Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,

Γιωτα αργησες αλλα η λιστα τεραστια δεν τη διαβασα ολη για να μην κουραστω :mrgreen::mrgreen:

Εγω δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο μονο τα βασικα και καναμε μπισκοτακια χριστουγεννιατικα και κατι ψωμακια συνταγη του Ακη τελεια.Τα εβγαλα και φωτο να σας τα δειξω απο τη χαρα μου που πετυχαν

CAM00205.jpg

Εντωμεταξυ μεχρι να γραψω το μηνυμα η μικρη εχει ριξει τα γιουβαρλακια πανω στην καρεκλα και στο χαλι!!!!Τα νευρα μου !!!Δεν εχω διαθεση τωρα να γραψω τιποτα αλλο παω για ασκησεις χαλαρωσης

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκά μου κοριτσάκια καλησπέρα.

Να χαιρόμαστε όλες τις Αννούλες!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Εγώ, προσπαθώ να ευχαριστιέμαι με τους δικούς μου, αυτές τις υπέροχες μέρες, που όλο το σπίτι μας είναι στολισμένο και η καρδιά μας έχει γλυκάνει. Τόσους μήνες περιμένω, τώρα ήρθε η ώρα να ευχαριστηθώ! :mrgreen::mrgreen:

Χθες, δούλευα κι όλας, επέστρεψα καλές 22.00 στο σπίτι. Αρχισε η "μουρλή" περίοδος.

Σήμερα, έκανα τόσα... ούτε που θυμάμαι να σας τα πω όλα... :roll:

Πήγα το παιδί σχολείο, επέστρεψα, πέρασα ένα σούπερ μάρκετ, ήρθα σπίτι και φύγαμε με τον άντρα μου {ρεπό σήμερα}. Πήγαμε στον Πειραιά, για πληρωμή της ρημαδο-citibank, που από τότε που έκλεισε τα περισσότερα καταστήματά της, με "αναγκάζει" να πηγαίνω τόσο μακριά. :|

Επιστρέψαμε σπίτι μας και ξεκινήσαμε καθαριότητες.

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα

Εκμεταλλευόμενη τον ήλιο, έβαλα και πλύθηκε το πάπλωμα του φιογκακίου

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

Έπλυνα τα πιατικά {που ήταν από χθες... ένα σωρό! :roll: }

Εβαλα κιμαδάκι να γίνεται

Σιδέρωσα πολλά-πολλά ρούχα.... !

Εβαλα τα υλικά της δουλειάς μου να αποστειρώνονται στον κλίβανο και μετά και σε κλωρίνη, πλύσιμο.

Έστρωσα κρεβάτια, άλλαξα πετσέτες, έβγαλα σκουπίδια.

Εκανα γενική το μπάνιο...

.. και τόσα πολλά που ούτε τα θυμάμαι.... ουφ.

Πήγε ο άντρας μου, έφερε το παιδί από το σχολείο, έβρασα ριγκατόνι και φάγαμε μαζί με το κιμαδάκι και αφού το άφησα 15 λεπτάκια, τώρα διαβάζουμε για αύριο.

Σήμερα τους έβαλε απροειδοποίητο διαγώνισμα στην Ιστορία και πήρε Α'. Έγραψαν και προειδοποιημένο διαγώνισμα στα αγγλικά και είπε πως πήγε πολύ καλά. Επίσης σήμερα γράφει και διαγώνισμα γραμματικής στο φροντιστήριο αγγλικών... :roll::roll: τα νεύρα μου με τα διαβάσματα!

Προχθές, είχα ραντεβού για νυχάκια σε μία από τις φίλες που δίνω ρούχα. Μου είπε πως έχω ντύσει και εκείνη και την μικρή και το καταχάρηκα βρε κόρες. Πόσο όμορφα νιώθεις με μια καλή κουβέντα ε?

Μου έδωσε δε, ένα εκπληκτικό μπουφάν για το φιογκάκι {είναι η μόνη μου φίλη, που έχει αγοράκι κοντά στην ηλικία του φιογκακίου}! Υπέροχο, την κατα-ευχαρίστησα! Μεγάλη βοήθεια!

Αυτά τα "λίγα" από μένα, σας φιλώ γλυκά όλες και σας σκέφτομαι.

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι μου γλυκο ποσο δικαιο εχεις με την γιορτινη ατμοσφαιρα ...

Να μας άφηναν και όλας να το χαρουμε....

