Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Χρύσα μου, να χαίρεσαι τον αγγελάκο σου!

Πάντα καλότυχος, ευτυχισμένος και ΓΕΡΟΣ πάνω απ' όλα!

4Uδάκι μου, αγαπημένο, να χαίρεσαι τον κύριο με το κόκκινο μπλουζάκι! ;) Τα χρόνια πολλά, από όλους μας!

{είδα πως με πήρες αλλά δούλευα τρελά!}

Δομνίνα, να τον χαίρεσαι!

Κόρες μου, σας διάβασα αλλά είμαι ψώφια. Θα σας γράψω αύριο τα νέα μας ε?

Σας φιλώ όλες ΓΛΥΚΑ και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες τις ευχές σας, για τον αντρούλη μου!

Καλό βράδυ!

Υ.Γ. Βασιουλα μου ναι! Παίζει συνεχώς, υπέροχα χριστουγεννιάτικα. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια εχετε καμια καλή συνταγη για μπισκότα?

Ο γιοκας μου θελει να κερασει γκοφρετακια τα παιδια στην ταξη του και εαν προλάβουμε ελεγα να φτιαξω μπιοσκότα και να τα βαλω μαζι σε ζελατινα με μια κορδελίτσα δεμενα.Δεν εχω κατι υπόψιν μου...

Ιρενε ,σε σκεφτομουν τις προηγουμενες ημερες με την κακοκαιρια ,πρεπει να γινοταν χαμός,ε?

Ειρηνη ,καλή ξεκουραση.Σε ευχαριστω πολύ οπως και ολα τα κορίτσια που μου ευχηθηκαν ,να ειστε ολες καλά!

Μιρτουλα και Αφροδιτακι ,να χαιρεστε τα αδερφια σας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χρόνια Πολλά σε Νικόλα & Νικολέτα. Να τους χαίρεστε όλες γιατί σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας ;)

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα στο φιογκομπαμπά :)

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για το σύζυγο!

Δήμητρα, σου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Υπομονή και να σκέφτεσαι θετικά!

και ναι είναι γεγονός πια ... το ψυγείο βγήκε οφ. Κανόνισα να πάω τα τρόφιμα κατάψυξης σε φίλο στο μαγαζί του (καφέ) που έχει αρκετό χώρο και επειδή είναι κοντά μου και ανοιχτό έως το βραδυ μπορώ να τα έχω διαθέσιμα ;)

Χτες μιλούσαμε όλη μέρα με ηλεκτρονικούς αλλά και ψυκτικούς .... Στο 3ο τηλ. στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι θα φτιαχτεί η ήδη υπάρχουσα πλακέτα!!!!, καινούργια δεν υπάρχει .... αλλα ντ' αλλα δλδ ....! Μπορούν να την πάρουν Τρίτη και μάλλον θα την φέρουν Πέμπτη και αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα οκ.

Βαρέθηκα να ασχολούμαι με το ψυγείο (επειδή είναι 8ετίας φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να βγάζει προβλήματα και έχουμε ήδη κάνει μια επισκευή πριν από 2 χρόνια που μου θύμισε χτες ο σύζυγος). Τελικά θα πάρουμε άλλο και μάλλον θα το έχουμε την Τρίτη :)

χρονια πολλα στο μεγαλο αγορι:)

(θελω να πω κι αλλα ,αλλα δεν εχω κουμπια στο λαπ τοπ :mrgreen:)

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Χρόνια πολλά σε όλα τα εορτάζοντα παιδάκια και τους εορτάζοντες μπαμπάδες, αδελφούς και αδελφές..

Γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα και ευτυχώς το πρωί πριν φύγει για δουλειά είχε ξυπνήσει ο μικρός μας και έτσι πήρε τη δόση μωρουδίλας και τα χρόνια πολλά στη μωρουδίστικη διάλεκτο και έφυγε χαρούμενος!

Σήμερα δεν θα δεχτούμε κόσμο μιας και θα γυρίσουμε και οι δυο κομμάτια σπίτι αλλά το συζητήσαμε και είπαμε να μοιράσουμε τους φίλους μας για να μπορέσουμε να τους δούμε όλους και να δουν κι αυτοί το μωρό με την ησυχία τους.. Έτσι οι μισοί θα έρθουν αύριο το βράδυ με ποτάκι και πίτσα και οι υπόλοιποι την Κυριακή το μεσημέρι για φαγητό..

