Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσούδια!

Μόλις φάγαμε...σήμερα είχα παϊδάκια με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα....είχαμε καιρό να φάμε και τώρα πάλι το Πάσχα παϊδάκια!!!

Ετοιμάζω το στεφάνι για την πόρτα με τα στολίδια απο την άσπρη ζύμη...αλλά είναι πολύ εύθραυστα....σπάνε εύκολα, ακόμα και με ένα πάτημα....

Διαβάσματα πολλά, βόλτες και ξεκούραση όσο μπορούμε για αυτό το σκ!

Ωχ,κριμα!!!

Εκανα τη ζυμη για τα στολίδια και τη ζυμη για τα μπισκότα λιγο πριν φαμε και σε λίγο θα ξεκινησω .Στη ζυμη για τα μπισκότα εβαλα και λίγο κακάο καθως και λίγη κανελα.Να δω τι θα βγει στο τελος:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια,

να χαιρεστε ολοι τους αγαπημενους σας

εμεις εδω τα συνηθισμενα μας δεν θα κανω πολλες δουλειες το ΣΚ μονο βολτες,διαβασμα και μαγειρικη!

Χρυσα εγω κανω τα μπισκοτα που εβαλε η μυρτουλα εγγυημενα πολυ καλη συνταγη.

Κι εμεις διαβαζουμε καθε μερα μια ιστορια απο 1 Δεκεμβριου εχουμε το 24 ιστοριες για να καλωσορισεις τον Χριστο,εκδοσεις μεταιχμιο,εχει ωραιες ιστοριουλες και τα κοριτσια το περιμενουν καθε βραδυ πως και πως.

Δημητρα πολυ χαιρομαι που μας εγραψες τα νεα σου,ευχομαι ολα καλα να πανε με τον μπαμπακα σου!

Σε ευχαριστω Μαργιω,θα τα δοκιμασω τα μπισκοτα τις ημερες των χριστουγεννων ,κατι θα ξερετε για να το λέτε.

και εμεις διαβαζουμε ανελλιπως καθε βραδυ και το Δεκεμβρη αρχιζουμε τα χριστουγεννιατικα ,εχουμε μαζεψει αρκετα με τον καιρο.

Παλαιοτερα εκανα αυτο που λέει το Καλαμαρακι,καθε μηνα του αγοραζα ενα βιβλίο,τωρα και το 10ευρω πολύ μου φαινεται οπότε τα εχουμε αραιωσει ,εχει ομως αρκετα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια γλυκά, καλησπέρα!

Πρώτα πρώτα να ευχηθώ για τους εορτάζοντές σας, Ειρήνη, Χρύσα, 4U, Δομνίνα, Αφροδίτη και Mirtoula! Να τους χαίρεστε, υγιείς κι ευτυχισμένους!

Κατάφερα να στολίσω επιτέλους το σπίτι μου :D! Χθες το πρωί στολίσαμε και στη δουλειά -ένας χαμός έγινε, 35 εξυπηρετούμενοι και 5 άτομα προσωπικό να στολίσζουν ένα δέντρο- με έιχατε βάλει κι εσείς στην πρίζα με φωτογραφίες από τα στολισμένα σας σπιτάκια και δεν έπαιρνε άλλη αναβολή.

Μετά τη δουλειά πήγα κατευθείαν στο mall να πάρω κάτι για τη βαφτιστήρα μου και μπήκα και στο H&M. Και, βέβαια, δεν κατάφερα να βγω με άδεια χέρια :oops:. Πήρα μια φουστίτσα κλος κοντή για μένα και μια για την κόρη μου με 15 ευρώ :wink:.

Το απόγευμα έκανα τις καθαριότητές μου παρέα με τη μικρή και το βράδυ, όταν κοιμήθηκε εκείνη κι αναχώρησε το αγόρι, έβαλα μουσικούλα, ένα ποτήρι κρασί, άναψα τα κεράκια μου και στόλισα χαλαρά μέχρι τη 1:30!

Το πρόγραμμα του σ/κ έχει ανταλλαγή επισκέψεων και παιδικό πάρτι αύριο το απόγευμα.