Το Σάββατο πηγαμε το μεσημέρι στην έκθεση 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ομορφα ήταν και το απόγευμα στην φιλεναδίτσα μου για Pizza ομορφο Σάββατο

Την Κυριακή πήγαμε στο παρκο Τριτση επαιξαν τα παιδιά και μέτα στην μαμα μου για φαγητο, γυρισαμε έκανα αρκετές δουλιτσες μια και τα ειχα αφήσει και μετά μαγειρεψα για σήμερα. Ρολο κοτόπουλο με πατάτες στην γάστρα

Το βραδάκι αργησα να κοιμηθω μια και και ειχα πιει καφεδάκι :)

Σήμερα ήρθα στην δουλεια και εκει αρχισαν τα οργανα ...στεναχωρηθηκα πάρα πολύ

Μου την έχει δωσει...σας φιλώ γλυκα

βρε κοριτσια αυτός ο easy εκπέμπει και στη Θεσσαλονίκη?σε ποια συχνότητα είναι να τον ψάξω?είχαμε τον heart fm αλλά έκλεισε...

Μυρτούλα μου, δεν ξέρω αν εκπέμπει στη Θεσσαλονίκη αλλά σίγουρα μπορείς να τον ακούς μέσω internet! :D

Καλημέρα κοριτσάκια άσχημη μέρα στην δουλεια ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΑ...εγώ που μονο γελάω..τελοσπαντων!!!

Ποια έκανε το Σοφάκι μου να κλαίει, να την κάνω αλοιφή για κάλους??? :mad:

Έγινε πολύ καλό και δεν έμεινε σχεδόν τίποτε! Θα το ξανακάνω οπωσδήποτ

Χαίρομαι που σας άρεσε. Και μας μας άρεσε πολύ!

Ξεκουράσου, να μη σε "ρίξει"!

Γιώτα η κόρη μου δεν βάζει γλώσσα μέσα της:rolleyes:Μιλάει συνέχεια και έχει μια απάντηση για όλα...:roll:Όταν το είχα πει του παιδίατρου ότι κάνει προτάσεις δεν με πίστεψε.Μια μέρα λοιπόν που την είχε πιάσει και μιλούσε τον πήρα τηλ και τον έβαλα να ακούσει...Η μικρή έβλεπε τον άντρα μου που έφτιαχνε κάτι στο μπάνιο και ήθελε κάπου να σκουπιστεί έρχεται λοιπόν και μου λέει ''Μαμά ο μπαμπάς θέλει ένα μομομάντηλο να κουπιστεί και νερό να πιει'' ο παιδίατρος από μέσα ούτε μιλούσε.Του λέω ''ακούς γιατρέ???''Μετά μου απάντησε ο γιατρούλης''Σας λυπάμαι:mrgreen:''

Ωχ έχετε δρόμο να τραβήξετε ακόμη με τον άντρα σου...

χιχιχιχιχι... μπουρμπουλήθρα! :tongue:

Δομνινα συμπασχουμε στην αυπνια..ολο το βραδυ τα κοριτσια μου ξυπναγαν εναλλαξ.μουν μια τρελλη αυπνη που περιφερομουνα απο δωματιο σε δωματιο με το κινητο ανα χειρας καθως ειχα το ξυπνητηρι για να μην αποκοιμηθω και δεν σηκωθω για την δουλεια..

Αχ βρε Αρετούλα μου.. η αϋπνία δεν παλεύεται...! :|

Εγώ σήμερα τα βασικά και καθημερινά. Νιώθω πως θα αρρωστήσω οπότε λουφάζω...

Ωχ.. το χειρότερό μου!

Περαστικά! Ξεκουράσου!

Γεια σας κοριτσια,

Γιωτα αργησες αλλα η λιστα τεραστια δεν τη διαβασα ολη για να μην κουραστω :mrgreen::mrgreen:

Εγω δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο μονο τα βασικα και καναμε μπισκοτακια χριστουγεννιατικα και κατι ψωμακια συνταγη του Ακη τελεια.Τα εβγαλα και φωτο να σας τα δειξω απο τη χαρα μου που πετυχαν

CAM00205.jpg

Εντωμεταξυ μεχρι να γραψω το μηνυμα η μικρη εχει ριξει τα γιουβαρλακια πανω στην καρεκλα και στο χαλι!!!!Τα νευρα μου !!!Δεν εχω διαθεση τωρα να γραψω τιποτα αλλο παω για ασκησεις χαλαρωσης

Πω-πω.. φαντάζομαι τα νεύρα σου! :roll::roll::roll::roll:

Υ.Γ. Σήμερα είναι η μέρα μου φαίνεται.. είμαι σε κατάσταση φρίκης με τα αγγλικά του μικρού... μ' έχει σκάσει κυριολεκτικά.. άσχημη μέρα, πολύ άσχημη... :(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα, κοριτσάκια γλυκά!

