Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μαλλον τα καταφερα και πηρε το μαθημα του!!!Βγηκε εξω ηρεμος και μου λεει:

- μαμαααα

-θα εισαι καλο παιδι?

-ναι

-ωραια,κατσε να παιξεις με τα αυτοκινητακια σου

και καθετε ηρεμα και ομορφα και παιζει!!!

Αχ Χρυσα σου δεν θελω να τον καλοπιασω,γιατι εχει αρχισει να συμπεριφερεται με εναν τροπο που δεν μου αρεσει καθολου....θελει να κανει αυτο που θελει αυτος και αν του χαλασουμε χατηρι ουρλιαζει και εχει αρχισει και κατι αλλο που δεν μ'αρεσει καθολου....εχει αρχισει να σηκωνει χερι.....και αυτο πρεπει να κοπει...

Οχι ,δεν λέω να τον καλοπιασεις.Απλά χωρις να του πεις κατι να βαλεις κατι που του αρεσει και να ξεχαστει.Φαινεται ,μαλλον,πως ειχε αποτελεσμα,φαση ειναι και θα περασει απλά χρειαζεται σωστους χειρισμούς.

Σιδερωνω,σιδερωνω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φτερα θα βρεις Αγιου Μάρκου

Οποια κοπέλα θέλει εχω στολη αστεράκι - μελομακάρονα ( να δανεισω) 1φορά φορεμένη

Χαχα οχι ελεγχος ακομα στα φρυδια ειναι χάλια

:) :)

Είναι ακριβά Αγ.Μάρκου αυτά τα είδη Σοφία;

Εβαλα το φαγητο να γινεται,καναμε τις αγκαλιες μας ,δωσαμε φιλακια,συζητησαμε (δεν ξερω αν σας μοιριζονται τυψεις:roll:),και τωρα θα τον ντυσω να παμε μια βολτα γιατι εχει πολυ ωραιο ηλιο εξω!Σας αφηνω,θα τα πουμε το μεσημερακι!Φιλια!

Σταυρούλα σε νιώθω....τα έχω περάσει παλιότερα και καμία φορά ακόμα!!! Εγώ όταν τσίριζε η κόρη μου της έλεγα με ήρεμο τόνο....αν θέλεις να τσιρίξεις μπορείς να πάς στο δωμάτιο σου και να το κάνεις....μόλις ηρεμήσεις έλα έξω να μου πεις αυτό που θέλεις! Παιδοψυχολόγος του σχολείου μου το είχε πει....ότι και καλά δεν επιτρέπεις φωνές σε όλο το σπίτι και αν θέλει να κοπανηθεί να πάει στο δικό του χώρο! Σε εμένα πάντως έπιανε, και ακομα και τώρα η μεγάλη πάει στο δωμάτιο της, σκέφτεται - ηρεμεί και μετά γυρνάει και συζητάμε έχοντας καταλάβει το λαθος της!

Εύα να χαίρεσαι το παιδάκι σου και οι υπόλοιπες να χαίρεστε τις Αννούλες του χιονιά (όσες έχετε)

Συνεχίζω λίστα

Αέρισα σπίτι

άλλαξα σεντόνια,

τίναξα παπλώματα

έστρωσα 3 κρεβάτια

ετοίμασα ρούχα για πλυντήριο

Άπλωσα ρούχα

έπλυνα ριχτάρια

άπλωσα ριχτάρια

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

Καθάρισα τζάμια

Καθάρισα καθρέφτες

Καθάρισα στολίδια και διακοσμητικά σπιτιού και έλαμψαν

Άκουγα easy...συνεχίζω!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια άσχημη μέρα στην δουλεια ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΑ...εγώ που μονο γελάω..τελοσπαντων!!!

Σας φιλώ!!!

Κάνε υπομονή γιατί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και το εκμεταλλεύονται γλυκιά μου!

Βαθιές εισπνοές και εκπνοές μόνο από την μύτη και πες μου πως θα αισθάνεσαι μετά!

Φιλιά!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες σας για τις ευχές σας.. Περάσαμε πολύ όμορφα.. Το Σάββατο ήρθαν δυο φιλικά ζευγάρια στο σπίτι και ήπιαμε ποτάκι και φάγαμε πίτσες και χθες το μεσημέρι είχα τραπέζι στους νονούς του μικρού και σε ένα ακόμη ζευγάρι φίλων μας.. Έφτιαξα τυρόπιττα, ριζότο και ένα παστίτσιο καθώς και το κέηκ του οποίου τη συνταγή μας έδωσε η Ειρήνη μας.. Έγινε πολύ καλό και δεν έμεινε σχεδόν τίποτε! Θα το ξανακάνω οπωσδήποτε..