Να περάσετε όλες πολύ όμορφα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Δήμητρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά! Μην νιώθεις άσχημα, ρε συ, όταν γελάς και περνάς καλά. Ο μπαμπάς πολεμάει, ας μη γίνει αυτό με σκυμμένο το κεφάλι :).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλησπέρα κορίτσια!

ελπίζω να είστε όλες καλά. Ευτυχώς κι εμεις συνήλθαμε όπότε χθες καθάρισα το σπιτάκι μου και ξεκίνησα το στόλισμα. Μου έμεινε μόνο το δέντρο που θα το κάνουμε αύριο με τον άνδρα μου.

μαριάννα σε καταλαβαίνω. κι εγώ νιώθω πολλές φορές έτσι. Η ακαταστασία μου δημιουργεί εκνευρισμό. Πριν το παιδί είχα ένα σπίτι πάντα στην τρίχα και μια χαρά τα προλάβαινα όλα. Τώρα με το παιδί προσπαθώ να βάλω ένα πρόγραμμα. Διαβάζω και τα κορίτσια και παίρνω κουράγιο.

βάσια πολύ ωραία τα μπισκότα-κουκουβάγιες! χρυσα καλή επιτυχία με τα δικά σου!

για το φρύδι που είπατε κορίτσια η καλύτερη μέθοδος είναι με κλωστή. Αν πάτε σε αισθητικό και σας φτιάξει το σχήμα με αυτόν τον τρόπο μετά είναι πολύ εύκολο να τραβάτε απλώς τις τριχούλες που βγαίνουν. Το κοστός είναι μικρό και μπορείτε να το διατηρήσετε πολύ καιρό.

Το σ/κ θα μείνουμε σπίτι. Θέλω να αναρρώσουμε πλήρως κι εγώ και το μωρό και να ξεκουραστώ.

Να έχετε όλες ένα όμορφο σαββατόβραδο!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας ρε κοριτσια! τι κανετε? εχω πλεον καινουργιο κινητο, το παλιο πεθανε τελικα, κ το νεο το πηραμε απο τον κουνιαδο μου με μια μικρη ζημια (κατα τα αλλα ολοκαινουγιο) οπου το φτιαξαμε στην νοκια με 50 ευρω. για παραπανω λεφτα για κινητο δεν υπηρχαν κ ηθελα οπωςδηποτε ιντερνετ κ gps. το προβλημα ειναι οτι τα πληκτρα οταν γραφεις μηνυμα ειναι σαν του κομπιουτερ κ μου ειναι πολυ δυσκολο να γραφω, αλλα σας διαβαζω καθε μερα!

πηγαμε βολτουλα στο athens heart, ηπιαμε κ την μπυριτσα μας πηραμε σουβλακια κ γυρισαμε. η μικρη μου εσπασε τα νευρα για να κοιμηθει κ στο τελος της εβαλα μια κατσαδα οπου κ κοιμηθηκε, το πρωι παλι απο τις 5,30 ξυπνια! ελεος!!!

σημερα εχω κανει ελαχιστα πραγματα, πιο πολυ τα καθημερινα κ συμμαζεματα (το σπιτι θελει καθαρισμα κ θα σπινταρω αυριο γιατι θα στρωσουμε, δεν παει αλλο. ) γιατι με το ξενυχτι δυσκολα τα πραγματα.

αυριο το μενου εχει τσιπουρα με χορτα κ πατατες τηγανιτες, θα κανω ενα καλο σκουπισμα κ ενα σφουγγαρισμα, θα στρωσουμε, θα καθαρισω το μπανιο επειγοντως, θα βαλω κ κανα δυο πλυντηρια, θα αλλαξω σεντονια κ αν προλαβω θα ξεσκονισω. το απογευμα θα κανω ενα ντου να φτιαξω τις ντουλαπες μας (ηδη φρεσκαρα κ απλωσα ολα μου τα πουλοβερ κ διαπιστωσα οτι εχω ελλειψεις....:?)

βουλα μου περαστηκα στην αδελφουλα σου, μην στεναχωριεσαι που δεν ησουν εκει, ξερει οτι δεν μπορουσες να πας λογω του μικρου.

