Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιααα,τι κάνετεεε?

Εχθες τελικα ηταν περιεργη ημερα για ολες...Και ο δικος μου με επρηξε!!!

Πήγαμε καρατε,εγω πήγα για καφε στην κουμάρα μου και μετα ενα μικρο σουπερ μαρκετ για γαλα,γιαουρτια και λοιπά και μετα ηρθαμε σπίτι μαζί με τον κολλητό του και τη μαμα του,να τον χαιρετησουν για τη γιορτη του.Ευτυχως επαιξαν ωραια και περασε η ωρα ευχαριστα για ολους.

Σημερα ξυπνησα νωριτερα ,οπότε μεχρι να σηκωθουν και οι υπόλοιποι ,εφτιαξα πρωινο και κολατσιο,εβαλα ενα πλυντηριο ,μαζεψα αλλο ενα κια απλωσα το χθεσινο τον πήγα στο λεωφορειο.

Γυρισα ,κουβαλησα ξυλα ,σκούπισα σκαλες και βεραντα ,εστρωσα τα κρεβατια μας και εβγαλα εξω τα παπλώματα να αεριστουν ,καθαρισα και αναψα το τζακι,εβαλα στα γρηγορα σκούπα και εστρωσα ξανα τις κουρελούδες που εχω στο σαλόνι,ξεσκόνισα στα γρηγορα και σιδερωσα και εβαλα καινουρια καρε.

Εχω απίστευτο σιδερο ,αν και εκανα εχθες δυο πλυντηρια και εχω ακομη τα καλάθια με τα απλυτα γεμάτα.Οπότε σημερα πρεπει να ασχοληθω με αυτα και το μεσημερι θα μαγειρεψω χοιρινο ή στο φουρνο ή ψητο κατσαρόλας.Το απόγευμα θα ερθει μαλλον η νονα του μικρου να τον χαιρετησει για τη γιορτη του και λέω να φτιαξω και ενα κεικ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

τι μου κάνετε?

http://pigolampides.gr/events/xmas-paramythenio-ergastiri-2/ Για Θεσσαλονίκη ;)

Το ΣΚ πήγαμε στο 3ο παιδικό φεστιβάλ στα Ολ. Ακίνητα (το είχα ποστάρει αν θυμάστε) ... ήταν πολύ προσεγμένο και με λίγο κόσμο ;) Σάββατο απόγευμα παρακολουθήσαμε αφήγηση παραμυθιών Αισώπου. Σε προτζέκτορα ζωγράφιζε εκείνη τη στιγμή τις εικόνες των παραμυθιών και βρισκόμασταν σε μεγάλη αίθουσα με μοκέτα και τα παιδιά μπροστά μπροστά καθόντουσαν στα μαξιλαράκια τους. Μετά παραμύθι με τις περιπέτειες του Οδυσσέα. Την Κυριακή θεατρική παράσταση απο τη Διατροφούπολη (πρότυπος παιδότοπος για την εκπαίδευση στην υγιεινή διατροφή - εκέι που σκεφτόμασταν να κανουμε το παρτυ γενεθλίων μας... :) ) Στη συνέχεια μουσικοκινητική.

Μετά τις εκδηλώσεις της Κυριακής πήγαμε για φαγητό και παιχνίδι στο σπίτι της φιλενάδας του όπου επιστρέψαμε σπίτι κατάκοποι στις 19:30 για μπάνιο και ύπνο.

Χτες είχα φουλ εξωτερικές δουλειές. Σήμερα δουλειές στο σπίτι και αναμονή για παραλαβή ψυγείου. Το πρωί σηκώθηκα 6.30 και μαγείρεψα μεσημεριανό για το παιδί να πάρει μαζί του στο σχολείο του. Το απόγευμα έχουμε συνάντηση στο σχολείο του και θα πάμε πακέτο εννοείτε :)

Καλημερα!!!πως ειστε?

4αδακι με το καλο να παραλαβετε το καινουργιο ψυγειο..περαστικα και στους τρεις..

Βουλα μα πανε καλα,70ευρω για μακο πυτζαμες?ελεος πια..