Είμαι κομμάτια σήμερα.. όχι τόσο από την κούραση για το τραπέζι όσο από την αυπνία. Χθες είχα κανονίσει ύστερα από ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσο καιρό να πάω θέατρο με μια πολύ καλή μου φίλη.. Πήγαμε στην επιθεώρηση που παίζεται στο θέατρο Badminton.. πολύ καλή παράσταση και ο Αντώνης Λουδάρος που πρωταγωνιστεί εξαιρετικός στο ρόλο του.. Τέλος πάντων.. το έργο κράτησε 3 ολόκληρες ώρες. Από το σπίτι έφυγα στις 6.30 και γύρισα στις 12 το βράδυ.. Με το που γύρισα άρχισε να ξυπνάει ο μικρός κάθε μια ώρα ακριβώς..κομμάτια εγώ από το πήγαινε - έλα, θήλαζε - βάλε για ύπνο - κούνησε - ξαναβάλε στο κρεβάτι.. Όλο το βράδυ ζήτημα είναι να κοιμήθηκα 3 ώρες μαζεμένες.. Και σαν να μη μου έφτανε αυτό νομίζω ότι την άρπαξα λίγο και τώρα το ένα μου ρουθούνι είναι βουλωμένο.. Θέλω να πάω σπίτι να κοιμηθώ..

Ευτυχώς φαγητό για σήμερα έχω παστίτσιο που περίσσεψε από χθες.. Του μικρού του έκανα κοτόπουλο με καρότο, πατάτα, κολοκύθι, φασολάκια και φιδέ..

Νυστάζω...

L2qIp2.png

ιρενε μου η κορη σου λεει: μαμα με κουρασες????? ολοκληρη προταση? εμας ειπε νεοο αντι για νε κ καναμε παρτυ. ο αντρας μου τελειως καλα για να οδηγησει δηλ θα ειναι καλα τελος γεναρη ισως κ αρχες φλεβαρη αναλογως ποση αγκυλωση εχει παθει το ποδι απο τον γυψο.για τρεξιμο κ γυμναστηκη πιστευω το πασχα. την αλλη εβδ βγαζουμε γυψο, οπου το παταει καθε εβδ κ λιγο παραπανω, την 1η εβδ το 1/4 του βαρους, την 2η τα 2/4 κτλ, μετα απο ενα μηνα φυσικοθεραπειες κ βλεπουμε.

βουλα κ εμενα το κανει αυτο, κ της λεω να κανει υπομονη κ να μην ειναι ανυπομονη, να περιμενει να ερθει η σειρα της.

Γιώτα η κόρη μου δεν βάζει γλώσσα μέσα της:rolleyes:Μιλάει συνέχεια και έχει μια απάντηση για όλα...:roll:Όταν το είχα πει του παιδίατρου ότι κάνει προτάσεις δεν με πίστεψε.Μια μέρα λοιπόν που την είχε πιάσει και μιλούσε τον πήρα τηλ και τον έβαλα να ακούσει...Η μικρή έβλεπε τον άντρα μου που έφτιαχνε κάτι στο μπάνιο και ήθελε κάπου να σκουπιστεί έρχεται λοιπόν και μου λέει ''Μαμά ο μπαμπάς θέλει ένα μομομάντηλο να κουπιστεί και νερό να πιει'' ο παιδίατρος από μέσα ούτε μιλούσε.Του λέω ''ακούς γιατρέ???''Μετά μου απάντησε ο γιατρούλης''Σας λυπάμαι:mrgreen:''

Ωχ έχετε δρόμο να τραβήξετε ακόμη με τον άντρα σου...

Μαλλον τα καταφερα και πηρε το μαθημα του!!!Βγηκε εξω ηρεμος και μου λεει:

- μαμαααα

-θα εισαι καλο παιδι?

-ναι

-ωραια,κατσε να παιξεις με τα αυτοκινητακια σου

και καθετε ηρεμα και ομορφα και παιζει!!!

