Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

περασα μια βόλτα να πω τον πόνο μου..... χαλασε το ψυγείο και χτες είχα 2 τεχνικους στην κουζίνα, 9-15! ανοιξαν όλο το ψυγείο απο πίσω και έγινε ο χαμός...μόλις έφυγαν μαγείρεψα γρήγορα και μετα μαζευα έως αργα ... έπλυνα και καθαρισα όλο το ψυγειο απο πάνω έως κάτω και μέσα φυσικά, καταλαβαίνεται πως έγινε το inox απο τις δακτυλιές...

σήμερα θα κάνω ελαστιχα... πλυντήρια και μαγείρεμα :)

Τουλάχιστον έχεις ένα πεντακάθαρο ψυγείο!:-P:razz:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Πήγα super market

2) Κρεωπολείο

3) Άπλωσα τα ρούχα του νυχτερινού πλυντηρίου (καλά που δεν με πήρε ο αέρας! :? )

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Λούστηκα ώστε όσο κάνω εγώ δουλίτσες να στεγνώνουν για να τα ψιλο-φτιάξω μετά

5) Έπλυνα όλα τα κατσαρολικά.

6) Ανέβασα στο blog μας σχετικά με το ρημαδο-σύρταρο

7) Ετοίμασα πλυντήριο με μαύρα για την νύχτα

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

περασα μια βόλτα να πω τον πόνο μου..... χαλασε το ψυγείο και χτες είχα 2 τεχνικους στην κουζίνα, 9-15! ανοιξαν όλο το ψυγείο απο πίσω και έγινε ο χαμός...μόλις έφυγαν μαγείρεψα γρήγορα και μετα μαζευα έως αργα ... έπλυνα και καθαρισα όλο το ψυγειο απο πάνω έως κάτω και μέσα φυσικά, καταλαβαίνεται πως έγινε το inox απο τις δακτυλιές...

σήμερα θα κάνω ελαστιχα... πλυντήρια και μαγείρεμα :)

Πω πω.... :(:(:( χάλι..!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα και απο εμενα!!

εστειλα το μικρο μου στη καλη μου πεθερα πακετο μαζι με τα φρουτακια του και ως τωρα

μαζεψα απλωμενα και απλωσα ασπρα

μαγειρεψα για το μεσημερι μια γρηγορη μακαροναδα

καθαρισα παγκο νεροχυτι γενικα τη κουζινα

σκουπισα μπαλκονια

και παω να συνεχισω και τα λεμε σε λιγο :D

καλημερα και απο εμενα!!

εστειλα το μικρο μου στη καλη μου πεθερα πακετο μαζι με τα φρουτακια του και ως τωρα

μαζεψα απλωμενα και απλωσα ασπρα

μαγειρεψα για το μεσημερι μια γρηγορη μακαροναδα

καθαρισα παγκο νεροχυτι γενικα τη κουζινα

σκουπισα μπαλκονια

και παω να συνεχισω και τα λεμε σε λιγο :D

Μια χαρά!

Καλά κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Ειχα πολυ δουλεια τον τελευταιο καιρο και δεν εμπαινα τοσο συχνα οποτε εχω μεινει πισω.

Απο αυτα που θυμαμαι οτι εχουν ειπωθει να πω οτι για βιτεξ εγω προτιμω το ρολο που το κοβεις στις επιθυμητες διαστασεις.Ειναι πολυ απορροφητικο και λεπτο ετσι δεν χρειαζεται να το στυβεις μια ωρα.Για να τα διατηρω περισσοτερο καιρο εκτος οτι που και που το βαζω στη χλωρινη καθε βραδυ το πλενω με απορρυπαντικο πιατων και ξυδ.Αν βαριεμαι να το πλυνω απλα το βουταω στη λεκανη με ξυδι και απορρυπαντικο και το ξεπλενω το πρωι;)

Τα καθημερινα παπουτσια ηταν ο μεγαλος μου βραχνας κι εγω δυο κορες εχω οποτε καταλαβαινετε τι γινεται.Πηρα ομως ενα μεγαλο ψαθινο καλαθι και τα εβαλα εκει των παιδιων οποτε τωρα τα δικα μας χωρανε στο ντουλαπι που ο Θεος να το κανει παπουτσοθηκη (Εμ βεβαια γιατι οταν το διαλεγα κοιτουσα μονο το design εμοτικον που αυτομουτζωνεται).Αυτα που δεν φοραμε πολυ συχνα τα "καλα" μας τα εχω με τα κουτια τους στην ντουλαπα του μπαλκονιου.

Θελω οποωσδηποτε φωτο με τις γλαστρες και οδηγιες βημα βημα ελπιζω να μη ζηταω πολλα εχω κι εγω 2 ασπρες γλαστρες και θελω να τις κανω.