Ξυπνησα σημερα με μπουκωμα και μια πιεση και βαρος πανω απο τα ματια..ομορφιες..χθες τελικα ολα κατι ειχαν..εμεις πηγαμε μπαλετο και οταν γυρισα η μικρη κοιμοταν ακομα..προλαβα και απλωσα ενα πλυντηριο και καθαρισα την κουζινα(ο αντρας μου ειχε βαλει τα πιατα στο πλυντηριο) και απο την ωρα που ξυπνησε το ζουζουνι μου ηθελε συνεχεια αγκαλια..οτι εκανα το εκανα μαζι της.εβαλα κοτοπουλακι να βρασει για να κανω κοτοσουπα σημερα,εβαλα σκουπα(η μοναδικη στιγμη που εκατσε μονη της),συμμαζεψα οτι κυκλοφορουσε εκτος θεσης,παιξαμε και ακουσαμε τραγουδακια και μολις κοιμηθηκαν εκανα μπανιο,ετοιμασα τα ρουχα μας για σημερα και τις τσαντες,περασα με το σουιφερ τα επιπλα,εφτιαξα τοστακια και φαγαμε με τον αντρα μου και κατα τις 12 επεσα ξερη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημερα!!!

πολυ καθυστερημενα κ εχοντας προσωρινη διαυγεια (αναλαμπη) να ευχηθω στους αντρες σας (ξερετε εσεις!) χρονια πολλα κ σε οποιον αλλον ειχε ΝΙΚΟ

εισης στις Αννουλες κ σε οποιον εχω ξεχασει να εισασε γεροι κ ευτυχισμενοι ολοι!

χρυσα να χαιρεσαι το αγορακι σου

4γιου περαστικα σας κ εχω με πονολαιμο ελπιζω να μην ακολουθησουν κ οι αλλοι.

ερχονται φωτο...

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!πως ειστε?

4αδακι με το καλο να παραλαβετε το καινουργιο ψυγειο..περαστικα και στους τρεις..

Ξυπνησα σημερα με μπουκωμα και μια πιεση και βαρος πανω απο τα ματια..ομορφιες..χθες τελικα ολα κατι ειχαν..εμεις πηγαμε μπαλετο και οταν γυρισα η μικρη κοιμοταν ακομα..προλαβα και απλωσα ενα πλυντηριο και καθαρισα την κουζινα(ο αντρας μου ειχε βαλει τα πιατα στο πλυντηριο) και απο την ωρα που ξυπνησε το ζουζουνι μου ηθελε συνεχεια αγκαλια..οτι εκανα το εκανα μαζι της.εβαλα κοτοπουλακι να βρασει για να κανω κοτοσουπα σημερα,εβαλα σκουπα(η μοναδικη στιγμη που εκατσε μονη της),συμμαζεψα οτι κυκλοφορουσε εκτος θεσης,παιξαμε και ακουσαμε τραγουδακια και μολις κοιμηθηκαν εκανα μπανιο,ετοιμασα τα ρουχα μας για σημερα και τις τσαντες,περασα με το σουιφερ τα επιπλα,εφτιαξα τοστακια και φαγαμε με τον αντρα μου και κατα τις 12 επεσα ξερη..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ξερη? μα γιατι δεν σε καταλαβαινω???:tongue::tongue::tongue:

καλημερουδια αρετουλα μας!! κ περαστικα κ σε εσενα:roll:

.....το "μετά" είναι το χειρότερο...

όταν έρχεται, με όλη του τη γλύκα και την αθωότητά του και σου λεει:

"Μαμά μου, ξεκουράσου τώρα. Σε κούρασα τόσο πολύ και σου αξίζει να ξεκουραστείς!"

.... και νιώθεις τόσο "λίγη" για μάνα... :cry::cry::cry:

Γι αυτό συνηθίζω να λέω πως τα παιδιά μας, είναι "δάσκαλοι" μας.

Aχ αυτο το μετα ειναι πραγματι που σε σακατευει.. εμενα χθες μετα τα γιουβαρλακια και αφου εμαθε μεχρι και η κυρια στον πρωτο οροφο τι μας συνεβει (ωωω ναι μεχρι εκει ακουστηκα:twisted:)κανει τα μαθηματα της και μετα μου λεει να βαλω ενα τραγουδι στον υπολογιστη?Και ποιο βαζει ρε κοριτσια? "Η καλυτερη μαμα του κοσμου" Τι να της πεις μετα ε?Της λεω αληθεια το πιστευεις ακομα και αν φωναζω και σε μαλωνω? Ξερω μαμα οτι το κανεις για να γινουμε καλα κοριτσια μου απανταει

Αντε τωρα να μη νιωθεις τυψεις εσυ μετα που τσιριζες σαν την τρελλη του χωριου:(

Πραγματι ομως κατι συνεβαινε στο συμπαν χθες και ο αντρας μου που γυρισε απο τη δουλεια λεει πολυ χαλια μερα η σημερινη ολα στραβα πηγαιναν:confused:

Τελος παντων σημερα ξημερωσε μια καινουρια μερα ας ξεκινησουμε με χαμογελο ,καλημερα σας :D

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα!!!πως ειστε?

