρεχα με 20!!!κ οπως ειπε κ ο ετερος να παει να γ@@@@@@@.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...