Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα αγαπημενες φιλεναδες!!! ειναι απο τις μερες που ειμαι ηρεμη το πρωι (ποσο καιρο εχω να ειμαι ετσι????) ακουω easy κ γραφω easy living!!!!!

στολισαμε εχτες επιτελους κ σημερα σηκωθηκαμε σε στρωμενο μαζεμενο κ στολισμενο ζεστο σπιτακι!!!

απο το πρωι εκανα:

γαλα κ καφεδες κ την πρωινη ετοιμασια

μαγειρεψα φασολακια

εστρωσα κρεβατια

εβρασα αυγα

εψησα τυροπιτες

τωρα σιγα σιγα θελω να τελειωσω με τον στολισμο στην τραπεζαρια πασο κ τραπεζακι σαλονιου. εννοειται θα βαλω φωτος!!!

αχ ποσο ηρεμη ειμαι σημερα!!! μπηκα για τα καλα στο χριστουγεννιατικο κλιμα!

εχτες το βραδυ, απλωσα, στολισαμε, μαζεψαμε, σκουπισα παλι ολο το σπιτι, γιατι φετος βαλαμε το χιονισμενο μας δεντρο κ γεμισε ολο το σπιτι, ετοιμασα την μικρη, την εβαλα για υπνο (ευτυχως κοιμηθηκε σχετικα ευκολα) εφτιαξα ντακος κ φαγαμε κ ξεραθηκα!!!

παω να συνεχισω τους στολισμους κ παραλληλα ξεσκονισμα

σας φιλω!!!

χρυσα μου ευχαριστω πολυ, στο τσακ προλαβαμε με τα κρυα που ερχονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εγω δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ...

Εν τω μεταξυ εχω τον μικρο διπλα μου ο οποιος ουρλιαζει πρωι-πρωι.....

γιατι δεν του εκανα το χατηρι.....του εξηγησα οτι οσο φωναζει δεν τον καταλαβαινω,οτι το μονο που θα καταφερει ειναι να ποναει ο λαιμος του και μολις σταματησει τις φωνες θα κανουμε αγκαλια,αλλα αυτος συνεχιζει απτοητος....τωρα σταματαει λιγο γιατι κουραστηκε και συνεχιζει.....

Ποση υπομονη να κανω???????????????????

Πραγματικα κρατιεμαι με νυχια και με δοντια για να μη βαλω τις φωνες και ακουστω σε οοοοολο το τετραγωνο............

Αμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα να εχουμε..τι κανετε?εμεις περασαμε το σαββατο με διαβασμα κ χθες το βραδακι απολαυσαμε μπαρμπεκιου με την νονα κ τον νονο της κορης για την γιορτη της σημερα,μιας κ λογο δουλειας δεν θα μπορεσουμε σημερα.το λουλουδι μου χωροπηδαει απο τη χαρα της,πηραμε διαφορα γλυκισματα για το σχολειο κ τα φτιαξαμε σαν δωρακι.σημερα λεω αν ερθει νωρις κ ο μπαμπας μας να παμε καμμια βολτα.μαλλον για παιδοτοπο μας βλεπω,γιατι οπως λεει κ η αννουλα εχουμε καιρο να παμε κ της εχει λειψει..απο δουλειες τα βασικα,σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα κ φαγητο το αγαπημενο της κορης, τορτελινια.τα αλλα τα εκανα εχθες το πρωι κ σημερα ειμαι χαλαρηηηη:wink::wink:

Ευακι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπημενες φιλεναδες!!! ειναι απο τις μερες που ειμαι ηρεμη το πρωι (ποσο καιρο εχω να ειμαι ετσι????) ακουω easy κ γραφω easy living!!!!!

στολισαμε εχτες επιτελους κ σημερα σηκωθηκαμε σε στρωμενο μαζεμενο κ στολισμενο ζεστο σπιτακι!!!

απο το πρωι εκανα:

μαγειρεψα φασολακια

εστρωσα κρεβατια

εβρασα αυγα

εψησα τυροπιτες

τωρα σιγα σιγα θελω να τελειωσω με τον στολισμο στην τραπεζαρια πασο κ τραπεζακι σαλονιου. εννοειται θα βαλω φωτος!!!

εχτες το βραδυ, απλωσα, στολισαμε, μαζεψαμε, σκουπισα παλι ολο το σπιτι, γιατι φετος βαλαμε το χιονισμενο μας δεντρο κ γεμισε ολο το σπιτι, ετοιμασα την μικρη, την εβαλα για υπνο (ευτυχως κοιμηθηκε σχετικα ευκολα) εφτιαξα ντακος κ φαγαμε κ ξεραθηκα!!!

σας φιλω!!!

Μπραβο Γιωτακι μου!!!Πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω πιο ηρεμη!!!!

Και του χρονου!!!!Με υγεια για το δεντρακι σας!!!!

Χρυσαααααααα τι γλυκας που ειναι ο μικρος σου!!!!Να τον χαιρεσαι!!!!!

Εν τω μεταξυ ο μικρος διπλα μου δεν εχει σταματησει ακομα(δεν αντεχω για πολυ...'η θα υποκυψω ή θα τον μαλωσω....)και μολις ειδε το μικρο σου σταματησε,εμεινε κοκαλο!!!Μαλλον θα το βαλω να παιζει ολη μερα....

ευχαριστώ πολύ μανούλα του Κωνσταντίνου να είσαι καλά και συ να χαίρεσαι την οικογένεια σου

τι εχασα? γιορτη η γενεθλια?

α τωρα θυμηθηκα! αρετη μου πολυχρονη,ευτυχισμενη με υγεια!!! (σε ξεχασα :oops::oops::oops::oops:)

βουλα τι εγινε? υπεκηψες???

καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα να εχουμε..τι κανετε?εμεις περασαμε το σαββατο με διαβασμα κ χθες το βραδακι απολαυσαμε μπαρμπεκιου με την νονα κ τον νονο της κορης για την γιορτη της σημερα,μιας κ λογο δουλειας δεν θα μπορεσουμε σημερα.το λουλουδι μου χωροπηδαει απο τη χαρα της,πηραμε διαφορα γλυκισματα για το σχολειο κ τα φτιαξαμε σαν δωρακι.σημερα λεω αν ερθει νωρις κ ο μπαμπας μας να παμε καμμια βολτα.μαλλον για παιδοτοπο μας βλεπω,γιατι οπως λεει κ η αννουλα εχουμε καιρο να παμε κ της εχει λειψει..απο δουλειες τα βασικα,σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα κ φαγητο το αγαπημενο της κορης, τορτελινια.τα αλλα τα εκανα εχθες το πρωι κ σημερα ειμαι χαλαρηηηη:wink::wink:

Να την χαιρεσαι την Αννουλα σου,πάντα να ειναι γερη και να την καμαρωνεις!!!Καλά να περασετε!

απο το πρωι εκανα:

μαγειρεψα φασολακια

εστρωσα κρεβατια

εβρασα αυγα

εψησα τυροπιτες

σας φιλω!!!

Μπραβο Γιωτα ,και του χρονου!

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εγω δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ...

Εν τω μεταξυ εχω τον μικρο διπλα μου ο οποιος ουρλιαζει πρωι-πρωι.....

γιατι δεν του εκανα το χατηρι.....του εξηγησα οτι οσο φωναζει δεν τον καταλαβαινω,οτι το μονο που θα καταφερει ειναι να ποναει ο λαιμος του και μολις σταματησει τις φωνες θα κανουμε αγκαλια,αλλα αυτος συνεχιζει απτοητος....τωρα σταματαει λιγο γιατι κουραστηκε και συνεχιζει.....

Ποση υπομονη να κανω???????????????????

Πραγματικα κρατιεμαι με νυχια και με δοντια για να μη βαλω τις φωνες και ακουστω σε οοοοολο το τετραγωνο............

Χρυσαααααααα τι γλυκας που ειναι ο μικρος σου!!!!Να τον χαιρεσαι!!!!!

Εν τω μεταξυ ο μικρος διπλα μου δεν εχει σταματησει ακομα(δεν αντεχω για πολυ...'η θα υποκυψω ή θα τον μαλωσω....)και μολις ειδε το μικρο σου σταματησε,εμεινε κοκαλο!!!Μαλλον θα το βαλω να παιζει ολη μερα....

Σε ευχαριστω!Βρηκα τυχαια το βίντεο ,και δεν κρατηθηκα.Ειδες,επιτελουμε εργο!:P:p

ΠΛακα ,πλακα,βαλε του κατι να χαζεψει και μετα απασχολησε τον ,θα ξεχαστει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

α τωρα θυμηθηκα! αρετη μου πολυχρονη,ευτυχισμενη με υγεια!!! (σε ξεχασα :oops::oops::oops::oops:)

Οχι μονο δεν υπεκυψα αλλα αμιλητη εντελως τον πηρα και τον εβαλα στο δωματιο του,γιατι πηρε το νερο απο την καρδερινα και το εχυσε κατω....Εν τω μεταξυ ζω στιγμες απειρου καλους.....αυτος ουρλιαζει και ανοιγει την πορτα ενω εγω παω και καλα ηρεμη και τον ξαναβαζω μεσα και του λεω ολο γλυκα οταν σταματησεις να ουρλιαζεις θα βγεις,οχι τωρα....

Διαφημίσεις

Οχι μονο δεν υπεκυψα αλλα αμιλητη εντελως τον πηρα και τον εβαλα στο δωματιο του,γιατι πηρε το νερο απο την καρδερινα και το εχυσε κατω....Εν τω μεταξυ ζω στιγμες απειρου καλους.....αυτος ουρλιαζει και ανοιγει την πορτα ενω εγω παω και καλα ηρεμη και τον ξαναβαζω μεσα και του λεω ολο γλυκα οταν σταματησεις να ουρλιαζεις θα βγεις,οχι τωρα....

εχει ξυπνησει η νηπιαγωγός μεσα σου,ε????

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γιορτη κοριτσακι μου γιορταζει η πριγκιπισσα μου σημερα...

Να την χαιρεσαι την Αννουλα σου,πάντα να ειναι γερη και να την καμαρωνεις!!!Καλά να περασετε!

Μπραβο Γιωτα ,και του χρονου!

Σε ευχαριστω!Βρηκα τυχαια το βίντεο ,και δεν κρατηθηκα.Ειδες,επιτελουμε εργο!:P:p

ΠΛακα ,πλακα,βαλε του κατι να χαζεψει και μετα απασχολησε τον ,θα ξεχαστει.

Μαλλον τα καταφερα και πηρε το μαθημα του!!!Βγηκε εξω ηρεμος και μου λεει:

- μαμαααα

-θα εισαι καλο παιδι?

-ναι

-ωραια,κατσε να παιξεις με τα αυτοκινητακια σου

και καθετε ηρεμα και ομορφα και παιζει!!!

Αχ Χρυσα σου δεν θελω να τον καλοπιασω,γιατι εχει αρχισει να συμπεριφερεται με εναν τροπο που δεν μου αρεσει καθολου....θελει να κανει αυτο που θελει αυτος και αν του χαλασουμε χατηρι ουρλιαζει και εχει αρχισει και κατι αλλο που δεν μ'αρεσει καθολου....εχει αρχισει να σηκωνει χερι.....και αυτο πρεπει να κοπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...