Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κρατηθητε!!!! ερχεται λιστα:

1. ταισα κ αλλαξα την μικρη
  2. εφτιαξα καφεδες κ τυροπιτες
  3. εστρωσα κρεβατια
  4. συμμαζεψα
  5. εβγαλα ολα τα πατακια εξω κ τα τιναξα
  6. σκουπισα πολυ καλα ολο το σπιτι
  7. σφουγγαρισα ολο το σπιτι 2 φορες
  8. αλλαξα κ εβαλα την μικρη για υπνο
  9. καθαρισα μπαλκονι (καγκελα-παντζουρια-επιπλα ολα αστραψαν)
  10. μαζεψα νεροχυτη κ επλυνα ενα ταψι
  11. καθαρισα κ εβρασα χορτα
  12. εβαλα την τσιπουρα στο φουρνο (σε λιγο θα τηγανισω πατατες να φαμε)
  13. καθαρισα το μπανιο παρα πολυ καλα (δεν υπαρχει κατι που να μην το καθαρισα πλακακια-αξεσουαρ-μπαταριες ολα, ελαμψε!)
  14. αλλαξα πετσετες
  15. καθαρισα το αντιολησθητικο της μικρης με χλωρινη
  16. εβγαλα τα ριχταρια για να βαλω αλλα (ακομα δεν εχω στρωσει χαλια, θα τα κανω ολα μαζι)
  17. διπλωσα ασιδερωτα (αμαν ποσα εχω!!!)
  18. εβαλα ενα πλυντηριο
  19. ετοιμασα κ ενα δευτερο
  20. διπλωσα κατι ρουχα που τριγυρναγανε
  21. εκανα ενα ψευτοσυμμαζεμα στο βρωμο ρουμ

τωρα μολις εκατσα να παρω μια ανασα, σιγουρα ξεχναω κατι. θελω ακομα:

1. να βαλω ενα πλυντηριο ακομα
  2. να απλωσω κ τα 2
  3. τα καθαρισω πατατες κ να τις τηγανισω
  4. να φαμε κ να μαζεψω
  5. να στρωσουμε τα χαλια
  6. να στρωσω τα ριχταρια
  7. να κατεβασουμε τα χριστουγεννιατικα
  8. ταραμ ταραμ να στολισουμε (το δεντρο, τα υπολοιπα θα τα κανω εγω θα δημιουργησω!!!)
  9. να ξεσκονισω
  10. να ξανασκουπισω
  11. να μαγειρεψω για αυριο
  12. να κανω καμια ομορφια (δεν παιζομαι νυχια-φρυδια χαλια, τα χερια μου καταξερα!)

α ξεχασα να σας πω οτι μολις αδιαθετησα! τι ωραια....

αυτααααααα, ελπιζω να τα προλαβω με την μικρη απο πισω μου......

σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!Πατέρας και κόρη κοιμούνται κι εγώ βρήκα ευκαιρία να σας γράψω.Σήμερα ξυπνήσαμε στις 9 όλοι,χόρτασα ύπνο φάγαμε το πρωινό μας κάναμε ομαδική αγκαλιά Κυριακής:D και χαλαρώσαμε.Το απόγευμα θα πάμε βόλτα να δούμε τα στολισμένα σπίτια και να τραγουδάμε τα Τρίγωνα Κάλαντα,είμαστε πολύ σούργελα:tongue: Ακόμη δεν έχουμε στολίσει ελπίζω μέσα στη βδομάδα να τα καταφέρουμε

Βρε κορίτσια εχετε καμια καλή συνταγη για μπισκότα?

Ο γιοκας μου θελει να κερασει γκοφρετακια τα παιδια στην ταξη του και εαν προλάβουμε ελεγα να φτιαξω μπιοσκότα και να τα βαλω μαζι σε ζελατινα με μια κορδελίτσα δεμενα.Δεν εχω κατι υπόψιν μου...

Ιρενε ,σε σκεφτομουν τις προηγουμενες ημερες με την κακοκαιρια ,πρεπει να γινοταν χαμός,ε?

Ειρηνη ,καλή ξεκουραση.Σε ευχαριστω πολύ οπως και ολα τα κορίτσια που μου ευχηθηκαν ,να ειστε ολες καλά!