Σας γράφω από το στολισμένο, καθαρό αλλά ασυμμάζευτο σπίτι μου αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί, ενώ τα παιχνίδια της μικρής και διάφορα άλλα αντικείμενα του σπιτιού που είναι πεπεισμένη ότι είναι παιχνίδια της :rolleyes:, είναι all over the place, ο άντρας του σπιτιού είχε μαγειρέψει αρακά(!) και είχε πλύνει (αστράψει για την ακρίβεια) όλα τα πιατικά, νεροχύτη, πάγκους, εστίες και τραπέζι κουζίνας! :D

Τα μόνα πράγματα που θέλω να κάνω σήμερα, αφού έκανα μια γρήγορη επανάληψη -από την Παρασκευή- των απαραίτητων (μπάνιο κλπ.) εχθές το βράδυ που κοιμήθηκε η μικρή από τις 9, είναι: να πλύνω το (ενικός!) πιάτο μου, να συμμαζέψω (5 λεπτά υπόθεση), να απλώσω ένα πλυντήριο σεντόνια που τελειώνει σε λίγο και να σιδερώσω μια μικρή στοίβα ρούχα.

Το απόγευμα λέω να κάνω μια συνταγή για κριτσίνια τυριού που βρήκα και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και εύκολη. Θα σας πω εντυπώσεις.

Επίσης θέλω να βάλω κάτι τελευταίες πινελιές στους στολισμούς μου (τρομάρα μου!) και να σας ανεβάσω κι εγώ τις δικές μου φωτό.

:D:D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι επειδή ανέφερες τη Citibank και επειδή ξέρω πως μένεις Νίκαια - Κορυδαλλό να σου πω ότι υπάρχει ATM Citibank επί της Πέτρου Ράλλη.. Εκεί που βρισκόταν πριν η Τράπεζα (λίγο πριν βγει η Πέτρου Ράλλη στο περιβολάκι νομίζω)..

L2qIp2.png

Ειρηνάκι επειδή ανέφερες τη Citibank και επειδή ξέρω πως μένεις Νίκαια - Κορυδαλλό να σου πω ότι υπάρχει ATM Citibank επί της Πέτρου Ράλλη.. Εκεί που βρισκόταν πριν η Τράπεζα (λίγο πριν βγει η Πέτρου Ράλλη στο περιβολάκι νομίζω)..

Το ξέρω ματάκια μου και σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δίπλα μου είναι αλλά πρέπει να βάζω 1,40 και δεν δέχεται κέρματα... :?

777885dugw57gt25.gif

Υ.Γ. Σήμερα είναι η μέρα μου φαίνεται.. είμαι σε κατάσταση φρίκης με τα αγγλικά του μικρού... μ' έχει σκάσει κυριολεκτικά.. άσχημη μέρα, πολύ άσχημη... :(:(:(

Ειρηνάκι, υπομονή! Είναι μέρα "ωωμμμμμμμμμ" σήμερα! Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά υπάρχει μια υπερένταση. Το Σοφάκι στη δουλειά, η Βούλα με τον μικρό, γιουβαρλάκια που προσγειώνονται στο πάτωμα! Τώρα που το σκέφτομαι και στη δουλειά σήμερα ήταν κάπως. Εγώ έφυγα με παράσημο μια γενναία νυχιά ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα που τσούυυυζει.

Διάβασα και το πρώτο ποστ σου και σκέφτηκα ότι φέτος ειδικά σου αξίζει αυτή η περίοδος, η γιορτινή, να είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές (για δουλίτσα δε λέω, γιατί αφού έχεις αρχίσει να πήζεις από τώρα...)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χρόνια πολλά στις Αννούλες δεν είπα! Χρόνια πολλά, λοιπόν!

Επίσης, να ευχηθώ και του χρόνου στην Αρετή, το Mirtouli και τη Γιώτα για τους στολισμούς στα σπιτάκια τους!