Στρατηγε μου μη στεναχωριεσαι για το φιογκακι σου η πρωτη ταξη ειναι προσαρμογη στη σχολικη ζωη εχω και πολλα παραδειγματα παιδιων που συμπεριφεροταν αλλοπροσαλα στην πρωτη κι ομως ολα εστρωσαν μετα.Το ιδιο θα γινει και με το φιογκακι σου ειμαι σιγουρη.Θετικη σκεψη:)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημερα σε ολα τα νοικοκυροκοριτσα! βρε ειρηνακι μου τι να πω για το θεμα του υπολογιστη. δεν ηξερα καν πως καποιος μπορει να κανει κατι τετοιο. τεσπα. εχεις δικιο. δεν δινουμε συνεχεια. ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙ μου ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης! πραγματι τα χρειαζομαι. δεν εχω αφησει ποτε το παιδακι μου και δε μου αρεσει ολο αυτο. ηδη η γιαγια ειναι ετοιμη για ξεμιαλλισματα!!!!!!!! χα χα. σορυ για το εκτος θεμα......... παντως και εμενα βρε κοριτσια μετρελενει το γεγονος πως μια μερα να μη κανεις δουλειες γινεται χαμος! εγω εχθες εκανα βαλιτσουλα! σκουπισα, συμμαζεψα μπανιο, εβαλα πλυντηρια και σημερα λεω για λιγο ξεσκονισμα και σιδερο σιγουρα! ειρηνη μου τι καλα που οργανωσες συναντησεις! νομιζω θα ειναι μια χαρα και για τις μαμαδες!

Εγω μεχρι στιγμης :

-τακτοποιησα τα παντα!

-σκουπισα

-ξεσκονισα

-επλυνα πιατα/μπιμπερο

-μαγειρεψα της μικρης

-καθαρισα παγκους,ματια,ντουλαπια εξωτερικα,τραπεζι και γενικα οτι πιανει η μικρη με ντετολ κ μοσχομυρισε ο τοπος [με ντετολ μωβ στο χρωμα-απλα τελειο]

-καθαρισα τον καναπε

-σκουπισα το μπαλκονι

και κατευθυνομαι προς το υπνοδωματιο.......:shock: χαλια ειναι εκει μεσα!:tongue::oops:

καλημερες:P

Να πω εγω τι πρεπει να κανω ως τις 7 και τι εχω κανει;;;

Θα πρεπε να ειχα τακτοποιησει το σπιτι κ τα σιδερωμενα απο χτες

να ειχα στρωσει τα κρεββατια

να ειχα σιδερωσει τις κουρτινες του σαλονιου και στις κρεββατοκαμαρες

να τις ειχα κρεμασει

να ειχα κανει τζαμια κουζινας

να ειχα καθαρισει εισοδο

να ειχα τελειωσει το σιδερο

να ειχα απλωσει τα ρουχα γιατι εχει εναν ηλιο χαρα θεου κ ειναι κριμα να τα βαλω στεγνωτηριο

να εβαζα κι αλλο πλυντηριο

να καθαριζα νεροχυτη

και τι εκανα;;;;;;;:-(:sad:

μαγειρεψα ρεβυθια

εβαλα ενα πλυντηριο

και σηκωνω την μπεμπα γιατι θελει να κοιμηθει,κοιμαται μονο στο στηθος κ οταν την παρω γκρινιαζει

ΔΕΝ αντεχωωωωωω!!!!

Πως θα τα καταφερω;;;;;;;;;;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερες:P

Να πω εγω τι πρεπει να κανω ως τις 7 και τι εχω κανει;;;

Θα πρεπε να ειχα τακτοποιησει το σπιτι κ τα σιδερωμενα απο χτες

να ειχα στρωσει τα κρεββατια

να ειχα σιδερωσει τις κουρτινες του σαλονιου και στις κρεββατοκαμαρες

να τις ειχα κρεμασει

να ειχα κανει τζαμια κουζινας

να ειχα καθαρισει εισοδο

να ειχα τελειωσει το σιδερο

να ειχα απλωσει τα ρουχα γιατι εχει εναν ηλιο χαρα θεου κ ειναι κριμα να τα βαλω στεγνωτηριο

να εβαζα κι αλλο πλυντηριο

να καθαριζα νεροχυτη

και τι εκανα;;;;;;;:-(:sad:

μαγειρεψα ρεβυθια

εβαλα ενα πλυντηριο

και σηκωνω την μπεμπα γιατι θελει να κοιμηθει,κοιμαται μονο στο στηθος κ οταν την παρω γκρινιαζει

ΔΕΝ αντεχωωωωωω!!!!