Μιρτουλα και Αφροδιτακι ,να χαιρεστε τα αδερφια σας!

Δεν έγινε τόσος χαμός όσο την προηγούμενη φορά,ήταν λίγο καλύτερα ευτυχώς και δεν μπήκε και νερό στο σπίτι...:P Εγώ της αγοράζω παραμύθια από εδώ http://www.politeianet.gr/ έχει πάρα πολύ καλές τιμές,παίρνω μαζεμένα μια φορά στο τόσο μαζί με μια φίλη μου κι έτσι κάνουμε λογαριασμό πάνω από 30 Ευρώ και μας έρχονται χωρίς να πληρώσουμε και έξοδα αποστολής.Έχω πάρει παραμύθι με 1,5 Ευρώ κι εδώ το έβρισκα με 7...;)

Λιλα και Γιωτακι και μενα ο μικρος μου βγαζει την ψυχη για να κοιμηθει....21:00 -21:30 τον βαζω για υπνο,πολλες φορες εχει παει και 11:30 και δεν εχει κοιμηθει....

Και κατι αλλο,εχει ξεκινησει τωρα τελευταια και οταν θελει και οταν θελει κατι το λεει συνεχεια,συνεχεια ομως...δεν σταματαει με τιποτα.....

π.χ.το πρωι ηθελε τοστ και του λεω θα μας φτιαξει ο μπαμπας σε 5 λεπτα

και αρχισε:

-τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοοοοθτ,τοοοθτ,τοοοοθτ,τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοθτ.....

νομιζω οτι χρειαζω ενα " αμμμμμμμμμμμμμμμμ..............."

Αμάν το ίδιο έκανε και η δικιά μου.Μια μέρα λοιπόν που με είχε ζαλίσει''Μαμά νερόοοοο'' και το είχε πει 500 φορές της είπα κι εγώ ''θέλεις κάθε φορά που δεν με ακούς και κάνεις ζημιές να σου φωνάζω τόσες φορές να σταματήσεις???''Με κοίταζε σαν χάνος της έδωσα το νερό της και μετά πάλι κάτι ήθελε και έκανε το ίδιο...ξεκίνησα κι εγώ λοιπόν και της έλεγα το ίδιο πράγμα πολλές φορές...Έκλεισε τα αυτιά της και μου είπε ''Σταμάτα μαμά με κούρασες:shock::shock::shock:''Από τότε ελάχιστες φορές ζητάει κάτι συνέχεια και όταν ξεχνιέται της το υπενθυμίζω και το κόβει.Για κάντο κι εσύ μπορεί να λειτουργήσει...:D

Γιώτα μου τι τραβάς κι εσύ.Πότε θα είναι εντελώς καλά ο άντρας σου???

Φιλιά και στις υπόλοιπες

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα!

Αρετή πολύ όμορφο το δέντρο σας! και του χρόνου!

και μεις στολίσαμε χθες το μικρό μας δεντράκι - έχουμε και ενα τεράστιο αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το θέλω, προτιμώ το μικρό άσπρο δεντράκι μας....στολίσαμε λοιπόν αλλά λίγα πράγματα, τα βασικά, όσα μας έκαναν κέφι, δεν είμαστε για πολλά πολλά γιατί δεν τα αφήνουν στη θέση τους λέμε:tongue::tongue:θα σας βάλω αργότερα φωτό. κατά τ άλλα περάσαμε ενα πολύ όμορφο ΣΚ με βόλτες, επίσκεψη, παιδότοπο, Κόσμος και αρκετές δουλίτσες βεβαίως βεβαίως προσεκτικά "ταξινομημένες" όμως κ μοιρασμένες σε μισάωρα για να μη χάνουμε το ΣΚ!

φιλιάαα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αρετή και του χρόνου...όλα υπέροχα...!!!!

Αρετή Να σε ρωτήσω (θα φάω τις κοτσίδες μου) η κορδέλα αυτή εσένα σου στέκεται στην πόρτα???? Εμένα γιατί χαλαρώνει μόλις την κλείνω....αχαχαχαα!!!