καλημερα αγαπημενες φιλεναδες!!! ειναι απο τις μερες που ειμαι ηρεμη το πρωι (ποσο καιρο εχω να ειμαι ετσι????) ακουω easy κ γραφω easy living!!!!!

στολισαμε εχτες επιτελους κ σημερα σηκωθηκαμε σε στρωμενο μαζεμενο κ στολισμενο ζεστο σπιτακι!!!

απο το πρωι εκανα:

γαλα κ καφεδες κ την πρωινη ετοιμασια

μαγειρεψα φασολακια

εστρωσα κρεβατια

εβρασα αυγα

εψησα τυροπιτες

τωρα σιγα σιγα θελω να τελειωσω με τον στολισμο στην τραπεζαρια πασο κ τραπεζακι σαλονιου. εννοειται θα βαλω φωτος!!!

αχ ποσο ηρεμη ειμαι σημερα!!! μπηκα για τα καλα στο χριστουγεννιατικο κλιμα!

εχτες το βραδυ, απλωσα, στολισαμε, μαζεψαμε, σκουπισα παλι ολο το σπιτι, γιατι φετος βαλαμε το χιονισμενο μας δεντρο κ γεμισε ολο το σπιτι, ετοιμασα την μικρη, την εβαλα για υπνο (ευτυχως κοιμηθηκε σχετικα ευκολα) εφτιαξα ντακος κ φαγαμε κ ξεραθηκα!!!

παω να συνεχισω τους στολισμους κ παραλληλα ξεσκονισμα

σας φιλω!!!

χρυσα μου ευχαριστω πολυ, στο τσακ προλαβαμε με τα κρυα που ερχονται.

Αλήθεια, το χάρηκα πολύ το ποστ σου!!! :D

Καλημέρα κοριτσάκια άσχημη μέρα στην δουλεια ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΑ...εγώ που μονο γελάω..τελοσπαντων!!!

Σας φιλώ!!!

Έλα, μην τους αφήνεις!

Νυστάζω...

Σε συμπονώ αλλά συμφωνώ με τη Rav :rolleyes:. Εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση.

Εγώ σήμερα τα βασικά και καθημερινά. Νιώθω πως θα αρρωστήσω οπότε λουφάζω...

Πιες και καμιά πορτοκαλάδα, κάνε και κανένα γιατροσόφι και... βοήθειά σου!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

κοριτσακια μου τι κανετε εχω μερες να σας διαβασω δεν προλαβαινω με τιποτα!!

τρεεεχω!!!!!

το Σ\κ μετακομισε η αδερφη μου την βοηθησα οσο μπορουσα το καταευχαριστηθηκα γιατι εγινε πολυ ομορφο το σπιτι τους κ εχει πολλους χωρους κ λειτουργικους. εκει εβαλα εγω το χερακι μου κ την οργανωσα πολυ καλα!!! της εφτιαξα τις ντουλαπες με τα ρουχα αλλα κ τα κουζινικα τελεια. στολισαμε κ το δεντρο της! λιγες κουτες εμειναν μονο κ ειχε τα απειρα πραγματα! ειχε πελαγωσει κ πολυ το χαρηκε κ αυτη κ οι ανιψιες μου, αχ τι καλα!! ζηλεψα τους χωρους της πολυ!!!(με την καλη εννοια εννοειται!)

η αλλη μου αδερφη εχει αναλαβει το δυσκολο εργο της φροντιδας της μαμας εχγειριστηκε κ βγηκε περιμενουμε την βιοψια (ελπιζουμε να βγει αυτην την φορα)αλλα ποναει ποναει ποναει...εχει ξανα πυρετο κ πρεπει να εχγειριστει ΞΑΝΑως την Παρασκευη....δυσκολα πολυ.....

ζω την απολυτη τρελλα ο μικρος μες στην γκρινια,(λογικο με τοση ενταση τριγυρω...) κ εγω διακτινιζομαι παντου.

κ αφου εχω βαλει τουρμπινες προλαβαινω κ το σπιτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση με ζεστη χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα(το χρειαζομαι για να μπορω χαλαρωνω τον ελαχιστο χρονο που εχω)υποσχομαι φωτο οταν προλαβω.

ειρηνη για τις δυο κοπελες που σας ειχα πει προς το παρον εχουν καλυφθει οι περισοτερες αναγκες τους.