Αχ Χρυσα σου δεν θελω να τον καλοπιασω,γιατι εχει αρχισει να συμπεριφερεται με εναν τροπο που δεν μου αρεσει καθολου....θελει να κανει αυτο που θελει αυτος και αν του χαλασουμε χατηρι ουρλιαζει και εχει αρχισει και κατι αλλο που δεν μ'αρεσει καθολου....εχει αρχισει να σηκωνει χερι.....και αυτο πρεπει να κοπει...

Και μένα κάνει τα ίδια...κάνω κι εγώ αυτό που έκανες αλλά δεν πιάνει πάντα.Εμένα εν τω μεταξύ όταν τη βάζω τιμωρία μετά πάει και κάνει το ίδιο σε άλλα παιδάκια...:(Και της εξηγώ ότι δεν μπορεί να το κάνει σε άλλους και μου απαντάει η σκατούλα ''μπορώ μαμά γιατί το παιδάκι είναι άτακτο και δεν ακούει''Τι της λες???

Καλημέρα κοριτσάκια άσχημη μέρα στην δουλεια ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΑ...εγώ που μονο γελάω..τελοσπαντων!!!

Σας φιλώ!!!

Έρχομαι Σοφάκι ποιος σε πείραξε να τον δείρω???Ε μην κλαις...:-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Hello!!καλοη βδομαδα!!

Ευα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου,να ειναι παντα καλα..

Βουλα υπομονη,να εισαι σταθερη σ'αυτο που του λες..εγω της λεω πηγαινε να ηρεμησεις και να σκεφτεις την συμπεριφορα σου και μετα ελα να μιλησουμε..

Δομνινα συμπασχουμε στην αυπνια..ολο το βραδυ τα κοριτσια μου ξυπναγαν εναλλαξ.μουν μια τρελλη αυπνη που περιφερομουνα απο δωματιο σε δωματιο με το κινητο ανα χειρας καθως ειχα το ξυπνητηρι για να μην αποκοιμηθω και δεν σηκωθω για την δουλεια..

Σοφακι ετσι ημουν την προηγουμενη βδομαδα.μονο τα κλαμματα που δεν εβαλα.μηντους το επιτρεψεις..κανεις δεν θα σκεφτει πως αισθανεσαι εσυ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Είμαι κομμάτια σήμερα.. όχι τόσο από την κούραση για το τραπέζι όσο από την αυπνία. Χθες είχα κανονίσει ύστερα από ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσο καιρό να πάω θέατρο με μια πολύ καλή μου φίλη.. Πήγαμε στην επιθεώρηση που παίζεται στο θέατρο Badminton.. πολύ καλή παράσταση και ο Αντώνης Λουδάρος που πρωταγωνιστεί εξαιρετικός στο ρόλο του.. Τέλος πάντων.. το έργο κράτησε 3 ολόκληρες ώρες. Από το σπίτι έφυγα στις 6.30 και γύρισα στις 12 το βράδυ.. Με το που γύρισα άρχισε να ξυπνάει ο μικρός κάθε μια ώρα ακριβώς..κομμάτια εγώ από το πήγαινε - έλα, θήλαζε - βάλε για ύπνο - κούνησε - ξαναβάλε στο κρεβάτι.. Όλο το βράδυ ζήτημα είναι να κοιμήθηκα 3 ώρες μαζεμένες.. Και σαν να μη μου έφτανε αυτό νομίζω ότι την άρπαξα λίγο και τώρα το ένα μου ρουθούνι είναι βουλωμένο.. Θέλω να πάω σπίτι να κοιμηθώ..

Ευτυχώς φαγητό για σήμερα έχω παστίτσιο που περίσσεψε από χθες.. Του μικρού του έκανα κοτόπουλο με καρότο, πατάτα, κολοκύθι, φασολάκια και φιδέ..

Νυστάζω...

Αμ είσαι φρέσκια μαμά και κανείς δεν σου είπε φαίνεται πως τα παιδιά καταλαβαίνουν πότε λείπει η μαμά για διασκέδαση και όταν επιστρέφει φροντίζουν να την κάνουν να το μετανιώσει! αχαχαχαχαχα

Χωρίς πλάκα, όποτε μα όποτε έβγαινα όσο η κόρη μου ήταν έως 3 ετών, το μετάνιωνα!

Αλήθεια που είναι η μάνα;

Εγώ σήμερα τα βασικά και καθημερινά. Νιώθω πως θα αρρωστήσω οπότε λουφάζω...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...