Άσε που το είπα στον άντρα μου να με βοηθησει να βάλουμε την κορδέλα και μου είπε ότι δεν πρόκειται να πετύχει και ότι και της Αρετής......μόλις κλείσει την πόρτα θα της χαλαρώσει....γιαυτό έβγαλε την φώτο με πόρτα ανοιχτή!!!! Άντε να βγάλεις άκρης δηλαδη....άντρες!!!!! Σε γειώνουν πριν πας να ξεκινήσεις......!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια να ειμαστε καλα..

Βασια μου πολυ γελασα..λοιπον για την κορδελα την εχω μια βδομαδα που την εβαλα και δεν χαλαρωνει οταν ανοιγοκλεινει..βοηθησε και ο συζηξ..ειναι δυο κορδελες,η κοκκινη-χρυση η καθετη και η οριζοντια η χρυση. πρωτα εβαλα την καθετη κοκκινη και ο συζηξ την κραταγε απο την μεσα πλευρα.μετα περασα την οριζοντια χρυση και εκανα φιογκο με την χρυση κορδελα.απο μεσα εκανα φιογκο την κοκκινη κορδελα..ελπιζω να καταλαβες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Τελειωσα και ενα πλυντηριο που ειχα για σιδερο,τα τακτοποιησα, εφτιαξα τυροπιτακια πολυ ευκολα,επλυνα λιγα πιατακια απο την προετοιμασια και παω να φτιαξω μια ζεστη σοκολατιτσα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλησπερα!

αρετη κ μιρτουλα κ του χρονου να εισαστε καλα! πολυ ωραια τα στολισματα σας!!!

ιρενε μου η κορη σου λεει: μαμα με κουρασες????? ολοκληρη προταση? εμας ειπε νεοο αντι για νε κ καναμε παρτυ. ο αντρας μου τελειως καλα για να οδηγησει δηλ θα ειναι καλα τελος γεναρη ισως κ αρχες φλεβαρη αναλογως ποση αγκυλωση εχει παθει το ποδι απο τον γυψο.για τρεξιμο κ γυμναστηκη πιστευω το πασχα. την αλλη εβδ βγαζουμε γυψο, οπου το παταει καθε εβδ κ λιγο παραπανω, την 1η εβδ το 1/4 του βαρους, την 2η τα 2/4 κτλ, μετα απο ενα μηνα φυσικοθεραπειες κ βλεπουμε.

βουλα κ εμενα το κανει αυτο, κ της λεω να κανει υπομονη κ να μην ειναι ανυπομονη, να περιμενει να ερθει η σειρα της.

λοιπον εκανα κ τα εξης:

1. ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καθαρο κ ζεστο σπιτακι
  2. αλλαξα κ ταισα την μικρη
  3. καθαρισα πατατες κ τις τηγανισα
  4. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε
  5. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  6. μαζεψα, εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο
  7. επλυνα ενα ταψι κ μια χυτρα
  8. σαπουνισα παγκους κ εστιες
  9. εκανα ενα ψιλοσυμμαζεμα κ εκατσα να σας διαβασω

παω να δω τι αλλο θα κανω απο τις εκκρεμοτητες μου....

Διαφημίσεις

yotou' date=' σαν να γράφω εγώ και έμενα κάθε βράδυ βλέπω και παθαίνω να κοιμηθεί, σημερα μου ξύπνησε στις 4.30 και έκλαιγε με λυγμούς και ενώ της έφτιαξα γάλα και πήγα να της το δώσω μου έλεγε άλλο, άλλο, της έβαλα την φώνη και με τα πολλά το ήπιε, τώρα το πρωί ήθελε τον πατέρα της να την βγάλει απο την κούνια, μόλις πήγα έγω έκλαιγε πάλι, να δώ ποτε θα τελειώσει αυτο!!!!!!![/quote']

εχουν αρχισει κ παιζουν τα νευρα μου!!!!

Καλημερα κορίτσια,τι κανετε???

Μιρτουλα και Αρετη και του χρονου !ΠΟλύ ομορφα!