χρονια πολλα να τον χαιρεσαι :)

αααα!!!κ γω που νομιζα οτι μονο ο δικος μου τα κανει αυτα:roll:εμενα την μια μου ειπε να γυρισω φυλλο κ να βαλω χρωμα,κ την αλλη με ρωτησε αν γνωριζομαστε απο καπου:confused::confused:ε!τι του απαντας?

ειμασταν κγομενοι παλια :rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εχετε καμια καλή συνταγη για μπισκότα?

Ο γιοκας μου θελει να κερασει γκοφρετακια τα παιδια στην ταξη του και εαν προλάβουμε ελεγα να φτιαξω μπιοσκότα και να τα βαλω μαζι σε ζελατινα με μια κορδελίτσα δεμενα.Δεν εχω κατι υπόψιν μου...

Χρύσα δες εδω για μπισκότα, είναι ό,τι πρέπει γι αυτό που τα θες...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Χρύσα για μπισκότα δεν έχω συνταγή αλλά έχω εύκολες ιδέες μήπως αρέσουν στον γιό σου...

δες εδώ...φτιάχνεις το κεικ, βάζεις μερέντα απο πάνω...ανοίγεις το μπισκότο oreo και κολλάς και ένα smarties και έχεις μια κουκουβάγια! :)

1469865_237553813078111_1963154558_n.jpg

Εδώ σε κάθε εικόνα έχει και συνταγή για μπισκότα.....

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.223461961153963.1073741831.215264015307091&type=3

Γενικά η σελίδα αυτή έχει πολλά ενδιαφέροντα....δες την!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Χρύσα μου, να χαίρεσαι τον αγγελάκο σου!

Πάντα καλότυχος, ευτυχισμένος και ΓΕΡΟΣ πάνω απ' όλα!

4Uδάκι μου, αγαπημένο, να χαίρεσαι τον κύριο με το κόκκινο μπλουζάκι! ;) Τα χρόνια πολλά, από όλους μας!

{είδα πως με πήρες αλλά δούλευα τρελά!}

Δομνίνα, να τον χαίρεσαι!

Κόρες μου, σας διάβασα αλλά είμαι ψώφια. Θα σας γράψω αύριο τα νέα μας ε?

Σας φιλώ όλες ΓΛΥΚΑ και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες τις ευχές σας, για τον αντρούλη μου!

Καλό βράδυ!

Υ.Γ. Βασιουλα μου ναι! Παίζει συνεχώς, υπέροχα χριστουγεννιάτικα. ;)

χρονια πολα στο αγορι σου να τον χαιρεσαι :)

οσο για τη μανδαμ που κανει τα γλυλα ματια.... μπουου:twisted:

Γειά σας κοπέλες μου, τι κάνετε?

Εγώ δυστυχώς τα ίδια, δεν εχω βγάλει άκρη ακόμη με το σπίτι, προσπαθώ καθημερινά αλλά είναι τόσα πολλά που έχουνε μαζευτεί, ότι φτιάχνω πίσω μου χαλάει λες και εχω έναν ταζ μες στο σπίτι μου.. Λόγω της κατάστασης δεν εχω στολίσει ακόμα εννοείται, και μόνο στη σκέψη ότι θα μπουν και αλλά αντικείμενα στο σπίτι, με πιάνει απελπισία.. Πρέπει να καταφέρω να βγω απ αυτόν τον φαύλο κύκλο! Δηλαδή το πρόβλημα μου είναι:

το σπίτι είναι μπάχαλο

άρα μου ρίχνει την ψυχολογία

άρα δεν βρίσκω διάθεση

άρα δεν μπορώ να συμμαζέψω το μπάχαλο

άρα στο σπίτι συνεχίζει να γίνεται μπάχαλο

άρα συνεχίζει να μου ρίχνει την ψυχολογία

και ούτω καθεξής..

.......

...................

...............

Υ.Γ. : τις ευχές μου για όλους τους εορτάζόντες, να με συγχωρείτε που δεν σχολιάζω πιο αναλυτικά αλλά δεν σας διαβάζω καθόλου πλέον... Σας σκέφτομαι όλες καθημερινά και εύχομαι να μπω σε μια σειρά σύντομα και να ξαναμπώ στην παρέα σας γιατί κουράστηκα μ 'αυτην την κατάσταση και πλησιάζουν και οι γιορτές και εγώ δεν εχω μπει καθόλου μα καθόλου στο κλίμα.... :?

σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημερα κορίτσια!Πως ειστε?