δημητρα πολυ χαρηκα που εγραψες!!!ειδες τι ωραιο παρεακι ειμαστε? να σας πανε ολα καλα απο εδω κ περα. η Παναγια μαζι σας! αλλα μην νιωθεις κ τυψεις, πολυ σωστα τα ειπε η φιλη κικη!

μαριαννα μου πολυ σε νιωθω, απο τοτε που εχει σπασει το ποδι του ο αντρας μου το σπιτι σερνετε κ μαζι του κ εγω!!! ας πηγαινει ο αντρας σου τα παιδια μια βολτα το απογευμα για κανα 2ωρο να μπορεις να κανεις μερικα πραγματακια!

μαρια περαστηκα κ σε σενα κ στον μπεμπη σου!

δομνινα να χαιρεσαι κ εσυ τον αντρουλη κ ο μπεμπης τον μπαμπα του!!! πως περασατε με τους καλεσμενους?

για τα φρυδια που λεγατε βαλτε με κ εμενα στην λιστα με τα καραμανλικα φρυδια, ειναι απαραδεκτα, αλλα την δευτερα θα παω να παρω ταινιες κερι κ θα βγουν ευκολα κ γρηγορα!

ιρενε μου ωρες ωρες με βγαζει απο τα ρουχα μου, ειναι κ η κουραση αστα να πανε! οταν κανονισετε για καφεδακι πειτε μερος κ ωρα μπας (:confused:) κ μπορεσω να ερθω!

4uδι με γεια το ψυγειο! πιστευω αν τα εβγαζες εξω τα σαλαμοτυρια δεν θα παθαιναν τιποτα με τοσο ψοφο που εχει, αλλα τωρα μαλλον θα εχεις παρει την αποφαση σου!

μπιλλακι?????

κικη με γεια τις φουστιτσες μαμα κ κορη, κ εγω πηγα για να δω κανα πουλοβερακι κ δεν μου αρεσε τιποτα....

δεν θυμαμαι τιποτα αλλο, παω να ξεραθω!!!

σας φιλω κ φανταζομαι απο την αλλη εβδ μαλλον θα καταφερνω να μπαινω πιο πολυ!

καληνυχτα!

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε.

Εμείς την Παρασκευή είχαμε εορτάζοντα τον αδελφό μου όποτε μαζευτήκαμε στο πατρικό μου οι θείοι μου και τα ξαδέλφια μου, καλά περάσαμε.

Χθές βγήκαμε βολτούλα στην περιοχή μας, μας έπιασε βροχούλα αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ, πήγαμε για καφεδάκι και στο τζάμπο οπού πήραμε ψιλολοίδια και 2 χρτιστουγεννιάτικα παραμυθάκια α! και άλλο ένα σετάκι playmobil, απο εκείνη την ώρα χαλαρά, καθάρισα το σπίτι, έβαλα κοκκινιστό στην κατσαρόλα και πάω να σιδερώσω 6 πλυντήρια!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν/γιορτάζουν μιάς και αυτές τις ημέρες έχει αρκετές εορτές.

vasiliki, stavroulitsa, χρύσα και mamakonstantinou, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το δεντράκι μου!!

Δήμητρα, καλή ανάρωση στον μπαμπά σου, εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Χρύσα, καλή επιτυχία με τα μπισκότα.

4U, καλορίζικο το ψυγείο σας.

kikiv, και του χρόνου, με γειά οι αγορές σας, θα είστε ίδιες.

yotou, σαν να γράφω εγώ και έμενα κάθε βράδυ βλέπω και παθαίνω να κοιμηθεί, σημερα μου ξύπνησε στις 4.30 και έκλαιγε με λυγμούς και ενώ της έφτιαξα γάλα και πήγα να της το δώσω μου έλεγε άλλο, άλλο, της έβαλα την φώνη και με τα πολλά το ήπιε, τώρα το πρωί ήθελε τον πατέρα της να την βγάλει απο την κούνια, μόλις πήγα έγω έκλαιγε πάλι, να δώ ποτε θα τελειώσει αυτο!!!!!!

Μαρία, καλή ξεκούραση, καλα το σκέφτηκες να μείνετε μέσα!!!