για την μια με το μωρακι μαζεψαμε πραγματα απο την γειτονια κ ηρθε φορτηγο του συλλογου κ της τα πηγε.

για την αλλη βρηκαμε δεντρο κ στολιδια κ στολισανε με την μικρη της. συνεπως αυτα που μου ειχες πει μπορεις να τα διαθεσεις αλλου που υπαρχει αναγκη σ ευχαριστω πολυ πολυ οπως κ να χει.

αν μαθω για εκ νεου ελλειψη σας λεω.

παω να παρω τον μικρο απο το ταε κ παω στην αδερφη μου να δουμε την μαμα.

ελπιζω να εισδαστε ολες καλα λυπαμαι που δεν εχω διαβασει τα νεα σας.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕς!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα, μπήκα να σας πω ότι με βοηθήστε αρκετά με την υποστήριξη σας τις ιδέες σας και τα καλα σας λόγια! Το παλεύω με τα πιάτα και έχει βελτιωθεί η κουζίνα μου, και σήμερα έκανα ένα καλό συμμαζεμα το σαλόνι, έβαλα σκούρα καλή και έκανα και χώρο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο! (ελπίζω αύριο να το στολισουμε)

Α, έβαλα και τον σύζυγό να με βοηθήσει με το δίπλωμα των ρούχων που είχαν γίνει βουνό ;)

χρόνια πολλά και στις εορτάζούσες !

Φιλιά πολλά! (και υπόσχομαι να επανέλθω!!) :-D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Ειρηνάκι, υπομονή! Είναι μέρα "ωωμμμμμμμμμ" σήμερα! Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά υπάρχει μια υπερένταση. Το Σοφάκι στη δουλειά, η Βούλα με τον μικρό, γιουβαρλάκια που προσγειώνονται στο πάτωμα! Τώρα που το σκέφτομαι και στη δουλειά σήμερα ήταν κάπως. Εγώ έφυγα με παράσημο μια γενναία νυχιά ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα που τσούυυυζει.

Διάβασα και το πρώτο ποστ σου και σκέφτηκα ότι φέτος ειδικά σου αξίζει αυτή η περίοδος, η γιορτινή, να είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές (για δουλίτσα δε λέω, γιατί αφού έχεις αρχίσει να πήζεις από τώρα...)!

.....το "μετά" είναι το χειρότερο...

όταν έρχεται, με όλη του τη γλύκα και την αθωότητά του και σου λεει:

"Μαμά μου, ξεκουράσου τώρα. Σε κούρασα τόσο πολύ και σου αξίζει να ξεκουραστείς!"

.... και νιώθεις τόσο "λίγη" για μάνα... :cry::cry::cry:

Γι αυτό συνηθίζω να λέω πως τα παιδιά μας, είναι "δάσκαλοι" μας.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!!! Τι κάνετε;

Εγώ καλά... τρέχω λίγο, αλλά δεν πειράζει... αντέχω (νομίζω...)

Μπήκα μόνο για να σας πω να με βάλετε κι εμένα στο κλαμπ των λαλημένων... Κάτι έχει η μέρα σήμερα. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Ο μικρός μου, από την ώρα που σηκώθηκε το πρωί, δεν έχει σταματήσει να γκρινιάζει... Ευτυχώς, κοιμήθηκε νωρίς και θα καθίσω να ηρεμήσω λιγάκι!

Επίσης, θέλω να σας πω ότι εχθές το απόγεμα πήρα απόφαση και στόλισα το δέντρο. Τα υπόλοιπα σιγά σιγά. Υπολογίζω μέχρι αύριο να έχω τελειώσει...

Σας αφήνω...

Καληνύχτα!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?

Ο μικρος κοιμηθηκε,ο αντρας μου χαζολογαει στην τηλεοραση και εγω μολις εφτιαξα νυχακια!!!Εκανα γαλλικο και στα χερια και στα ποδια,και πολυ τα χαιρομαι!!!!

Θυμαστε που σας ειπα οτι ειδα κατι τελειες μπυζαμουλες?Πηγα και ρωτησα τιμη σημερα και μου επεσαν τα αυτια....70ε μου ειπε...εφυγα οπως ημουν....μα πανε καλα??????70ε για πυζαμες???Τις επιασα κι ολας να δω απο κοντα το υφασμα και δεν ηταν κατι το πολυ ιδιαιτερο,σαν μακο ηταν.

Παντως τις αγαπησα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...