Γιωτα ,τι λίστα ηταν αυτη κορίτσι μου!Καλολέρωτα τα χαλιά!Και εγω στα υπνοδωμάτια δεν εχω στρωσει ακόμη ,καθως ειναι πατωμα και ειναι ζεστο και επειδη θελω να αποφυγω οσο γινεται τη σκόνη για το αναπνευστικο του μικρου,αλλα αυτη την εβδομαδα εχει δωσει πολύ χαμηλές θερμοκρασιες ,δεν βλέπω να τα γλιτωνω.

Το Σαββατοκυριακο μας ηταν χαλαρο,απολαυσαμε το σπίτι μας αν και εγω ηθελα βολτιτσα εχθες το πρωι αλλα δεν μας εκατσε.Πήγαμε στη μαμα μου ,στολίσαμε και το δικό της δεντρο (και εμεις Μπιλάκι 3 δεντρα στολίσαμε φετος) και φαγαμε εκει.

Γυρισαμε ,πήγα τον μικρο κατηχητικο μαζι με τις ξαδερφες του και μετα τα εφερα και τα τρια σπίτι και επαιξαν.Το Σαββατο φτιαξαμε τα μπισκότα ,τα οποία ηταν εξαιρετικα(!) και τα συσκευασαμε σε σακουλάκια ,μαζι με ενα γκοφρετακι και φτιαξαμε και τα στολίδια ,που ακόμη στεγνωνουν.

Σημερα εφτιαξα πρωινα ,κολατσιο,εστρωσα τα κρεβατια ,ετοιμασα το τζακι και πήγα τον μικρο στη σταση.Αφού γυρισα εβαλα ενα πλυντηριο και εφτιαξα καφεδακι.

Πρεπει να πάω στο μινι μαρκετ ακι να ξεκινησω σιδερωμα.

Καλή εβδομαδα!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

Πέρασα όλο το σκ στο σπιτάκι μου κι επιτέλους είμαστε καλά ώστε να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα.

Το Σάββατο ήρθαν τα πεθερικά μου να δουν το μωρό και έφεραν και φαγητό και φάγαμε. Χθες ήρθαν οι δικοί μου γονείς οπότε έχω να μαγειρέψω από την Παρασκευή! Και σήμερα θα φάμε από τα χθεσινά τάπερ οπότε πάλι τη βόλεψα.

Χθες το βραδάκι επιτέλους ολοκληρώθηκε ο στολισμός του σπιτιού. Το μπαλκόνι θα το κάνω σήμερα που έχει και λιακάδα γιατί το βράδυ είχε πολύ κρύο.

Από δουλειές θα βάλω πλυντήριο του μπέμπη και στεγνωτήριο, θα καθαρίσω το τζάκι, θα συμμαζέψω διάφορα, θα πλύνω πιάτα και είμαι οκ. (Εκτός από το σίδερο που προσπαθώ να το ξεχάσω!!!!)

Θέλω να βάλω και φωτο. Θα προσπαθήσω το photobucket γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα είναι μέρα φασίνας...εχτές λείπαμε όλη μέρα σε βόλτες...ευτυχώς έχω φαγητό για σήμερα απο τις προηγούμενες μέρες!!!

Αέρισα σπίτι

άλλαξα σεντόνια,

τίναξα παπλώματα

έστρωσα 3 κρεβάτια

ετοίμασα ρούχα για πλυντήριο.... πάω να συνεχίσω!

καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα να εχουμε..τι κανετε?εμεις περασαμε το σαββατο με διαβασμα κ χθες το βραδακι απολαυσαμε μπαρμπεκιου με την νονα κ τον νονο της κορης για την γιορτη της σημερα,μιας κ λογο δουλειας δεν θα μπορεσουμε σημερα.το λουλουδι μου χωροπηδαει απο τη χαρα της,πηραμε διαφορα γλυκισματα για το σχολειο κ τα φτιαξαμε σαν δωρακι.σημερα λεω αν ερθει νωρις κ ο μπαμπας μας να παμε καμμια βολτα.μαλλον για παιδοτοπο μας βλεπω,γιατι οπως λεει κ η αννουλα εχουμε καιρο να παμε κ της εχει λειψει..απο δουλειες τα βασικα,σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα κ φαγητο το αγαπημενο της κορης, τορτελινια.τα αλλα τα εκανα εχθες το πρωι κ σημερα ειμαι χαλαρηηηη:wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...