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια, πάω για σιδερο!!!!

nJ2dp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμενα με επιασε μια απιστευτη προκοπη... εχθες ηρθε ο μπαμπας μου και μας εβαλε καλοριφερ στο δωματιο του μικρου(ηταν η τελευταια εκρεμοτητα απο την ανακαινιση,τωρα ολα ειναι ετοιμα),ετσι μιας και μου τα ψιλοεκαναν μπαχαλο,βρηκα ευκαιρια και εβαλα μια παρα πολυ καληγ σκουπα σε ολο το σπιτι,εβγαλα εξω χαλια να αεριστουν,σκουπισα και σφουγγαρισα τα παντα,και ξαναεστρωσα τα χαλια.Εβαλα και δυο πλυντηρια και το απογευμα πηγα στην αδελφη μου και κατσαμε ολοι μαζι παρεουλα,ο μικρος την προσεχε παρα πολυ!

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας για την αδελφη μου!!!Ευτυχως τωρα ειναι ολο και καλυτερα και ο πονος ολο και λιγοστευει!!!!:D:D:D

Λιλα και Γιωτακι και μενα ο μικρος μου βγαζει την ψυχη για να κοιμηθει....21:00 -21:30 τον βαζω για υπνο,πολλες φορες εχει παει και 11:30 και δεν εχει κοιμηθει....

Και κατι αλλο,εχει ξεκινησει τωρα τελευταια και οταν θελει και οταν θελει κατι το λεει συνεχεια,συνεχεια ομως...δεν σταματαει με τιποτα.....

π.χ.το πρωι ηθελε τοστ και του λεω θα μας φτιαξει ο μπαμπας σε 5 λεπτα

και αρχισε:

-τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοθτ,τοοοοθτ,τοοοθτ,τοοοοθτ,τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοθτ.....

νομιζω οτι χρειαζω ενα " αμμμμμμμμμμμμμμμμ..............."

Γειά σας κοπέλες μου, τι κάνετε?

Εγώ δυστυχώς τα ίδια, δεν εχω βγάλει άκρη ακόμη με το σπίτι, προσπαθώ καθημερινά αλλά είναι τόσα πολλά που έχουνε μαζευτεί, ότι φτιάχνω πίσω μου χαλάει λες και εχω έναν ταζ μες στο σπίτι μου.. Λόγω της κατάστασης δεν εχω στολίσει ακόμα εννοείται, και μόνο στη σκέψη ότι θα μπουν και αλλά αντικείμενα στο σπίτι, με πιάνει απελπισία.. Πρέπει να καταφέρω να βγω απ αυτόν τον φαύλο κύκλο! Δηλαδή το πρόβλημα μου είναι:

το σπίτι είναι μπάχαλο

άρα μου ρίχνει την ψυχολογία

άρα δεν βρίσκω διάθεση

άρα δεν μπορώ να συμμαζέψω το μπάχαλο

άρα στο σπίτι συνεχίζει να γίνεται μπάχαλο

άρα συνεχίζει να μου ρίχνει την ψυχολογία

και ούτω καθεξής..

.......

...................

...............

Υ.Γ. : τις ευχές μου για όλους τους εορτάζόντες, να με συγχωρείτε που δεν σχολιάζω πιο αναλυτικά αλλά δεν σας διαβάζω καθόλου πλέον... Σας σκέφτομαι όλες καθημερινά και εύχομαι να μπω σε μια σειρά σύντομα και να ξαναμπώ στην παρέα σας γιατί κουράστηκα μ 'αυτην την κατάσταση και πλησιάζουν και οι γιορτές και εγώ δεν εχω μπει καθόλου μα καθόλου στο κλίμα.... :?

σας φιλω!