Πως θα τα καταφερω;;;;;;;;;;;

4star για θηλάζουσα μανούλα και πολλά έκανες! κάνε τα στραβά μάτια και ασχολήσου με το μπεμπάκι σου... το φαγάκι που είναι βασικό το έχεις!! Υπάρχουν και αυτές οι μέρες τι να κάνουμε, δεν εξαρτάται από σένα γι'αυτό μη σκάς!

4star για θηλάζουσα μανούλα και πολλά έκανες! κάνε τα στραβά μάτια και ασχολήσου με το μπεμπάκι σου... το φαγάκι που είναι βασικό το έχεις!! Υπάρχουν και αυτές οι μέρες τι να κάνουμε, δεν εξαρτάται από σένα γι'αυτό μη σκάς!

γκρινιαζω γιατι θα πρεπε να ειχα τελειωσει τις γενικες δουλειες μου κ να ειχα στρωσει τα πασχαλινα μου

το πηγαινα σιγα σιγα,αλλα θες που ολο κατι βγαινει στην μεση,με πηγε πισω,κ μετα θα πρεπει να ειμαι κ στο μαγαζι κ δν θα προλαβω να τα κανω...

κ εχω να φτιαξω δωρα για 4 νονες,κουλουρακια,τσουρεκια κ τετοια κ αγχωνομαι....:eek:

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

καλημερα σε ολα τα νοικοκυροκοριτσα! βρε ειρηνακι μου τι να πω για το θεμα του υπολογιστη. δεν ηξερα καν πως καποιος μπορει να κανει κατι τετοιο. τεσπα. εχεις δικιο. δεν δινουμε συνεχεια. ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙ μου ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης! πραγματι τα χρειαζομαι. δεν εχω αφησει ποτε το παιδακι μου και δε μου αρεσει ολο αυτο. ηδη η γιαγια ειναι ετοιμη για ξεμιαλλισματα!!!!!!!! χα χα. σορυ για το εκτος θεμα......... παντως και εμενα βρε κοριτσια μετρελενει το γεγονος πως μια μερα να μη κανεις δουλειες γινεται χαμος! εγω εχθες εκανα βαλιτσουλα! σκουπισα, συμμαζεψα μπανιο, εβαλα πλυντηρια και σημερα λεω για λιγο ξεσκονισμα και σιδερο σιγουρα! ειρηνη μου τι καλα που οργανωσες συναντησεις! νομιζω θα ειναι μια χαρα και για τις μαμαδες!

Να μην αγχώνεσαι πατουσιδιο μου! ΚΑΘΟΛΟΥ!

Αυτο είναι το σπίτι. Λιγο να το αφήσεις, σε αφήνει! Αλλα δεν σκάμε! Θα γίνουν όλα στην ώρα τους.

777885dugw57gt25.gif

γκρινιαζω γιατι θα πρεπε να ειχα τελειωσει τις γενικες δουλειες μου κ να ειχα στρωσει τα πασχαλινα μου

το πηγαινα σιγα σιγα,αλλα θες που ολο κατι βγαινει στην μεση,με πηγε πισω,κ μετα θα πρεπει να ειμαι κ στο μαγαζι κ δν θα προλαβω να τα κανω...

κ εχω να φτιαξω δωρα για 4 νονες,κουλουρακια,τσουρεκια κ τετοια κ αγχωνομαι....:eek:

Γιατί? Θα σου βάλουν στον έλεγχο κάτω από τη βάση και λες "θα έπρεπε"?

Μην αγχώνεσαι. Ειδικά τώρα εσυ πρέπει να έχεις άλλα στο μυαλό σου. Ηρεμία και θα τακτοποιηθούν όλα. Κι αν μια χρονιά δεν στρώσεις τα πασχαλινά σου τι έγινε? Του χρόνου, να ειστε καλα και θα τα στρώσεις! Κοίτα να νιώθεις ήρεμη και να ευχαριστιεσαι το φιογκάκι και τα λοιπά.... δεν λένε τίποτα! :P

777885dugw57gt25.gif

Εγω μεχρι στιγμης :

-τακτοποιησα τα παντα!

-σκουπισα

-ξεσκονισα

-επλυνα πιατα/μπιμπερο

-μαγειρεψα της μικρης

-καθαρισα παγκους,ματια,ντουλαπια εξωτερικα,τραπεζι και γενικα οτι πιανει η μικρη με ντετολ κ μοσχομυρισε ο τοπος [με ντετολ μωβ στο χρωμα-απλα τελειο]

-καθαρισα τον καναπε

-σκουπισα το μπαλκονι

και κατευθυνομαι προς το υπνοδωματιο.......:shock: χαλια ειναι εκει μεσα!:tongue::oops:

Μια χαρά! Κοίτα να ξεκουραστείς και λίγο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...