Ευχαριστούμε Αρετή!

Βούλα έπρεπε να πάρει 3 τεμάχια ...:rolleyes: φοβερή προσφορά... μόνο 70 ευρώ??? πες μας που είναι να παμε κει εμείς :mrgreen:

καλημερα!!!

πολυ καθυστερημενα κ εχοντας προσωρινη διαυγεια (αναλαμπη) να ευχηθω στους αντρες σας (ξερετε εσεις!) χρονια πολλα κ σε οποιον αλλον ειχε ΝΙΚΟ

εισης στις Αννουλες κ σε οποιον εχω ξεχασει να εισασε γεροι κ ευτυχισμενοι ολοι!

χρυσα να χαιρεσαι το αγορακι σου

4γιου περαστικα σας κ εχω με πονολαιμο ελπιζω να μην ακολουθησουν κ οι αλλοι.

ερχονται φωτο...

Χρόνια πολλά στις Αννούλες!

και σε εσένα περαστικά μπιλάκι μου :)

Aχ αυτο το μετα ειναι πραγματι που σε σακατευει.. εμενα χθες μετα τα γιουβαρλακια και αφου εμαθε μεχρι και η κυρια στον πρωτο οροφο τι μας συνεβει (ωωω ναι μεχρι εκει ακουστηκα:twisted:)κανει τα μαθηματα της και μετα μου λεει να βαλω ενα τραγουδι στον υπολογιστη?Και ποιο βαζει ρε κοριτσια? "Η καλυτερη μαμα του κοσμου" Τι να της πεις μετα ε?Της λεω αληθεια το πιστευεις ακομα και αν φωναζω και σε μαλωνω? Ξερω μαμα οτι το κανεις για να γινουμε καλα κοριτσια μου απανταει

Αντε τωρα να μη νιωθεις τυψεις εσυ μετα που τσιριζες σαν την τρελλη του χωριου:(

Πραγματι ομως κατι συνεβαινε στο συμπαν χθες και ο αντρας μου που γυρισε απο τη δουλεια λεει πολυ χαλια μερα η σημερινη ολα στραβα πηγαιναν:confused:

Τελος παντων σημερα ξημερωσε μια καινουρια μερα ας ξεκινησουμε με χαμογελο ,καλημερα σας :D

αχ αχ αχ ....... σε νοιώθω....

Καλημερούδια σε όλες! Λοιπόν για αυτές τις μέρες τουλάχιστον εγώ έχω βρει φάρμακο. Βάζω easy 97,2 και ηρεμώ.

Κι εγώ δεν είμαι στα καλά μου από χθες αλλά δεν είναι πως έχω και κάτι συγκεκριμένο. Βαρύ κεφάλι και ξερός λαιμός-μύτη. Καλά ξέρω τι θα επακολουθήσει αλλά μάλλον μου τη φυλάει να αδιαθετήσω πρώτα :-P Αν δεν σε πιάνουν όλα μαζί δεν έχει γούστο...

Στα του σπιτιού χθες έκανα τα βασικά και απαραίτητα, ομοίως θα κινηθώ και σήμερα. Από φαγητό θα βγάλω μαγειρεμένο αρακά απ την κατάψυξη και είμαστε οκ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερούδια σε όλες! Λοιπόν για αυτές τις μέρες τουλάχιστον εγώ έχω βρει φάρμακο. Βάζω easy 97,2 και ηρεμώ.

Κι εγώ δεν είμαι στα καλά μου από χθες αλλά δεν είναι πως έχω και κάτι συγκεκριμένο. Βαρύ κεφάλι και ξερός λαιμός-μύτη. Καλά ξέρω τι θα επακολουθήσει αλλά μάλλον μου τη φυλάει να αδιαθετήσω πρώτα :-PΑν δεν σε πιάνουν όλα μαζί δεν έχει γούστο...

Στα του σπιτιού χθες έκανα τα βασικά και απαραίτητα, ομοίως θα κινηθώ και σήμερα. Από φαγητό θα βγάλω μαγειρεμένο αρακά απ την κατάψυξη και είμαστε οκ.