Μαριαννακι μου μη στεναχωριεσαι!Ολες περναμε παρομοιες καταστασεις και χανουμε την μπαλα με το σπιτι.Κατσε μια μερα και χαλαρωσε απ'ολα!Αποδεξου οτι το σπιτακι σου ειναι αναστατωμενο χωρις τυψεις,παρε δυναμη απ,οτι ομορφο υπαρχει γυρω σου,κατσε και παιξε με τα παιδια σου,χωρις να σκεφτεσαι το οτιδηποτε,απλα παιξε και νιωστε ολοι μαζι ομορφα!Την δευτερη μερα σηκω και κανε τα βασικα, πιατα(να τα πλενεις τουλαχιστον καθε μεσημερι και καθε βραδυ)ετσι ο νεροχυτης θα ειναι σε πολυ καλη κατασταση,Μολις σηκωνεστε το πρωι αλλα και το μεσημερι να στρωνετε κρεβατια(βαλε και τα παιδια στο παιχνιδι) και βαλε ενα προγραμμα στο μυαλο σου(οπως η Γιωτα μας),καθε μερα να φτιαχνεις ενα πραγματακι(ενα συρταρι,ενα ντουλαπι,οτι μπορεις),ετσι σιγα-σιγα θα μπουν ολα σε σειρα.

Σε φιλω γλυκα Μαριαννακι μου!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου την Παρασκευη καθως πηγαινα βολτα στα μαγαζια με τον μικρο μου ειδα σε μια βιτρινα ενα ζευγαρι πυτζαμες θεικες,ηταν λιλα με μαυρες βουλες και στο τελειωμα της μπλουζας ειχε μαυρη πολυ διακριτικη δαντελιτσα!

Δεν ρωτησα καν τιμη....αλλα τις ερωτευτηκααααααααα.....

τις θελωωωωωωω............

Α!Ξεχασα να σας πω!Την Παρασκευη το απογευμα εφτιαξα παξιμαδια!και εγινα τελεια!!!Εκανα αυτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/paksimadia-me-elaiolado.html

και με λαδακι,ντοματουλα και ελιτσες ειναι τελεια!!!!

Σημερα το απογευμα θελω να ζυμωσω ψωμακι και να φτιαξω κουλουρακια για πρωινο,καφε κτλ.

Καλημερα!!!τι κανετε?εχω να μπω απο την Παρασκευη και λεω πωπω ποσα θα εχω να διαβαζω αλλα απο οτι βλεπω το εχετε ριξει στις βολτες ή στις δουλειες..

Γιωτακι μεγεια το κινητο..με το καλο να στρωσετε σημερα..καλα θα κανεις γιατι εχει κρυο και ακουσα οτι μεσα της εβδομαδας θα πεσει πολυ η θερμοκρασια..

Μαριαννα ειναι καποιες φασεις που συμβαινει να μην μπορεις να βαλεις σε ταξη το σπιτι και αυτο δημιουργει εκνευρισμο..οπως σου ειπαν τα κοριτσια κοιτα παντα να εχεις νεροχυτη καθαρο,εγω προσωπικα μολις φαμε αμεσως συμμαζευω την κουζινα γιατι μετα μαζευονται και αλλα, ολο και κατι αλλο θα προκυψει και θα μου μεινουν..το πρωι στρωσε αμεσως τα κρεβατια και το βραδυ πρι κοιμηθεις μαζευε οτι κυκλοφορει για να μην σου δημιουργηθει εκνευρισμος το πρωι..κανε λιγα καθε μερα για μιση ωριτσα κια δεν σου φαινεται βουνο μετα..

Χθες ηταν μερα καθαριοτητας,σεντονια, κουζινα καλα,μπανιο καλο πλυσιμο και αλλαξα πετσετες,σκουπισα,ξεσκονισμα πολυ καλα,μαγειρεψα ψαροσουπα,εκανα τζαμια σε ολα τα δωματια φωτιστικα,πορτες εσωτερικα,σκουπισμα σφουγγαρισμα στα μπαλκονια, σφουγγαρισμα μεσα και το απογευμα πηγαμε leroy και πηρα ενα κουτι αποθηκευσης για την ραφιερα στο δωματιο της μεγαλης.καναμε και μια βολτιτσα,γυρισαμε καναμε ολοι τα μπανια μας ο συζηξ εφτιαξε μια πιτσα με ψωμι του τοστ εγω κοιμισα τα παιδια και αφου εφαγα με πηρε ο υπνος στον καναπε..σημερα σηκωθηκα,ηπια τον καφε μου,εβαλα ενα πλυντηριο με ευαισθητα μαγειρεψα κοκκινιστο με πουρε ζυμωσα και ψωμακι και σε λιγο θα στρωσω τραπεζι να φαμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...