Εμεις ξυπνησαμε ξεκούρστοι σημερα ,ηπιαμε τα πρωινά μας ,χαζολογησαμε ,εστρωσα τα κρεβατια μας και εβαλα ενα πλυντηριο.Οι αντρες μου εφυγαν για βολτιτσα,και εγω θα συμμαζεψω λιγακι. .Σας ευχαριστω για τις συνταγες.Βασια μου ,ψαχνω για μπισκότα γιατι ειναι κατι που δεν λιωνει και εαν δεν θελουν τα το φανε ,ανετα μπορουν να το βαλουν στην τσαντα.

Κατεληξα σε αυτα ,

http://fraulitsasworld.blogspot.gr/2011/09/blog-post_30.html,ελπίζω να βγουν καλα.

Μαριαννα,καταρχην ηρεμησε ακι ολα γινονται.Ψαξε να βρεις τι ειναι αυτο που σε ενοχλει περισσότερο ακι ξεκίνα από εκει.Δωσε τα παιδια στον αντρα σου για δυο ωριτσες(θελει ,δεν θελει,μπορει ,δε μπορει) και ξεκίνα.κρατα δυο τρια πραγματα που θεωρεις απαραιτητο να γινονται καθημερινα,πχ,νεροχυτη(πριν σου μαζευτουν πολλα),κρεβατια ,μπανιο και βαλε και τους αλλους στο παιχνιδι.Οταν το σπίτι ειανι μαζεμενο και σχετικα καθαρο σου περνει ελάχιστο χρονο να το φρεσκάρεις...Σκεψου πρωτα και οργανωσου...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

να χαιρεστε ολοι τους αγαπημενους σας

εμεις εδω τα συνηθισμενα μας δεν θα κανω πολλες δουλειες το ΣΚ μονο βολτες,διαβασμα και μαγειρικη!

Χρυσα εγω κανω τα μπισκοτα που εβαλε η μυρτουλα εγγυημενα πολυ καλη συνταγη.

Κι εμεις διαβαζουμε καθε μερα μια ιστορια απο 1 Δεκεμβριου εχουμε το 24 ιστοριες για να καλωσορισεις τον Χριστο,εκδοσεις μεταιχμιο,εχει ωραιες ιστοριουλες και τα κοριτσια το περιμενουν καθε βραδυ πως και πως.

Δημητρα πολυ χαιρομαι που μας εγραψες τα νεα σου,ευχομαι ολα καλα να πανε με τον μπαμπακα σου!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Κάνω ένα διάλειμμα από τις αγροτικές δουλειές για να πω δυο κουβέντες στη Μαριάννα. Λες ότι δε μας πολυδιαβάζεις και δεν ξέρω αν θα τα δεις. Με στεναχώρησε που είσαι ζορισμένη. Έχεις τόσα πολλά στο μυαλό σου... Εγώ προσωπικά χωρίς παιδάκια και ώρες ώρες κλατάρω. Η κατάσταση στο τροχόσπιτο είναι συχνά χαοτική (σήμερα που έλειπε ο καλός μου έβαλα μια σειρά). Ειδικά όταν βρέχει και μπαίνουμε με τις λάσπες (γκρρρ... δυστυχώς δεν υπάρχει λύση προς το παρόν σε αυτό). Θέλω να σου πω ότι σε νιώθω, προσπάθησε να μην πέφτεις ψυχολογικά γιατί νομίζω από εκεί ξεκινάνε όλα.

Οι συμβουλές της Χρύσας είναι πολύ σωστές. Να νιώσεις ότι έχεις έστω υποτυπώδη έλεγχο της κατάστασης. Κάνε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να νιώσεις καλύτερα και να σπάσει ο φαύλος κύκλος. Τα είπα λίγο μπερδεμένα, είμαι σίγουρη ότι δε βοήθησα καθόλου απλά να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που νιώθει έτσι. Να είσαι καλά και εύχομαι σύντομα να μας γράψεις με τελείως διαφορετική διάθεση. Πολλά φιλιά και σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες.

Γειά σας κοριτσούδια!

Μόλις φάγαμε...σήμερα είχα παϊδάκια με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα....είχαμε καιρό να φάμε και τώρα πάλι το Πάσχα παϊδάκια!!!

Ετοιμάζω το στεφάνι για την πόρτα με τα στολίδια απο την άσπρη ζύμη...αλλά είναι πολύ εύθραυστα....σπάνε εύκολα, ακόμα και με ένα πάτημα....

Διαβάσματα πολλά, βόλτες και ξεκούραση όσο μπορούμε για αυτό το σκ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...