έχω και απο "αυτό" :tongue:

και εγώ επίσης τα βασικά μόνο και χουχούλιασμα ;)

Διαφημίσεις

waod.jpg

by night εδω ειναι αναμενα τα μισα φωτακια εχει 640 ολα

glfi.jpg

μπουφες

ahrj.jpg

by night

9ge0.jpg

a7nt.jpg

καλυτερο πλανο της πιατελας μου αρεσει πολυ οπως την εφτιαξα!

7x0g.jpgαχ κοριτσια εχω κ αλλες αλλα δεν ξερω τι επαθε το imagesuck δεν μου ανεβαζει.....

Καλημέρα κορίτσια,

σας βάζω τα νέα μου εν τάχυ γιατί γίνεται ο κακός χαμός σήμερα.Το Σάββατο έτρεχα σαν την τρελή από τις δραστηριότητες των παιδιών σε παιδικό πάρτυ και μετά στο τζάμπο να ψωνίσω με την αδερφή μου για κάτι γενέλθια που είχε ο μεγάλος.Μαζευτήκαμε στις 6 το απόγευμα.Τρεχάλα να μαζέψω το σπίτι και να κάνω κάτι τελευταία από στολίσματα.

Την Κυριακή πήγαμε στο Ζάππειο και ξεπαγιάσαμε γιατί μέσα στον κήπο είχε τρελή υγρασία και γυρίσαμε με το κεφάλι κουδούνι.Επειδή ο άντρας μου είχε πάει στο χωρίο πήγαμε για φαγητό στην μαμά μου.Μετά σειρά είχαν τα διαβάσματα και να τελειώσω κάτι τελευταία στολίδια για το παζάρι.

Την Δευτέρα σηκώνομαι ετοιμάζω τα παιδιά για το σχολείο,φτιαχνω κολατσιό για τα παιδιά,στρώνω κρεβάτια,απλώνω ένα πλυντήριο,βάζω ένα ακόμα και φεύγω για το σχολείο.Καθυστέρησαμε γιατί στολίζαμε το δέντρο του συλλόγου και επειδή έπρεπε να μαζέψουμε τα λεφτά από τις φωτογραφίες των παιδιών.Γυρνάω σπίτι,ετοιμάζομαι και φεύγω για τον ΟΑΕΔ,και για να ρίξουμε τα γράμματα του Αγιου Βασίλη με τον μικρό,γυρνώ και διαπιστώνω ότι έχω κλειδωθεί απέξω,πάω στο κομμωτήριο που κουρευόταν ο άντρας μου να πάρω τα κλειδιά,γυρίζω σπίτι,βάζω φαγητό,σκούπα,έκανα μπάνια,έστρωσα ριχτάρια,ξεσκόνισα και μετά ήρθαν τα κορίτσια από τον σύλλογο γονέων και βγάλαμε κοστολόγιο για τα πράγματα του παζαριού και τελειώσαμε κάτι τελευταίες λεπτομέρειες,πάω σχολείο παίρνω τα παιδιά ,τρώμε τα στέλνω για ύπνο και ξεκίνησα ένα κασκολάκι ακόμα,πήγα φυσικοθεραπευτή,γύρισα και ήμουν ένα πτώμα,φάγαμε και μετά νανάκια.

Σήμερα ήδη έχω στρώσει κρεβάτια,τακτοποιήσει το σπίτι,πήγα τα παιδιά στο σχολείο,και έβαλα ένα πλυντήριο τα μπουφάν τους.Τώρα πρέπει να καθαρίσω το τζάκι,να βάλω λαχανοντολμάδες και να σιδερώσω άντε να δούμε πότε θα προλάβω.

Να σας βάλω και τον στολισμό μας για φέτος:

mhs1.th.jpg

7bc.th.JPG

rt4p.th.jpg

h7yp.th.jpg

1zph.th.jpg

bwof.th.JPG

gajd.th.jpg

rjhe.th.jpg

a4tq.th.jpg

n5iq.th.jpg

j1hz.th.jpg

15aj.th.jpg

pmjs.th.jpg

5eti.th.jpg

bcvb.th.jpg

u4nv.th.jpg

gfrq.th.jpg

καλημέρα!!

My Billy και Νάσια τέλειοι οι στολισμοί σας, και του χρόνου!!

για μένα πάλι, χθες ήταν παραδόξως μια πολύ καλή μέρα, τι να πεις...ανάποδος άνθρωπος:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...